sâmbătă, 10 noiembrie 2012

Am scos de la tipar cartea "SPIRITUL DACIC RENASTE". Celor interesati le propun o intalnire cu mine (impreuna cu cartea;)...), sambata, 10 noiembrie, la Sala Dalles din Bucuresti

Cu ocazia promovarii cartii "SPIRITUL DACIC RENASTE",  ii invit pe toti cei interesati la Sala Dalles din Bucuresti - la etajul 1 (in zona Universitatii), sambata, 10 noiembrie, in intervalul orar 13:00-16:00. Doritorii vor putea achizitiona cartea cu o dedicatie din partea mea. Intalnirea are loc in cadrul Targului Ezoteric organizat la Sala Dalles in intervalul 7-11 noiembrie.

Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau. 
http://radiovoceasufletului.ro

25 de comentarii:

Anonim spunea...

Sa-ti ajute Dumnezeu

Lucia spunea...

Deoarece nu pot veni la Bucuresti,te astept sa vii la Arad si pastreaza te rog si pentru mine un exemplar cu dedicatie...
Mai poti adauga cate un exemplar si din cartile cu versuri.
Iti multumesc pentru tot ceea ce faci pentru oameni,pentru tara,pentru intregul Neam.
Noi poate ca nici nu realizam cu adevarat cat este de important trezirea Constiintei si reintregirea Neamului,dar tu Daniel stii asta si de aceea lupti pentru aflarea Adevarului.
Cei care au dorit si mai doresc inca sa pierim ca Neam,trebuie sa afle ca asta nu se va intampla niciodata.Mai degraba vor parasi ei acest Pamant...
Sa ne unim cu totii pentru un tel comun,acela de a reconstrui o Dacie minunata,o Dacie independenta si sa nu uitam ca schimbarea porneste de la gandurile noastre,din interior, sa gandim pozitiv , astfel vom influenta evenimentele din prezent.
Cu cat suntem mai multi,cu atat mai bine.In noi se afla adevarata putere de a schimba totul,prin venele noastre curge sange de Daci,amintiti-va asta intotdeauna.
Noi toti D*Acia suntem.
Si aici vom fi in veci.NIMENI si NIMIC nu poate distruge Sufletul Neamului nostru.
Daniel,nu voi inceta niciodata sa-ti multumesc,nici macar in gand...
Tuturor le doresc Iubire si Lumina si nu uitati sa iubiti Dacia voastra cu gandul,cu vorba,cu fapta... Aici si Acum.

Daniel Roxin spunea...

Multumesc!

Anonim spunea...

dar ce ne facem daca de acum in vreo 50 de ani aproximativ vom disparea ca natiune?,pentru ca conform estimarilor vom fi asimilati de TIGANI

LUPAN CATALIN CONSTANTIN spunea...

La Botosani pe cand? Poate ne intalnim, cu stima, psiholog Lupan Catalin

Daniel Roxin spunea...

Sper in viitorul apropiat...

Rafael spunea...


Daca vom disparea ca natiune romana, si vom fi inlocuiti de alta etnie, e numai vina noastra ca nu mai avem credinta in Dumnezeu si nu ne mai rugam la El.

Biserica crestin-ortodoxa este dreapta credinta si prin intermediul ei si mantuirea unui neam. Daca oamenii nu mai trec pragul Bisericii si nu mai respecta dogmele crestin-ortodoxe, cum ati mai dori ca romanii sa ramana demni si uniti? Fara ajutorul lui Dumnezeu, care va da altor popoare acest minunat teritoriu.

Am mai spus si in alt comentariu despre vremurile de pe urma. Semne sunt, doar noi refuzam sa la luam in seama.

Din cate se pare Fagarasul este protejat de Fecioara Maria, pentru ca acolo s-au construit foarte multe manastiri.

Numai credinta in Dumnezeu ne va salva , neamul romanesc de la pieire.

traian dusu spunea...

nu vom dispare-ne vom numi dacia.spiritul daciei[dacic]nu mai poate fi oprit.eu asta simt-un dac de-3milenii=am fost n. roman aproape 2 secole[pe nedrept].renaste spiritul in noi.aceasta e credinta.mutumim pentru cartea ta daniel.e in librarii.....la mii milioane de editii......

cristi spunea...

Roxin, vreau si eu un exemplar, dar neaparat cu dedicatie. Te rog frumos.
Cum sa facem? Nu am cum sa ajung in Bucuresti pana la data respectiva.
Daca imi spui unde poate fi gasita ulterior lansarii sau mai bine zis unde poti fii gasit pentru a obtine dedicatia, cartea urmand sa o cumparam din librarie, o sa rog pe cineva, care se va deplasa in capitala, sa ma ajute. Multumesc.

