sâmbătă, 9 februarie 2013

PANDEMIILE VIITORULUI – Analiză (trăznită) de specialitate. :)))


Potrivit experţilor Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, în viitorul apropiat lumea va fi lovită direct în plex de o pandemie de tuse măgărească fără precedent. Focarul acesteia a fost localizat în zona Wall Street, unde există cea mai mare aglomeraţie de măgari din lume.

Deosebit de îngrijorătoare pentru epidemiologi este, de asemenea, ameninţarea proliferării tulpinilor ruseşti de schizofrenie a popândăilor roşii care poate determina o invazie a întregului spaţiu asiatic şi est-european cu rozătoare agresive (predispuse la atacul în haită), ce aduc cu ele o seamă de alte boli infecţioase cum ar fi logoreea KGB-istă sau gonoreea “Mama Rusia”, foarte greu de eradicat.

Oamenii de ştiinţă cred însă că virusul cel mai periculos este cel al impotenţei cabaline, luat de om de la viermii de mătase care, fiind deja aproape generalizat, poate face rasa umană foarte vulnerabilă la boli nemaiîntâlnite până acum: pojarul Rockefeller, sifilisul Rothschild, gripa Obama şi altele…

Studiile făcute de specialişti pun în evidenţă şi alte mari pericole ce ne pot pândi în viitorul apropiat – conjunctivita cetaceică, râia vulpii polare, diabetul ursului grizzly sau chiar epidemia de hemoroizi a cangurului pitic australian.

Prin urmare, oameni buni, nu e de glumă! Cu atât mai mult cu cât România a tot fost lovită în ultimii ani de o altă boală mortală - “Isteria porcească a vaccinării”, transmisă pe calea undelor radio din cele mai periculoase focare de infecție ale presei centrale! Dumnezeu să ne apere!

Daniel Roxin, consultant de specialitate ;)

P.S. Acest text este un pamflet. Orice asemănare cu fapte sau personaje reale este o coincidență nedorită... de cei vizați!

Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau.
http://radiovoceasufletului.ro

8 comentarii:

Rosa spunea...

:)) Domnule consultant ?....Eu ,cu cine votez ?...

Daniel Roxin spunea...

Chiar așa, cu cine? :))

Sefora spunea...

Foarte amuzant!
Este necesar sa mai radem cate un pic,dupa asa multe subiecte seriose.
O seara buna cu bucurie,Sefora

cristi spunea...

Eee, mai sunt cateva boli de origine occidentala ce ne ameninta deja la granitele noastre,cum ar fi: constipatia cronica merkeliana, papiloma britanica,herpesul de tip Strasbourg, miopia acuta bruxelleza cu evolutie fulminanta si care duce la orbire,raia panonica si micoza franceza.
Se trateaza intr.un singur fel:neutralizarea agentilor patogeni prin expulzare sau precipitare la loc racoros.
Hai sa fim sanatosi!!!

Daniel Roxin spunea...

:))

Lucia spunea...

Daca are loc o posibila contaminare cu diversi agenți patogeni,cunoscuți sau necunoscuți,
nu mai dați fuga la farmacie,medicamentele nu ajuta la conștientizarea cauzelor contaminarii,mai degraba tratați-va cu umor,gandire pozitiva și buna-dispoziție,acestea dauneaza grav virușilor si bacteriilor care prolifereaza in societatea noastra.
Aduceți-va aminte sa faceți zilnic un duș de Lumina,sa va curațați gandurile cerand ajutorul ingerilor sau ghizilor spirituali,sa va preparați o infuzie din Iubire pura,pe care o puteți servi și prietenilor cu bucurie și recunoștința.
Astfel se intarește sistemul imunitar al vostru,dar și al copiilor voștri.
Și daca mai vizitați Locurile de Taina ale Daciei noastre,efectele de potențare sunt garantate.
In acest mod,putem deveni cetațeni de onoare in Dacia,dar și calatori spre Infinit...
Toate acestea nu se afla scrise in vreun prospect,ori manual de tratare a bolilor.Se afla inscris in Sufletul fiecaruia dintre noi...

Suflet drag,ia-ți bilet de calatorie catre Spațiul Sacru din Inima ta,deschide aripile catre Infinit,fi calator printre Stele,iar la intoarcere,infinge-ți bine radacinile in acest pamant binecuvantat numit Dacia,astfel vei aduce vindecarea de care are atata nevoie.
Mulțumesc tuturor Sufletelor dragi care, deja fac toate acestea...dar și celor care se afla la inceput de drum,pe Calea Luminii.
Un gand bun pentru fiecare și un zambet domnului consultant de specialitate...imi puteți acorda o consultație,daca vreodata va fi nevoie?...

george spunea...

Analiza traznita dar posibil reala. Cine nu are memoria activa risca sa repete greselile.Ca o recomandare va invit sa vizionati pe youtube RAZBOIUL SECRET PENTRU DISTRUGEREA ROMANIEISI ,,,CONFESIUNILE UNUI ASASIN ECONOMIC Etc.Dragi ROMANI informativa!O persoana informata este mai greu de MANIPULAT.VA MULTUMESC!

Gerula spunea...

hahahahahahahaha
Extraordinar , multumesc de buna dispozitie pe care mi-ai creat-o la inceput de saptamana.