joi, 7 februarie 2013

Conferință în Galați - Spiritul dacic renaște - 17 februarie, de la ora 12:00

Galați, 17 februarie, de la ora 12:00, la Teatrul dramatic Fani TardiniSuntem urmașii celor care se credeau nemuritori, ai celor care nu aveau frică de moarte; suntem urmașii geto-dacilor, iar spiritul dacic reînvie astăzi în sufletele noastre!
Spiritul dacic este ceea ce ne leagă pe toți, este elementul care ne poate aduna în jurul idealului nobil al recuperării identității și demnității naționale furate. De aici, până la transformarea întregii societăți românești nu mai este decât un pas.
Pentru a recalibra spațiul național este nevoie ca noi, cei cărora ne pasă, să ne transformăm suficient de mult la nivelul conștiinței și atitudinii, a gândului, vorbei și faptei. Suntem co-creatori ai realității așa că stă în puterea noastră să ne transformăm pe noi înșine și, prin asta, să clădim, în același timp, o Lume Nouă, mai bună și mai frumoasă.
Reînviind în sufletele noastre curajul, noblețea și înțelepciunea geto-dacilor avem toate șansele să izbândim!
Daniel Roxin, prof. dr. Mihai Popescu și jurnalistul Valentin Roman vă așteaptă la conferința Spiritul Dacic Renaște, pentru a vă vorbi despre:
• Falsul istoric al romanizării
• Dovezile continuității dacice
• Războaiele daco-romane de după 106 d.H.
• Împărații daci ai Romei
• Culturile antice din arcul carpatic
și pentru a vă invita să fiți parte în proiectele extraordinare pe care le lansăm.

REZERVARE BILET INTRARE:
- Duminică, 17 februarie, de la ora 12:00, la Teatrul dramatic Fani Tardini, strada Domnească nr. 59
- Organizator: Cristiana Dragomir - Manager AdEvents Unu.
- Rezervări și înscrieri la telefon: 0746 165 813 Fax: 0336818699 E-mail: adevents1@yahoo.com Facebook: http://www.facebook.com/adevents
- Intrarea: 30 de lei

Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau.
http://radiovoceasufletului.ro

2 comentarii:

ionut dacian spunea...

GALATI SAU PIROBORODAVA=E CELEBRA CETATEA E CEBRU GALATIU -PARCa cetatea cu apa-ce industrie ce dezvoltare o tepora tu ne omori pe toti ..dar si dusmanii care sug sugele poporului ce facem cu dinsii ...o fost bun odata si baraganu in el o trait basarabeanu..a fost cui de pazava inpotriva invadatorii......acum a venit criza ...de aia fuge maimuta....oare o fi descifrat ea ceva din scririle de la SFINTA PiroboroDAVA CE OASE ..CE STRABUNI or zace adinc in pamint....ca lor le or mai zis si DAKIENI dikieni dacieni[vz. harta sec .5-8]si sa locuit neintrerupt in dinsa pina la 1300 cind sa extins orasul'....

Cetateanu Dacu Ioan spunea...

ALO GALATI SINTEM stramosii vostrii ..AZI DL ROXIN si invitatii dinsului va explica stintiific cu documente istorice cine sinteti voi si ce mostenire v-am lasat noi dacii cu condititia sa nu ne uitati...va multumim..