Anonim spunea...

La Cluj se poate. Construcţie fulminantă pe o rezervaţie arheologică, fix în centrul oraşului – FOTO


"Pe amplasamentul unde de acum înainte va funcţiona un soi de mall, au fost găsite vestigii de o importanţa colosală pentru istoria noastră, dintre care amintim: vestigii înainte de cucerirea Daciei de către romani, municipiu roman (118-119) colonie în timpul împăratului Marcus Aurelius, reşedinţa de guvernator şi capitala provinciei Dacia Porolisensis, Necropole Romane din sec.II – IV., vestigii feudale şi medievale, la care se adaugă peste 200 de inscripţii, altare votive, monumente funerare, statui şi fragmente de arhitectură."

http://www.napocanews.ro/2012/11/la-cluj-se-poate-constructie-fulminanta-pe-o-rezervatie-arheologica-fix-in-centrul-orasului-foto.html

Daniel Roxin spunea...

Cristi, cartea se va gasi in toate orasele si poate fi comandata online de pe siteul editurii Vidia.

Carmen spunea...

Draga Daniel,felicitari pentru carte.Si te rog cand mergi la Arad ,si te rog daca se poate sa-i dai la Lucia un exemplar cu dedicatie si pentru mine,fiindca de aici din Germania nu pot veni acum la Bucuresti.Eu de aici din departare iti multumesc si eu ca toti ceilalti ,frati si surori din Dacia Sfanta,pentru tot ce faci pentru acest NEAM.Esti un Inger pe Pamant!
Mii de multumiri ,Daniel!Te binecuvantez!
Pentru Lucia ,te pup cu drag si ma bucur si iti multumesc pentru comentariile frumoase si abia astept sa ne vedem.
Iar pentru Anonim,noi nu vom disparea niciodata.Iar daca ni se spune ca suntem tigani fii mandru.Eu sunt in Germania de 22 de ani,si aici s-a spus ca romanii sunt tigani.Si mie mi s-a spus ca sunt tiganca cu sange de Dracula.Si am fost mandra de acest compliment.Le-am explicat germanilor care au spus acest lucru ca nu suntem tigani,si le-am demonstrat acest lucru,si mi s-a spus dupa cativa ani,"voi romanii sunteti un neam cu un suflet nemuritor si minunat."Le-am spus ca suntem DACI.Nu vreau sa ma laud,dar de atunci,ei si-au schimbat parerea despre Romania.Le-am aratat fotografii cu tara noastra,si au spus ca avem o tara foarte frumoasa.Draga Anonim,lupta pentru ceea ce esti si vei avea succes.Eu sunt mandra ca sunt din Dacia,si nu mi-am schimbat cetatenia,ci am fost mai smechera ca ceilalti concetateni de-ai mei care toti s-au lepadat de cetatenia romana-acest lucru m-a durut in suflet fiindca multora le-au fost rusine ca sunt romani si de aceea si-au schimbat cetatenia.Eu tot timpul am spus ca sunt din Romania/Dacia si sunt mandra ca m-am nascut in aceasta tara SFANTA .Eu de cand Romania a intrat in EU mi-am luat dubla cetatenie,si sunt mandra ca la examenul pentru luarea cetateniei Germane, am luat nota 10,si le-am demonstrat germanilor ce pot face romanii.Asa ca draga Anonim,crede ca aceasta tara este Gradina Maicii Domnului si nu vom disparea niciodata,si candva va deveni Capitala statelor europene.Amin.
Iar pentru Rafael,nu fi dezamagit,ci te rog sa-i intelegi pe ceilalti care aici comenteaza,mai trebuie sa avem cu ei putina rabdare.Si ar fi pacat ca nu mai scrii comentarii.Iti multumesc pentru comentariile frumoase,care le-ai scris din suflet pentru suflete.Eu de aici din departare te binecuvantez si iti transmit numai bine.Nu uita ca ai un nume frumos ca al Arhanghelului Rafael.
Daniel,tie si tuturor numai bine si toate cele bune.Si iti multumesc Daniel,pentru Radio Vocea Sufletului care ma face fericita.Va binecuvantez,pentru ceea ce faceti pentru sufletele noastre.
O seara minunata.
P.S.:Scuze Daniel,ca am scris iar prea mult.Multumesc,ca ma intelegi.

cristi spunea...

Multumesc. Pentru dedicatie o sa pandesc momentul.
Succes.

