duminică, 27 ianuarie 2013

Bancul zilei

Un evreu în Manhattan la volan, învârtindu-se în jurul clădirii unde peste cinci minute urma să semneze contractul vieţii lui, disperat că nu găseşte un loc de parcare, ridică ochii spre cer şi spune:
- Doamne, te rog găseşte-mi un loc de parcare că sâmbătă vin la sinagogă şi donez 3000 de dolari.
Trece un minut, nimic... Ridică din nou ochii spre cer:
- Doamne, te rog din suflet, fă-mi rost de un loc de parcare că vin sâmbătă la sinagogă şi donez cinci..., ba nu, zece mii de dolari, doar ajută-mă cu un loc de parcare.
Chiar în acel moment o maşină parcată mai în faţă iese de pe locul ei. Evreul intră în parcare, ridică ochii spre cer şi spune:
- Doamne, nu mai e nevoie, merci frumos! După cum vezi, s-a rezolvat...

Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau.
http://radiovoceasufletului.ro

3 comentarii:

cristi spunea...

Vin martienii pe Pamant. Se intalnesc cu oamenii. Cei din urma foarte curiosi le studiaza costumele de astronauti, le pipaie si intr-un sfarsit ii intreaba pe martieni:
-Toti aveti costume asa lucioase?
-Da, raspund acestia.
- Toti aveti casti asa frumoase, cu vizor in infrarosu?
- Da.
Pipaind antenele, oamenii ii intreaba:
- Si toti aveti antene din aur?
- Nu, numai noi evreii!

Anonim spunea...

::)))

cristi spunea...

Interesante emisiunile cu d.nii Gheorghe si Cuesdean. Cat bun simt si modestie au acestia. Si in general toti invitatii tai au o pozitie si o atitudine de oameni profunzi, de parca au imprumutat ceva din ce studiaza sau poate este invers, au ajuns sa studieze dacii pentru ca asa sunt ei din nastere dotati. Sau poate amandoua.
Subscriu la concluzia emisiunii si dau un singur exemplu din nenumaratele care pot fi gasite printr.o minima cautare:profesorii de la Universitatea din Ohio Robert Ballard si Michael Robinson, care afirma ca spatiul dacic este cel de antropogeneza europeana si nu numai!