marți, 11 decembrie 2012

Dacii în sculptura romană - Comunicare la Academia Română cu dl. dr. Leonard Velcescu - miercuri, 12 decembrie, de la ora 11:00

"Cu ocazia prezentarii studiului de iconografie antica "Dacii in sculptura romana" (Leonard Velcescu) va invitam sa asistati la acest eveniment cultural; aceasta comunicare va fi însotita si de o expozitie de fotografii de statui de Daci.

Evenimentul va avea loc miercuri, 12 decembrie 2012, ora 11, la Biblioteca Academiei Române, amfiteatrul Ion Heliade Radulescu (Calea Victoriei, nr 125).

Va multumim si va asteptam !"


Leonard Velcescu

Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau.
http://radiovoceasufletului.ro

5 comentarii:

simona spunea...

Din pacate e greu sa ajungi de la Resita la Bucuresti ,dar e bine ca lucrurile au inceput sa se miste in directia dorita emisiuni despre daci{speram ca in curand si pe posturile de larg consum TVR1 ,TVR2),si-n manualele elevilor nostri si de ce nu si pe stalpi daca trebuie sa afle ast neam cine e (ca tot de pe stalpi isi hotaraste si soarta odata la 4 ani ).D-le Roxin iti doresc din inima sanatate si putere de munca pt ca esti raza de soare care a deschis drumul spre a fost odata care se va reflecta in suntem azi .Acum vreo 2 ani scriam pe acest blog si doar visam ca e nevoie de documentare ,emisiuni culturale ,manulale etc despre daci ,dumneavoastra ati facut posibil acest vis .

Daniel Roxin spunea...

Multumesc, la fel va doresc!

Daniel Roxin spunea...

Buna seara! O sa va ajut intr-una din zilele urmatoare...

Anonim spunea...

Documentarul BBC (Sarmizegetusa Regia "scanata"):

"Rome's lost empire"

http://uploaded.net/file/oz53iw8l/romes.lost.empire.720p.hdtv.x264-ftp.part1.rar

http://uploaded.net/file/3hlew9j8/romes.lost.empire.720p.hdtv.x264-ftp.part2.rar

UN DAC DI COLAONA spunea...

sint trei-patru ARCURI DE VTRIMF INCHINATE PUTERII LOR VITEJII DACILOR PLUS CELEBRA COLUMNA DACIKA PLUS 2 PODURI PESTE DONARIS PLUS 3 TABULA DACIKA [VZ.DIERNA]PLUS CLEBRA ULPIA T -SARMISSARMI JEFUITA SI MUTATA HTESTE LA ULPIA[AZI LOC.SARMISEGETUA IN HATEG.VA IUBIM CELEBRILOR MARI DACI CE DESFASURATI ASEMENEA TEMATICI COPLESITOARE DESPRE NOI=INCHEI CU SFINTA ICHINACINE -DOAMNE HARAZESTE DRUMUL NOSTRU SPRE DACIA /DACI SAFIM[SI IN FORMALITATI]DL.dr.velcescu -va multumim.la multi ani =sane scrieti pe gugal la schi mbarea denumirii tarii din RO..IN DACIA.