miercuri, 16 ianuarie 2013

Întâlnirea cu extratereştrii este foarte aproape. Iată ce spune Academia de Științe din Anglia

Întâlnirea cu extratereştrii este foarte aproape. Cel puţin aşa susţin reprezentanţii Academiei de Ştiinţe din Anglia.

Specialiştii britanici au publicat un studiu în revista Philosophical Transactions of the Royal Society Academy, preluat şi de BBC, în care vorbesc despre existenţa civilizaţiilor extraterestre, numărul acestora fiind estimat la o sută pe baza unui calcul propus în 1960 de către astronomul Frank Drake, coordonator SETI- programul pentru căutarea civilizaţiilor extraterestre.


”Acum nu ne mai întrebam dacă suntem în Univers, ci când ne vom întâlni cu civilizaţiile extraterestre", sugerează oamenii de ştiinţă care par destul de încrezatori într-o astfel de întâlnire. "În baza cunoscutei ecuaţii Drake, care ajută la determinarea numărului de civilizaţii din galaxie şi posibilitatea venirii în contact cu ele, putem spune că, în fiecare moment, în Univers, există între 10 şi 100 de civilizaţii extraterestre”, a declarat dr. Martin Dominik, profesor la St. Andrews University.

Nu sunt pericole?
Expertii britanici recomandă înfiinţarea în cadrul structurilor ONU a unei agenţii speciale competente care să se ocupe de problemele legate de aşteptata întâlnire cu civilizaţiile extraterestre. Dr. Martin Dominik a încercat să ne şi pregătească pentru o astfel de întâlnire, sugerând faptul că asemenea civilizaţii nu sunt "generatoare de pericole", aşa cum se crede. Oamenii de ştiinţă spun că frica de necunoscut a generat de-a lungul timpului o grămadă de ipoteze apocaliptice despre întâlnirea cu fiinţele din afara globului terestru. Dacă unii cred că un asemenea eveniment este de dorit, alţi oameni de ştiinţă spun că ar trebui sa evitam pe cât posibil o aşa întâlnire.

Prea linişte pentru a fi de bine
Dr. Simon Conway Morris de la Universitatea Cambridge este unul dintre oamenii de ştiinţă care au participat la studiul menţionat mai sus. Omul de ştiinţă a spus că civilizaţiile extraterestre au avut tot timpul să se dezvolte în condiţiile în care în Cosmos există cel puţin 100 de miliarde de galaxii, iar sistemul nostru solar este tânăr în comparaţie cu restul Universului, o diferenţă de 9,1 miliarde de ani. Simon Conway Morris spune că: "Este foarte multă linişte în spaţiu, dar lucrurile nu vor rămâne aşa".

Dar dr. Morris susţine că o întâlnire cu civilizaţiile extraterestre nu ar avea efecte benefice pentru omenire. Asta pentru că ar fi interesaţi doar de resursele Terrei. Stephen Hawking: "Extraterestrii există, dar nu trebuie să îi contactăm". La rândul său şi omul de ştiinţă Stephen Hawking crede că o asemenea întâlnire de gradul 3 nu ar fi indicată. Acesta spune că e posibil ca extratereştrii să îşi fi irosit toate resursele planetei lor şi să încerce să descopere unele noi. "Într-o asemenea situaţie, extratereştrii ar putea căuta planete noi pe care să le colonizeze. În cazul în care ar intra vreodată în contact cu noi, situaţia ar putea fi similară cu descoperirea Americii. Cu toţii ştim ce s-a ales de indieni", a adaugat Hawking.

Fiinţe prietenoase
"Extratereştrii există! Nu încercaţi să îi contactaţi, pentru că muriţi!", spune Albert Harrison, psiholog, care subliniază: : "Poate că ei sunt prea departe de noi şi niciodată nu vom reuşi să ne întâlnim unii cu alţii". Acesta este de părere că extratereştrii nu îşi doresc cucerirea întregului spaţiu interstelar. Dar îşi fundamentează teoria pornind de la ideea că oamenii tind către coexistenţa paşnică. Iar dacă extratereştrii seamănă cu noi, atunci vor împărtăşi şi ei aceeaşi atitudine nonviolentă. "Orice este posibil. Ei pot exista, însăa noi nu ştim exact ce căutăm", mai spune Harrison.

