sâmbătă, 27 octombrie 2012

VIDEO UIMITOR - Plutind deasupra oceanului...



4 comentarii:

Rocsalana spunea...

vreau si eu !!!! :)

Rosa spunea...

O ,,iluzie,,reusita...Cum poti sa te simti cu ADEVARAT LIBER ,cand ,...inca mai depinzi de acel ,,cordon ombilical ? ,,...

Anonim spunea...

complicata treaba, prea multa stradanie pt un mic zbor fara autonomie.Nici macar nu poti spune ca este ceva iesit din comun.Poate cind vor folosi alta tehnologie,atunci ...............

ile spunea...

http://www.youtube.com/watch?v=VlWDp9ksl98
Revin cu un cintec si filmuletul preferat in perioada asta pentru mine. De fapt caii din videoclip sint putin zapaciti si deranjati de atita alergare fara rost,dar facuta cu blindete.Oricum aveam de gind sa intreb ceva tangent la videoclipul postat.
In aceasta perioada de importanta pentru intreaga omenire, chipurile alegerile democratice din SUA (in care grupul Bilderberg l-ar fi desemnat deja pe 'celalat' sa cistige,nu mai pupa Obama,nu ca mi-ar pasa) totul a fost tinut la foc mic,agiat pe ici pe colo sa fie pregatit pentru dupa alegeri, frate ce se mai poate intimpla? Le strica natura planurile si inca cu mare tam-tam sa aduca aminte natiunii americane ca trebuie sa se trezeasca din visul lor american(aburi) .Dar cum poate un amarit de uragan botezat tot de ei Sandy sa dea sau sa nu dea peste chiar orasul New York sa incurce desfasurarea alegerilor,daca-si incordeaza putin muschii acest Sandy, si mai ales fara acordul puterilor oculte. Adica ei creatorii Boeing’s Phantom Eye, dezvoltatorii unei tehnologii de virf in aparare si mai ales atac trebuie sa stea capra in fata inca unui uragan, din seria binecuvintarilor continentului. Culmea ca ingimfatii nu pricep ca pe masura ce fac experimente electromagnetice si chiar psihotronice (poate chiar pe linga japonezi de le dadura cadou otravit cutremurul- bomba atomica a fost demult,nu aratasera suficient cit pot fi de sacali conducatorii americanilor alesi democratic-vax) in aceeasi masura se intorc asupra lor reverberate(pamintul e rotund,e ca la bumerang). Deci au vrut ca nimic sa nu perturbe jocurile de la alegerile din Noiembrie, dar pamintul nu asculta de ordinele puterilor oculte. Sint alte legi.
Si daca pune un zapacit de om cocosul din fundul gradinii sa roage cucuveaua de pe casa sa aiba grija cine va fi presedintele Romaniei, sa transmita totodata vulturului plesuv si harpiilor sa aiba grija si la americani ce se intimpla, degeaba stapineste o clica pseudoelitista tehnologie fie ea si extraterestra. Timpitii de americani nu se gindesc cum sa faca sa scape de uragane si seceta, dupa cum noi romanii nici nu pricepem ca +40 vara asta si la anul si poate -...mult iarna asta,desi vor omori multi romani de frig si foame,intr-un fel ajuta tara. Nu sint fan Avatar,cine l-a creat a vrut sa spuna ceva basm fantasmagorie, insa Sigourney Weaver nu e genul de actor sa joace in filme de duzina. Au incercat sa familiarizeze oamenii cu ideea ca natura iti poate fi cel mai bun aliat daca apartii locului unde traiesti ,nu esti un dezradacinat care sa-ti renegi strabunii, dupa cum invadatorii nu au sanse indiferent cita tehnologie si arme folosesc. Iar ma apuca risul:dupa ce se laudara cu nu stiu ce rachete superperformante pe care americanii le-ar folosi daca i-ar ameninta careva, acum belesc ochii in fata pericolului natural, si nu-i ameninta nici-o alta natiune ci numai fortele naturii. Ce sa faci cu scutul antiracheta in fata unei palme date de insusi pamintul. Raspunsul logic care ar fi potrivit, il cenzurez singura.