joi, 15 noiembrie 2012

Vestigii arheologice ascunse. Dezvaluiri!

Intr-o noua emisiune pe Nasul Tv, Radu Moraru si Daniel Roxin iti prezinta, in exclusivitate, imaginea si povestea uimitoare a unor vestigii din Romania necunoscute publicului larg. Joi, 15 noiembrie, de la ora 21:00, vei putea afla ceea ce unii nu ar vrea sa stii niciodata!
Romania este spatiul unde istoria antica ne vorbeste aproape la fiecare pas. Fabuloasele vestigii ale unor lumi demult apuse vor sa iasa la lumina si sa ne lumineze trecutul…
Ramai alaturi de noi pentru a redescoperi istoria!

Invitatii emisiunii sunt Prof. Timotei Ursu, membru al Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania, si Valentin Roman, jurnalist. 

Nasul Tv poate fi receptionat pe internet (www.live.nasul.tv) si pe urmatoarele retele de cablu: Nasul Tv pe cablu

Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau. 
http://radiovoceasufletului.ro

7 comentarii:

Anonim spunea...

Buna, apreciez ce faceti in legatura cu istoria reala a poporului nostru si tin sa va multumesc pe aceasta cale. Totusi, credeti ca ati putea urca aceste emisiuni undeva , cu un delay de 2-3 saptamani ca sa nu se interpuna cu audienta . Eu, si sunt sigur ca nu doar eu, nu reusesc sa urmaresc aceste emisiuni live din cauza unui program de munca mai incarcat. Spuneti multe adevararuri si scoateti lucruri importante la suprafata, ar fi pacat sa nu afle cat mai multi oameni de ele. O zi buna va doresc .

Daniel Roxin spunea...

Multumesc! Vom cauta sa le postam si pe internet aceste emisiuni

tere n meu spunea...

daniel la primavra poti sprijini pt. a cerceta malva....

Anonim spunea...

asteptam....

Lucia spunea...

Dragii mei,frumoasa emisiunea si interesanta...
Sunt trista pentru ca profesorii au o atitudine atat de rigida,ar trebui sa cerceteze mai mult aceste informatii noi,dar se pare ca pun mai mult pret pe diplome...poate le-au primit in dar de la Sf Petru...(Sfinte Petre,iarta-ma,nu ma lua in serios,dar stii bancul ala,care circula pe la noi,cica le-ai dat Diplome in loc de minte care s-o puna la contributie...)
Adevarul nu deranjeaza Neamul Dacilor,deranjeaza neamul reptilelor,cei care conduc din umbra,de aceea nu au lasat sa afle oamenii ce era la cetatea Genucla,dar trebuie sa se cerceteze mai departe cu orice preț,iar de nu le convine adevarul care iese la iveala,va trebui sa-l accepte in fața dovezilor evidente...Asa este,pietrele dacilor graiesc,trebuie doar sa le descifram mesajele.
O zi minunata tuturor!

cristi spunea...

Ooops,Lucia ai facut referire la reptile. Cam asta este explicatia la toate lucrurile inumane (ca doar de aceea sunt inumane). Urmariti simbolurile cu reptile, veti fi uimiti pe unde le veti vedea (mai ales serpii, balaurii, etc.).
Si acum o idee ce ar putea fi SF: dacii au fost un popor initiat, in integralitate. Sa fie una din explicatiile privind istoria noastra trista din ultimii 2000 de ani? Sau are legatura cu Pilat din Pont?
Oricum vibratia din Dacia, ce creste in continuu, deranjeaza pe multi reptilieni si instrumentele lor.
In curand se va alege graul de neghina. Optimism.

Lucia spunea...

Batalia finala se da aici,pe acest pamant binecuvantat al tarii noastre,iar Ei stiu despre Portalurile energetice din muntii nostri...
Multi oameni nu stiu ca dracii de care tot vorbesc,sunt de fapt aceste fiinte reptiliene care influenteaza din astral si se hranesc cu energia negativa emisa de om prin ganduri,cuvinte,fapte...

Cand omul are Lumina Divina in el,aceste fiinte nu pot sa-l influenteze deoarece are Protectie Divina.
Si Printesa Diana stia asta si voia sa dezvaluie aceasta informatie lumii intregi,deoarece ea participa la ritualurile lor si vedea cine sunt cu adevarat.Dar n-a mai apucat,a fost sacrificata...

Ar fi bine sa constientizam cat mai multi dintre noi ce fel de ganduri avem si de unde provin,sa selectam ce emisiuni privim la Tv deoarece se cunosc deja consecintele nefaste asupra copiilor și adultilor.
Eu am renuntat demult la tv.
Caut informatia pe net sau citesc carti,ascult muzica si ma simt fericita prin ceea ce sunt Aici si Acum.
Va transmit tuturor ganduri de Lumina si Iubire...