sâmbătă, 17 noiembrie 2012

Vreti sa colaboram pentru cauza geto-dacica? Ne putem intalni maine, sambata, in Bucuresti... INTRAREA LIBERA!

Pentru ca este vremea sa facem ceva impreuna, ii invit pe cei care vor cu adevarat sa se implice in munca de recuperare a adevarului istoric privind radacinile noastre geto-dacice, sa vina maine, sambata, 17 noiembrie, de la ora 13:00, la etajul 5 al magazinului Cocor (intre Unirii si Universitate) unde vom putea stabili o colaborare. Pe parcursul acestei intalniri va vom prezenta proiectele pe care le avem in curs de realizare... INTRAREA ESTE LIBERA!

Va rog sa aduceti cu dumneavoastra o pagina A4 pe care sa va treceti numele si datele de contact si directia pe care doriti sa va oferiti sprijinul si sa colaborati, cu cateva argumente - cercetare, traduceri, voluntariat, promovare media, creatie artistica, suport financiar etc.

Deoarece sala are 60 de locuri, am stabilit doua intalniri, pentru a nu o aglomera - una de la ora 13:00, cu un prim grup, si o a doua de la ora 15:00, cu alt grup de persoane interesate. Va rog insistent pe cei care cititi acest mesaj pe blogul meu si pe pagina mea de Facebook si a Radio Vocea Sufletului sa veniti de la ora 13:00 si doar in caz exceptional sa optati pentru ora 15:00. Multumesc!

Va astept!

Daniel Roxin

Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau. 
http://radiovoceasufletului.ro

13 comentarii:

Lucia spunea...

Draga Daniel,
multumesc ca mi-ai dat ocazia sa ma revansez fata de tine,deci ma inscriu la categoria* suport financiar*lunar.
Un sfarsit de saptamana cat mai placut!

Daniel Roxin spunea...

Multumim pentru suport!

Rosa spunea...

Aceasta ,,stire ,,m-a bulversat...pur si simplu ...a fost ...,,o bomba,,...nu in sensul rau , al cuvantului, ...A trebuit sa citesc o data ,...si iar...si iar...Nu-mi venea nimic in minte ...Cu ce as putea sa ma implic ?...In sfarsit mi-a venit ideea salvatoare :Voi reprezenta femeia daca ....barbatii daci , care , au uimit antichitatea cu simplitatea ,credinta si curajul lor nu ar fi avut succese in razboaie daca nu ar fi existat , cealalta jumatate , feminina...caracterizata prin rabdare si daruire ...Este O Noua Poarta deschisa pentru mine , pe care voi intra pt inceput timid... dar... cred in mine si avandu-L si pe Dumnezeu alaturi ,ma voi descurca minunat...Nu mai am cuvinte...sunt fascinata de cate lucruri voi afla ...si mai vreau sa pot aduce argumente ...ca ,..nu am sange de roman in vene ...Dumnezeu sa ne ajute sa ne indeplinim fiecare , ceea ce si-a propus !

Daniel Roxin spunea...

Te asteptam!

Rosa spunea...

Multumesc !

d spunea...

Imi pare ra ca nu pot participa si eu. Dar in fata calculatorului voi fi in continuare, incercand sa aleg caramizile potrivite in reconstruirea Daciei! Va doresc succes.

Daniel Roxin spunea...

Multumim!

cristi spunea...

Sunt prea departe si cu prea multe pe cap ca sa ajung, dar sunt alaturi de voi si la un anumit moment va voi demonstra acest fapt.

Daniel Roxin spunea...

:)

laura-maria ilea spunea...

eu astazi am spectacol, drept urmare nu pot parasi Hermanstadt-ul. Dar ne vom intalni la momentul potrivit, desigur... E sigur de sigur. :)

straina spunea...

Buna ziua Daniel,
Sînt alaturi de voi dar prea departe pentru a participa.
Ce pot eu deocamdata: sprijin financiar si traduceri in franceza.
Dumnezeu da va binecuvînteze pe toti.

Doamna Dumitrana

Anonim spunea...

Am descoperit o carte interesanta scrisa de Eugen Gherga, ,,Originea Gherga,, poate fi promovata si discutata la NASUL,o carte plina de surprize si care ne poate face mult bine la toti romanii daca o vom populariza si asimila in bagajul nostru de cunostinte, va multumesc .Aaron(aaronrusso69@yahoo.in)

Daniel Roxin spunea...

Multumesc pentru informatie!