luni, 11 februarie 2013

Noul VITAL PROTECT. Protejează-ţi câmpul vital de radiaţiile nocive!

Dezvoltarea tehnologiilor moderne a dus la apariţia unor boli cu care generaţiile precedente nu s-au confruntat niciodată. Odată cu apariţia curentului electric şi a dezvoltării aparaturii legate de acesta, spaţiul din jurul nostru s-a umplut de o multitudine de radiaţii nevăzute care, pe termen lung, generează efecte dezastruoase.

VITAL PROTECT (produs și oferit de Aim Group ) este construit pe baza a două principii care cresc imunitatea organismelor vii la radiaţiile nocive din mediul înconjurător.

Primul principiu se referă la existenţa unei frecvenţe de rezonanţă care ne branşează la energiile vitalizante şi binefăcătoare ale Pământului. Faptul că trăim pe o planetă care are o anumită dimensiune a cavităţii Pământ-ionosferă face să existe o frecvenţă de rezonanţă prin care preluăm energiile vitale telurice. Această frecvenţă este denumită rezonanţa Schumann după numele inginerului care a intuit-o pentru prima dată (Otto Weber Schumann). Oamenii de ştiinţă afirmă că frecvenţa de rezonanţă Schumann este ritmul oscilator al câmpului magnetic al Pământului. Experimentele pe care noi le-am efectuat au evidenţiat că dacă în apropierea unei fiinţe umane există un generator pe frecvenţa Schumann (cum este şi VITALPROTECT) creierul devine imun la radiaţiile nocive din mediul înconjurător. Această frecvenţă de rezonanţă este atât de importantă pentru organismele vii încât lipsa ei duce în scurt timp la boală. Astfel, când primii astronauţi au revenit pe Pământ au avut probleme de sănătate serioase iar cercetătorii de la NASA au hotărât instalarea de generatoare Schumann în toate navele spaţiale, pentru a crea un mediu electromagnetic sănătos şi natural.

Al doilea principiu este o structură radiantă care generează o stare de armonie şi echilibru la nivelul întregii fiinţe. Această structură generează un vortex energetic care echilibrează energiile de-a lungul coloanei şi asigură o purificare continuă a câmpului subtil a fiinţei. Simpla prezenţă lângă un subiect al acestei structuri radiante produce o echilibrare a energiilor vitale şi astfel, organismul devine imun la influenţe radiante nocive. Structura radiantă este alcătuită prin combinarea unor spirale realizate din metale nobile şi a unei reţele de cristale, şi este utilizată ca antenă pentru a amplifica şi transmite la nivelul întregului câmp al fiinţei efectul rezonanţei Schumann.

Avantajele noului VITAL PROTECT
1. Oferă PROTECȚIE ACTIVĂ întrucât emite pe frecvența Schumann de 7,83 Hz care stimulează organismul să ignore semnalele perturbatoare din mediul înconjurător.
2. PROTECȚIE PASIVĂ. Noul VITAL PROTECT este realizat pe baza unor structuri radionice spiralate care servesc drept antene de emisie a semnalului.
3. Frecvența de lucru este foarte precisă, fapt care asigură o protecție autentică împotriva radiațiilor electromagnetice. Acest aspect este posibil deoarece dispozitivul este prevăzut cu un oscilator cu cuarț.
4. Este omnidirecțional, adică sistemul de antene interne generează o sferă de protecție cu raza de 2,5 ‒ 3 metri.
5. Durata de viață a bateriei este mai mare de 9 luni de zile. 
6. Fiabilitate deosebită. Aparatul a fost proiectat pentru a putea fi folosit o viață întreagă doar schimbând bateria atunci când aceasta se termină. 
7. Noul VITAL PROTECT are acum o formă mult mai ergonomică și mai atractivă.  
8. Semnalul emis este cu 30% mai puternic.
Cine are nevoie de VITAL PROTECT 
  • în mod special copiii pentru că ei sunt cei mai expuşi pericolelor de îmbolnăvire;
  • cei care locuiesc în oraş;
  • femeile însărcinate (există, din nefericire, prea multe cazuri în care nou-născuţii au fost diagnosticaţi cu tumori cerebrale sau alte maladii pe care medicii nu şi le pot explica şi, mai trist, nu le pot vindeca);
  • persoanele vârstnice şi cele cu imunitate scăzută care sunt ţinta virusurilor, bacteriilor, infecţiilor şi bolilor în general;
  • persoanele care lucrează 8 ore pe zi la computer sau vorbesc mult la telefonul mobil.
Ce simţim când purtăm cu noi Vital Protect?

