sâmbătă, 16 februarie 2013

Rusia lovită de meteoriți. Imagini video spectaculoase


O serie de explozii au acoperit, pe 14 februarie, cerul din munții Urali, cauzate de o ploaie de meteoriți. Martorii spun că impactul a fost atât de mare, încât casele s-au cutremurat, ferestrele au fost pur și simplu spulberate, iar telefoanele au începtat să mai funcționeze.



Asculta Radio Vocea Sufletului!
Muzica si emisiuni pentru sufletul tau.
http://radiovoceasufletului.ro

4 comentarii:

prietena-japoneza spunea...

...ceva neasteptat!
realitatea este mai dura ... in filmul cu caderea meteoritilor (dintr-un anume timp, imaginar!) era ceva departe, puteai sa vezi orice!
... si oricand poate apare acest fenomen! am vizionat filmele ce prezinta urmarile caderii meteoritului (?!) din 1908...

Anonim spunea...

Nu cred in coincidente !!!! Vaticanul ... Rusia ... etc intr-un interval relativ scurt ! Einstein : Coincidenta este felul Divinitatii de-a ramane anonima .

cristi spunea...

Sa nu ne grabim cu concluziile. Daca nu a fost un meteorit?

ile spunea...

http://www.youtube.com/watch?v=Ak9QbPagqqw
http://www.youtube.com/watch?v=Oza5yxYEFz8&list=PL6BFCD124132E038C&index=11
se cheama sa s-a intimplat ceva neasteptat,dar poate se putea intimpla oriunde,asta dovedeste ca TERA este va mai fi in pericol de a fi lovita de asteroizi (unul a trecut pe linga noi),mai cad ceva meteoriti,asta este pericolul adevarat al lui 2013 din partea naturii si universului este normal ca natura umana sa fie si ea influentata iar nebunia si zazania sint dirijate de inconstientii lumii.