marți, 19 martie 2013

Este POSIBIL? Oameni care TRĂIESC FĂRĂ MÂNCARE şi FĂRĂ APĂ. Uimitoarele lor experienţe...

Sunt numiţi "autotrofi", denumire dată organismelor capabile să transforme energia solară în hrană, prin fotosinteză. Unii le spun “sun-eaters” – cei care mănâncă Soare! Se spune că în lume există peste 3.000 de oameni care trăiesc fără să consume hrană solidă, mulţi dintre ei şi fără sa consume lichide. Specialiştii nu pot explica mecanismul prin care supravieţuiesc aceşti oameni, ale căror experienţe s-au dovedit uimitoare în timp.

Medicii consideră că aşa ceva nu este posibil, însă profesorul Michael Werner din Brunswick spune că “totul depinde de minte şi modul de gândire”. Michael Werner, are un aspect normal, este pasionat de tenis de câmp, aleargă în fiecare zi aproape 3 kilometri… Dar puţini sunt cei care ştiu că profesorul trecut de vârsta de 60 de ani, specialist în chimia cancerului, se hrăneste de 12 ani cu… apă. Ultima oară când a mâncat  hrană solidă, respectiv o salată de cartofi şi o felie de tort, a fost la Revelionul din 2001.

După masa de Revelion a suferit o indigestie şi s-a hotărât să schimbe totul în ceea ce priveşte hrana. Şi-a schimbat regimul de viaţă, iar înainte de a face acest lucru era dependent de fast food, supraponderal şi epuizat după o zi de muncă. Ideea i-a dat-o prietenă de familie, care experimenta aşa-numita hrană solară.

Mai mulţi colegi l-au avertizat să nu elimine hrana solidă, însă hotărârea lui era luată: “Este prana din religiile asiatice, Chi sau energie cosmică”, spune el despre noul tip de “hrănire”.

“Memoria mi s-a ascuţit”

Acomodarea organismului lui Werner a durat trei săptămâni: în prima săptămână nu a mâncat nimic şi nu a băut apă deloc. La început a slăbit mult, pielea i s-a încreţit, însă după 21 de zile procesul s-a oprit, iar senzaţia de foame a dispărut. A recunoscut că după 8 zile a băut puţină apa şi suc natural de fructe care ajută corpul cu antioxidanţi. “Cei mai mulţi care încearcă regimul renunţă, deoarece nu cred cu tărie în reuşită, nu au puterea mentală de a-şi scoate din minte senzaţia de foame”, a spus profesorul, citat de o publicaţie germană de nutriţie.

Specialist în chimie, profesorul Werner a observat ca organismul uman are o putere de regenerare care sfidează medicina de astăzi, el subliniind că organismul lui a fost studiat inclusiv prin analize şi radiografii. “Memoria mi s-a ascuţit şi o pot asemăna cu un memory stick”, a mai mărturisit profesorul, care nu refuză invitaţiile la mese festive, însă nu mănâncă deloc. El nu recomandă “acest regim de viaţă celor care nu îşi pot controla mintea, deoarece este periculos”.

Dieta lui zilnică este formată din patru ceşti de cafea şi doua sucuri de fructe naturale, plus, ocazional, un pahar de vin, iar în rest, după cum afirmă, soarele dimineţii!

Cu totul inexplicabil

Un caz care a făcut înconjurul lumii este cel al indianului Prahlad Jani, trecut de vârsta de 80 de ani, care nu a mâncat şi nu a mai băut nimic de la vârsta de 8 ani, când, conform afirmaţiilor sale, a fost binecuvântat de Zeiţa Amba. Jani este numit Mataji - un adept al Zeiţei Mamă a Tuturor, foarte populară în Gujarat, locul lui natal. Jani este convins că Zeiţa Amba este cel care îl hrăneşte cu apa divină, ţinându-l în viaţă.

