vineri, 15 februarie 2013

Asasinarea lui Eminescu - O emisiune incendiară pe Nașul Tv - astăzi, de la ora 22:000

Genialul Mihai Eminescu, cel care lupta cu îndârjire pentru Transilvania și unirea românilor într-o Dacie Mare, NU a înnebunit și nici nu a fost bolnav de sifilis.

Mihai Eminescu a fost victima unui asasinat politic ordonat de Imperiul Austro-Ungar și Germania și executat de trădătorii din România. El a fost sacrificat pentru că forțele externe doreau să impună României o alianță cu Imperiul Austro-Ungar și renunțarea definitivă la Transilvania, un lucru căruia Eminescu i se opunea cu toată ființa.

Pentru a vedea cât de groasă este AȚA ALBĂ cu care au fost cusute evenimetele acelui moment, e important să știți că în ziua arestării și internării lui Eminescu - 28 iunie 1883 - s-au petrecut câteva evenimente semnificative: Imperiul Austro-Ungar a rupt relațiile diplomatice cu România, Bismarck al Germaniei a amenințat România cu un război, societatea Carpații, al cărui membru era și Eminescu, a fost desființată și câțiva jurnaliști care militau pentru reîntregirea României au fost expulzați din țară. Exact în această zi, și nu în alta, Mihai Eminescu este arestat și internat la ospiciu. Curată COINCIDENȚĂ, nu-i așa?!?...

La două zile după acest episod, Imperiul Austro-Ungar reia relațiile diplomatice cu România iar Germania se răzgândește și nu mai declară război. Ba mai mult, toți aceștia "se împrietenesc"...

În această seară pe Nașul Tv, într-o emisiune incendiară, de la ora 22:00 (și în reluare sâmbătă, de la ora 20:00, duminică, de la ora 11:00 și luni, de la ora 09:00), veți putea afla adevărul despre asasinarea lui Eminescu, alături de invitații mei: Prof. univ. dr. Nae Georgescu, eminescolog, și George Roncea, jurnalist la ziarul Curentul.

Daniel Roxin

Nașul Tv poate fi urmărit pe internet  (http://live.nasul.tv/) sau pe cablu, în toate rețelele: DETALII AICI

Vizionează 23 dintre emisiunile despre traco-geto-daci, realizate la Nașul tv,  pe acest canal YouTube:

Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau. 
http://radiovoceasufletului.ro

15 comentarii:

Lucia spunea...

Ma bucur pentru ca ai ales acest subiect la emisiune,sper ca vor mai fi si altele pe aceasta tema,oricum sunt multe de dezvaluit...
Te-am felicitat si ieri pentru initiativa,o mai fac si acum...
Succes!

Iustina Bacosca spunea...

Asa, pune-ti punctul pe "i". Curajul de care dati dovada sa fie exemplu de urmat pentru toti cei care doresc sa faca ceva pentru neamul acesta. Romanii au nevoie de metanoia, de asumarea constienta si curajoasa a destinului propriu. Prefacerea trebuie sa vina de la fiecare, fara frica si fara compromisuri. Suntem crestini si urmasi ai dacilor. Asta spune multe. Crestinul, dacul nu are frica de moarte, pentru ca sufletul este nemuritor. Sa stim acest lucru si vom fi liberi, vom fi curajosi si demni. Vom sti sa pretuim pamantul stramosesc, sa vedem dincolo de grijile zilnice, sa respingem minciuna, pornografia, sa luam atitudine, chiar daca cei care stau in spatele acestui razboi nevazut vor sa ne slabeasca, sa ne sfasaie, sa ne indobitoceasca, sa ne determine sa ne renegam radacinile.

Flo spunea...

Daca Vii La Suceava Am Sa Iti Impartasesc Din Viitor Ce Inseamna Sa Traiesti Intr-o Societate Open Source Cu PArticipare Voluntara In Care Moneda De Schimb Este Fericirea :)
lasa-mi un comentariu pe blog :D

laura-maria ilea spunea...

aaa, ce seara minunata fi-va! :)

cetatean dac spunea...

