joi, 21 februarie 2013

Dezvăluiri: emisiunea "Asasinarea lui Eminescu" a fost postată pe Youtube

Genialul Mihai Eminescu, cel care lupta cu îndârjire pentru Transilvania și unirea românilor într-o Dacie Mare, NU a înnebunit și nici nu a fost bolnav de sifilis.

Mihai Eminescu a fost victima unui asasinat politic ordonat de Imperiul Austro-Ungar și Germania și executat de trădătorii din România. El a fost sacrificat pentru că forțele externe doreau să impună României o alianță cu Imperiul Austro-Ungar și renunțarea definitivă la Transilvania, un lucru căruia Eminescu i se opunea cu toată ființa.

Aflați adevărul despre asasinarea lui Eminescu, alături de invitații mei: prof. univ. dr. Nae Georgescu, eminescolog, și George Roncea, jurnalist la ziarul Curentul.

Vizioneaza emisiunea:


Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau.
http://radiovoceasufletului.ro

8 comentarii:

Dani spunea...

Adevarat,a fost asasinat!La noi e o traditie care o urmam cu sfintenie,cind avem pe cineva care se lupta pentru noi il executam,la propriu!Pacat,mare pacat fiindca nu ii apreciem cit sint in viata si mai ales pentru ceea ce fac ei ci doar cind nu mai sint printre noi.Vorba lui Eminescu:Trebuie dacizat tot!

Anonim spunea...

Felicitari ! sper sa continui tot asa , cum ai inceput in forta Daniel sa ne deschizi mintea cu informati noi.Multa sanatate!

GENA DACU spunea...

DOMNULE EMINESCU pe dv.vo omorit agenturili straine ca si alti patrioti [vz ceausescu-tot agenturili straine] dar cu calu domne cu calu pe post de vita ceo avut....acum cind totul so sfirst si lume nu mai rabda ..FACETI CA-N ASTA LUNE SA AIBA PARTE DREAPTA ..EGALA FIECARE SI SA TRAIM CA FRATII...sint vorbele tale EMINULE...ce ne spui ..UNDE ESTI TU TEPES DOAMNE CA PUNIND MINA PE EI ....acum cind stejaru face mere padurete..AMERICA E DUNAREANA..RE3LIGIA SI CU PUTEREA EI SA NE SUBJUGE ..EMINU INCHEIA APOTEOTIC....zdrobiti orinduiala cea cruda si nedreapta ce lunea o-nparte in mizeri si bogati....AVEM O MISIUNE EMINESCIANA PE CARE SA O DUCEM LA CAPAT ..totul trebuie dacizat..si pentru cei dinlumea avara..TRAIND IN CERCU VOSTRU STRIMT NOROCU VA PETRE...Caci eu ramin in lumea mea nemuritor si rece...uluitor cit dezgust a avut fata de vremurile in care a trait ..dar noi ..cind nu vom mai putea rabda ..cind foamea ne va rascule..hristosi sa fiti nu veti putea scapa nici in mormint[citat cosbuc]...CE INAITASI DOM SEF...

CUCURIGU P PETRE spunea...

VREAU SA ADAUG CA IN ISTORIE NU NOI AM FOST ..IUTE VARSATORIU DE SINGE NEVINOVAT... TOTUSI LAPUSNEANU e tipc..dar sint lupte pe putere pe care le mai scuzam epoca care isi pune amprenta si la alte popoare vz..IN FRANTA LU NAPOLEON..VEZI IN ITALIA FAMILIA BORGIA...VZ. IN UNGARIA ATILA..VZ.INGERMANIASAU CEL MAI URIT VZ. IN IMPERIU INVADATOR ROMAN...CUM SE OMORAU ...E TE BRUTE..e celebra..dar ginditiva la sfirsitu lu brincoveanu cu cei patru copii si ginerele vz.horia cosca crisan..vz,DOJA vz.TUDOR....VZ..IOAV MOVILA RUP IN DOUA CO CAMILA.. a suferit destul acest popor....doamne ajuta opera lui de revenire la denumirea numelui milenar...AMIN

dan paval spunea...