În 2010, indianul a fost supus unei atente supravegheri medicale, şi i s-a interzis să faca baie (deoarece apa hidratează şi prin piele). Timp de zece zile, o echipă formată din 30 de medici, l-au monitorizat la Spitalul Sterlin din Ahmedabad. Rezultatele i-au năucit, după cum aveau să declare presei. Cât a durat experimentul, Jani nu a mâncat, nu a băut şi nici nu a avut necesităţi fiziologice. Indianul nu a avut nici o complicaţie şi, “în ciuda faptului că nu consuma nici un mililitru de lichide, urina se forma în vezică fiind absorbită ulterior de pereţii vezicii!”, au declarat medicii care au subliniat că este cu totul inexplicabil.

Adaptare cronică

Dr. G. Ilavazahagan, directorul Institutului Apărării Naţionale din India, care a participat la examinarea lui Jani, a declarat că nu înţelege cum un om poate supravietui in intregime ca o plantă: “Pare evident că mai există o sursă de energie care poate fi procesată de corpul uman, în afara caloriei, dar va dura până o vom descoperi"…

Conform asceţilor indieni, “în jurul trupului se formează o coroană de energie, care alimenteaza organismul toata ziua. Cu cât această coroană este mai puternică, riscul de îmbolnăvire scade, pâna la a fi definitiv eliminat”. Neurofizicianul Sudhir Shah, care a monitorizat mulţi indieni autotrofi, spune că nu poate da o explicaţie ştiinţifică fenomenului. "I-aş spune adaptarea cronică a unui organism la condiţii vitrege impuse!”. Şi încă un fapt inexplicabil: în organismul autotrofilor se găseşte, inexplicabil, o cantitate suficientă de vitamina B12, despre care se spune că este absolut necesară organismului uman.

Epilog

În prezent, profesorul Michael Werner corespondează cu mulţi oameni care ţin acest “regim”. Şi cu Wiley Brooks, cel care în 1983 înfiinţa în America, "Institutul Celor care se Hrănesc cu Aer! Din păcate, a fost surprins când mânca o plăcintă cu pui, după ce susţinuse în public că nu consumase hrană solidă de 19 ani… De atunci, mulţi dintre cei care “trăiesc cu aer” sunt supuşi unor teste de control. Iar ca o notă de inedit, la întrebarea cum de mor oamenii de foame în Africa, unde soarele este din plin, Werner are un răspuns, “dar nu are o explicaţie”, după cum a notat presa: "Mor de foame, pentru că sunt convinşi că asta se întâmplă dacă nu mănâncă. A trăi cu energie solară este un concept pe care creierul, în primul rând, trebuie să şi-l însuşească. Sunt convins că metoda folosită de noi ar salva omenirea de la foamete, dar nu cred că omenirea este gata să treacă la acest mod de viaţă, care este foarte spiritual…”.

Sursa: evz

Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau.
http://radiovoceasufletului.ro

16 comentarii:

Adrian64 spunea...

Desi nu sunt un impatimit al florilor, am observat un aspect foarte asemanator cu cel relatat in articol: plantele de apartament sunt tinute in ghivece cu tot felul de amestecuri "speciale" de pamant, dar tot se ofilesc, iar uneori chiar mor din motive inexplicabile.
In schimb cand cineva doreste, iubeste si e convins (crede) ca vrea sa inmulteasca o planta, ia o frunza cu codita a acesteea, o pune intr-un pahar DOAR CU APA si o tine in lumina Soarelui; frunza isi formeaza radacini (are memoria plantei din care provine), chiar creste si ea, totul doar cu apa si Soare.
Deci se poate, atunci cand crezi cu tarie (pe de-o parte) si nu te-ai lasat "convins" de gandurile celorlalti ca nu se poate altfel (frunza e tanara, e copil).

roxana vlad spunea...

Extraordinar!! Mulțumim de postare !

roxana vlad spunea...

Extraordinar! Mulțumim pentru postare !

Anonim spunea...

sunt chiar 40000 de persoane care se hranesc cu microhrana sau hrana cosmica,exemplul cel mai frumos pentru mine este Jas Jasmuheen..