MAI MULTA FERICIRE SI IUBIRE....doar LUCEAFARUL DE SEARA al cerului DACIEI=-EMINESCU=numai el stie sa dea prin uimitorele lui creiatii de natura filozofica si istorica /viziunea lui despre lume e una ideaqla -totul fara margini=un adevarat tamaduitor al neamului dacce ne-a trezit spiritul etern al continuitati pe aceste meleaguri =plaiuri de rai =a legat omul atit de tare de glia strabuna asacum eufemisti MIRCEA BASARAB[REGE MUNTEAN -NOI REGI AM AVUT DAR STRAINII LO zis voda]-inaintea infruntarii cu infricosatorul BAIAZid- dezvaluie eterna trainicie si putere a nostra prin infratirea spirituala cu tainele naturi declarnind decizional spre virtute dumnezeiasca........ de aceea tot ce misca-n TARA ASTA..riu..ramu..mi prieten numai MIE...iara ..tie....///FULMINANT SE ARD TOATE LAMPILII LA tv...diseara...multumim ROXIN inca un pas spre fericire cum spunea FLO..

Rosa spunea...

.... Fara el oricare lucru
Si-ar urma cararea sa
Fara el chiar steaua noastra
Dintre stele ar cadea
Pe pamantul vechii Dacii
Cand mai mare, cand mai mic
Daca n-ar fi Eminescu
Viata nu ne-ar fi nimic....A.Paunescu

cristi spunea...

Minunata este legatura dintre cele doua planuri...arcul peste timp se datoreaza doar masurarii liniare a timpului, de fapt temele sunt UNA si ACEEASI. Vorbim despre daci si Eminescu, ne incordam sa dovedim adevarurile cele mai ocultate in decursul anilor si in prezent cele mai de teama pentru DUSMANI (sper ca in curand se vor alinia sa.i vada toata lumea-urmariti reactiile la momentul dezvoltarii fenimenului! Unele vor fi subtile, altele pe fata).
Spiritul tau nelinistit si voluntar SIMTE SI TE CONDUCE IN DIRECTILE FUNDAMENTALE pentru regasirea sufletului romanesc!
Proiectul are doua capitole,dacii si Eminescu. Am primit vestea privind emisiunea de diseara cu "pielea de gaina" din cauza emotiei.
Astept cu nerabdare. Pe aceasta tema a scris foarte mult si a studiat profund filozoful Barbu Constantin. Se pot continua si cu el viitoare episoade (a scris "Codul Invers" - 20 de volume cu poze ale unor documnte in facsimil numai si numai despre suprimarea GENIALULUI EMINESCU!).
RESPECT PROFUND PENTRU TINE ROXIN SI PENTRU TOTI CEI CARE LUPTA PENTRU ADEVAR!!!

goran boni spunea...

LUCEAFAR de seara al DACIEI unite milenara stai fericit la TINE-n vesnicie- VECI de VECI...ca se va alege .... de pata pi e... vici - ALT schelet in debara ....da doamne sa stea ...la DUMNEATA...

Anonim spunea...

Ca tot veni vorba de Eminescu; faceti oameni buni reportajele, pe teren; cand vorbiti despre comori fiti cu comorile in mana la locul unde au fost descoperite; cand vorbiti despre Eminescu, fiti in camera in care el a scris Luceafarul; sau macar, daca e greu asa, trimiteti un om pe teren si faceti emisiunea cu inregistrari de la fata locului sa vedem tarana.
Multam.

Daniel Roxin spunea...

Ca tot veni vorba de recomandari, cand ne cereti sa mergem pe teren pentru orice lucru despre care vorbim, faceti si dumneavoastra o donatie de 1.000 Euro/luna ca sa avem si cu ce sa platim toate cheltuielile. Ca asa, doar sa avem pretentii, e usor... Noi facem atat cat este posibil. Ideea e ca FACEM CEVA!

cristi spunea...

CORECT!

Anonim spunea...

Incep sa fac donatii; sa nu zicem 1000 de euro; sa zicem deocamdata 1000 de lei; cine da mai mult; sa strangem banii?

Dacu banu spunea...

Am mai spus sa deschideti un cont ca vin si bani pentru iubirea noastra omul face eforturi de la putin ..la mai mul ..treptat vazind ca opera creste...

Lucia spunea...

No hai,Anonim sa te vad ca dai macar 100 pe luna,nu-i musai 1000 contul exista de multa vreme,numai sa fie bunavointa din partea unora...
Cand o sa faci mai multe decat Daniel,atunci ai dreptul la replici...pana atunci fa si tu ceva concret!

BANU DAC IOAN spunea...

NO HAI ..UNDE E CONTU...CU UN LEU SA RIDICAT UN ATENEU....noi putem sa ridicam un Tricolodakon la SARMIS si o statuie a REGELUI DECEBAL[ISTORICI NOI REGI AM AVUT NU VODA ..IAR UNGURII han si lo zis rege...frumoaSA.istorie ne-ati invatat....RUSINICAAAA...]...