Pe de altă parte, părintele Gabriel Funes, astronomul şef al Vaticanului, mărturiseşte că el crede în existenţa "fraţilor extratereştri" şi că omenirea nu este singura formă de viaţă din Univers, ba din contră, ar putea fi ultima. Acesta crede în existenţa unei întregi comunităţi extraterestre, care este "în strânsă relaţie de prietenie cu Creatorul"!

Sondajele efectuate de-a lungul timpului arată că oamenii nu privesc cu teamă o posibilă întâlnire cu o civilizaţie extraterestră. De exemplu, printre oamenii obişnuiţi, 86% dintre americani sunt de părere că extratereştrii sunt fiinţe prietenoase!

Sursa: evz.ro
Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau.
http://radiovoceasufletului.ro

28 de comentarii:

Adrian64 spunea...

Intrebari care imi dau de gandit:
- de ce abia acum incepe, in mod "oficial si stiintific" sa se accepte ca ne putem intalni cu extraterestri, cand ei exista de atata timp si deja sunt in contact cu noi ?
- de ce ar "trebui" sa se ocupe o excrescenta speciala ONU de chestiunea asta, ca sa controleze Unii anume informatia si, deci, puterea ? Nu e suficient ca Biserica (si nu numai) detine suficiente informatii care ar fi putut ajuta omenirea sa fie cu mii de ani mai dezvoltata spiritual si material ?
- de ce un "psiholog" apreciaza, in mod public, cum ar reactiona un terestru, fara sa cunoasca ce ar putea oferi un extraterestru intr-o astfel de relatie ?
Ma intreb si eu, asa, ca un mioritic (get, hiperboreean ...)ce sunt !

Anonim spunea...

Normal ca trebuiau sa incerce(pentru a n oara)sa bage frica in oameni...

Mara spunea...

Mereu se vorbeste de distantele mari din spatiu si cat de mult ar dura sa ajungem pe alte planete sau in alte galaxii . Dar se mai spune ca asta e valabil doar pentru noi ,pentru ca traim in dimensiunea a treia ,unde "exista" timpul .Daca exista mai multe dimensiuni,atunci acolo nu mai exista notiunea de timp si calatoria ar trebui sa se faca instantaneu ????Greu de inteles . Prea complicat pt. un pamantean ca mine.

Unknown spunea...

de acord cu Adrian 64

Rosa spunea...

,,Intalnirea cu extraterestrii este f aproape ,,...un subiect interesant...Intuitia mea sustine acest lucru...Pentru a nu cadea in ridicol ,ma abtin in a va arata argumentele pe care le am ...Daca intr-adevar va intereseaza acest subiect ,incercati sa va vizualizati experientele bizare avute si faceti-le cunoscute pe acest blogg...Numai impreuna vom afla ADEVARUL ...E f important in a ne pune intrebari ,numai asa vom putea evolua spiritual...Nimeni in afara de noi nu este interesat in a ne spune ADEVARUL...cu cat stim mai putin , vom fi mai usor manipulati ....In afara de ei ,acele forte malefice care ne-au tinut in ,,lanturi ,,pana acum ,INTREG UNIVERSUL NE IUBESTE ....,,Rezidurile ,,de care trebuie sa scapam sunt AICI pe PAMANT....DE NOI DEPINDE TOTUL ...IUBIRE....IUBIRE...IUBIRE... arma noastra secreta ....Nu mai credeti in ,,stirile ,,benevole ...Sapati in sufletul vostru ...Vom fi uimiti cat de PUTERNICI suntem ...

Anonim spunea...

"Strategia"reptilienilor cu interpusii lor pe Terra,iudeo-masonii este sa mentina-si daca se poate- sa creasca intensitatea sentimentelor de frica,teama,disperare,ura a pamantenilor pentru conrolul absolut al lor!Programasera in anul 2000 un "spectacol"care punea in scena "revenirea"lui IISUS dar ceva n-a mers si au renuntat...Acum pregatesc marele "spectacol"cu "intalnirea cu extraterestrii"nu m-ar mira sa incerce sa "regizeze"un "scenariu"de razboi cu alte civilizatii ,totul,dar absolut totul pentru mentinerea "GOYMILOR" la nivelul de analfabeti-platitori de taxe si impozite si,in viitorul foarte apropiat de sclavi perfecti....Bineinteles,populatia lumii redusa la maximum 1 miliard,condusi(cum altfel),de un "rege"din "stirpea lui David",adica iudeo-mason subordonat complet si total reptilienilor....Dupa "reusitele scenarii"cu 1789,"descoperirea Americii",Primul si Al doilea Razboi mondial(Vezi scrisoarea lui Albert Pike din 1871 catre Giuseppe Mazzini),1989...nu ma mai mira nimic!!!