Anonim spunea...

Da ,putem spune si extraordinar; exista in lume atatia oameni care nu mai consuma carne de multa vreme, apoi, din regim ovo-lacto-vegetarian trec la regim lacto-vegetarian, apoi la vegetarian si apoi, cine poate ramane la apa si soare, sau pur si simplu numai la soare; cazurile in care renuntam dintr-o data si ramanem numa cu prana solara sunt destul de rare; de cele mai multe ori trebuie multa munca, zeci de ani....

John spunea...

@ Anonim ,
Nu ti-ai ales tocmai exemplul cel mai bun. Jasmuheen sau Ellen Greve , nu este altceva decat o impostoare care profita de pe urma celor care sunt mai saraci cu duhul. S-a dovedit ca nu este nimic altceva decat o impostoare care umbla dupa profit ( ca multi altii care scriu carti si vand acces la tot felul de conventii New Age). Nu asa iti ajuti semenii,nu asa procedezi.

cristi spunea...

Fara sa fac pe desteptu', caderea ne.a adus in halul asta. Chiar daca ma repet, eu cred ca toate aceste experiente si cele care vor veni au fost si vot fi necesare. Cum sa explorezi materia daca nu esti material si ca sa fii material ttrebuie sa mananci materie. Cand nu vom mai consuma materie ne vom rarefia si incet (mii de ani) vom deveni ce am fost: bule de energie constienta. Te incarnezi si reincarnezi (unii zic ca nu, eu nu polemizez cu ei, fiecare are calea sa), adica cobori in materie sa experimentezi si sa imbogatesti astfel experienta Universului.
Pentru a nu sminti pe cei de alta credinta ma opresc aici.
Oricum din hrana, cei care o consuma vie, au cam 30% din energia necesara vietuirii, restul vine din Univers (de la Tatal Nostru), la toti.
La doua degete sub buric este centrul care preia energia universala si o distribuie, pe culori (ROGVAIV) celorlalte centre (7 principale).
Religiile au puncte comune,una din ele: pozitia de rugaciune/meditatie. Este un exercitiu fiziologic dar si spiritual prin exersarea umilintei (in primul rand spiritual). Nu poti fi mandru in genunchi!
Mai deunazi cineva se exprima pe blog cu naduf asupra celor care merg in genunchi in jurul manastirilor. Respectivul nu a inteles nimic. Eu nu ii voi explica.Gaseste explicatii daca vrea in cartile lui Vasile Andru sau in inima lui.
Concluzie:deocamdata cat mai putine fierturi prin care omoram lumina.

Sorin Becciu spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Sorin Becciu spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Sefora spunea...

Buna ziua.
Eu sunt ferm convinsa ca se poate sa ne hranim numai cu prana,dar in acelasi timp va asigur ca este extrem de greu.Spun aceasta pentru ca am incercat si inca incerc,desi nu am trecut la ceva drastic.Stiu,nu este recomandat sa treci direct la a nu mai manca.In anul 2000 am hotarat dintr-odata ca nu mai mananc carne.Aceasta am reusit.Acum am redus painea [ doar doua felii mananc dimineata],am redus lactatele,nu mai mananc oua si ...imi pare uneori ca mi-e foame si nu stiu ce-as mai putea manca...Ha,ha,ha,
Continui sa cred ca se poate numai ca iti trebuie multa munca cu tine insuti si,da,gandirea schimbata si afirmatia ca te hranesti numai cu prana.Nu este usor,nu , nu...Si nu cred ca o poate face ori si cine.Inteleptii spun ca cei care au rezultate remarcabile in munca cu ei insisi sunt cei care o fac inca din vieti anterioare.Cred ca acei oameni care au reusit sa se hraneasca numai cu prana au venit in aceasta incarnare cu un fond substantial in aceasta directie.
Dar,ma repet,sunt convinsa ca se poate si banuiesc chiar ca asa si trebuia sa traim,si noi,fiintele umane si mai ales animalele.In vremuri primordiale cred ca fiintele nu aveau grija hranei cum se intampla acum.De unde mi-am format aceasta idee?Nu stiu sa spun cu precizie,dar stiu...in plus eu am citit foarte mult.
Mie imi pare foarte rau ca nu sunt un astfel de om - care sa se hraneasca cu prana - pentru ca imi doresc mult sa reusesc sa ies in afara sistemului actual din cauza ca uneori simt ca nu mai pot suporta interminabilele cerinte,taxe si restul, impuse de societatile actuale.Ne mai avand nevoie de hrana si de facilitatile oferite de sistem poti fi cu adevarat liber.
"Iam me,I am free.",cum spune David Icke.
O seara buna tuturor,Sefora

