miercuri, 6 februarie 2013

România este sub asediu (I): Pământul

România este sub asediu! Nu cred că spun vreo noutate cu asta, o simțim cu toții zilnic. Pământul nostru este dorit de mii de ani de străini, de la perșii și romanii antici până la turcii și maghiarii de mai târziu. Valuri peste valuri s-au năpustit peste poporul nostru, popor de oameni sedentari, adânc înrădăcinați în glia în care își odihnesc oasele sute de generații de înaintași.

Acum popoarele nu mai sunt subjugate sau asediate neapărat cu forța, pe calea armelor sau prin izolare comercială, ci mai degrabă prin sărăcirea autohtonilor până la pragul în care ajung să-și vândă pământul pe bani de nimic anumitor străini ce așteaptă ca niște hiene la hotare. Strategiile s-au schimbat, inamicul nu mai este vizibil, nu-l mai știi după nume și nu te mai confrunți cu el pe câmpul de bătălie, unde cel mai destoinic în mânuirea spadei câștiga. Acum banii și informația sunt armele ce asigură victoria.



Țara asta nu avea voie să cunoască criza economică, iar locuitorii ei nu aveau voie să fie săraci. Geme pământul de sub noi de resurse, de la fier până la cele mai rare metale, iar la suprafață codrii și apele abundă. Cu toate astea, suntem în criză. Nu sunt economist, nu mă pricep la finanțe și nu am înțeles nici azi definiția termenului “criză economică”. Știu doar că țara mea nu are voie să fie în criză. Pe de altă parte, dacă ne gândim tocmai la aceste resurse, la localizarea geografică a României, la întreg contextul, atunci lucrurile se limpezesc, iar scenariul se clarifica…

 Nu mai vindeți pământul !

fermieri-camp-agricultura-romaniaUnul dintre efectele invocatei crize a fost și este reprezentat de ieftinirea până la absurd a terenurilor agricole, element a cărui gravitate nu cred că este înțeleasă precum ar trebui. Agriculturoul român, oricum deja discriminat pe piața alimentelor prin faptul că accesul îi este restricționat din considerente pe care nu ni le explică nimeni, a ajuns în punctul în care faptul că deține pământ nu reprezintă nimic. Și decide să-l vândă. Cui? Celor ce au așteptat cuminței la graniță și care acum cumpără compact, zeci și sute de hectare în aceeași localitate.

Așadar, nu avem de-a face cu achiziții individuale, acolo, cât să fie pentru un loc de casă, ci de cumpărări masive de pământ. Oare ce face străinul cu pământul ăsta? Agricultură? Greu de crezut, că agricultura pe aici nu este sutinuta și nu e deloc rentabilă, au avut grijă unii s-o distrugă. Străinul care cumpără are bani, nu este nevoit să sape glia pentru a însămânța porumb, el este dispus să țină terenul la păstrare, să aștepte, că dacă azi a vândut nea Vasile, sigur mâine ajunge și nea Ion la sapă de lemn și-i poate cumpăra și lui terenul pe bani de nimic. Aceeași strategie se aplică și în cazul pășunilor și pădurilor.

agricultura-romaniaPământul mai are și resurse, multe, unele din ele aflate pe aici în cantintati cu multe peste cele disponibile în solul altor țări. E nevoie și de alea, dar nu pentru noi, ci pentru alții, din aceeași categorie a celor ce pândesc momentul oportun pentru a veni cu ofertă de plată. Iar liderii noștri vând sau concesioneaza, de vreo 23 de ani, cam tot ce se poate, fără a se gândi că, în acest ritm, generațiile viitoare de români vor fi văduvițe de șansa de a face din această țară una bogată și respectată în relația cu alte state.

Efectele prezente ale distrugerii agriculturii românești sunt vizibile pentru fiecare dintre noi. În rafturile magazinelor oferta concentrează peste 80% produse străine. Se pare că roșia românească n-are ce caută în compania celei spaniole, de pildă, cu gust fad, arătoasă, dar părând din plastic. Fasolea vine din Egipt, țara care, dintr-o fâșie de pământ fertil care există doar în preajma malurilor Nilului reușește să facă export. Iar exemplele pot continua. Tot un efect prezent este cel al sărăcirii țăranilor și agricultorilor români, a locuitorilor din satele românești care își au vetrele pe unul dintre cele mai fertile soluri din lume. Paradoxal, nu? O fi un întreg plan de distrugere a potențialului nostru agricol? Noi credem deja că da, dar nu strică să mai întrebăm o dată…

