luni, 8 octombrie 2012

Stopați atentatul la istoria străveche a neamului! Semnați petiția ACUM!

"Am luat act cu durere de lucrările la autostrada A1 și sprijinim inițiativa patriotică a Grupului "România Vie". Doar cei care n-au habar de însemnătatea unei istorii străvechi precum a traco-daco-geților pot iniția lucrări de asemenea anvergură demolatoare! O dovadă mai clară a imposturii politice și economice din partea celor aflați vremelnic la putere în România nici că se poate imagina! Toți intelectualii treji ai momentului, toți oamenii de cultură, toți cetățenii acestei suferinde țări sînt chemați să semneze acest demers de STOPARE IMEDIATĂ A LUCRĂRILOR DISTRUCTIVE DIN ZONA TURDAȘ-TĂRTĂRIA-CRISTIAN! Cei care nu știu, ignoră ori sfidează ISTORIA acestei țări, nu au nici dreptul să lucreze și să fie plătiți pentru munca lor în România! Strămoșii noștri, conduși de voievozi patrioți care și-au jertfit nu numai liniștea și averile, ci chiar și viețile pentru binele comun, s-ar răsuci în morminte asistînd la nepăsarea noastră! Să ne unim, dar, în numele adevărului istoric, pentru a stopa imediat pripitele și distructivele lucrări la autostrada A1!"

3 comentarii:

Carmen spunea...

Va multumesc pentru aceasta Petitie ,pe care si eu am semnat-o cu toate ca sunt departe de tara.Va doresc la toti mult succes si numai bine.
Draga Daniel,mii de multumiri.Va binecuvantez si Doamne ajuta-va!
Toate cele bune.

Daniel Roxin spunea...

Multumim!

Anonim spunea...

Hasotti: Sarmizegetusa va fi rezervatie arheologica, dar are nevoie de paza

http://www.ziare.com/puiu-hasotti/ministrul-culturii/hasotti-sarmizegetusa-va-fi-rezervatie-arheologica-dar-are-nevoie-de-paza-1195008