marți, 18 decembrie 2012

Cele mai frumoase cântece și colinde de Crăciun, de astăzi, pe Radio Vocea Sufletului



Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau.
http://radiovoceasufletului.ro

6 comentarii:

coco spunea...

super , imi place !

MOS CRACIUN spunea...

ANUNT UMANITAR ! FII MOS CRACIUN ! pentru o zi ... Alege sa fii OM ,nu un simplu trecator !....Cea /cel care citesti acum acest mesaj,va rog sa spuneti mai departe /distribuiti ,tuturor cunostintelor ,prietenilor ,D-voastra ....Exista copii chinuiti ,a caror bucurie de a primi un cadou de la Mos Craciun acum in prag de sarbatoare , depinde numai de Oamenii din jurul lor ! Este imposibil sa nu aveti in locuinta D-voastra lucruri (imbracaminte,incaltaminte etc )ramase de la copiii D-voastra ....cu o singura conditie :toate sa fie in stare f. buna de functionare ...Daruiti-le mai departe ...Va aduce o bucurie imensa unui alt copil a caror parinti sunt mai putini norocosi ...Veti avea o satisfactie fantastica ca ati reusit , acum , la sfarsit de An sa faceti o fapta buna ...cei care au posibilitati materiale mai bune puteti contribui si cu sume de bani ...Strop cu strop se face marea ...Priviti in jurul vostru ! ...Nu ramaneti nepasatori ! VA MULTUMESC ANTICIPAT ! Daniel ,tu decizi...daca am gresit te rog sa ma ierti !

Anonim spunea...

Puiu Haşotti a declarat, marţi, la România TV că nu mai doreşte să fie ministru al Culturii. Haşotti va da postul din Guvern pentru a se întoarce în funcţia de lider de grup al senatorilor liberali. În locul acestuia va fi numit la Minsterul Culturii fostul consilier prezidenţial Daniel Barbu.

http://www.rtv.net/hasotti-renunta-la-portofoliul-culturii-si-confirma-ca-in-locul-sau-va-fi-numit-daniel-barbu_58690.html

:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

laura-maria ilea spunea...

cat de frumoase sunt si colindele... Multumiri din suflet! Si sa va fie ziua cu rod la Brasov! :)

nan spunea...

Cata bucurie,cata armonie in suflet iti daruieste muzica aleasa ...multumesc pentru asemenea post de radio, care isi merita numele.Sarbatori fericite,intregii echipe!

Daniel Roxin spunea...

Multumim!:)