Pe termen lung, cu prețurile terenurilor ajunse la un minim îngrijorător, țara va fi cumpărată, bucată cu bucată până într-o zi când românii se vor trezi chiriași în propria lor țara și dependenți de străinii care pozează azi în “investitori”. Nu, nu sunt investitori, sunt coloniști moderni ai lumii, oameni fără de țară și pământ pentru care România este El Dorado, un loc unde autohtonii sunt prea săraci și fără putere pentru a reacționa, iar liderii lor au sufltele vândute demult oricărui alt interes numai celui național nu. Dar despre acești lideri consider că este inutl să discutăm. Atât timp cât ei continuă să conducă destinele țării, asta arată că românii încă nu s-au trezit.

grau romanescNu mai vindeți pământul! Voi, cei care aveți terenuri agricole, pășuni, păduri, nu le mai vindeți străinilor! Nu mai acționați în funcție doar de nevoile momentului, ci vedeți imaginea în perspectivă și efectele pe care unele decizii de azi le pot avea asupra copiilor și nepoților voștri.Ei, din pricină unor decizii nerealiste, pot deveni robii, la propriu, ai acelor coloniști moderni, care vin cu bani, cu ignoranță, interesați doar de propria bunăstare, care nu au suflet și care privesc orice individ care nu este de-al lor drept o persoană inferioară.

Nu vă mai vindeți pământurile străinilor. Încercați să le păstrați cât mai mult posibil. Nu le mai puteți apăra cu sabia. Lupta nu se mai da acolo. Sigur că puteți spune că nu-l duc nicăieri. Așa e, nu-l duc însă n-o să-l mai puteți călca și n-o să mai puteți spune că pământul asta “este al vostru”. Degeaba ne batem împotriva regionalizarii. Dacă vor să ne împartă ne vor împarți. Și nu vom putea face nimic, sau mai nimic. Am mai fost despărțiți și tot ne-am reunit. Dacă însă vă veți vinde pământurile atunci o să mai uniți doar o idee, un crez lipsit de conținut. Nu vă mai vindeți pămanturile pentru că nu sunt ale voastre, sunt ale urmașilor voștri. Le-ați luat împrumut de la ei și trebuie să le dați cândva înapoi. Ce-o să mai dați dacă ați vândut pământul și-ați păpat banii ? ” Pamântu nu-i al nost, da noi sântem ai pamântului. Că pamântu ne-o facut oamini, şî pamântu ne-o facut on neam. Cân ne batem gioc de pamânt, ne batem gioc de mama noastă dintăi. Şî de toţ ahăia de l-o muncit şî aparat cu sânje şî sudoare. Şî de oasăle lor care să hodine te miri pe unie. Şî cân îl vindem, ne vindem parinţ şî moş stramoş.”

Cultivați cât puteți, exploatați cât și cum puteți, organizați-vă după modelul obștilor sătești, promovați-vă produsele, luptați cu birocrația, moblizati-vă și spuneți ce vă deranjează, alăturați-vă și altora ce vor să stopeze un fenomen care deja ia amploare și nu cedați presiunilor. Gândiți-vă la cel puțin un singur exemplu, pentru a realiza amploarea acțiunilor acestor coloniști moderni ce ne vânează pământul: recent, niște investitori străini au achizionat aproape 200 de hectare într-o zonă montană a României având ca scop construirea unui întreg orășel. Scopul oficial al investiției: crearea unei stațiuni turistice. Scopul bănuit de noi: crearea unui model de colonie…Dacă ne vindem pământul, curând vom cerși pâinea altora.

Un articol de Valentin Roman
Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau.
http://radiovoceasufletului.ro

22 de comentarii:

Ramona spunea...

Buna ziua!
Tot ce ati scris aici este adevarat si foarte ingrijorator! Nu parem a fi constienti de acest fenomen. Personal, nu am pamant, dar locuiesc intr-o zona defavorizata si stiu ce se intampla cu bietii tarani. Dupa ce ca nu au niciun castig de pe urma lucrului la camp, acum statul impune o noua taxa, inclusiv pe pamantul nelucrat. Asa ca ajung sa se creada norocosi atunci cand un strain le ofera un pret derizoriu si dau pe nimic glia aparata scump de-ai nostri stramosi...