Anonim spunea...

Omul,fiinta nonviolenta? Hai sa fim seriosi,cel mai crud si mai perfid animal de pe pamant ,e omul...!

Sefora spunea...

Buna seara.

Da,cel mai crud si perfid animal de pe Terra este omul....si ignoranta in care suntem tinuti nu ne permite sa evoluam de la stadiul de "jumatate animal-jumatate om" [ca sa-l citez pe Paul Brunton ,referitor la stadiul mai sus amintit].
Intalnirea cu extraterestrii?...Ha ha ha !Cititi mai mult si veti afla ca guvernele despre care se pomeneste in articol [ american,britanic]deja s-au intalnit cu extraterestri.Noua,prostimea,ni se flutura morcovul prin fata ochilor,doar doar am crede ca asta este problema actuala si ca abia acum se cunoaste cate ceva despre acesti extrateretri.
Acea imagine ce reprezinta o figura prin lanurile de grane sunt categoric opera acestor extraterestri.
Frica...cu frica suntem tinuti in ignoranta.Si Rosa are dreptate ,daca incercam sa iubim mai mult atunci vom fi mai putin vulnerabili la manipulare.
Sa aveti o seara minunata,Sefora

Anonim spunea...

"ideea că oamenii tind către coexistenţa paşnică." Psihologului ala ar trebui retrasa licenta doar pe baza afirmatiei de mai sus . Omul e intr-o continua cautare de argumente care sa-i justifice violenta nativa. Inca imi e necunoscut motivul pentru care inca existam ca specie. Oricum, amuzant articolul.

Rosa spunea...

MAREA SCHIMBARE IN CONSTIINTA inseamna intrarea intr-o NOUA LUME ,NOUA DIMENSIUNE....Intrebarea este : Cum credeti ca se poate realiza aceasta SCHIMBARE ? Prin :1-RAZBOI 2-sau IUBIRE ?Mi-ar place sa raspundeti fiecare asa cum simtiti , in sufletul vostru ...Indiferent care va fi raspunsul , va apartine .Fiecare dintre voi poate avea opiniile sale , care va sunt respectate ...Atat doresc sa fiti sinceri ....VA MULTUMESC anticipat !Daca am deranjat pe cineva imi cer scuze ...Am facut acest lucru din pura curiozitate si sper ca Daniel sa publice acest comentariu...MULTUMESC inca o data

Anonim spunea...

Mult adevar ai grait anonim(16 ianuarie 2013, 13:30) daca nu stiati toate astea cu o sa vina si oameni o s o duca mai bine defapt pregatesc falsa aterizare =reptilenii cu fata "umana" de ce sa se mai ascunda ei ei cand pot sa se dea drept extraterestii cei buni ahahahahaa Vegheati si nu va lasati ispititi

Anonim spunea...

Da,hai sa fim seriosi,omul e fiinta violenta doar daca face uz mai mult de creierul reptilian,in loc de a dezvolta calitati sufletesti precum altruismul,iubirea,empatia s.a.
Cel mai iubitor,cel mai frumos,cel mai...POATE FI OMUL
Si de ce n-ar fi?
In ADN se afla cheia problemei.

Anonim spunea...

