marți, 26 martie 2013

Emisiunea ADEVĂRURI TULBURĂTOARE poate fi urmărită, de azi, și pe RCS-RDS


nasul-tvNAȘUL TV poate fi recepționat, începând din 25 martie, și de abonații rețelei de televiziune prin cablu RCS-RDS, în sistem digital (DVB-C).

Până în acest moment, am primit confirmări că putem fi recepționați în București (346 MHz), Constanța, Brașov, Timișoara, Sibiu, Târgoviște, Galați, Sinaia (346 MHz), Pitești/Argeș, Arad, Hunedoara, Baia Mare/Maramureș (426 MHz), Suceava, Vaslui și alte orașe.

IMPORTANT: Pentru a putea urmări programele Nașul TV în rețeaua DIGI CABLU / RCS-RDS, aveți nevoie de un receptor digital de cablu sau un televizor cu tuner DVB-C încorporat.

► Dacă sunteți abonați la pachetele analogice și nu aveți receptor digital, puteți solicita gratuit un astfel de echipament, în custodie, de la casieriile RCS-RDS. Cel de-al doilea și cel de-al treilea receptor pot fi închiriate la pretul de 5 lei/luna. Pentru cei care doresc, receptoarele SD pot fi cumpărate la prețul de 150 lei, iar cele HD la prețul de 250 de lei.

► Pentru a verifica dacă recepționați Nașul TV, intrați în meniul receptoarelor digitale, selectați opțiunea “Setări”, “Sistem” și mai apoi “Revenire la setările din fabricație”.

► Pentru recepția optimă a programelor NAȘUL TV, receptoarele digitale de cablu trebuie setate în formatul 16:9 Widescreen. Pentru realizarea acestor setări, consultați manualul de utilizare al echipamentului de recepție.

► Posesorii televizoarelor cu tuner digital DVB-C trebuie să facă o re-scanare a canalelor digitale din meniul televizorului.

Vizitează siteul Nasul tv: http://www.nasul.tv/

4 comentarii:

cristi spunea...

Ce inspiratie a avut "nasul". Cu emisiunea ta si inca vreo doua - trei (despre revolutie de exemplu si despre meritocratie) se salveaza din zona partinica in care se invarte.
Foarte bine! Din ce in ce mai multi vor vedea emisiunile!

I.M. spunea...

Din pacate CENZURA este singura si sigura LIBERA!
LIBERTATEA NOASTRA ESTE CALCATA IN PICIOARE CU MARE DISPRET!
Nu prindem Nasul.

Lucia spunea...

Buna ziua,

Se pare ca miliardarul Teszari &comp.nu inteleg limba noastra stramoseasca...se opun Adevarurilor tulburatoare,le este frica de succesul pe care voi l-ati obtinut,le este teama ca se va extinde in toata tara...dar ei nu-si dau seama ca ceea ce voi faceti acum NIMENI si NIMIC nu poate impiedica sa se intample?
Draga Daniel,miliardarul acesta merita o lectie...daca tot traieste in tara asta binecuvantata,daca tot si-a cladit afacerea,asa,cu contributia dacilor de rand,are prea mare tupeu sa faca ceea ce face acum.De ce aceasta tergiversare inutila si conditionari de tot felul?
Dragii mei,va doresc o zi cat mai frumoasa si inspirata,cu mult spor in toate.
Salutari din Arad.;)

Anonim spunea...

In Constanta se receptioneaza ff prost aceasta emisiune..Cui ii este frica de adevar?