Badea Todor spunea...

Apai Warner aiesta zace ca nu mai manca .... ?! No , io d-este nu poci crede . Cu niste limonada , 4 cafeiuri si-un pahar de vin nu-l vad pe bine dupa o zi de cosa . Daca mai traje si-o pipa m-plamane parca-l vad pa Marin a lu Randunica cum sede sara de sara in birt la Pipi . Si-apoi de fomei ...... nu pe zace nimnic . Sa-mi hie cu iertare , dapii duda lui cred ca-i cam mole si muierea lui ( daco-ave ) cred ca-i tare manieta . Amu sa vorovim pa ceie dreapta , io cred ca al de sus daca voie sa nu mancam , nu ne mai fashe ase ...... cu multi dinti in gura , stomac , matu gros si ce mai ieste pa dinapoi . Nu fashe atate pome bune , malai si grau ...... sa nu mai zac de sheapa si ai , si tate zarzavaturile si tate legumile . Nu lasa pa pamantu aiesta atate dobitoshe de care ne folosam cu tatii din belsug . Io zac , ca daca-r fi vrut sa nu mai mancam ne " construie " ase , mai simpli ...... si ne fashe uachii mai mari sa putem atraje lumnina sorelui si sa ne hranim cu ie . Si-n gura am fi avut numa ganjile ca pruncii ceie de t^ta . Amu am tat cujetat si nu stiu daca-i drept , da io spui . Ori domnucu aiesta de la oras ne vinde gogonele si ne-o mint^t ....... ori , fapturile aieste daca chiar esista , poate nu-s de pa pamantu aiest . Si ase iei pot sa traiasca fara sa manshe si fara sa beie nimnica , si noi nu . No , pote-s io pe ramolit si nu-s ase cu iscola multa ca altii si nu prishep ....... da , io aiasta cred , si-am zas . Sara buna !

Anonim spunea...

Fenomenul Inedia – a trăi doar cu Lumină Divină
http://trezirea-constiintei.blogspot.ro/2012/07/fenomenul-inedia-trai-doar-cu-lumina.html

Inedia, Breatharianism, Non-Eating, Living on Light, Fasting.
http://forum.breatharian.info/

Ram Bahadur Bomjom
http://en.wikipedia.org/wiki/Ram_Bahadur_Bomjon

http://www.dharmasangha.info/

Prahlad Jani
http://ro.wikipedia.org/wiki/Prahlad_Jani

http://www.indiatvnews.com/news/india/prahlad-jani-the-sadhu-who-has-lived-without-food-or-water-20287.html

Carmen spunea...