Revin cu detaliile urmatoare:
1. Albert Pike a fost fondatorul Ku-Klux-Klan-ului,satanist de elita
2.Giuseppe Mazzini era(la 1871)seful Masoneriei Universale.
In scrisoarea adresata lui Mazzini Pike vorbea si despre al 3-lea Razboi Mondial care urma sa izbucneasca folosind ura si divergentele ireconciliabile dintre sionisti si arabi,cu scopul final al instaurarii Noii Ordini Mondiale si a Guvernului Mondial(de fapt forma sclaviei perfecte).Conform numerologilor,instaurarea Guvernului Mondial trebuia sa se faca in 2010....
3.Guvernul SUA(dar si Rusia,Anglia,Franta,China)a incheiat mai multe Contracte cu civilizatii extraterestre inca din anii "40-50",din pacate pentru obtinerea de tehnologii militare ultrasofisticate si distrugatoare, in scopul obtinerii suprematiei militare mondiale,refuzand(sub conducerea presedintelui Eisenhauer-iudeo-mason)propunerile Civilizatiilor pasnice din PLEIADE care promiteau tehnologii 100% curate pentru obtinerea de energie in cantitati nelimitate si gratuit pentru toti oamenii-de fapt propuneau o viata curata,linistita si fara griji,bani ura sau razboaie-dar au cerut eliminarea si renuntarea totala la armele nucleare care,-spuneau PLEIADEENII-DISTRUG pana si sufletul!!!!Mult mai multe amanunte,unele dintre ele absolut incredibile,gasiti citind IISUS FIUL DACIEI de Eugen Delcea- Editura Obiectiv,Craiova-.

Unknown spunea...

Acesta crede în existenţa unei întregi comunităţi extraterestre, care este "în strânsă relaţie de prietenie cu Creatorul"! ( Gabriel Fuenes ,) au trecut si la noi aici prin diverse portaluri in vizita ... mai e

Anonim spunea...

După spusele psihologului sus-numit, "dacă extratereştrii seamănă cu noi, atunci vor împărtăşi şi ei aceeaşi atitudine nonviolentă".
Privind nu foarte atent înapoi, spre istoria "non-violentă" a omenirii, primul gând care mi-a venit în minte a fost: DOAMNE, DAC-OR EXISTA SPER SA NU SEMENE CU NOI DELOC!

Anonim spunea...

trage cu ochiu la istoria omenirii cateva secole in viitor si pe baza asta compara cu extra-terestri
eu cred ca vom avea un contact cu o civilizatie extraterestra cat de curand si in prima instanta ea va fi The Yahyel
pentru mine e entuziasmant sa intalnesc alte civilizatii (alte culturi, alt mode de exprimare, alt mod de viata) de pe alte planete

cristi spunea...

Daca urmaresti nr. de comentarii vei observa subiectele de interes. Si asta spune multe. In profunzimea noastra deja ne pregatim pentru intilnire, de fapt am fost pregatiti mereu, dar acum s.au copt vremurile.
Tot ce s.a intamplat in istoria noastra, a umanitatii, a fost necesar pentru dezvoltarea discernamantului. Omenirea a mai invat o lectie, sa aleaga. In curand ii vom vedea si pe reptilieni si pe reprezentantii acestora,etc. Copiii si nepotii nostri ii vad sau ii simt deja.
Razboaiele au fost comandate,criza este comandata, dar destinul nostru colectiv permite sa se materializeze aceste proiecte/programe. Daca nu ar fi fost necesar in evolutia noastra nu ar fi avut loc. Si cred ca s.a intamplat cand trebuiau, penru ca sa ne gandim putin, daca al II lea macel global s.ar fi declansat dupa descoperirea fisiunii nucleare acum eram poveste!
Deci cam totul are un rost in mare si in mic. Noi influentam/decidem totul. Suma destinelor este destinul comun.

Gerula spunea...

Adevarata dovada ca exista civilizatii inteligente in univers este aceea ca nu ne-au contactat niciodata ( acesta este un banc si trebuie luat ca atare)

Anonim spunea...

Foarte interesant si elevat comentariul lui CRISTI(de mai sus,ora 19,13),cred ca se cere dezvoltat intrucat este un punct de vedere care ne intereseaza pe foarte multi dintre cei care citesc blogul....Felicitari sincere Cristi si...asteptam detalii!!!

cristi spunea...

Bun bancul,Gerula, fara nici un misto. De aceea le putem numi inteligente. Nu au cum sa ne contacteze acum. Noi inca nu stim cu totii ca suntem la fel. Ca diversitatea este de fapt o variatie pe aceeasi tema. Pe cine sa contacteze? Ei vor sa contacteze niste reprezentanti ai oamenilor. Cine sa fie? UE,ONU, NATO? Ne pufneste pe noi rasul darmite pe ei! Ma refer aici la adevaratele civilizatii inteligente din univers.
Va scriu esentializata, asa cum mi.o aduc aminte, o parabola care mi.a placut mult. Sf. Petru se duce la Tatal Nostru si Ii spune:Doamne a mai aparut o civilizatie in univers, pe planeta pamant. Tatal ii spune: trece.o in Cartea Vietii.
Dar Doamne, au descoperit energia atomica, a precizat Sf. Petru.Si fac experientele pe planeta lor. Tatal a spus: sterge.i din Cartea Vietii.
Dur dar adevarat.
Din fericire nu suntem singuri ca ne.am fi facut felul de vreo 50 de ori in ultimii 60 de ani.
Multumesc anonimule de la ora 20.10. Oricand si oriunde daca ne este dat.

ile spunea...