Acest aparat acţionează continuu şi ne protejează împotriva radiaţiilor telefoanelor mobile, ecranelor TV, calculatoarelor, cuptoarelor cu microunde, liniilor de înaltă tensiune, radioemiţătoarelor, etc. De asemenea, neutralizează influenţele zonelor geopatogene (radiaţii Hartmann) şi protejează câmpul vital al subiectului în zonele aglomerate din oraşe sau în medii cu câmpuri subtile joase (spitale, cimitire, locuri în care se produc frecvent accidente), case cu rezonanţe maladive, etc. Efectele resimţite care decurg de aici şi despre care utilizatorii Vital Protect ne povestesc sunt:
· energizare;
· grăbirea proceselor de vindecare;
· mai mare rezistenţă la oboseală şi stres;
· mărirea capacităţii de efort;


Pentru mai multe informații și comenzi, intră AICI

Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau.
http://radiovoceasufletului.ro

8 comentarii:

cristi spunea...

Oare cand au masurat ultima oara valoarea frecventei Schumann? Sunt site.uri ale unor institute de cercetare de afara care indica o modificare a acesteia la valori mai mari. O fi dezinformare?
Pe de alta parte se poate afirma apasat ca eeste nevoie de protectie de aceasta natura!

Daniel Roxin spunea...

Frecventa Schumann este aceeasi. Orice masuratori arata ca nu s-a modificat nimic...

Sefora spunea...

Buna ziua.
Este de-a dreptul caraghios.Suntem practic inundati de tot felul de emitatoare de radiatii,cu efect cancerigen si apoi,bineinteles , apare si protectia.Toate costa bani,bani,bani si protejat tot nu esti.
Atata timp cat oamenii nu vor intelege singuri ca nivelul de constiinta trebuie elevat si ca a folosi toate aceasta aparatura moderna care distruge sanatatea psihica intr-un mod salbatic,infectarea va continua.
Au inceput sa anunte cazurile de afectiuni la copii din cauza folosirii de telefoane mobile?
David Icke vorbeste de vreo 10-15 ani cat de nocive sunt aceste telefoane.Cine asculta?Cati il citesc pe David Icke?
Revin la nivelul de constiinta...acesta trebuie imbunatatit.
Sa aveti o sanatate buna si ganduri bune,Sefora.

Anonim spunea...

daca aveti prieteni care sa ajunga la Muntele Athos pentru ce a lasat Cândea nominalizat in Repertoriu ar fi ceva. Ar mai trebui sa stie latina si greaca veche, afara de autorizatii, nu la Prodromu unde se intra usor. Acolo a ajuns tot ce au scos din Bizant, cu siguranta mai sunt si altele afara de cele nominalizate. Nici nu cred ca risca sa nominalizeze ce era mai important, nimeni nu ar face asta.

kasandra spunea...

Pana cand nivelul de costiinta va fi asa cum zice Sefora , cei care-si permit se pot proteja cu aceste aparate . Este greu de stiut cand se atinge un nivel superior ; asa ca unii nu l-au atins dar cred ca da , altii l-au atins dar sunt modesti.

Anonim spunea...

Corect

Ciprian Zaharia spunea...

Aparatul chiar isi face treaba...mi-am dat seama dupa un anumit timp. Face toti banii...am sa iau si la sotie unul.

Dan spunea...

Iniţial eram cam sceptic, dar am "riscat" şi mi l-am cumparat (prima variantă).Dupa doi ani de utilizare pot spune că a meritat cheltuiala. Este adevarat aproape în totalitate ceea ce spun producătorii despre VP.Acum ma gîndesc să-mi iau unul nou chiar dacă cel vechi funcţionează încă (motivul ar fi că acesta pe care-l am este cam mare şi foloseşte baterii AAA), dar preţul nu mă prea lasă încă.