Carmen spunea...

Pentru Anonim, inca un lucru:Daniel Roxin a scris in MOTTO lui urmatoarele:" Cred in IUBIRE,in ADEVAR si in LIBERTATE si sunt hotarat sa sustin pana la capat aceste valori!Asa sa-mi ajute Dumnezeu!" Draga Anonim daca noi mergem pe aceasta cale si sustinem valorile despre care a scris Daniel in Motto lui,nu vom disparea ca Natiune si nici nu vom fi inlocuiti de alta etnie,fiindca noi toti din DACIA si multi care sunt peste hotare ne vom uni si vom face exact cum a scris Daniel in titulul cartii "SPIRITUL DACIC RENASTE," ,noi toti vom renaste spiritul Dacic.Asa sa ne ajute Bunul Dumnezeu.Amin."Cere-ti si vi se va da dupa CREDINTA voastra." Asa spunea Iisus.Deci cerem Bunului Dumnezeu sa ne ajute ca toti impreuna sa renastem "SPIRITUL DACIC".
IUBIRE si LUMINA,tuturor.
Va iubesc pe toti.
O seara minunata.

Lucia spunea...

Draga Zanuta,fii sigura ca vei avea cartea lui Daniel,asta ti-o promit.
Si eu te imbratisez cu drag si abia astept sa vina ziua in care ne vom intalni cu totii.
Pentru mine asta va fi cea mai mare bucurie...
Daniel,acum depinde doar de tine ca aceasta bucurie sa se implineasca.
Va imbratisez cu drag pe toti!

Rosa spunea...

,,Spiritul Dacic Renaste ,,este o carte pe care abia astept sa o citesc...Felicitari si mult succes in continuare ...Multumesc pentru dedicatie ...

cristianvm spunea...

Cu dedicatie...mai degraba cereti o dedicatie de la Dumnezeu,direct in suflete!:)

Lucia spunea...

Asa este Cristianvm,
El zilnic ne scrie dedicatii in Suflet,trebuie doar sa le simtim,sa le auzim...

Carmen spunea...

Sustin cele scrise de Lucia.Draga Zanuta,te binecuvantez si iti multumesc pentru tot,esti minunata si abia astept sa ne vedem.Si pentru mine aceasta zi va fi o mare bucurie.Ai grija de tine,te pup si numai bine.Si sper din suflet ca Daniel ne va ajuta.Amin.
Iar pentru Cristianvm,dedicatiile sunt in inima,sunt in suflet de la Dumnezeu si ele se manifesta si in afara,si de aceasta dedicatie de la Daniel, ma bucur mult.Stii cum se spune in legile Universului:"cum este in cer asa si pe pamant (cum este sus asa este si jos),cum este inauntru asa este si in afara.Iar Dumnezeu ne face sa rezonam cu acei oameni,care sunt atrasi de sufletul nostru,pentru a ne face si mai fericiti si mai buni unii cu alti,mai iubitori si asculatatori.Dumnezeu ni l-a trimis pe Daniel,Dumnezeu i-a dat lui Daniel Roxin putere sa scrie aceasta carte,pentru sufletele noastre ca sa ne trezim din somnul cel de moarte.Iar Dumnezeu i-a dat lui Daniel putere sa ne scrie si dedicatii din partea lui.Amin.Si tot Dumnezeu,draga Cristianvm,te-a lasat pe tine ca sa ne scrii pe acest Blog.Iar daca ai fi singur in aceasta lume,nu ai avea cui sa-i scrii comentarii,si de aceea Dumnezeu ne-a creat ca fiice si fii ai Lui,pentru ca el sa experimenteze viata prin noi,prin sufletele noastre.Sper ca ma intelegi,iar Dumnezeu din sufletul meu iti scrie acum.Numai bine.

cristi spunea...

Cristianvm, nu te supara, eu vreau si de la Roxin.

Anonim spunea...

Carmen, de ce nu te intorci in tara, acum, pana sa vina 2013 si ce mai urmeaza...? Aici sunt vulturii pe piscuri; din pacate foarte putini dintre noi le mai descopera cateodata urmele, daramite de acolo de unde esti tu... Chiar daca multi plecati afara, care spun ca sunt daci sau romani adevarati, nu simt chemarea sau nu mai vor sa fie in pielea celor chemati, insist sa faceti un front, tu si ceilalti romani de prin jurul tau sa va mobilizati si sa veniti aici printre noi, aici unde se avanta vulturii; adunati-va-ti si veniti aici, pe pamantul Sfant; e nevoie de prezenta voastra fizica aici .. te asteptam sa revii.