Multumesc Daniel,pentru acest articol.Da si eu pot spune ca putem trai cu Prana adica fara mancare si apa.Totul depinde de minte si de modul de gandire.Eu de mult timp experimentez pe mine acest lucru.Fiind vegana nici legumele si fructele nu le mai pot manca.Din cauza manipularii fiindca nimic nu mai este natural.Si acum incerc sa traiesc cu ...PRANA...Dar aici in Germania aproape 4 luni nu am avut soare decat foarte putin(aici e o manipulare a vremii de nu va vine sa credeti,intr-o zi a plouat ,dupa care la cateva minunte a nins,dupa care a traznit, a fulgerat,iar pe urma a iesit pentru doua- trei minunte soarele,dupa care s-a intunecat bezna si a iceput o grindina cam cat un ou,iar a iesit soarele,iar a nins,dupa care iar a traznit si fulgerat,dupa aceea a iesit curcubeul si iar a nins,asta s-a intamplat in cateva minunte,in toiul iernii,va puteti imagina acest lucru,in timpul ierni???,eu am trait acest moment),si din cauza aceasta am avut probleme,(nu numai eu )imi venea doar sa dorm si sa nu mai fac nimic.Si am dormit,am baut doar apa si am luat spirulina fiindca corpul era slabit..Daca mancam niste fructe sau legume,eram total epuizata,simteam cum pierd energie.Cand... NU... mancam ma simteam bine,iar cand iesea soarele cat de putin, il savuram... si parca imi cresteau "aripi".Eram plina de energie si imi venea.... sa "zbor".Eu va scriu din propria experienta.Adevarat, ca am avut probleme un timp pana corpul s-a obisnuit,fara mancare doar cu apa ,dar cu puterea mintii si modul de gandire, reusesc pe zi ce trece,si simt si stiu ca va veni aceea zi cand voi putea trai doar Prana.
Pentru Badea Tudor:Draga Bade Tudore,multumesc pentru vorbele scrise,si stii matale,ca bunul Dumnezeu ne-a dat noua,(vorbele dumitale)"pome bune,malai,grau,zarzavaturile,legume," din cele mai sanatoase,asa scrie si in Biblie,dar acuma la ora actula,draga Bade Tudore nu mai gasim aceasta mancare SACRA pe care ne-a dat-o bunul Dumnezeu, decat la matale in gradina sau la parintii si bunicii nostri la tara.Ca draga Bade,in magazine sunt doar otravuri,si de aia unii oameni nu mai simt nevoia sa mance.Si eu draga Bade cand eram in Dacia noastra Sfanta am mancat bunatati din gradina maicutei mele,dar draga Bade Tudore aici in Germania,si pamantul e toxic.Si stii draga Bade ca eu vreau sa vin cat mai repede acasa in Dacia noastra Sfanta(vreau sa parasasc Germania,ca aici nu mai pot trai,Dacia ma cheama acasa)si poate vreodata ne vom intalni toti de pe acest Blog la Conferinta lui Daniel,si poate ne aduci si noua din gradina dumitale.... niste pome... dealea bune si atunci voi manca si eu.Asa sa ne ajute bunul Dumnezeu.Amin.Numai bine Bade Tudore si multa sanatate,iti doresc.
O noapte minunata tuturor de acasa, din Dacia.
Scuze Daniel,ca iar m-am lungit cu scrisul,iti multumesc si iti transmit numai bine.
Va imbratisez pe toti.
Cu drag,Carmen

Ioana spunea...

Foarte interesant articolul si daca imi aduc bine aminte mi se pare ca vazusem cu vreo 3-4 ani in urma un documentar cu oameni "deshtia". Nu pot sa spun ca mi se pare o chestie buna nici rea, pentru ca nu inteleg sensul. Indienii aceia nici nu prea fac multe lucruri in afara sa stea sa mediteze toata ziulica, deci nu se poate compara cu o pesoana care munceste fizic din greu si oricat de nashpa, aiurea, cam nasoala este "hrana" din ziua de azi, tot trebuie sa bage ceva la ghiozdan. Mai sunt si persoane care au copii mici,care nu poti sai cresti cu pura lumina solara, parintii trebuie sa fie un exemplu pentru ei ca deaia suntem oameni si nu plante. Draga Carmen sunt total de acord cu tine, in ceea ce priveste vremea in germania, pe mine de cele mai multe ori ma induce intr-o stare de depresie si tristete profunda.......

Badea Todor spunea...

