miercuri, 20 februarie 2013

Un grup de peste 100.000 de delfini a fost zarit in largul coastei orasului San Diego (video)


Vin din toate directiile si ii vezi pe toata intinderea de apa pe care o poti cuprinde cu privirea“, a povestit pentru Daily Mail Joe Dutra, unul dintre cei care au avut norocul sa se afle in zona la momentul potrivit. Acesta conducea o ambarcatiune pe care se aflau alti iubitori ai naturii in momentul aparitiei jucauselor mamifere.

Pentru ca meseria sa presupune iesiri in larg zilnic, acesta a vazut destul de multe de cand o practica. A povestit, insa, pentru NBC News, ca e prima oara cand ii e dat sa asiste un astfel de spectacol. Nu se cunoaste motivul pentru care atat de multi indivizi par sa-si dat intalnire in zona, desi se stie ca si anul trecut, aproximativ in aceeasi perioada, a avut loc un episod similar. Totusi, numarul deflinilor care au vizitat zona in februarie 2012 nu era atat de mare ca in prezent.

In mod normal, delfinii, animale sociale, calatoresc in grupuri de 15 pana la 200 de indivizi.

Potrivit celui care a facut cunoscuta vizita delfinilor in zona, animalele puteau fi vazute, in densitate mare, pe o distanta de circa 11 kilometri.



Sursa: ziare.com

Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau.
http://radiovoceasufletului.ro

5 comentarii:

Unknown spunea...

Deosebit!Data fiind prezenta pasarilor deasupra cu siguranta ca acesti delfini urmareau un banc mare de sardine care in aceasta perioada a anului au inceput migratia.

Psichotic Disorders spunea...

PACAT CA NU INTELEGEM MESAJELE NATURII....

Sefora spunea...

Buna ziua,

Diferite surse spun ca delfinii si balenele sunt cele mai evoluate fiinte de pe Terra,cu mult peste nivelul de constiinta uman.Anumiti vizionari stiu ca dalfinii si balenele au cerut incarnare pe Pamant pentru a ajuta fiinta umana sa evoluieze si cu propria lor vointa au acceptat sa traiasa in conditiile de pe Pamant chiar daca,spre exemplu balenele,sunt nemilos masacrate.
Tot respectul pentru aceste fiinte si toata iubirea noastra.
Cu bine,Sefora

Anonim spunea...

Par a fi speriati si cum ei au simturile
foarte ascutite, cine stie ce se mai poate intampla !

cristi spunea...

Da, d.na Sefora, aveti dreptate, ei sunt fratii nostri mai mici. Masacrul balenelor face parte din actiunea partii intunecate din oameni, ca de altfel si masacrarea semenilor nostrii cu o inconstienta de condamnat!Aici ar mai fi de discutat din mai multe puncte de vedere:filozofic, antropologic, etic, social,samd.