duminică, 16 decembrie 2012

Conferință cu tema "DACII și adevărul istoric" - luni, 17 decembrie, la teatrul Bulandra din București

Vă aşteptăm luni, 17 decembrie, ora 17.30, la Sala „Toma Caragiu” a Teatrului „Bulandra” (str. Jean Louis Calderon nr. 76 A – lângă Grădina Icoanei) din Bucureşti, la o sărbătoare de suflet organizată de revista Lumea Misterelor.

La inițiativa organizatorilor, am fost invitat împreună cu conf. univ. dr. Gheorghe Iscru, conf. univ. dr. Aurel David și jurnalistul Valentin Roman să susținem o conferință având ca subiect "Dacii și adevărul istoric".

ATENȚIE! Intrarea se poate face numai pe baza talonului publicat în pag. 26 a ultimului număr al revistei Lumea Misterelor. Revista poate fi cumpărată și în holul Teatrului Bulandra.

Accesul în sală se face în limita locurilor disponibile.

Vă așteptăm!

Daniel Roxin

Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau.
http://radiovoceasufletului.ro

4 comentarii:

Anonim spunea...

nu o sa pot pentru ca sunt la job dar o scurta prezentare sau un video cu ce s-a discutat ar fi foarte interesant , am multi colegi care sunt cu ochii pe tine si sunt incantati de postarile tale , inseamna mult pentru noi.

BASARAB DACIA spunea...

dacia/daci e minunat -asteptam si fapte organizatorice eu m-as ocupa de piatra dacit sa fac monumente din ea pt.regii daci -zeitati dace-asociatie de sap.arheo voluntara in davele noastre ca toti spun comori coomori uriase[vz.coifurile de aur-3]-sa facem cruci din dacit pt. daci nostri intemeitori burebista sidecedal in fiecare comuna din tara caciDACIA EXISTADINTOTDEUNA-iar 25 oct.2012 sarbatorim revenirea la numele dacia in mod firesc [nu facem referend pe singele strabun-damne fere..HAI SA INFINTAM VESTITELE PIVNITE ALE DACILOR CU ZILAI SI CU RAKIE [VZ.PALINCA SI TUICA 2 OCHI ALBASTRI]CU NUCI SI CASTANE COPTE CUM SERVEAU STRAMOSII NOSTRII SI PLECAU PE PLAI SI CU ARCU LA SPINARE[VZ.GREUCEANU DIN VILCEA CUCE PLECA ...HAI SA SRINGEM CUVINTE VECHI DIN LIMBA DAKA=EU AM 100 SPECIFICE ZONEI DI SIENTRU CU MULTEDAVE SI BUKOVINA AICI AU GASIT SLAVII SCRIERA DAKA[BUKI-LITERE] HAI SA FACEM [PT,TURISM VESTITELE SURE-COLIBE COVERCI DACICE HAI SA FACEM DIN DRAGOBETELE DACILOR O SABATOARE MINUNATA-ATUNCI PUTEM VORBI CA DACI ce nedei aveau ce hore ce stele cintau de cracin -jucau vikleiu[rog daca se cunosc amanunte...HAI SA FACEM ONG SA LUPTAM PT. TRADITIILE DACILOR [NE DAM TARE CU CIINII....SI EI ME MANICA PE STRADA...CONDUCERE AVARA DUPA EV.89DEC.....apostata masi cind nu le mergea ceva....

R spunea...

Mi-ar placea sa particip si eu ...Nu am revista ,nu am citit-o pana acum si cred ca este f interesanta ...Sper sa gasesc un loc ....

Rosa spunea...

Felicitari celor de la revista Lumea Misterelor ,felicitari tuturor care ati organizat aceasta intalnire ...In mijlocul vostru am gasit acea oaza de liniste pe care am cautat-o toata viata ...Ar trebui sa traim cu toti constienti ca toate lucrurile care ne pasioneaza se gasesc AICI pe acest Pamant ,nu ne ramane decat sa ne dorim cu ADEVARAT sa gasim acel LOC ...MULTUMESC !