Pentru Carmen . Ceteam , ase ......... randurile tale , pe care le-am samtz^t p^n in adancul sufletului mieu . Ceteam , dorul tau pe care-l ai pt pamantu aiest frumos , pt locul unde ai scos primul scancet si-un plans ...... si une uachii tai o vazt prima raza de soare . Si-ase cum m-am tz^nut , mereu , tare ca hieru ........ amu , m-am ^muiet si din uachii miei s-or dat de-a rostogolu doua lacrimi pasta obrazu si barba me alba . N-am cunoscut nishiodata dorul de tarana . Am stat mereu , aishi in batatura me langa braz^ si valea me ....... langa iernile aspre si jerose , langa verile lunji pline de cirese si prune bistritene , langa canii si animalele mele . AAm stat MEREU langa ANICA ME . Da , am cunoscut pa " shineva " forte drag mnie , care oarecum , a trecut prin ce treshi tu acum . Daca nu o sa te supar am sa scriu o pajina din jurnalul pruncului mnieu shel drag in care exprima mai bine ceea ce vreu io sa spui . Sper ! .......... " primul lucru pe care nu trebuie sa-l uit , este ca sant un " fugar " . Un om care a fugit de pe pamantul lui ( perioada comunista - n.r.)pe un altul crezand ca-i va fi mai bine . POate ca este asa ....... certitudinea in cazul de fata imi lipseste . In nici un colt din lume nu vei gasi pacea sufleteasca pe care o ai ACASA . Atunci cand eram mic , bunica imi spunea f multe povesti si mai aproape in toate , vorbea de DOR . Dar pe-atunci , nu prea intelegeam . Credeam ca de dor sufera doar oamenii slabi ........ dar cu anii am observat ca Dor-ul poate rapune pe oricine . O seara in Kalives , unde eu si Tom , avem o seara proasta . Incercam sa traim cateva clipe frumoase ..... cat mai intens " 28 ian Insula Creta . " Barba care-mi creste neingrijit unde pe alocuri sta sa incarunteasca ...... imi spune ca timpul trece fara nici o indoiala . Spiritul liber ma calauzeste pretutindeni ..... stau si-ncerc senzatii noi , traiesc pt amandoi si-ti pun in suflet si-n gura vorbe ...... vorbe nerostite . Stiu ca le vrei , ca le cauti ....... mai stiu ca te-nblanzesc si-apoi imi razi , cu ochii , cu gura .... cu sufletul . Si-al tau e plin si da pe-afara . E o seara saraca ...... obloanele bat geamul aducand un aer greu . Am uitat starea cu care ma copleseai , adeseori . 15 aprilie Creta " . Si Danu nost o stat scluga la straini , cu mult timp in urma ...... si ne-am uscat cu tatii de doru lui . Imi mai trimitea cate-o carte pan posta , si-mi z^she ..... ca-i bine . Da io , stiam ca mintzee .... si nu voie sa stiu adevarul , ca el de fapt sa tope tat de doru nost si de pamantu une o copilarit . Nora nosta care ave odaia alaturi , ne spune ca atunshi cand nu mai putea , inchidea uachii in camera lui si tinea strans in pumni tarana adevarata din Ardeal . O stat 14 ai pa la Grofi departe de muma lui si de tat ce io fo drag . Draga badiucii , daca s^mti ca " sheva "-n tine sa rupe ..... de dor , atunshi HAI ACASA ! Asculta-ti sufletul . Pune-ti in desaga lucrusorele si vina sa vezi ce AI DRAG . Sant sigur ca si tu ai lasat pa oarescine acasa de care-ti este f dor . Nu-i mai lasa sa se uite mereu - cu inima gre ...... la porta . M-am gandit sa-ti les in " dar " o cantare care mni f draga si pote tza mere si t^ie la inima . Paul Schwartz - Miserere . O gasesti usor pa youtube . Va tzuc pa tati fiii si puiii de Geto - Daci ...... de pretutindeni . Un baciuc !

Anonim spunea...

ati vazut ce e prin muntii Apuseni, astazi?

dati un clic pe Cabral.ro... daca nu si aici au stres.