sâmbătă, 16 februarie 2013

Cartea "Spiritul dacic renaște" se găsește de astăzi și în format electronic

De astăzi, cartea "Spiritul dacic renaște" poate fi comandată și în varianta electronică. Sper ca acest anunț să îi bucure în special pe cititorii din afara țării care doresc să o aibă.

Cartea poate fi comandată pe siteul librăriei digitale CORECT Books, aici:
http://books.corect.com/ro/carti/spiritul-dacic-renaste


Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau.
http://radiovoceasufletului.ro

3 comentarii:

BIHOREANU OANE spunea...

CE SA ZIC SINTEM INCITATI ....va sugerez o la o noua editie a cartii sa legati culturile paleo- neolitice in partea din prefata pt. a se vedea elementul continuitate de pe tot teritorul DACIEI ANTICE[VZ. IN ACEST SENS SI PITURILE RUPESTRE ATESTATE DE PESTE 36.000-TREISASE MII ANI -din pestera Coliboaia Bihor].

DRAGOS DACU spunea...

DE SFINTELE PASTE SA REINVIEM SI CETATEA SARMIS REGALA LUI DECEBAL...sa inaltam un steag dacic in culorile dacilor si sa o sfintim prin danii[dacii]pomenire a EROILOR DACI chiar pe locurile lor sfinte in DAVA REGALA .....ar fi frumossi... ar fi un indemn la tihna pentru stramosii nostrii daci jertfiti in fata invadatorilor romani...sper ca preotii din zona cu suflet de iubitori ai neamului sa citeasca mesajul nostru si sa purceada la cele sfinte dupa atita amar de vreme ....va multumim ..DUMNEZEU SA VA OCROTEASCA IN IZBINTA SFINTA...AMIN

POMANA DACIA spunea...

CA SPIRITUL DACIC SA RENASCA MEREU ...de sfintele PASTE vom face pomeniri la biserici pentru eroi Burebista si Decebal SI toti eroi daci..cazuti la datorie in fata invadatorilor romani.....si vom ruga preotii sa citeasca pentru sufletele lor sfinte ...asa sa ne ajute D.ZEU..initiativa sa fie preluata de toti iubitorii SPIRITULUI DACIK...acum spirit ..miine realitate..DACIA UNITA......AMIN.