joi, 14 martie 2013

Antonescu și Băsescu se acuză reciproc de apartenență la Masonerie

"Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat miercuri ca nu este mason si nici nu exista vreo conditie pentru cei nou primiti in partid legata de apartenenta la aceasta organizatie, mentionand insa ca presupune ca Traian Basescu stie mai multe despre Masonerie.

Liderul PNL a fost intrebat despre afirmatiile presedintelui Traian Basescu in ceea ce ii priveste pe Sorin Frunzaverde si Mihai Stanisoara si Masoneria.


“Eu nu sunt mason si nu iau niciodata in calcul atunci cand … si de cand activez in politica decat ceea ce inseamna structuri, proiecte la vedere. Stiu putine despre masoneria actuala, mai stiu cateva lucruri din istorie, presupun ca domnul Basescu stie mai multe. Presupun ca domnul Basescu stia despre aceasta relatie pe care domnia sa o anunta azi intre Frunzaverde sau Stanisoara cu masoneria de pe cand erau colegi, cel putin de partid, nu stiu daca si de masonerie”, a comentat Antonescu.

Liderul PNL a mai apreciat ca, din punctul de vedere al liberalilor, apartenenta la masonerie a celor doi nu este relevanta.

“Noi nu i-am intrebat nici pe Sorin Frunzaverde si nici pe Mihai Stanisoara cand au vrut sa se inscrie in PNL daca sunt masoni sau daca nu sunt masoni, nu e o conditie nici ca sa fii primit in PNL, nici ca sa fii dat afara din PNL”, a declarat Antonescu.

Presedintele Traian Basescu a declarat ca l-a surprins plecarea lui Mihai Stanisoara de la PDL la PNL, adaugand ca nu se pune problema ca acesta sa aduca liberalilor acces la Serviciile de informatii, ci eventual o sustinere a Masoneriei, deoarece si el, si Sorin Frunzaverde, sunt pe “linia asta”.

“Accesul la serviciile de informatii, exclus. Poate o sustinere a Masoneriei, asta e altceva. Frunzaverde, Stanisoara, pe linia asta s-ar putea sa…”, a raspuns Basescu, intrebat, la Digi24, daca in spatele plecarii lui Stanisoara la PNL ar fi o manevra privind influentarea sau accesul la o parte din Serviciile de informatii.

Intrebat daca si el a beneficiat de sustinerea Masoneriei, avand in vedere ca a fost ales de doua ori primar general si presedinte, Basescu a negat: “Eu nu cred ca am beneficiat de ea vreodata, sau nu am stiut de ea, dar…Hai sa fim seriosi”.

Basescu a aratat ca l-a surprins plecarea lui Stanisoara, marturisind ca a lucrat bine cu acesta, atat atunci cand i-a fost consilier pe probleme de securitate la Palatul Cotroceni, cat si cand a fost ministru al Apararii."



Sursa: ziare.com
nd erau colegi, cel p

Citeste mai mult: adev.ro/mjlx3b

12 comentarii:

Anonim spunea...

http://deconspirareafrancmasoneriei.wordpress.com/

Anonim spunea...

http://www.youtube.com/watch?v=Nk5PuxuJpRw

Adrian spunea...

Base este cu siguranta, pt ca altfel nu era la Cotroceni,iar floarea cu petale albastre daca nu este,atunci cu siguranta va fi pt ca altfel nu ajunge la Cotroceni.
Poate ca mai usor ar fi sa intocmim o lista cu cei care nu sint,nu de alta dar este mult mai mica.

Anonim spunea...

Iudeo-masoneria si Iezuitii conduc lumea.Ei sunt interpusii "Reptilienilor"pe Terra de multe mii de ani si ale caror ordine le executa si se straduiesc sa instaureze un "Guvern Mondial"condus de un rege "din stirpea lui David-adica Iudeo-mason-,deasemenea se lupta sa ucida 6 miliarde de oameni ca sa ramana 1,2 miliarde"-GOIMII- care vor fi sclavii absoluti ai "Lor".NIMENI,daca nu este mason sau controlat total de Iudeo-masonerie si Iezuiti nu ajunge in nici-o functie de conducere,nicaieri,in nici-o tara!Si Romania NU FACE EXCEPTIE,dimpotriva....

just_me spunea...