calusaru dacu ioan spunea...
Asa este! Ai perfecta dreptate!
Cinste oltenilor ca l-au transmis din generatie in generatie si care are o putere ISTOVITOARE!
Ce dovezi mai vii mai asteptam oare!
NU a avut badia Eminescu dreptate cind spune ca: "in Romania TOTUL trebuie dacizat!"
Pina NU ne intoarcem cu tot sufletul la radacinile noastre mai adinci decit a tuturor dusmanilor si "prietenilor" nostri, NU NE VA FI BINE!
Am imrumutat "proroci" straini noua, insa am uitat de Zamolxe, de Deceneu! Dumnezeu ne-a dat un Deceneu nou: Eminescu! dar si de el prea multi romani ne indoim...si asteptam ce? Sa ne faca sclavi din nou khazarii!? asta asteptam?

http://danielroxin.blogspot.ca/2013/02/mostenirea-dacica-din-folclorul.html

Badea Todor spunea...

Pai , draga Pavale ........ io cred ca de pe la 1800 incoace ovreii aiestia au dat buzna in tarisoara noastra si n-au mai plecat d-acia ....... doar s-au metamorfozat . Si nu cred sa ma insel dar tot ei ne conduc poate de mai bine de 200 de ani si santem " sclavii " lor . Nu intr-un mod direct , cu lanturi la maini si picioare ci mult mai pervers , infiltrandu-se in mai toate posturile de varf schimbandu-si numele , vorbind romaneste si aparand toataa ziua in presa , tv si radio . Ei au facut si fac ce stiu ei mai bine ........ adeca , sa despolieze pan la os tot ce ating si sa trimita in tara lor toata truda si bogatia " animalelor , vitelor " asa cum ne spun ei noua . GOIM ! . Iata ce citeam acu cateva zile din cartea Ofensiva Iudaismului Asupra Romaniei de Cornel Dan Niculae : Ana Pauker , agentul nr 1 al Moscovei in Romania . Ministru de Externe al Romaniei . Pe numele sau real Hanna Rabinsohn , nascuta la 13dec 1893 in comuna Codaesti , jud Vaslui . Tatal ei Hers Kaufman Rabinshon care era " haham " adeca cel ce taie vitele si pasarile in traditie mozaica . Ilka wassermann , reala directoare a Ministerului de Externe . Teohari Georgescu alias Burah Tescovich ministru de interne al Romaniei . Avram Bunaciu , alias Abraham Gutman , Secretar General al Adunarii Nationale ( forul suprem al statului roman socialist ) , realul conducator al Adunarii . Moises Haupt , general , comandant militar al Capitalei . Laurian Zamfir , alias Laurian Rechler , general , sef al Securitatii , evreu originar din Braila . Alexandru Barladeanu , alias Goldenberg membru al comitetului executiv si al prezidiului permanent al Comitetului Central al P.C.R. Aliat a lui Ion Iliescu in 1989 in preluarea puterii " revolutionare " .......... si sint , inca , f multi . Am sa inchei cu Silviu Josifescu alias Samson Josifovich , cel care i-a cenzurat pe Eminescu , Alecsandri si pe Vlahuta de continutul operei ce nu se armoniza cu comunismul sau cu interesele evreiesti . Iaca-ta asadar cine a tinut si inca mai tine ( bine ) fraiele acestei tari . Atata timp cat EI conduc " la propriu " aceasta tara ......... sa nu ne mai miram ( sau sa ne prefacem ) de ce oARE merg asa prost lucrurile in Romania .

Anonim spunea...

CORECT Badea Todor...dar lista este muuult mai lunga iar evreii khazari umbla sa ne distruga de peste 2000 de ani!!!Ei,evreii ca finantatori ai imparatilor romani i-au determinat sa invadeze DACIA (Pamantul Sfant)ca sa fure aurul EI si sa distruga creatia pleiadeenilor-inalti si blonzi- din EPSILON ERIDANI!!!

sfintul DANIEL spunea...

LAUDE DL.PAVEL ..MULTUMIRII .cine mai are sa arate lumii ce au facut si cine sint ...e bine sa stim ... SA NU UITI DARIE....am rugat informatii si despre Clubul de la roma...caci dragi oameni cu suflet ati vazut ieri la tv. ca puscarias Nastase a fost vizitat de baronesa nikolso ..acum Dlor constatam increngatura gaunoasa externa..MULTUMIM DL.DANIEL...