miercuri, 12 decembrie 2012

BRAȘOV - Spiritul dacic renaște. Discuții libere - miercuri, 19 decembrie, de la ora 20:30


Miercuri, 19 decembrie, de la ora 20:30, vă invit în Brașov la o discuție liberă despre spiritul dacic și adevăratele noastre rădăcini, cele geto-dacice. Evenimentul va avea loc în Dean`s Irish Pub (www.deanes.ro), la ora 20:30. Rezervările se fac la datele de contact trecute pe afiș.

Daniel Roxin

Iată mai jos invitația Cameliei Bayer ("puiul de dac"), cea care ne-a făcut bucuria organizării acestei întâlniri:

 "Daca vrei sa afli cine esti si de unde vii cu adevarat, daca esti curios sa descoperi realitati pe care nu le cunosteai despre inaintasii nostri, bravii si inteleptii daci, te asteptam cu drag la intalnirea de miercuri, 19 decembrie, ora 20:30, de la Dean`s Irish Pub, unde Daniel Roxin si invitatul sau, Valentin Roman, te vor purta inapoi in timpurile stravechi ale antichitatii, pe meleagurile din spatiul Carpato-Danubiano-Pontic, pe urmele unei culturi fascinante, care a influentat civilizatia europeana intr-un mod pe care manualele de istorie nu ti l-au prezentat asa cum ar merita."

Camelia Bayer, Dean`s Irish Pub - Brașov
www.deanes.ro

Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau.
http://radiovoceasufletului.ro

10 comentarii:

mos dacu zalmolsis spunea...

sa cresti puile de dac=2012an nastere -DACIA 2012 creiata de frt.salv. nat.DACIA LERUI-LER DE SARBATORI -DAICA[de fapt daka]iti aduce flori /iar mos dacu sanatate si un nume dac nepoate/ca dovada pentu EL/II VOM SPUNE DANIEL[DOAMNE ROXINE NU POT VENII SPER SA VIN LA URMATOAREA CONF.[BUCURESTI]VZ. CA VISUL NOSTRU SA IMPLINIT .....NASULE al nostru al dacilor LA MULTI ANI CU PUII TAI DE DAKI.EL DAKO ....ITI MULTUMIM DANI[DACII=DANII=POMENIRII DACICE]

Silviu C. spunea...

Daniel,

pe cand o actiune similara si la Timisoara?

Daniel Roxin spunea...

Sper ca in curand...

cristi spunea...

Acum ai devenit cu adevarat activist pentru restabilirea istoriei si memoriei neamului nostru. Chiar daca va fi foarte greu (pentru ca nu este simplu sa faci drumuri in tara pe orice vreme)sunt convins ca vei avea satisfactii deosebite datorita intalnirilor pe care le vei avea cu urmasii dacilor pe tot acest areal sfant. Tot ce ai initiat anii acestia va creste fulminant in perioada urmatoare, pe masura ce constiinta de neam se va reanima. Incet dar sigur! Efortul tau, care este pe masura credintei tale, se va uni/alatura celor care iubesc si lucreaza pentru acest neam (oriunde ar fi) si asa cum raurile si fluvile curg catre mari si oceane, tot asa in curand ne vom regasi cu totii intr.un efort comun/colectiv pentru salvarea tarii.
Iti doresc mult succes, energia si determinarea ta inspira si indeamna la actiune!

Daniel Roxin spunea...

Multumesc! Asa sa fie!

Mihai spunea...

Va asteapta si dacii din Iasi.

Daniel Roxin spunea...

La Iasi, in ianuarie...

Bianca spunea...

Da Da! Vrem si la Timisoara :)

Bianca Sandu spunea...

Timisoara asteapta un astfel de eveniment de mult timp. Daca nu, macar la Herculane in primavara (nu de 1 mai ca e aglomerat).

Daniel Roxin spunea...

Ajungem si la Timisoara