vorba lui mircea badea: s-a umplut tara de sortulete. tichiute, sabiute, semne "secrete" si alte aiureli pe care "aspirantii" tre sa le invete pe de rost, si, bineinteles, supunere absoluta, chiar daca "comandorul" ala la care tre sa-i faci temenele ii un timpit cit casa, care poate ca la origini era un cirnatar si in ultima instanta a devenit hot sau criminal, ca manipulator este, ca asta ii cere organizatia, si, mai mult decit atit, si lui ii place ce l-au invatat aia. niste impostori, ca multi altii si atit. poate ca initial, masoneria, ca si biserica, aveau scopuri curate. daca bine ne amintim, biserica trebuia sa pastreze cunostintele spirituale, iar masoneria cunostintele stiintifice, iar ambele trebuiau sa ajute oamenii si sa ii invete ceea ce stiau. ce au facut si unii si altii? nimic altceva decit manipulare. evident in propriul folos. ambele au devenit niste sisteme opresive si uneori, de-a lungul istoriei, chiar represive. nimic nou sub soare: niste gasti se bat pe teritoriu. asa incit nici unii, nici altii, nu sint mai buni. ca organizatii vorbesc. cu siguranta, pe ici pe colo, mai gasesti cite un preot curat sau, mai rar, cite un mason care si-a dovedit prin fapte bunele intentii, dar, sincera sa fiu, sint asa de greu de gasit, incit aproape imi vine sa cred ca nu mai exista nici unul care sa respecte vechile traditii si scopurile initiale. ambele organizatii sint viciate profund si ne dovedesc falimentul lor rasunator in fiecare zi. pacat. aveau de facut cu totul si cu totul altceva, dar ei, si unii si altii, nu doresc decit bani, putere si control, exact la fel ca organizatiile mafiote. si din pacate, multi musca momeala. cit de subOm trebuie sa te simti, ca sa inconjori o biserica pe coate si pe genunchi? oare tu nu stii ca lui Dumnezeu nu ii plac oamenii care se tirasc, ci aceia care stiu sa stea in picioare? cit de complexat trebuie sa fii, ca sa faci sluj ani in sir pe la usa vreunui mason mai de rang, doar ca sa poti sa te dai important in fata prietenilor, colegilor si cunostintelor? oare tu nu stii ca Dumnezeu nu ti-a ascuns niciodata nimic si ca numai tu esti de vina ca esti orb si surd? deci nu prea ai avea nevoie de intermediari intre tine si El, iar daca chiar vrei sa intelegi legile universului, nu e neaparat nevoie sa apartii vreunui club de asa-zisi "iluminati". din pacate, in marea majoritate a cazurilor, e vorba doar despre impostura. cit despre reptilieni...... ce sa zic? daca e sa ne gindim ca si noi, oamenii, in primele luni dupa conceptie avem coada:), poate ca nu sintem foarte departe de ei:). dar eu una, pina nu vad unul, si daca va rog eu frumos, poa sa fie unu din ala care isi schimba forma?:)(ca sa nu am indoieli, nu de alta), sincer, mi-e greu sa zic altceva decit: lasa ma, ca si ei e oameni!:) o zi faina si un week end placut tuturor:)

cristi spunea...

Eliberarea este individuala. Calea este subiectiva. Lucrurile sunt atat de amestecate incat doar o un discernamant dezvoltat va poate salva. Masoneria este doar una din foile de varza ce acopera centrul...de comanda a lumii cunoscute/vazute. Apartenenta la structura este optionala. De la un anumit nivel social aproape obligatorie. Este una din sitele care cern. Iti vinzi sufletul pentru pozitie?
TU poti mult mai mult. Detaseaza.te/regaseste.te si nu vei mai fi sclavul lor.
FII destept daca nu poti fi intelept.
Ce sunt astia nu mai conteaza. Se apropie plata!

Anonim spunea...

Apreciez enorm si-mi plac in mod deosebit comentariile lui Cristi(ora 15:28).Au din punctul meu de vedere un singur cusur: sunt foarte rare, si de aceea le astept "ca pe painea calda"!!! Felicitari Cristi.

cristi spunea...

Multumesc, dar meritul principal este al amfitrionului Roxin, care prin inspiratie propune subiecte incitante si mentine viu blogg.ul. Iti intorc complimentul scriind ca cititorii blogg.ului lui Roxin sunt mai destepti decat ai altora (stiu ca nu sunt original dar se potriveste -cu exceptia a inca catorva blogg.uri pe tematica, pe care nu le amintesc acum, restul ...) si numai pentru ei inca o informatie: se pare ca noul papa nu este strain de cercurile masonice, este intradevar "negru" (ordinul iezuitilor = ordinul negru) si culmea il cheama si Petrus pentru ca Francisc de Assisi, de unde zice el ca s.a inspirat il mai chema si Petrus. Pftiu, ce de "coincidente"!

Anonim spunea...

Bineinteles ca un merit mare are Roxin si este de apreciat.Felicitari si lui Daniel!Cum spuneam,comentariile tale Cristi sunt extrem de interesante si m-as bucura daca a-i putea dezvolta subiectul cu Papa Francisc-Iezuitul ca...e de actualitate-ca si profetia Sf.Malachie- despre papi....

cristi spunea...

Pentru anonim: papa Francisc, inspirat de Francisc de Assisi, zice el (minciuna, pentru ca el nu va fi papa saracilor, o va dovedi rapid/pe pariu ca nu va da nici un sfant din bogatiile uriase ale Vaticanului, se va plimba si va da din gura). Poate ca nici macar nu a facut.o constient.
Francisc de Assisi = Francisc din Assisi = Francesco di Pietro di Bernardone (numele real);
Pietro (italiana)= Petrus italianul = Petrus Romanus (latina);
Este si negru (iezuit) si Petrus Romanus. Cu mantinela bineinteles, ca orice tata al masonilor care se respecta, adica informatii ocultate,atat cat se pricep ei.
Iezuiti=ordin militar al catolicilor, care inainte de Loyola se numeau altfel dar existau, ei fiind trimisi impotriva protestantilor si a ortodoxilor.
Au grade si tot calabalacul unei structuri militarizate, inclusiv "trupe speciale", adica asasini. E plin google de ei. Dar vedeti cum sunt organizati si in Romania si va lamuriti.
O seara buna.

Anonim spunea...

Multumesc Cristi.Deci profetia "Papilor"s-a adeverit si acesta este ultimul Papa,dupa care sau in timpul domniei caruia vine judecata!!!! Doamne ajuta!!!

cristi spunea...

Nu m.as baza neaparat pe profetie, cred eu ca ne.am abatut un pic din drumul care se vedea in trecut. In mare se respecta jaloanele, dar directia parca este alta. Exista un defazaj. Totul este ceva mai atenuat. Eu incep sa cred ca ori nu am inteles noi tot ce s.a profetit ori se schimba incet dar sigur, prin iubirea Tatalui Nostru. Unele din experiente nu cred ca mai sunt necesare.