sâmbătă, 24 noiembrie 2012

DACIA MAGICĂ - în această seară pe Nașul Tv, de la ora 18:00

În această seară, în reluare, de la ora 18:00, pe Nașul Tv, împreună cu scriitorul Paul Buică, vom vorbi despre DACIA MAGICĂ - știința și spiritualitatea strămoșilor noștri, simbolistica păstrată în obiecte, unelte și în portul național,  locurile lor de taină și alte lucruri deosebit de interesante...

Nașul Tv poate fi urmărit pe internet  (http://live.nasul.tv/) sau pe cablu, în urmatoarele rețele: DETALII AICI

Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau. 
http://radiovoceasufletului.ro

8 comentarii:

laura-maria ilea spunea...

magic!

Anonim spunea...

RUȘII au STUDIAT din SATELIT oraşul SECRET de sub CETATEA dacică SARMIZEGETUSA

"Este vorba despre informaţii care circulă de multă vreme pe Internet, mai ales pe blogurile pasionaţilor de arheologie şi nu numai, informaţii care au fost aduse la lumină de curând de scanările făcute de BBC şi Discovery. Mai precis, Cetatea dacică de la Sarmizegetusa Regia ar sta pe un oraş secret, de mărimea Bucureştiului, încă nescos la lumină.(...)"

http://www.evz.ro/detalii/stiri/orasul-secret-de-sub-sarmizegetusa-1012288/pagina-comentarii/1.html


Sarmizegetusa Regia, / La trecutu-i falnic, mare viitor…

http://www.zvj.ro/articole-15525-Sarmizegetusa+Regia+++La+trecutu+i+falnic++mare+viitor+hellip.html

ile spunea...

1 Ambasada Rusa a donat unei biblioteci romanesti o colectie de25 volume editie de lux a Istoriei scrise Dimitrie Cantemir.! alta editie e la Vladimir Putin si o alta la D Mevdeev.(asa scrie intr-un ziar local)Eu nu vreau sa stiu ce a scris Cantemir despre neamul romanesc.Probabil ca rusilor le place.
2.urmarirea informatiilor cu interes strategic de pe facebook twitter de catre CIA si alte agentii.AR FI BINE SA NU FIE PREOCUPATI DE CEEA CE VRETI SA CONSOLIDATI ACUM,draga domnule Roxin...Ideea de a recrea in romani spiritul dacic este indrazneata ca si cum ai vrea sa construiesti o cetate incepind cu acoperisul din nori.Romanii nu mai au stabilitate,trebuie aninati(agatati) de ceva ca sa aiba timp sa le creasca si radacinile.
3.Azi,am avut un vis frumos intre 17 si 21 ,cam asa visez eu dimineata, de 2 saptamini mai intens, pot sa mai dorm bine si dupa amiaza. Saptamina asta am vazut niste lucruri astept sa vad cind se vor realiza,iar azi in sfirsit am avut o vizune mai clara a ceea ce va fi. Nu ma sperie cu nimic,va impartasesc si voua pentru ca intradevar daca vreti sa supravietuiti trebuie sa mergeti intr-un loc retras chiar sat mai departe de drumurile obisnuite. Pentru citeva luni. Daca va fi zapada sintem in siguranta. Nu va fi intunericul prezis de diversi. Cert este ca intr-un timp in care copacii nu vor avea frunze iar pamintul va fi negru chiar ud,fara zapada,va fi si un soare palid ,vor veni peste noi in tara. Nu stiu cine nu aveau natie,si vor incerca sa ne distruga.Mie nu imi pasa, eu vreau sa ramin la oras, voi vedea si eu despre cine e vorba.In copilarie visam dezastre, o sabie mare cu care taiam capetele unor monstri ca salvez oamenii din jurul meu. Acum nu imi mai pasa ,monstrii sint tot oamenii,nu ai cum sa-i salvezi de ei insisi. Probabil ca vremea dezastrelor a venit. Am visat oameni si fraze, i-am intilnit cu adevarat peste citeva zile spunind frazele din vis. In primavara am vazut in vis doua femei ipocrite care sint destul de aproape de mine, si vad progresiv cum se apropie de intimplarile pe care le-am vazut in urma cu 6 luni. Eu mi-am facut pregatirile de plecare, oricind ar fi aceasta, sint linistita.Voi privi in jurul meu sa vad semnele. Oricum ma voi refugia in gind intr-un loc anume, uitat de lume si acolo voi fi. Sa visati frumos, cit se mai poate inca...(acesta e mesajul meu de pe chip-face book si conteaza numai faptul ca il cititi si dumneavoastra domnule Roxin) Nu stiu ce ati putea face daca se va adeveri pina in primavara, ce am vazut eu azi...

Daniel Roxin spunea...

Sa fim optimisti!... ;)

Lucia spunea...

Citind cartea domnului Paul Buica,pot spune ca mi-a atins Sufletul intr-un mod magic,mi-a deschis o Poarta catre vremile demult apuse,am simțit o emoție si un dor nespus de a readuce in memorie ceea ce era candva...dar totodata si este inca,Aici,in Sufletul meu si al acestui Neam.
Mulțumesc pentru aceasta emisiune realizatorului ei,cat și domnului invitat caruia ii doresc sa fie citit de cat mai mulți,copii si adulți deopotriva.
Fie ca Lumina si Iubirea sa invaluie Sufletele tuturor.

Daniel Roxin spunea...

Multumim, Lucia!

Anonim spunea...

Exceptional!
Felicitări din toată inima, Daniel,ție și colaboratorilor tăi!
Mulțumim!
Irina

Daniel Roxin spunea...

Multumim si noi! :)