joi, 22 noiembrie 2012

Tainele dacilor din Carpați, în direct, pe Nașul Tv, joi, de la ora 21:00

Marile mistere ale vieții dacilor încep să iasă la suprafață. Locuri puțin știute și încă mai puțin cercetate ne vorbesc astăzi despre tainele păstrate în munții României. Cine erau geto-dacii cu adevărat? Ce lucruri uimitoare știau ei și noi, cei de azi, abia le intuim?...

O nouă emisiune în direct, cu Daniel Roxin și Radu Moraru, vine să mai ridice puțin din vălul care ne acoperă istoria reală. Află mai multe despre Tainele dacilor din Carpați joi, 22 noiembrie, de la ora 21:00, numai pe Nașul Tv.

Nașul Tv poate fi urmărit pe internet  (http://live.nasul.tv/) sau pe cablu, în urmatoarele rețele: DETALII AICI

Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau. 
http://radiovoceasufletului.ro

18 comentarii:

bilibistroc1957 spunea...

Este ora 21.13 și pe Nașul Tv nu este niciun documentar marca Roxin despre Dacii din Carpați; este doar o discuție despre așa zisa revoluție din 89.

Daniel Roxin spunea...

E ora 21:27 si nu e nicio emsiune... De ce oare? A, da, pentru ca e miercuri, 21 noiembrie si nu joi, 22 noiembrei, dupa cum, de altfel, este trecut in articol. :))) Oricum, multumesc pentru mesaj! E un semn ca ar trebui sa pun si in titlu aceasta precizare, pentru a se evita confuziile... Ceea ce si voi face imediat

bilibistroc1957 spunea...

Îmi cer scuze dar eram așa de dornică să văd documentarul încât am pierdut cu totul din vedere data reală. Poate sunt și căscată... mai degrabă! Mulțumesc pentru precizare și mult succes în continuare: LUMEA ARE NEVOIE DE VOI!

Veronica spunea...

Draga Daniel,

Setea de cunoastere m-a facut sa descopar blogul tau.
Te “citesc” cu pasiune de multa vreme si urmaresc cu
atentie toate postarile tale. Sunt departe “fizic” dar
aproape spiritual si-ntotdeauna cu sufletul deschis
catre aflarea Adevarului nostru stramosesc despre Daci,
a adevaratei istorii a poporului roman. Multe sunt ascunse
si tinute departe de noi, dar CINSTE unor Oameni ca tine
care ne ajuta sa ne potolim setea de cunoastere continua.

Am vizionat cu foarte mult interes filmele tale documentare
despre Daci – dar acum se iveste o problema: nu pot sa vad
din pacate NIMIC din noua serie ce apare pe Nasul,
joia seara (la mine vineri dimineata)! Nu crezi ca ai putea
posta pe blogul tau aceste noi serii de documentare ca sa
putem si noi cei plecati in departari sa le vedem?
Apoi sunt sigura ca la intalnirea cu publicul din Bucuresti-
cauza geto dacica - au fost o serie de discutii extrem de
interesante – nu le-a filmat nimeni? Crede-ma ca sunt o
multime de oameni interesati sa vada astfel de emisiuni.
Te rog, incearca sa le pui pe blogul tau.

De aici din Sydney iti trimit cele mai curate ganduri de
multumire pentru munca titanica pe care o desfasori si
daca crezi ca as putea sa ajut cu ceva de aici o voi face cu placere.
RD Creativ – Daniel Roxin prin PayPal e o sursa directa la tine?

Anonim spunea...

eu nu gasesc Nasul TV in grila de la RDS dar am noroc cu youtube :)! Bravo Daniel! super super emisiunile si cartea si tot ce faci pentru strabunii daci! jos palaria!
Raluca

Daniel Roxin spunea...

Multumesc tuturor pentru mesaje!
Veronica, vom posta in curand si celelalte enisiuni pe internet pentru a fi accesibile tuturor. In ceea ce priveste adresa - da, ajunge la mine.

Anonim spunea...

