joi, 11 octombrie 2012

Neurochirurg de la Harvard: Exista viata dupa moarte...

Un profesor de la Universitatea Harvard, care credea ca toate lucrurile in viata au o explicatie stiintifica, a povestit ce fel de experiente a trait cat timp a fost in moarte clinica si cum si-a schimbat complet conceptiile.

Doctorul Eben Alexander, care timp de 15 ani a fost profesor neurochirurg la Harvard, s-a imbolnavit de o forma foarte grava de meningita in 2008 si timp de sapte zile a fost in moarte clinica. Cu ajutorul medicilor de la spitalul din Virginia, SUA, a reusit sa isi revina.


Patru ani mai tarzu, Eben Alexander a hotarat sa scrie o carte in care povesteste ce fel de experiente a avut in acele sapte zile, cat timp a fost in moarte clinica. "A fost ca o adevarata odisee. Am ajuns intr-un loc in care erau peste tot in jurul meu fluturi si nori pufosi, iar pe fundal rasuna un cantec care imi crea o stare de relaxare si de bucurie. La un moment dat am fost intampinat de o fata tanara, frumoasa si cu ochii albastri, care a stat alaturi de mine in tot acest timp", marturiseste doctorul.

Barbatul spune ca, fiind neurochirurg, credea ca toate lucrurile care ni se intampla in viata au o explicatie stiintifica si ca cei care sustineau ca au avut experiente la limita dintre viata si moarte exagereaza.

Totusi, trairile pe care le-a avut in acele sapte zile l-au schimbat complet si l-au facut chiar sa creada ca exista viata dupa moarte. "Stiu ca descrierea mea pare desprinsa dintr-un film de la Hollywood, insa vreau sa le spun persoanelor sceptice ca ceea ce traiam era real si nu o simpla fantezie. Aceasta experienta m-a apropiat de Dumnezeu si m-a facut sa inteleg ca ne iubeste pe toti neconditionat" incheie Eben.

7 comentarii:

Rosa spunea...

Simt furie si iubire ... un gust amar...de fiere.. si ...miere ...un talmes -balmes ...un cocktail...Indiferenta , nepasarea ...ma ucid ...Cum ,Doamne putem fi atat de surzi ? Oare cand vom putea evolua ?Timpul parca se opreste-n loc...Nici un comentariu !...Bine sparg eu ghiata ...Exista viata dupa moarte ?...Exista ...V-o spune o persoana care a trecut prin multe experiente ,,paranormale ,,..fac parte din existenta mea ...pentru ca am stiut sa fiu atenta ...Toti avem aceste experiente ...Va las sa va aduceti aminte ...Va provoc la discutii...daca ..Daniel publica ...comentariu meu ...PACE si IUBIRE ...

Anonim spunea...

Draga mea NU ESTI SINGURA.
Sunt foarte multi oameni care au experiente de acest gen.
FOARTE MULTI!
DIN CE IN CE MAI MULTI.
SI DE MULT TIMP.
ANI.

Buzea Radu Florin spunea...

Nosso Lar (Casa Noastra), un film extraordinar de profund, merita vazut de oricine este interesat sa afle raspuns la aceasta teribila intrebare: EXISTA VIATA DUPA MOARTE ?

http://thepiratebay.se/torrent/6111561/Nosso.Lar.2010.%28Our.Home%29.BluRay.1080p.AC3.H264-Wings

http://www.titrari.ro/index.php?page=cautareavansata&z8=1&z5=1467388

Pentru descarcarea filmului de pe torrente aveti nevoie de:
http://www.utorrent.com/

Rosa spunea...

Pt ,,Anonim ,,...Daca citesti cu atentie comentariu meu :,,Toti avem aceste experiente ,,...se intelege destul de bine , ca nu ma refeream numai la mine ......Ma bucur ca Daniel are acest blogg ,dandu-ne sansa sa ne cunoastem mai bine ,si sa putem discuta fara retinere , experientele avute ...Poate ACUM vei avea curajul sa-ti spui si numele ...Pot sa te asigur ca suntem intre ,,prieteni,,...si nu pot concepe a avea un prieten ,,Anonim,,...cu ajutorul lui DUMNEZEU in primul rand vom reusi sa ne facem intelesi , sa nu mai fim priviti ca persoane ,,ciudate,,,...A sosit timpul sa iesim si noi la LUMINA ...Cu multa dragoste a ta prietena daca primesti prietenia mea ...Rosa

Anonim spunea...

Daniel, daca esti dragut sa adaugi si restul episoadelor...
http://amintiri-din-moarte-clinica.blogspot.ro/search/label/Emisiuni

ile spunea...

ACEST OM EMANA CA VREA SA MINTA. SI NEUROCHIRURGII SINT CUTRE NU NUMAI OAMENII POLITICI. DACA ERA UN CIOBAN IL CREDEAM CA A TRAIT O ASEMENEA EXPERIENTA. EXISTA CEVA CEVA DUPA MOARTE,DAR NU A VAZUT EL DECIT NISTE VISE...EXISTA NEUROSTIINTELE CARE SE OCUPA NUMAI DE FIZIOLOGIA ANATOMIA BIOCHIMIA PSIHOLOGIA CREIERULUI, ASTA NU INSEAMNA CA OMUL DACA STIE SA OPEREZE SAU FACEA NUMAI CERCETARE IN NEUROCHIRURGIE, ESTE IN MASURA SA VORBEASCA DESPRE PROPRIETATILE SI POSIBILITATILE CREIERULUI UMAN.

roryta spunea...

Ilie, eu îţi propun altceva: de ce să-l lăsăm pe un om cult să povestească despre "proprietăţile şi posibilităţile creierului uman"?
Mai bine îl aruncăm la coş şi aducem un Badea cioban Ilie, să ne spună el, să ne explice cum e cu creierul, nu?
E posibil să ştie mai bine decât învăţatul nostru om din documentar.

=))))))