sâmbătă, 3 noiembrie 2012

Conferinta: Spiritul dacic renaste - Duminica, 04 noiembrie, Bucuresti. Intrarea libera!

Duminica, 04 noiembrie, de la ora 12:00, va invit la o prezentare cu tema "Spiritul dacic renaste", in sala de conferinte de la Sala Palatului (la parter) - Bucuresti. Intrarea este libera! Conferinta are loc in cadrul evenimentului "Universul sanatatii - Expozitie de produse Bio si Terapii Alternative Naturiste".

Pentru o ora va propun sa vorbim despre nevoia recuperarii adevarului istoric, despre trezirea constiintei nationale a romanilor, despre adevaratii nostri stramosi, traco-geto-dacii.

Va astept!

Daniel Roxin

Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau. 
http://radiovoceasufletului.ro

8 comentarii:

Lucia spunea...

Succes!
O zi minunata.

Paul Dadrian spunea...

Minunat...
Cum am mai spus, te asteptam cu nerabdare si pe la Cluj-Napoca! :)

Daniel Roxin spunea...

Multumesc!

simona spunea...

Chiar acum pe programul TVR2 (ora 22 si 15) e un domn profesor la telejurnal care spune despre descoperirea de la Iasi ca ar fi scriere chirilica si ca descoperirea de la Sibiu ar fi zgaraieturi sau cel putin desene si ca se mira de reactia directorului muzeului Bruchental ,care zice el .ca ar fi trebuit sa reactioneze altfel.Deci dupa emisiunea de aseara au iesit la rampa cei care nu dau nici o sansa trecului cu atat mai putin viitorului.Imi pare rau dar nu i-am retinut numele acestui domn.Deci ati atras atentia cultilor din birourile lor ,daca s-au grabit sa iasa pt a ne linisti si pt a nu crede "zvonurile amatoriste".Acum d-le Roxin am eu impresia ca o sa incepeti o lupta pe fata cu ei chiar daca nu vreti ati zgandarit cuibul de naparci.Succes in continuare si aveti toata stima si sustinerea de la Resita .

Daniel Roxin spunea...

In legatura cu tablitele de la Iasi am vorbit chiar azi cu profesorul Vasilencu, cel care le-a descoperit si mi-a comunicat ca presa a exagerat si ca el nu a spus niciodata ca ar fi vechi de 7000 de ani si nici ca se trimit in Ucraina pentru analize. Voi afla mai multe zilele urmatoare. Personal, dupa explicatiile pe care mi le-a dat, ii dau crezare. In legatura cu descoperirea de la Sibiu, nu cunosc mai multe detalii... Noapte buna!

Rosa spunea...

Felicitari !A fost un eveniment de nota 10...

Daniel Roxin spunea...

Multumesc!

geolgai-pelagie ioan spunea...

doamne zalmolxe dumnezeule roxine te ateptam si pe la soci si pe la pelagi[tabacari-crai[ova]]autostrada orastie-sibiu scoate adevaru la suprafata.roxine iti multumim esti cel mai mare deschizator de drum din dacia iti multumim conducatorule-tot sudul e facinat de documentarele tale.[soci pelagi buri...]