vineri, 8 februarie 2013

Împărații daci ai Imperiului roman - în această seară pe Nașul Tv

În această seară, pe Nașul Tv, de la ora 22:00 (și în reluare sâmbătă, de la ora 20:00, duminică, de la ora 11:00 și luni, de la ora 09:00) vă invit la o emisiune specială - Împărații daci ai Imperiului roman. 

Oricât ar părea de surprinzător sau de incredibil, Imperiul roman a avut în fruntea lui, la un moment dat, împărați de origine traco-geto-dacică. Și nu puțini!!! Iar acest lucru este spus clar de IZVOARELE ISTORICE ROMANE. 


De ce oare istoria noastră oficială nu ne vorbește despre aceste episoade uluitoare din trecutul strămoșilor noștri? De ce copiii României nu au acces la adevărata istorie a neamului nostru?!...

Indiferent cât de mare este și va fi opoziția celor care vor să ne îngroape istoria, pentru ca România să  devină o simplă colonie, ușor de strunit de forțele globaliste, ADEVĂRUL va ieși la lumină. Fiți și în această seară alături de noi, pentru a ne redescopri istoria!

Nașul Tv poate fi urmărit pe internet  (http://live.nasul.tv/) sau pe cablu, în toate rețele: DETALII AICI

Vizionează 23 dintre emisiunile despre traco-geto-daci, realizate la Nașul tv,  pe acest canal YouTube:
http://www.youtube.com/user/roxindaniel

Daniel Roxin

Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau.
http://radiovoceasufletului.ro

14 comentarii:

Dan s-atat spunea...

Intr-adevar este un documentar foarte interesant si de o calitate exceptionala publicat de B1 (care se pare ca este singura televiziune care mai difuzeaza astfel de documente).

Daniel Roxin spunea...

Este o emisiune in premiera pe Nasul Tv, nu pe B1 Tv...

Rosa spunea...

Astept cu nerabdare ....Voi fi numai ochi si urechi....Toate gandurile mele bune ,pentru voi....

cristi spunea...

Un serial complex cu aceasta tema a publicat dl. Dragan in saptamanalul Natiunea. Gasiti date din cercetari proprii si ale unor tineri istorici ce au fost finantati de Iosif Constantin Dragan prin Fundatia acestuia, cercetarile fiind facute la "mama lor", adica in Italia, la Roma. Iosif Constantin Dragan,după ce termină a doua facultate, la Universitatea din Roma, unde a studiat științe politice și economie,;i.a dat doctoratul în jurisprudență, tot la Roma. Tot aici, îl cunoaște pe marele filozof al dreptului, Giorgio del Vecchio, și a devenit discipolul acestuia, proaspătul doctor în jurisprudență va traduce ulterior în limba română, celebra sa operă „Lecții de filozofia dreptului”.
Am scris cateva randuri din Wikipedia despre marele patriot roman, care "la Cazane" a inceput o opera de mari dimensiuni prin sculptarea unui cap de dac (a lui Decebal)si pe care din pacate nu a mai apucat s.o termine. Sa vedem care din miliardarii de carton ai Romaniei sunt in stare de a continua initiativa! Sa dea un pic inapoi poporului pe care l.a saracit!
Excelenta tema!

hamai gheorghe spunea...

DOAMNE de toate am avut imparati si regi minune s-acu sintem ris in lume /ne furara stema... nume..si ne fac de ris in lume .....noroc doamne cu HAMBURG LO INCHIS GURA CA UN DRUG ....sintem DACII ....rezultatele o spun[vz. rezultatele institului de genetica din HAMBURG]..ce mai spun romanii acum...sa sfirsit al vostru drum o minciuna de parfum....[numele roman si romania pus de mansonii[cuzasi kogalic..]....ACUM ne-au luat si regii si inparatii si kaganii dar si hanni si voda dar si cnejii ...TOATE EI NI LE DADURA ...iar acum constitutia ne obliga ...sa avem UN PRESEDINTE DE MAMALIGA..[VZ.ponta si neam ..la modificarea constitutiei]

Anonim spunea...

Pai daca multi imparati romani erau daci si traci cu cine s-au batut dacii?
Au luptat asa de nebuni ei intre ei dacii care erau imparati romani veneu in Dacia pe pamantul srtabunilor sa omoare si sa faca legea?

Anonim spunea...

Daca as putea ,as aduce intreaga lume in agonie ,pentru a realiza o purificare din radacini a vietii;.............Focul pe care l-as pune eu acestei lumi n-ar aduce ruine ,ci o transfigurare cosmica ,esentiala ....E.Cioran

Anonim spunea...

Este vreo sansa ca emisiunea sa fie postata pe Youtube?
Multumesc.

Daniel Roxin spunea...

Va fi...

cristi spunea...

Si ce este nou ca noi suntem cei mai mari dusmani ai nostri?!Ne miram ca dacii au fost la fel?
Asa de mare era semintia lor si asa de intinsa ca a dus la asemenea fratricide.

mos dacu spunea...

DUSMANI sint raufacatorii de neam -se vad cu ochiu liber/ doar cei ce vor revenirea tarii la numele DACIA IAR NOI DACI sa ne numim uniti cu basarabiI daci sa fim in veci sa fim sint iubitorii de neam /ceilalti sint clampanitorii la care noi le strigam HAMBURG si gura li se-nchide ca un drug.......HAMBURG..HAMBURG.

Anonim spunea...

"Câteva afirmaţii făcute de Lucian Boia în cartea „De ce este România altfel“ nu corespund realităţii.

Volumul încearcă să argumenteze că

a) românii sunt o rasă inferioară,

b) România e un stat artificial, care n-ar trebui să existe,

c) locuitorii acestor meleaguri suferă de un retard istoric, cultural, educaţional şi de orice altă natură, imposibil de surmontat.

În cele ce urmează, am redat cu bold câteva dintre argumentele şi concluziile inexacte / exagerate / inventate de care Boia, un istoric altfel rezonabil, s-a folosit în construcţia sa, apoi datele ştiinţifice care-l contrazic."


Continuare ->

http://www.napocanews.ro/2013/02/de-ce-nu-este-romania-altfel-adevarurile-lui-lucian-boia.html

Anonim spunea...

Basarab voievod a fost român şi ortodox. Neagu Djuvara ne cam minte
http://www.george-damian.ro/basarab-voievod-a-fost-roman-si-ortodox-neagu-djuvara-ne-cam-minte-4293.html

AMI MOLDOVAN spunea...

MINTE MINTE = e mincinos notara tov.neagu djiuvara[ce o fi insemnind in neamu lui cuv.djiuvar...motamoo in daka omu care acopera =varuieste]NOI rostim HAMBURG-HAMBURG= ...HAMBURG/DJIUVARA-numele dispare pe ru.... la rugaciuni de daci.....de focul istoriei adevarate mistuit...doamne tamie la raufacatori de neam,,.domne miluieste ....AMIN .