Anonim spunea...

Dintre putinii daci ce au mai ramas se duc dintre noi neampacati cu sufletul ca putin cea mai ramas din asa tara mult ravnita, dea lungul mileniilor, se duce pe ripa pentru ca puii de om pe care i-au crescut cu multa truda isi intorc spatele cand aud adevaratele traditii(putine cei drept) pastrate cu sfintenie pana in zilele noastre.
Noi acum nu avem dreptul sa ne uitam trecutul si folclorul adevarat.
Fara de ei noi nu stateam acum si aici de vorba despre istoria umanitatii. Focul acesta pe care il simtim in suflete ei l-au pastrat inchis in credinta, mai mult oameni simpli greu de convins ca tot ce le-au spus parintii si bunicii nu erau cele intamplate.
Sa nu le dam uitarii si sa le lasam curate.

Anonim spunea...

NUMAI INTERVENTIA DIVINA a Domnului nostru IISUS HRISTOS mai poate salva DA.KIA-Pamantul Sfant si romanii,urmasii ramanilor,pelasgilor,dacilor, creati de PLEIADEENII inalti si blonzi din Epsilon Eridanii!Reptilienii cu interpusii lor pe Terra,iudeo-masonii ne-au distrus....

RICIU K spunea...

USOR USOR NU DISPERATI NU CADETI IN AGONIE ====a venit marea lovitura pt.invadatorii=== ..iata adevarul ca indemn civilizat CATRE==ROMANI-stinta genetica va lovit===SINTEM DACI=PARASITI PASNIC SCENA -e timpul ca noi DACII sa ne aparam pamintul nostru sfint nu e firesc sa purtati un nume dat de straini de 154 de ani si sa distrugeti teritorial religios si CU desfriu sesual prin datu de buric...duceti va la buriceala mami mamilor voastre....

Dan Auson spunea...

Articol exceptional si de o importanta MAJORA pentru neamul nostru.Daca si pamintul din care ne tragem radacinile o sa fie vindut rumunii/daco/getii vor fi prizonieri in propria casa.Domnule VALENTIN ROMAN(toata admiratia pentru munca dumneavoastra) cum puteti face ca mesajul dumneavoastra sa ajunga la citi mai multi oameni.Sa nu uitam ca multi nu au acces sau nu stiu cum sa foloseasca internetul.La aceasta ora este important ca mesajul dumneavoastra sa ajunga la citi mai multi rumuni.
Cu stima
Dan Auson

Nyku spunea...

Indemnul "Nu mai vindeti pamantul" are efecte dezastruoase, mai ales pe subconstient, unii specialisti in folosirea limbajului ca arma ar spune ca are chiar efect invers acest indemn.
E de preferat sa folosesti indemnul"
Cumparati pamantul !
Faceti precum in fostul imn al tarii, hai sa dam mana cu mana si pune-ti ban langa ban si hectar langa hectar, pentru ca doar uniti in cuget si simtire putem face din Romania acea gradina rodnica.

Sefora spunea...

Buna seara.

Ma bucur ca au inceput sa apara oamneni ca dumneata d-le Valentin Roman si D-l Daniel Roxin.Aceasta inseamna ca oamenii incep sa se trezeasca.Sa speram ca nu este tarziu pentru tara,pentru adevaratii daci,urmasii celor antici.
Ar fi bine,dupa cum mai spune cineva aici,ca acest articol sa ajunga la cat mai multi oameni.
Nici eu nu detin pamant,dar ma uit in jurul meu...oamenii au devenit cam avizi dupa bani.Cei care,dupa 1989 ,si-au primit inapoi pamnturi,pasuni sau paduri nu fac nimic altceva decat vand sau taie copacii intr-o fericire.Ori il lasa nesupravegheat si ,bineinteles,cei care sunt obisnuiti sa fure,fura.Eu locuiesc in Dambovita si mie,sincer,nu mi se pare deloc ca cei de la sate sunt saraci.Nu stiu cum o fi in alte judete,dar in Muntenia multi nu sunt saraci de loc.Ba mai mult ,vand pamanturi si-si fac case cu zeci de camere pe la orase.Sau isi intretin copiii care stau la oras.
Aici nu este saracie chiar de loc.Eu ma minunez uitandu-ma in jurul meu: "de unde au bani?"
Poate vand pamanturi...poate fura,nu stiu...
Dar pamantul tarii intradevar n-ar trebui vandut,n-ar trebui instrainat.
O seara buna tuturor,Sefora

cristi spunea...

