sâmbătă, 2 martie 2013

Comorile regilor traci - pe Nașul Tv


Pe Valea Regilor Traci din Bulgaria s-au descoperit, în ultimii ani, comori fabuloase din aur, vestigii impresionante ce vorbesc despre uimitoarea cultură și civilizație a traco-geto-dacilor.

Cercetarea arheologică din Bulgaria a luat un asemenea avânt încât bulgarii sunt percepuți, la nivel mondial, ca adevărații continuatori ai tracilor, datorită faptului că slavii s-au așezat în această zonă peste autohtonii traco-geto-daci, cu care s-au amestecat... În același timp, românii, datorită imbecilității unora și a ticăloșiei trădătorilor de serviciu, sunt percepuți ca un popor cu o identitate incertă, deoarece cecetarea arheologică este la pământ, deoarece siturile românești au fost jefuite de generații!!!

Este o emisiune pe care trebuie să o urmăriți pentru a vedea, pe de o parte, ce comori au lăsat în urma lor traco-geto-dacii și, în același timp, pentru a avea și mai multe motive de mobilizare în demersul nostru de recuperare a adevăratei istorii a românilor.

Invitații emisiunii sunt Generalul (rez.) Niculae Mircovici, deputat în Parlamentul României și jurnalistul Valentin Roman, redactor șef al www.adevaruldespredaci.ro

Emisiunea poate fi urmărită în premieră vineri, de la ora 22:00 (și în reluare sâmbătă, de la ora 20:00, duminică, de la ora 11:00 și luni, de la ora 09:00).

Nașul Tv poate fi urmărit pe internet  (http://live.nasul.tv/) sau pe cablu, în următoarele rețele: DETALII AICI
Vizionează 25 dintre emisiunile despre traco-geto-daci, realizate la Nașul tv,  pe acest canal YouTube:

Daniel Roxin

Asculta Radio Vocea Sufletului!
Muzica si emisiuni pentru sufletul tau.
http://radiovoceasufletului.ro

7 comentarii:

D. Pavel spunea...

...vai, vai ce "primitivi" mai erau strabunii nostri! si ce dantelarii din aur mai faceau ei acum MULT mai bine de 2000 de ani!
Romanii din Bulgaria - care NU sint putini deloc - ar trebui sa se uneasca in asociatii etnice si sa-si ceara apartenta ca urmasi ai acestor capodopere!
Sa NU uite ca bulgarii au ajuns in Bulgaria cu multe sute de ani mai tirziu dupa ce aceste opere de arta fusesera facute de strabunii lor!

CARP GEO spunea...

BULGARII SINT DE NEAM TURCIC..au migrat dupa slavi in perioada inaintea ungurilor[an 800] infringerea avarilor si slavilor de catre fraci si lombarzi [franco-germani] a raminas in istorie denumirea de bulgar dar in realitate ei au fost asimilati de slavi iar in istorie= denumirea de bulgar.....vz. regii Asanesti IN SUDUL CARPATILOR si peste Dunare..in actuala bulgaria au fomat regatul vlaho-bulgar..sa fie sanatosi sa mosteneasca cu bine ce lo dat stramosii nostri comuni ..dar ..nu stiu sa aprecieze....AMIN.

Sunt ,EU ,Primavara ! spunea...

,, E o rana in scandura usii unde am batut si n-a raspuns nimeni Deschideti usa cu grija , Sa nu loviti rana cu cheia ,,

mudava zina spunea...

AICI E DACIA ..vino draga Primavara te asteptam de mult...esti binevenita ..vezi toate minunatiile pamintului aici..uite acum ceva despre Traci ...ramii cu noi daca vrei ..si adu veste MARE CA VISUL NOSTRU SA INPLINIT ...MULTUMIM ROXI pt. frumoasa primavara care ne-ai adus cu martisoare de dac...felicitari..=8 martie vrem bratari dacice si mici statuiete cu Decebal..placute dacice in forma de inimioare imitind pe cele de la sinaia....

Anonim spunea...

Niste monede vechi furate anul trecut in Madrid de la un colectionar ,au fost recuperate recent in Barcelona.
Una dintre acestea este dintre secolul I i.e n si sec I e.n unica in lume si in valoare de 600 000 de mii de euro. Este catalogata celto-ibera dar pe verso deasupra capului lui nu stiu cui este scris cuvantul DAV.
No fi cumva de-a dacilor ma intreb?

cristi spunea...

Daca mana a putut sa faca asa ceva...cam ce suflet ascundea acel trup. Nu disperati, cuvintele lui Petru Rares sunt mai actuale ca oricand: "vom fi ce.am fost si mai mult decat atat"!
O seara buna romani frumosi!

spartacus spunea...

MAI TATA VEZI bine ce e paici ..daici pina aici se vorbeste despre DACI...UNDE E MINDRIA PARLAMENTARILOR ..A ISTORICILOR romani care au scos din manualul de clasa a xii a istoria veche a DACIEI cam odata cu intrarea in amestecatura u.e fara istorii ale popoarelor si etniilor iar aceste ridica glasuri de autonomie...spune romane frumos si mindru...ce cocos cinta ..ce calus joaca...va multumesc ..aici vorbim de daci ..getodaci si rudele lor mai mari..TRACII..