Când
ştii că visu-acesta cu moarte se sfârşeşte,
Că-n urmă-ţi rămân toate astfel cum sunt, de dregi

Oricât ai drege-n lume - atunci te oboseşte

Eterna alergare... ş-un gând te-ademeneşte:

Că vis al morţii-eterne e viaţa lumii-ntregi.

Este bine sa recitim poeziile lui Eminescu acum cind se aduc in discutie universuri paralele posibilitatea unor noi dimensiuni inafara celor cunoscute,iar treaba cu extraterestri este ca o cortina despre care nu stim daca exista sigur si am descoperi-o abia in spatele ei am afla si celelalte raspunsuri pe care le cautam. Dar poate unii oameni de-a lungul timpului au aflat deja, si poate acum multe mii de ani stiau mai mult decit noi.

Anonim spunea...

cu multi ani urma am zis asa.daca inn viata asta ma intilnesc cu un nonpamintean.(extraterestru) il chem sa bem o votca vorona.

Anonim spunea...

O sa incerc sa explic de ce omul nu e “… cel mai crud si mai perfid animal de pe pamant… ” si atat.
Viata unei fiinte umane nu provine din societatea umana, ci nasterea adevaratei vieti a omului provine din spatiul cosmic; originea primara a existentei umane provine din univers.
Spaţiile universului sunt bune la origine şi au drept caracteristică adevarul, bunatatea si toleranta, sau intelegere, pace, astfel ca si omul la naştere posedă aceeaşi natură cu universul.
De fapt, se stie ca în afara purităţii şi inocenţei înnăscute ale unei persoane, toate noţiunile sunt dobândite după naştere şi nu sunt adevăratul sine al persoanei.
Daca am aflat de unde am venit, ne putem da seama si ce avem de facut si incotro mergem.
“Omul trebuie să se întoarcă la originea sa primară adevărată. Acesta este adevăratul scop al vieţii umane.”
Existenţa umană nu are, de fapt, ca scop viaţa umană; scopul vieţii umane nu este acela de a rămâne o fiinţă umană. Viaţa umană se naşte in spatial universului, în cadrul dimensiunilor universului, are aceeaşi natură cu universul, fiind asimilată naturii universului, este benevolentă şi alcătuită din materia Zhen-Shan-Ren.
Aceasta natura a universului este prezentă în particulele de aer, piatră, lemn, pământ, oţel, în corpul uman şi în toată materia si este criteriul care permite să evaluăm ce este bun şi ce este rău în univers.
Numai cand cineva este capabil să se conformeze acestei naturi a universului, atunci este o persoană bună, iar când acţionează contrar acestei naturi, este într-adevăr o persoană rea.
Dacă vom continua insa să devenim din ce în ce mai răi, viaţa voastră va fi distrusă, caci viaţa omului nu a fost creată pentru a rămâne o fiinţă umană, ci pentru a reveni la originea primară adevărată, pentru a se reîntoarce. Indepartandu-ne de natura universului, de sinceritate, adevar, bunatate, compasiune, toleranta, intelegere, ne indreptam de fapt către propria noastra distrugere.
Omenirea actuala a degenerat atat de mult, incat nici nu mai poti sa spui ca cutare e rau iar eu sunt bun, caci toti suntem in imensa asta oala plina cu rautate si pe aceasta planeta care a devenit un mar cumplit de putred si bun de aruncat. Pr. Arsenie Boca spunea despre zilele ce le traim, ca acum nu mai este vremea sfinteniei, nu mai putem fi sfinti (cu atatea rele in jurul nostru), ne mai putem iluziona, ci este vremea muceniciei.
Urmand o cale dreapta si buna, prin cultivare si practica sarguincioasa, ne vom putea intoarce la originea noastra primara adevarata si vom fi salvati.
Fiecare va putea reusi si va fi bine, pentru ca cu fiecare mică îmbunătăţire a nivelului conştiinţei noastre, unele lucruri rele, care erau în noi, vor fi îndată eliminate si dupa atatea greutati si suferinte ne vom putea efectiv inalta, caci natura universului careia ne vom asimila din ce in ce mai mult, nu ne va mai constrânge atât de mult.