Razboiul impotriva Romaniei, ca sa parafrazez titlul unei carti, a intrat in penultima etapa. Structurile statale sunt in majoritate penetrate de dusmani si tradatori, atacul asupra industriei - sursa de bunastare este finalizat,a retelei bancare-sursa de finantare-la final,a invatamantului - viitorul, a sanatatii neamului-prezent, a religiei-sufletul, este in plina desfasurare, iar rezultatele se vad cu ochii liberi. Urmeaza pamantul -sursa de hrana, la sfarsit ne asteapta disparitia prin inanitie. Si in finalul finalului ocupatia straina, incet si insiduos, fara un glonte tras.
Asta este planul,dar...exista din fericire un DAR...de fiecare data ne.am salvat in ultimul minut (vezi istoria). E adevarat cu mult prea multe sacrificii ce ar fi putut fi ocolite. Ma rog la Bunul Dumnezeu sa nu ajungem pana la acele sacrificii. Totusi, daca va trebui o vom face si noi pentru copii nostrii!

ile spunea...

Un om la tara care poate sa munceasca 2-3 pogoane si are o vaca gaini porc, nu moare de foame prea tare. Stiu deoarece cunosc oameni care asa fac si au poate numai 2-3 milioane vechi pe luna sau poate nici acelea. Orasenii crapa de foame si frig prin blocuri dupa ce au fost dati afara de la munca, dar multi nu se duc la parinti sau se grabesc sa vinda. La tara linga padure iei crengi uscate, aduni ciuperci si pui la murat peste iarna, cultivi gradina de linga casa si o uzi cu galeata de la fintina din curte. Sint oameni care asa fac si traiesc pe acest pamint romanesc. Aceste lucuri nu se pot face in multe parti ale Europei, in SUA unii fermieri cumpara apa sa ude gradinile, noi nu sintem deranjati ca nu putem uda florile din fata blocului fara sa platim metru cub de apa pentru pamint. Frumos articol al Domnului Roman (adica a vazut ceea ce povesteste nu spune din auzite)dar inca nu ajuns cutitul la osul romanilor sau poate nici nu mai au schelet osos au devenit moluste datorita unui prelucrari ideologice bine conduse. Observ ca tiganii fura fara rusine dar au regulile lor pe care daca le incalca sint pedepsiti de comunitatea lor. Romanii nu mai au reguli si principii pe care sa le respecte, nici cei 7 ani de acasa. E BINE sa iesim in strada sa strigam ca nu ne vindem pamintul. Patriciu ne-a vindut o parte din bogatiile tarii si venea la televizor sa ne dea lectii de economie,acum este o umbra fara sanatate, fara onoare, dator. Si pamintul isi mai plateste datoriile sau altceva l-a ajutat sa se imbolnaveasca. Anul acesta 2013 se vor intimpla lucruri cumplite pentru Romania dar si pentru ceilalti vecini ai nostri europeni. In ultimele sute de ani s-au produs orbirea si indobitocirea romanilor. Trebuie sa supravietuim sa incercam sa fim mai puternici spiritual pentru 2014 sa ne pregatim de lupta, anul asta daca ne zbatem prea tare sarim din cusca CE si cadem in capcana de la est.
Dupa semnarea unor proteste sa nu credeti ca nu intrati sub observatia unor servicii secrete romanesti aservite puterilor straine asa ca fiti atenti cel putin sa pastrati o anumita tinuta morala,fara promiscuitate si fara compromisuri pentru care puteti fi santajati. De aceea trebuie facute lucruri importante fara sa se piarda vremea cu altele fara importanta, posibil ca acest loc este demult supravegheat.

Rosa spunea...

Am intrat in Era Varsatorului....Se spune despre aceasta Era ,ca va fi Epoca de aur a Umanitatii,va aduce dupa sine o noua stare de spirit ,va avea loc o regenrare pe baze spirituale ,va fi Era Armoniei Universale care va genera solutii creative pentru problemele umanitatii,deci ,valabil si pentru noi...Se pare ca putem spera intr-un viitor mai sigur ... ....Sa gasim solutii ,pasnice....