Carmen spunea...

Draga Anonim,iti multumesc pentru cele scrise.Eu cred ca tu simti destul de bine unele lucruri.Iti multumesc ce mi-ai scris despre vulturi,eu iubesc vulturii,chiar aici in fata mea in camera sta o statuie a unui vultur.Iti scriu o scurta povestioara .La varsta de doi ani am sarit de pe geam de la 1,50m, in fata mai multor copii din vecini,spunandu-le ca pot zbura ca vulturi .Iti poti da seama cum am aratat dupa aceea .plina de sange,dar am zburat i-am spus bunicii mele. Imi doresc din tot sufletul ca intr-o zi sa pot vedea acesti vulturi in tara mea Sfanta,si poate voi mai incerca si de pe vreun munte sa zbor ca ei.
Draga Anonim,eu ma intorc in tara dupa 22 de ani,de stat in Germania,am totul pregatit cartoanele stau si asteapta destinatia DACIA.Am avut un accident la serviciu si am avut probleme cu piciorul si de aceea nu am putut parasii Germania mai repede,fiind 5 saptamani in concediul medical.Iar acum mai am de rezolvat cu baiatul meu care isi doreste sa ia cetatenia Romana,fiidca el e nascut aici in Germania.Am luat deja legatura cu Consulul Dl Marasescu de la Consulatul Romaniei Bonn.Baiatul meu vrea sa vina sa se stabileasca in tara.Asa ca draga Anonim,totul e pregatit astept doar momentul cand sufletul meu spune acum poti pleca.Ceea ce ai scris despre acel front eu deja am un proiect cu baiatul meu,si daca bunul Dumnezeu ne va ajuta ca sa fim cat mai multi vom reusi ceea ce ne-am propus.Da tu ai drepatate avem un Pamant SFANT,iar in fiecare an cand veneam in tara sarutam acest Pamant Sfant.Multi din tara nu stiu sa pretuiasca tara noastra Sfanta,aceasta Gradina a Maicii Domnului.Va rog din suflet,binecuvantati tara noastra sfant si multumiti lui Dumnezeu ca locuiti in ea,si iertati-i pe cei care conduc Romania,ca saracii de ei nu stiu ce fac.Sunt doar niste marionete ale rusilor.Eu ii binecuvantez si ii iubesc pentru greselile lor.Amin.
Asa ca draga Anonim,sper ca ne vom vedea cat de curand la Conferinta lui Daniel.Destinatia mea catre Dacia,este Arad.
De aici din departare toate cele bune iti transmit si numai bine.te binecuvantez,si imi doresc sa te cunosc,si sa-ti multumesc personal pentru frumoasele cuvinte scrise.
Si inca ceva,sufletul de DAC este nemuritor iar DACIA Sfanta,ma cheama acasa.Si sunt mandra de acest lucru.AMIN!
Va iubesc pe toti.
O seara minunata,tuturor.
Daniel,iti multumesc,pentru tot.Numai bine.

rusu ioan spunea...

esti celbru roxi ia sa vedem cum au disparut roxolani...eru in partea de est a daciei [iar eu dacomos ii iubeam ffffffffffftare.......mult.

MOS DACU-ZALMOLSE spunea...

esti celebru dani roxin numele tau va fi nemuritor cu litere de aur pe tabla DACIKAA EROILOR NEAMULUI=OM BUN MERGI MAI DEPARTE UNESTE SPIRITUL DACIK IN CONSENSCU LUI MAHOMED BUDA FA COVERGENTA LOR SPRE UN SINGUR ZEU UNIVERSAL ATOTPUTERNIC[ZUA]/AAI CONCEPTUL LOR IN TINE EL CLOCOTESTE CA UN VULCAN...

DACIANA SOARE spunea...

ITI SUGEREZ SA DESCHIZI UN CONT BANCAR PT. IUBITORII DACIEI MILENARA ==MAGAZINE TOP DAKA ---CU TESATURI DACICE-COSTUME POPULARE VECHI===== MAGAZIN TIP PLAFAR CU MIRACULOASELE /TAMADUITORELE PL.MED.FOLOSITE DE DACI ========CIT SI O CEAINARIE DAKA BINENTELES INTRO CASA DAKA TIP SURA /TIP COVERGA /TIP PIRAMIDA.==EXPL.pe cont propiu sau cu nasu tv. dacit si pune de vinzare ==DOAMNE ROXIN DE CIND VREAU SA TIN PIATRA SFINTA IN CASA.