marți, 5 martie 2013

Comorile regilor traci - video, pe youtube


Pe Valea Regilor Traci din Bulgaria s-au descoperit, în ultimii ani, comori fabuloase din aur, vestigii impresionante ce vorbesc despre uimitoarea cultură și civilizație a traco-geto-dacilor.

Cercetarea arheologică din Bulgaria a luat un asemenea avânt încât bulgarii sunt percepuți, la nivel mondial, ca adevărații continuatori ai tracilor, datorită faptului că slavii s-au așezat în această zonă peste autohtonii traco-geto-daci, cu care s-au amestecat... În același timp, românii, datorită imbecilității unora și a ticăloșiei trădătorilor de serviciu, sunt percepuți ca un popor cu o identitate incertă, deoarece cecetarea arheologică este la pământ, deoarece siturile românești au fost jefuite de generații!!!

Este o emisiune pe care trebuie să o urmăriți pentru a vedea, pe de o parte, ce comori au lăsat în urma lor traco-geto-dacii și, în același timp, pentru a avea și mai multe motive de mobilizare în demersul nostru de recuperare a adevăratei istorii a românilor.

Invitații emisiunii sunt Generalul (rez.) Niculae Mircovici, deputat în Parlamentul României și jurnalistul Valentin Roman, redactor șef al www.adevaruldespredaci.ro

Daniel Roxin

 

Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau.
http://radiovoceasufletului.ro

2 comentarii:

simona spunea...

Daca ei pot putem si noi daca nu pt adevar macar pt bani si tot ar trebui s-o facem bulgarii au schimbat parfumul cu istoria si iata ca fac turism ,mandrindu-se cu stramosii nostri .

sfintul DANIEL spunea...

NOI SINTEM DACI ..sint neamul nostru.. ma bucur pentru ei...si noi ne vom intoarce la izvor..torna DACIA ..vom reveni la numele nostru milenar si ne vom pretuii inaintasii getodaci=AM FOST EDUCATI IN MOD ERONAT -INTENTIONAT prin teza SC,Ardelene..ca ne tragem din romani ..mare ideotenie dovedita si de genetica HAMBURG..acum sa schimbam formalitatile in acte ..sa votam un program similar.. pe viitor..AMIN.