D. Pavel spunea...

...imi pare foarte bine ca a inceput sa se constientizeze cucerirea Romaniei de catre khazarii sionisit si "Noua lor Ordine Mondiala"...
Inainte de a citi va roga sa va faceti cruce cu amindoua miinile!
Cititi aici cea mai bine ascunsa carte a tuturor timpurilor: Talmudul
http://apologeticum.wordpress.com/2009/12/10/talmudul-evreiesc-demascat-o-carte-ce-prolifereaza-crima-rasismul-si-pedofilia/

Astia sint "alesii" lui Dumnezeu si cei care o pun acum de un al treilea razboi mondial

Bambucian AMICAR spunea...

DOMNULE YLEcam ratacesti pri departaride ideii adevarate ne sperii cu agenturiilii straine si interne ca sintem supravegheti =CE SUPRAVEGHEAZAA CA NE CEREM DREPTURIE -=FOARTE BINE SA SUPAVEGHEZE pentru drepturi sfinte firesti de neam de pamint nu exista cale de oprire ptruca nu vom actiona decit in spiritulcererii drepturilor sfinte si un preot inainte ca diavolii sa fuga spre locuri intunecate pustii desfrinate.....se stie de unde au venit si tatari si mongolii si ungurii si tiganii autointitulattirom....SA LASE SFINTA DACIA MILENARA CU PAMINTURILE ei sffinte care itro clipa vor fi ale stramosilor dacilor ...or secuii nu stiu cine sint acei stramosi.....profita ca inca ne mai cheama romani[nume dat de mansonii cuza si kogalnice...ce nume domne de pribeag]....miscarea cu fundament istori de singe strabun sa ne che cine sintem ....adica daci ...NOI DACII.....A INCEPUT ..AICI cu rol uluitor il vor avea cei ce stiu istori si iubesc neamul nost strabun in speta dar si politisti militari arheologi patrioti de tara care vad sub ochi ca se prapadeste [apropo nu gen patriciu ala e jefuitor si ca el destui ...]..asstfel si acum ne vom manifesta si tara o vom lua nu trebuisa o cerem la nimeni ca tara e a noasra da am imprumutato nitel ...la ev dec 89 si de la masoni ....DL. FAC O RUGAMINTE ...CATRE cei din clubul de la roma sa sa se faca in mod pulic cunoscuti ...ca ISARescu...vacaroiu...nastase....ilescu[la secret cred]....daca nu e ceva secret si inpotriva poporului.....ca e demoratie..vrem adevarul ca e democratie.

cristi spunea...

Sa revenim la ...necesitate. Totul se intampla, asa cum am stabilit, dintr.o necesitate. Nu am dezvoltat agricultura, nu am exploatat intensiv pamantul? Cei mai multi spun ca de lenesi, prostie,etc. Dar daca in planul divin a trebuit sa crutam pamantul, pentru viitor cand oameni vrednici il vor folosi optim si fara stricaciuni(chimicale).
Am ras de pe fata pamantului colosii industriali, multi spun ca este vinzare de tara (asa si este), dar daca in plan subtil a trebuit sa golim pamantul pentru altceva? De exemplu pentru obiective industriale care nu vor mai avea la baza procese industriale cu consum de curent electric ci pe alte tipuri de resurse energetice? Nu ar trebui sa darame si ceilalti tot ca sa o ia de la capat?! Noi le.am daramat deja, nu mai conteaza ce a stat la baza deciziilor. Planurile Domnului sunt ascunse.
Vin cei de afara si ne cumpara pamnturile...tradare zic eu... dar daca acesta este drumul cel mai scurt pentru trezirea romanilor si pentru actiuine darza si comuna pentru salvarea patriei? Doar la romani este in fibra biologica pamntul pe care traiesc! De la daci si pana la eternul taran roman. Te atingi de pamant incep sa se cutremure sufletele romanilor. Si abia atunci vom depasi nr. critic al celor care vrem sa salvam tara.
E un punct de vedere, optimist.

Iustina Bacosca spunea...

"recent, niște investitori străini au achizionat aproape 200 de hectare într-o zonă montană a României având ca scop construirea unui întreg orășel. Scopul oficial al investiției: crearea unei stațiuni turistice. Scopul bănuit de noi: crearea unui model de colonie…Dacă ne vindem pământul, curând vom cerși pâinea altora".

Este vorba cumva de "Apusenii verzi"?
Oricum eu nu sunt de acord cu asa ceva sub nici o forma.

