joi, 14 martie 2013

NASA a anuntat intr-o conferinta de presa ca "planeta Marte a sustinut viata in trecut"

Conform informatiilor oferite de specialistii de la NASA intr-o conferinta de presa, Roverul Curiosity a descoperit in urma sapaturilor facute in suprafata planetei Marte ca in trecutul antic aceasta planeta a sustinut viata.

The Verge scrie ca sapaturile au scos la iveala urme de "sulf, azot, hidrogen, oxigen, fosfor si carbon", adica ingredientele ideale pentru formarea vietii.

Specialistii NASA nu pot explica insa daca viata pe Planeta Marte a existat vreodata in paralel cu cea de pe Planeta Pamant.

Descoperirea vine la numai cateva luni de la aterizarea Roverului pe suprafata Planetei Marte, pentru o misiune care va dura timp de 2 ani.

"Intrebarea fundamentala a acestei misiuni era daca Marte poate sustine viata. Avand in vedere ce stim in acest moment, raspunsul meu este da.", a declarat Michael Meyer, seful echipei de experti din programul de explorare al planetei Marte.

"Daca ati fi fost in acea perioada pe Marte, cand era apa, ati fi putut s-o beti. Pe Marte a existat apa care sa sustina microorganismele", au declarat specialistii NASA.

Sursa: stirileprotv.ro


Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau.
http://radiovoceasufletului.ro

7 comentarii:

Rosa spunea...

....Am avut o ,,revelatie ,,... ...m-am trezit...si am ajuns aici ...:)...Zambesc ,pt ca e f devreme ...dar ,revelatiile ...nu cunosc ,notiunea timpului...Daniel ...m-as mira daca ,publici aceste ,randuri...si totusi ...intuitia ,imi spune ca ,da ...Multumesc ...oricum...Inteligenta umana se apropie de Perfectiune ...tehnologia tinand pasul in acelas ritm...dovada : existenta celui mai mare instrument stiintific ,acceleratorul de particole LARGE HADRONCOLLIDER (LHC-nu intamplator se afla in Europa ...)din satul francez CROZET...E logic ca si civilizatia umana sa fie pe aceeasi treapta ....cea mai inalta care a existat vreodata ....Da ,m-am exprimat corect...Tot ce a fost pana ,ACUM ....au fost ...pregatirile pentru MARELE ADEVAR...Una e sa fii ,aterizat cu inteligenta ...vorbesc despre ceea ce stim sau ne dam cu parerea despre civilizatiile superioare noua ....si ,,alta mancare de peste ,,....pentru noi ....care am parcurs....treptat....aceste trepte ....ca sa ajungem ...AICI..(Pentru asta am fost Creati ...).etc ...UNIVERSUL ,pt a accelera evolutia noastra spirituala ,a hotarat ,sa-si dezvaluie secretele ....mai curand ...decat noi ,am putea concepe ....(Nu mai suporta sa ne vada in ..AGONIA ...care a cuprins TOT si TOATE ...) ........................A existat ,viata sau poate chiar exista pe MARTE.Nu este singura Planeta ....SE APROPIE TIMPUL ,cand vom fi mai aproape de DUMNEZEU...EL NU ARE FORMA...POATE FI ORICE DORESTE ...ESTE ENERGIE ...NOI SUNTEM ASEMENI LUI....Tot Raul din Lume a fost si Este Necesar....pt evolutia noastra ....NIMENI NU E VINOVAT ,pentru acest rau....PENTRU A EVOLUA ,ORICE RAU , E NECESAR.....Cand vom fi capabili ,SA IUBIM ,TOT RAUL din Lume ...nu iubirea care ne-a fost ,,incarcata ,constient ,in fisierele , mintii noastre ....sex...atasament ...etc...pentru a fi mai usor manipulati...si ,,mulsi ,,...pana la extenuare ....etc .....ATUNCI ,vom sti cu adevarat ce inseamna IUBIREA ADEVARATA ...IUBIREA DIVINA .... Vom VOM TRAI CONSTIENT si vom afla CINE SUNTEM CU ADEVARAT... SUNTEM UNIVERSUL....SA NE TREZIM ...cu totii...A rasarit ,Soarelele ....Cata splendoare !............

cristi spunea...

Cosmogonia rozacruciana a notat de sute de ani aceasta "descoperire" si inca multe altele. Si nu numai ei. De unde s.au inspirat?

Rosa spunea...

Cristi ,prin telepatie...Mi-ai transmis un gand...si eu l-am ...trimis mai departe :))))

Rosa spunea...

Tot ce scriu ....sunt ...starile ,prin care trec...daca as gasi ,cuvintele potrivite ca sa pot descrie ,amanuntit ...cred ca am descoperi o Lume noua ...acceptata de toti ...Lumea pt mine ...este altfel...pentru ca vad esenta lucrurilor...Cineva mi le transmite ...O energie ...pe care o simt mereu langa mine ....de la o varsta frageta ...Am suferit mult dar in acelasi timp ma simt si protejata ...Realitatea vietii inca nu am dscoperit-o...dar suntem foarte aproape....de ADEVAR...Sunt starile mele ...eu cred mult in aceste stari ...

cristi spunea...

Rosa, gandurile mele pentru tine sunt ultrapozitive ca si pentru toti cei care sunt pe acest blogg.
Uneori am doar mici amendamente pe care le scriu rar tocmai ca sa nu fiu gresit inteles.
Ca de exemplu, mai sus ai scris despre iubire "nu iubirea care ne-a fost incarcata ,constient ,in fisierele , mintii noastre ....sex...atasament ...etc...pentru a fi mai usor manipulati...si ,,mulsi ,,...pana la extenuare", dar parerea mea este ca sexul nu e rau, ba chiar e foarte bine si fara el nu mai eram noi aici sa discutam. In plus poate fi unul din caile de mantuire, mult mai grea decat celibatul dar...poate fi. Aici nu este locul pentru o explicatie, dar cine stie poate vreodata ne vom intilni si vom mai discuta.
Acum despre atasament. Daca nu te.ai atasa cum ai afla ce este detasarea.Legea a 2 a fizicii. Este necesar pentru a descoperi! Si nu atasamentul este periculos ci obiectul sau starea sau sentimentul acestuia.
Am completat cele scrise de tine doar cu gandul de a fi folositor si fara nici o alta intentie. Telepatic eu te simt asa cum te cheama: ca un trandafir...si cine nu iubeste trandafirii?

Rosa spunea...

Cristi ,te respect ...Imi sustin cele afirmate ... Nu de f mult timp am avut o experienta ...pe care ...multi incearca sa o ,,castige ,, ,prin diferite metode ....meditatie ,droguri ....m.... sex...Eu am avut acea ...stare de beatitudine ...fara sa fac nimic.... Am experienta ,necesara ...de a putea face o diferenta ....Nu exista cuvinte ...simti ... o imbratisare ..o contopire ... a Energiei Cosmice ...cu energia ...din tine ...Am devenit...una cu materia ...La un moment ...dat ...am realizat ...ca nu ma pot desprinde...din acea stare euforica ... A fost pentru prima oara ...cand nu mi-am iubit mama ...am simtit-o straina ....... Exista ceva mai mult decat am cunoscut noi pana ACUM .....Ce am facut ,mai mult decat alcineva ? ...Nimic ...Cred ...ca Dumnezeu ...mi-a daruit ....mai multa iubire....decat am putut ,duce ....Este Iubirea Adevarata ...este Singura in putere ...sa ne duca ...ACASA...Iubeste cu sufletul !....:)....

cristi spunea...

Sarut mana!