luni, 12 noiembrie 2012

Mai multe OZN-uri, surprinse pe cerul din Denver (video)

Obiecte zburătoare neindentificate au fost surprinse deasupra oraşului Denver şi nimeni nu-şi poate explica fenomenul. Un localnic a filmat apariţiile, iar specialiştii au analizat şi şi-au format o opinie.

"Obiectele au apărut, la aceeaşi oră, de mai multe ori într-o săptămână", a declarat bărbatul care a filmat obiectele.

Specialiştii au analizat materialul video şi susţin că aceste obiecte nu pot fi identificate atunci când filmul rulează la viteza normală. Dar, privit cu încetinitorul, acesta dezvăluie mai multe OZN-uri.

Înainte de a privi înregistrarea, Steve Cowell, expert în aviaţie şi fost pilot pe avioane comerciale, declara că poate da o explicaţie logică fenomenului.

După ce a vizionat filmul, Cowell şi-a schimbat opinia: "Nu sunt avioane, nu sunt elicoptere şi nici păsări. Nu pot să-mi dau seama despre ce este vorba. Sunt obiecte zburătoare neidentificate".

Sursa:jurnalul.ro
Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau. 
http://radiovoceasufletului.ro

5 comentarii:

Rosa spunea...

OZN-urile ,sunt ,OCHII unei civilizatii superioare noua ,care ne supravegheaza continuu ,pentru a repara RAUL ,ATUCI cand va fi necesar ,pe care noi L-am facut inconstienti ,aici pe PAMANT ,sunt INGERII NOSTRI PAZITORI...e o stare pe care eu o simt de mult ...

Anonim spunea...

oops.. au mai 'picat niste ramasite in urma "uraganului"

cristi spunea...

Exista o tendinta de a simplifica totul. Raul si binele se confrunta, altii ne ajuta sa infrangem raul, etc. Toate exista ca raspuns al unei necesitati, iar raul si binele exista doar in lumea noastra duala. Si asta doar pana la inteleptire, dupa... exista numai binele. Nu? Raul fiind necesar pentru a intelege binele. Care si acesta e relativ. Peste toate exista doar adevarul care ne face liberi.
Sa coboram pe pamant un pic. Cine sunt ozn.istii? sunt atatea teorii ca te si pierzi in ele. E clar ca exista. Poate unele din ele, sau mai bine zis, ocupantii acestora sunt vinovati de starea noastra interioara si genetica (eu asta cred. Ca sunt de mai multe feluri si unii dintre ei nu pot ascensiona si se vor lupta sa ne mentina in acest cuantum spatio temporal pentru a rata momentul cresterii).
Sa argumentam un pic: un creier de 1,5 kg subutilizat (natura nu izideste materie!); 2 lanturi ADN descoperite si mai multe fragmente din alte lanturi decand cu medicina genetica (in prezent din ce in ce mai multi din oameni descoperiti cu regenerarea lanturilor genetice); o conspiratie globala privind alimenatia, medicina, resursele, etc. impotriva omului (ca rasa!); scurtcircuitari mentale prin noile tehnici de telecomunicatie; o multime de artefacte, constructii energetice neintelese, s.a.m.d.
Si inca un exemplu incitant zic eu: ce pit palac vor sa faca asa numitii oameni de stiinta de la CERN, ba mai mult mai construim un accelerator de 100 de ori mai mare, sa ce? Doar au descoperit ce vroiau - bosomul lui peste.
Si inca unul: construirea in Romania a celui mai mare laser din lume. Tare.
Cu astea toate umbli in structura intima a materiei si influentezi timpul. Acum se poate discuta!

Jurnalul spunea...

"Am ignorat... si totusi nu suntem singurii si singuri"

Anonim spunea...

Toate statele la ora asta au aeronave neconventionale de diverse forme, ele sunt secrete militare si nu pot fi dezvaluite publicului, se lucreaza la cele invizibile, invizibilitatea a fost descoperita inca de acum 20 de ani poate si mai dinainte. Se lucreaza la forma si structura si la combustibili neconventionali(fuziune nucleara, energii magnetice, cuantice etc).