Anonim spunea...

si ce daca avem valoroase si nenumarate resurse , in loc sa foram tot mai adanc in pamant ar trebui sa privim in sus si sa ne luam tot ceea ce ne trebuie de la soare,iar daca cineva ne vroia tara , aceasta era luata demult

cristi spunea...

Dupa ce construiesc statiuinea pui mana pe par si ii zbori afara, asa ne raman cladirile! Este o forma de plata,pentru gandul murdar de a ne face sclavi, nu?

AVRAM IANCUTES spunea...

OAI DOAMNE bata i toate relele in APUSENI NU SE POATE ACOLO E INIMA DACIEI=poate o fi de acord AVRAM IANCU si o fi de bine =ca altfel NU SE POATE.

Anonim spunea...

SECRETUL BANILOR ,VALUTELE FARA ACOPERIRE GEN DOLARI ,LIRE,EURO ,ESTE CA SUNT TIPARITI IN CANTITATE INFLATIONISTA PENTRU A PUTEA SA-I LASE FARA PAMANTURI SI BOGATII NATURALE PE PROSTII CARE CHIAR CRED CA BANII AU VREO VALOARE,ULTERIOR DREPTUL DE PROPRIETATE CONSFINTESTE HOTIA.ROMANI NU MAI FITI PROSTI NU MAI VINDETI NIMICA,IN VIATA VOASTRA PASAGERA NU SUNTETI PROPRIETARI ,NU VA LASATI COPIII SI URMASII SA FIE SLUGI LA BAIETII DESTEPTI.

glanetasu ion spunea...

Pamintul tarii nu i de dat nu i de dat nu i de lasat pamintul tarii este sfint e tot ce e mai dulce di-un mormint vom face ca strabunii nostrii cu pretul vietii il vom apara si la straini nu vom da ...va multunesc..

Unknown spunea...

foarte bun articol.partea grava nu tine de afirmatia ,,nu mai vindeti pamantul,,.personal detin o suprafata de teren arabil peste medie.de ceva vreme ,de trei ani, sunt inconjurat de investitori straini, unguri,italieni,spanioli,germani si olandezi, care cumpara si arendeaza tot.in realitate piata funciara este blocata.pretul ridicat al cerealelor a determinat aparitia in piata a arendasilor, care ofera 800_1000kg grau la ha si platesc 10-20 euro pentru hectarul intermediat.comisioanele de regula le incaseaza functionarii statului sau reprezentanti ai autoritatilor publice locale.in cazul vanzarilor de teren comisionul este de 300 euro/ha.toate comisioanele sunt platite cash la negru.daca nu vom avea posibilitatea sa contractam credite pentru a cumpara pamant, noi romanii vom fi scosi de pe piata.au fost sau exista variante promovate de banci comerciale, de ex.Carpatica sau Transilvania, dar conditiile nu ne ajuta deloc.ma tem ca pe noi,vechii daci nu ne ramane de facut decat sa ne retragem in munti.dar avem si aici o problema.peste 500.000 ha pasuni alpine se impaduresc.am putea spune ca natura isi reintra in drepturi.ar fi multe de spus, dar deja am scris prea mult. Mihai Demian

dacu moldovan spunea...

DOMNILOR sa facem ca inaintasii nostri ...uite AVRAM IANCU o adunat motii si lo zis ..NO GATA...--aaaa..gata...--NO HAI..si stiti povestea ...ca nu e banc..cit priveste ce a facut rotati smekeroasa in politica -cind stinda cind dreapta -o ajuns pina in virful CARPATILOR=Mort sa fii ca sa nu stii...acum doar ISTORIA NE INTERESEAZA ..teza DACIA/daci uniti cu dacii basarabi...si stejarii cresteau si dacii se trezeau ....nu se desteptau ca destepti erau..ci so odihnit nitel .. iaca o lecuta ..

GEO SARACU spunea...

NOI VREM PAMINT..sint milioane de saraci care ar vrea o palma de pamint dar nu au bani sa cumpere...ce face statul in acest sens ..vrea doar voturile lor ..vezi dom sef de ce pamintul nu se poate vinde ..NOI SARACII VREM o palma de pamint sa facem o casa o mica gradina ..o fintina unpom de rod sa punem ..voi vreti sa vindeti ..ASTA AR MAI TREBUI..NOI FARA PAMINT ..cerem statului un inprumut fara dobinda ca la sirbi..sa luam o palma de pamint..macar de un mormint sa ne dati ..VOI STATUL LU DOM SEF..