Daniel, iti sugerez sa faci acelasi lucru si cu cei d-afara care vor sa ajute, adica sa intocmesti o lista in care fiecare sa spuna cu ce poate contribui la rescrierea istorie tarii din care au plecat, sa lase date de contact petru a le solicita sprijinul in caz de nevoie......

bogdan spunea...

ptr cei care nu pot sa vada emisiunile in direct am observat ca de obicei nasul lasa pe site emisiunea de cu o seara inainte toata ziua urmatoare.

Daniel Roxin spunea...

Da, cautam sa colaboram si cu romanii din afara granitelor...

bilibistroc1957 spunea...

Recunosc: aseară. miercuri 21, am fost căscată și căutam ce nu era de găsit, res-pectiv emisiunea din seara aceasta. Dar în seara aceasta chiar NU E! Te rog, Daniel! Sunt îndrăgostită de istoria dacică și predacică, am publicat un roman în două volume, am scris un music-hall cu subiect istoric despre daci ți înaintașii lor. Vreau să văd și să aud tot! Spune-mi că e iarăși greșeala mea și că, totuși, vom vedea documentarul în seara asta!

Anonim spunea...

Asta inseamna trezirea sufletului neamului românesc: exact ce are loc aici; oamenii nostri de peste tot simt cu ardoare sa se produca schimbarea in bine si, mai mult decat atat, pune mana fiecare sa faca ceea ce simte ca sa ajute.
O facem si noi, unii care preferam sa se vada rezultatele si nu anuntam pe nimeni.Asta o spun ca sa se constientizeze faptul ca multe fiinte care iubesc binele muncesc din plin si "underground":)Va salut cu caldura pe toti ai mei, români-daci.

Daniel Roxin spunea...

Emisiunea din seara asta a inceput la 21:40 din motive independente de noi...

nan spunea...

SUPER emisiunea de aseara!!!Cristian Pompei a venit cu dovezi necontestabile pentru ,,istoria nemintita'' a DACILOR.Sper sa-i trezeasca,,acest pamant sacru''pe cei interesati sa ascunda ADEVARUL, de dragul intereselor meschine;Daniel ,FELICITARI tie si tuturor, care contribuie cu ceva la aflarea ADEVARULUI!

Daniel Roxin spunea...

Multumim!

Anonim spunea...

Continuind comentarul de mai inainte trimis, pot spune ca celulele stem sint repartizate in corpul uman in zonele..pelvis, dantien..abdomen, si in toate organele vitale, creier, plamini, ficat, pancreas, org.de reproducere, inima. renale, suprarenale. Acum, doar sa le dam comenzi clare, ferme, si constante.si ele capata, recapata acel mecanism automat de reproducere, ca si cel din..primordial. Comenzile pot fi asa...,,toate celele stem si primordiale din corpul meu,...va rog ascultati, va programez pt. sanatate, intinerire, viata lunga, nemurire si intoarcere inapoi in sferele primordiale,,. Ce frumos e sa ramai batrin tinar si intelept si cu mintea limpede, clara , sute de ani, suna bine, asa_i ??? ,Adevarat si posibil. Cu iubire infinita,multumesc Roxi ca existi pt.noi ..de pretutindeni, te _as ruga sa difuzezi la toti ai nostri acest mesaj de reprogramare longeviva, cit ne_a mai ramas ceva timp pina la...saltul in ..constiinta, 21_12_2012 !! maria, din iasi, acum in barcelona...

Anonim spunea...

Nu am rezistat sa nu_mi revad anul acesta, asa ca inaintea marii transformari prevazute de mayasi, muntii mei dragi_bucegi_sfinxul_vf. Omul.Chiar si dupa 20 de ani cind iam pasit prima oara, si acum in august am avut o bucurie imensa sa ma reintilnesc cu Zamolxe, ..si Marele Dac..care ne ...indeamna la refacerea unitatii spirituale a neamului strabun. Fie ca trezirea sa cuprinda inimile tuturor celor de singe traco_geto_dac, de semintie primordiala, pt. coordonarea unei noi vieti spirituale planetare .plecind de la exemplul nostru.,cei din Gradina Maicii Domnului.Asa sa fie !!!

Anonim spunea...

Bravo!
Am vazut reluarea si va admir pentru tot ce faceti!
FELICITARI!

Daniel Roxin spunea...

Multumesc! O zi cat mai buna!