marți, 5 februarie 2013

Emoționant! Un tigru bengalez "bate palma "cu o fetiță de doi ani

Un tigru bengalez de 170 de kilograme si-a plecat capul in fata unei fetite de doi anisori si a batut palma cu aceasta, sub privirile pline de uimire ale mamei  micutei si ale unui fotograf de la gradina zoologica Cougar Mountain, SUA.

Fetita l-a vazut pe Taj, tigrul urias, si s-a apropiat de geamul despartitor al custii dorind sa-l mangaie.

realizatorul pozei, Dyrk Daniels, statea cu teama, gandindu-se ca tigrul bengalez va avea reactii violente si ca micuta va ramane cu sechele in urma sperieturii.

Mama fetitei a lasat-o pe aceasta sa se apropie de geam, cand Taj si-a plecat capul in fata ei, salutand-o, si punand laba uriasa in dreptul manutei ei.

Fotograful a reusit sa surprinda momentul, realizand astfel o poza incredibil de emotionanta.

Fotograful Dyrk Daniels a declarat: "Am zarit fetita sprijinindu-se cu ambele maini pe geam si privind catre 'pisicutele uriase'. Nu puteam sa-mi cred ochilor in momentul in care Taj s-a apropiat de fetita, si-a plecat capul si apoi si-a pus laba exact in dreptul mainii stangi a micutei. A fost incredibil sa privesti o astfel de scena! Taj si-a pus in pamant piciorul drept, si-a frecat usor obrazul de geam exact in dreptul fetei micutei si apoi a plecat."

Fetita nu a fost nici pe departe speriata, ci a inceput sa bata din palme in timp ce se indrepta mandra catre mama sa.

Sursa: stiri.rol

Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau.
http://radiovoceasufletului.ro

4 comentarii:

Anonim spunea...

http://www.scribd.com/doc/123830459/OPPT-Press-Release

Anonim spunea...

Animalele ne uimesc intotdeauna. Sunt mai bune si cateodata mai inteligente decat noi oamenii. Avem ce invata de la ele.

cristi spunea...

Natura primordiala nealterata.Ma inclin pana la pamant in fata MARETIEI lui DUMNEZEU.

Lucia spunea...

Cu adevarat emotionant moment!parca ne invita si pe noi sa simtim bucuria acestei intalniri,sa ne deschidem inimile mai mult,sa fim cu suflet curat,asemeni copiilor.Iti vine sa imbratisezi si fetita si animalutul...
Multumim,Daniel.