Anonim spunea...

Sa vina odata si sper sa vina cu violenta sa curete pamantul de toate organizatiile astea mondiale ONU NATO PARLAMENTUL. UE. PRESEDINTI ETC.. Daca e sa moara ei pot muri si eu linistit.

Anonim spunea...

Da sunt de acod ca exista extraterestrii dar civilizatiile extratereste nu sunt doar 100 si ceva, ba chiar mii.Universul nostru nu este infinit,dincolo de universul nostru e vidul unde la miliarde poate trilioane sau katralioane de km sunt mai multe universuri,deci practic si teoretica daca punem la incercare mintea unui stiintific in matematica civilizatiile extraterestre sunt o gramada. E normal sa se intoarca, ei ne-au creat istoria noastra si tot ei se dadeau drept zei. Mereu ne vom pune intrebarea cine ne-a creat si acela e Dumnezeu, el a creat civilizatia umana si cea extrateresra.Daca e sa ne gandim ( din perspectiva extraterestilor ) si noi pt ei suntem extraterestrii, si noi putem fi pt una din miile de civilizati , o civilizatie periculoasa sau una prietenoasa ...

ticu spunea...

Suntem urmasii extraterestrilor, a zeilor , a Dumnezeilor,suntem copii lor trimisi in lume,sa o cucereasca,sa se inmulteasca (cum spune si biblia) ; Dumnezei veniti din diferite constelatii , unul de rasa alba,altul galbena,altul neagra,altul arab, si toti dorind sa ocupe planeta pamant ...

Cecilia spunea...

Noi am venit pe Terra pentru evolutie spirituala.Evolutie spirituala inseamna sa intri in interiorul fiintei tale si incepi sa-ti vindeci sufletul,apoi cele trei nivele ale mentalului.In momentul cand atingi spiritul ti se trezeste constiinta.Dupa ce ti-ai trezit constiinta poti sa faci saltul cuantic de la homo sapiens sapiens la homo luminous.Acesta este examenul evolutiei spirituale.La fel au procedat toti sfintii si maistrii spirituali.Iar pentru ascensiune au folosit MER-KA-BA(Steaua lui David)care este de fapt un vehicul pentru inaltare in alta dimensiune.Extraterestrii sunt fiinte evoluate.Din punct de vedere spiritual ei sunt puri pentru ca au reusit sa transmute intunericul in lumina.



































































































































Anonim spunea...

Poate ca unii deja stiti ca suntem de pe alte planete majoritatea si aici pe Pamant suntem la scoala sa invatam anumite lucruri care ne sunt utile pt. evolutie...sunt foarte multe rase aici pe Pamant de mii de ani si in special reptilienii care au modificat ADN`ul introducandu-ne in corpul somatic (frica, invidia, ura, etc.)pt. a ne controla si a se hrani ei cu energia noastra. Cat de curand o sa le pice domnia reptilienilor cum s-a intamplat si pe alte planete pe unde au fost, unde au incercat aceleasi metode de infiltrare printre populatie, modificand ADN-ul. Nu va mai speriati de moarte, nu moare decat corpul somatic (fizicul, caroseria :))) ), nu va mai temeti de necunoscut. Pt. cei care cunosc mai in amanunt subiectul, aceea sunt foarte linistiti, iubitori...etc, ca mine...eu de ex. am aflat de unde vin si apropo...Pamantul a fost si o sa fie in continuare planeta mama pt. evolutie pt. toate rasele din univers pt. ca aici se gaseste tot ce ai nevoie, razboi, ura, invidie, iubire. Problema cu reptilienii este ca distrug planeta Pamant si restul raselor nu mai permit asta. Eu va zic sa nu mai dati vina pe nimeni si sa incepeti sa va cunoasteti pe voi, problema este in voi!!! Voi sunteti cei care trebuie sa se schimbe si sa inceapa se se cunoasca!!!