luni, 29 octombrie 2012

Am relansat Radio Vocea Sufletului


Muzică și emisiuni pentru sufletul tău!
Ascultă aici:

23 de comentarii:

Rosa spunea...

Bine ati revenit !

Daniel Roxin spunea...

Multumim!

Carmen spunea...

Mii de multumiri pentru Radio Vocea Sufletului! Scriu si eu ca Rosa:Bine ati revenit!
Mult succes pe mai departe!
Toate cele bune si o zi minunata!

Delfinuta spunea...

Nu gasesc cuvintele potrivite ca sa-mi exprim fericirea pe care o simt acum...Dar las sufletul meu sa-ti vorbeasca...
Daniel,drept multumire,iti daruiesc in gand,o floare rupta din adanc,o floare mica,albastra...
de Nu-ma-uita.
Si multumesc de mii de ori ca nu m-ai uitat niciodata,ti-ai adus aminte de vocea sufletelor noastre...
Va iubesc pe toti din toata inima mea.Sa fiti binecuvantati!

Daniel Roxin spunea...

Multumim!

Romeo Sandu spunea...

Doriți să ne oferiți și un stream ca să ascultăm postul de radio într-un player?
mulțumim!

Daniel Roxin spunea...

Nu, optiunea asta am exclus-o...

Anonim spunea...

A inceput TRIEREA dar ceva a altereat energiile si vor muri mai multi decat era prevazut in plan oricum va fi CARNAGIU acum trebuie sa fim tari sa ajutam planeta sa revina pe cursul ei normal sa nu permitem propagarea rupturi va fi nevoie de multa tarie acesta e momentul pe care l-am asteptat cu toti acesta e momentul pentru care multi dintre noi am venit aici deci sa ne facem treaba.

laura-maria ilea spunea...

ma bucur din toata inima. Este, cu adevarat, o duminica frumoasa! :)

Ioana N. spunea...

BINE ATI REVENIT !!!
Ati avut asa multi ascultatori,sigur este un eveniment important al zilei !!!

Daniel Roxin spunea...

Multumim! Bine v-am regasit!

Paul Dadrian spunea...

In sfarsit... Welcome back!
Multa bafta in continuare si la cat mai multe emisiuni pentru suflet!

Lucia spunea...

Draga Daniel,tot intr-o zi de duminica,pe 16 octombrie anul trecut,a fost si lansarea radio-ului,deci aveti deja un an,LA CAT MAI MULTI ANI va doresc de acum inainte...
Si Maestrii Delfini se bucura...
Iar eu,chiar daca sunt departe,ma gandeam sa va fac o surpriza,asta daca ma ajuti si tu Daniel,ce zici,intri in joc?

Kasandra spunea...

Succes in continuare !

Anonim spunea...

Iată încă o dovadă a alfabetului străvechi de la Tărtăria: A fost găsit «pietroiul literar» pe care au scris strămoşii românilor acum 7.500 de ani :)

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/iata-inca-o-dovada-a-alfabetului-stravechi-de-la-tartaria-a-fost-gasit-pietroiul-literar-pe-care-au-scris-stramosii-romanilor-acum-7-5.html

Anonim spunea...

Bine ati revenit in inimile noastre!
Cu drag,
Elena

Daniel Roxin spunea...

Multumesc tuturor pentru mesaje!

ile spunea...

Nu vi se pare ca se cam clatina polii?(cam multe lucruri se intimpla in natura ,dar noi omenirea sintem preocupati sa alegem parlamentari ,presedinti...)
Un coleg,un om deosebit cu mai multe dorinte, nu numai sa taie si sa faca bani, mi-a spus ca exista un documentar despre Kogaion pe care nu stiu cine l-a facut,nu BBC-ul,pe care l-am vedea in decembrie.
'Majoritatea credințelor religioase ale mezoamericanilor includ mitul succesiunii ciclice a lumilor. De aceea ei credeau ca actuala lume în care trăim este a cincea din câte au existat, cea dinaintea ei fiind distrusă de potop și flăcări. Quetzalcoatl (de obicei el este asociat cu "steaua dimineții", în timp ce fratele său geamăn, Xolotl, este personificarea "stelei amurgului") este zeul creator al lumii noastre, pe care a făurit-o din oasele ființelor anterioare, luate din lumea morților, Mictlan. El a fost ajutat de zeița Cihuacoatl și și-a sacrificat propriul sânge pentru a lipi între ele oasele.'wikipedia. Povestea egipteana ISIS OSIRIS SETH pe la 9800 ien adica dupa potop, completata de tablitele sumeriene mai detaliate despre trecutul omenirii, seamana cu cea de peste drum(ocean). Deci cam aceleasi fapte sint sustinute din surse diferite,e posibil sa aiba protagonisti diferiti cu aceleasi posibilitati tehnologice, insa seamana dureros de tare cu ingineria genetica actuala, noi incercam sa reinviem un mamut din ramasitele acestuia. Pericolul din Tablitele de la Tartaria-daca le si traducem este posibil sa se schimbe prea multe lucruri. Cumplite vremuri, din pacate nu e salvarea noastra in aceste mesaje,vom afla din ce cauza traim infernul nu cum sa-l infruntam. Adica pe continentul american, din oasele celor morti s-au creat alte fiinte cu ADN-ul peticit cu portiuni de informatie genetica din singele zeitei, rezultind o noua populatie. Vom fi si noi obligati sa apelam la astfel de repopulare sau nu vom mai avea sansa? Noi intram in era varsatorului -inca 3600 ani ,dupa cea a pestilor(dupa presupusul zodiac de pe NIBIRU). Ma intreb daca aceste Superputeri ale pamintului(grupuri de oameni ce-si asuma soarta omenirii)isi dau seama ca de fapt nu inseamna nimic in soarta omenirii.

Dina spunea...

Este o veste foarte buna. Bine ati revenit !

Anonim spunea...

"Fir" intins!

Rocsalana spunea...

Bine ati revenit!!!!!

Daniel Roxin spunea...

:)

Anonim spunea...

Minunat!!! De cand asteptam... :)
Mult succes!