marți, 11 septembrie 2012

SPIRITUL DACIC RENAȘTE – Conferință susținută de Daniel Roxin în București, pe 27 septembrie



Este vremea acțiunii! Este vremea soluțiilor! Este vremea să trecem de la discuțiile despre geto-daci, la realizarea unor lucruri care să conteze pe termen lung!

De aceea, vă invit pe 27 septembrie, de la ora 19:00, să participați la conferința cu tema „Spiritul dacic renaște”, conferință care va avea loc în București, la sala Arcub, pe strada Batiștei, nr. 14 (în apropierea hotelului Intercontinental). Se vor propune soluții inedite, se vor spune lucruri noi, vor participa invitați speciali. 
Fiți parte din proiectele pe care le vom demara din această toamnă!

Daniel Roxin

Rezervarea biletelor se poate face pe e-mail, la următoarea adresă: adevents1@yahoo.com sau la telefon 0746 165 813 (Cristiana Dragomir). Biletele ne-rezervate online vor fi puse la vânzare pe 27 septembrie, la sala Arcub, de la ora 17:00, înaintea începerii conferinței. Costul unui bilet: 30 de lei.

Organizatori:
Box Office Film & Events
AdEvents


Vizitează siteul www.adevaruldespredaci.ro

16 comentarii:

Esenta Infiniului spunea...

In Cluj exista sanse sa sustii o conferinta anul acesta?:)

Daniel Roxin spunea...

Vreau sa ajung in toate orasele mari, in urmatorul an. Nu stiu insa daca voi ajunge in Cluj pana in decembrie.

Anonim spunea...

Bravo Daniel !
sa nu te lasi, chiar daca pe ici pe colo mai pot aparea erori in unele informatii timpul le aseaza pe toate in ordine pana la urma;
ceea ce faci tu este de mare importanta pentru viitorul acestor locuri;
daca pana acum vedeam istoria printr-un ''geam de beci opac'' tu vii si incepi sa dai colbul la o parte, alaturi de tine altii si tot asa grupul se va mari.
Felicitari !

straina spunea...

Felicitari Daniel pentru tot ce faceti.
Sper sa va întilnesc intr-o zi!

Daniel Roxin spunea...

Multumesc pentru sustinere!

Gerula spunea...

Superb , un turneu de conferinte pentru desteptarea dacilor . Extraordinar , felicitari.
Vii si la noi la Arad (Ziridava)?

Daniel Roxin spunea...

Sigur ca da. Probabil ca pana la sfarsitul anului...

Anonim spunea...

Davă getică, reconstituită la Drăgăneşti-Olt

http://www.ziuaveche.ro/cultura-religie/cultura/dava-getica-reconstituita-la-draganesti-olt-119571.html

:)

Deac Cosmin spunea...

JOS CLOPU ,Daniele tinete tare ca sutem mai multi care iti impartasim ideea, chiar vorbeam cu mai multi prieteni despre Dacii si nu mare iti este mirare toti se considera urmasi Dacilor,satui sa fim hraniti cu minciuni si cu povesti de adormit copii, NOII DACII SUNTEM AICI SI LIMBA DACILOR O VORBIM SI AZI,Daniele cum ar fii sa adunam SEMNATURI prin care sa putem introduce tot ce se descopera despre trecutul nostru si al stramosilor nostri in manualele de istorie in manualele scolare? PAS cu PAS haideti sa incepem sa ne cunostem stramosii ,SI sa mai punem si noi cate o statuie cu Decebal,Burebista prin parcurile din orase ca prea toti maghiari ,au statui si lupoica cu puii eii sa ne lase in pace ..

Eu Sunt ion spunea...

FELICITARI DANE FIU DE DAC, STIAI CA DACII COMUNICAU CU FIINTE EXTRATERESTRE,...?

Anonim spunea...

http://ciupercilesiomenirea.blogspot.co.uk/

cunoscand originalul, presupun ca odata finalizata aceasta lucrare ar conecta puncte intinse pe mii de ani. stiu ca e in afara subiectului dar e postat unde trebuie. fara grija. numai bine.

Anonim spunea...

conferinta pe bani? nu prea e corect....pe donatii da...ar fi fost mult mai ok dar pe bani nu prea....nu spun ca ar fi o suma indecenta dar daca ai fi avut nevoie de o suma de bani pentru a investi intr`un nou documentar sau pentru a plati locatia unde se va tine conferinta sa sti ca suma ai fi primit`o fara probleme din donatiile oamenilor care ar fi venit!!

Daniel Roxin spunea...

Ceea ce se pare ca tu nu stii este faptul ca organizarea unei astfel de conferinte costa o suma destul de mare de bani, iar pentru a putea continua acest ciclu de conferinte trebuie sa pot sa amortizez costurile. Apoi, experienata mi-a aratat pana acum ca, desi exista oameni binevoitori care mai fac donatii, niciunul dintre proiectele pe care le-am lansat si pentru care am solicitat un sprijin financiar, nu s-a sustinut doar din donatii. Adica, pentru ca filmele documentare sa fie facute sau pentru ca Radio Vocea Sufletului sa functioneze a trebuit sa le finantez si din banii proprii. Eu cred ca e momentul ca cei care gandesc ca tine sa-si revizuiasca abordarea.

catalin spunea...

cumva in afara subiectului in sine: unde pot gasi si eu o caciula dacica?
caut de ceva vreme:)
poate ne vedem la conferinta, daca serviciul o sa-mi permita!
numai bine!

Daniel Roxin spunea...

Nu stiu daca in momentul asta se poate gasi undeva...

Liviu S spunea...

Succes Daniel!