miercuri, 27 martie 2013

UE ne vrea multi si prosti. Mamaliga romaneasca se face din porumb romanesc

Pomul de Crăciun al UE
un articol de Valentin Roman

Ai crezut vreo secunda ca Uniunea Europeana a fost gandita drept o poienita cu flori, capsunele, mure si fragi in care fiecare european poate pasi liber, cu drepturi egale in raport cu alt cetatean european? Te-ai inselat.

Ai crezut vreo secunda ca UE inseamna o piata comuna economica in care toate tarile membre au acces nepartinitor si unde orice stat membru are posibilitatea construirii bunastarii cetatenilor sai? Iarasi te-ai inselat.

Ai crezut ca este european inainte de a fi roman si ca trendul corect e asta cu globalizarea, ca identitatea comunitara primeaz ain fata celei nationale si ca vei respectat in Comunitate precum neamtul sau englezul? La faza asta ti-ai luat cea mai mare teapa.

Vorbind in termeni simplu, UE reprezinta o suprastructura administrativa si economica cu scopul clar si tot mai fatis de a asigura bunastarea unor state, cateva, in detrimentul altora, multe. Este mai mult decat utopic, mergand spre absurd, sa creada cineva ca prin existenta UE s-ar reusi omogenizarea culturalo-sociala a unui intreg continent, ce cuprinde state aflate pe trepte diverse de dezvoltare, cu identitati diferite, culturi diferite, rapoarte diferite cu vecinii etc.

Atat cat ma pricep eu, am realizat ca, in afara de faptul ca acum poti merge in Halikidiki in concediu fara pasaport, alte avantaje, nu-s. Cel putin nu sunt pentru noi, romanii. Tara noastra a aderat la UE printr-un tratat facut prost, negociat prost si cu efecte proaste asupra noastra. Este mai mult decat jenant sa asisti cum ai nostir politicieni bat apa-n piua cu "drumul european" si "directia catre vest", in contextul in care puterile Europei isi protejeaza precum o leoaica puii interesele economice si propriile industrii.
De pilda, pentru a fi mai clar, in timp ce francezii au impus tuturor hypermarket-urilor din tara ca un procent semnificativ de produse si bunuri sa fie de provenienta locala, protejandu-si, astfel, agricultorii si industriasii, in Romania bietul agricultor de la tara nu are loc pe tarabele din piete de tigani si turci. Sau, daca reuseste sa ajunga acolo, plateste de-l ustura sufletul taxe catre "cefalai".

Asta nu ar fi totul. Daca te pune dracu, ca simplu producator de legum/fructe sau lapte sa ceri finantare, suport logistic de la stat etc, atunci te-ai pierdut de tot in itele unei birocratii a carei singura menire pare a fi tocmai distrugerea a tot ce inseamna produs romanesc.

De ce situatia asta? Pai e simplu. Revenind la ce am spus mai sus, UE inseamna cativa puternici, in imp ce aia mici sunt doar piete de desfacere si consum. Ca atare, Romania, cu unul dintre cele mai fertile soluri din Europa, cu resurse (inca) bogate si un potential agricol si economic urias, trebuia pusa la pamant astfel incat locuitorii sai sa cumpere unmai rosiile italienilor, usturoiul spaniolilor si varza nemtilor.

Doar nu credeai ca Germania sau Franta iti este partener egal in toata ecuatia asta si iti va da voie sa te dezvolti astfel incat marfurile tale sa fie prezent pe pietele lor de consum precum sunt ale lor pe piata ta. Ei, haida, sa fim seriosi.

Cu toate astea, la care se pot adauga si altele, ai nostri "vajnici" politicieni "patrioti" o tin de tampenie in tampenie. Astfel, in timp ce alt state membre UE se gandesc tot mai seros sa paraseasca zona monedei unice euro, Romania trage tare sa intre in ea. Aberant, cred eu. Nu sunt economist, insa pot prezice cu toata certitudinea ca momentul intrarii noastre in zona euro va duce trei sferturi din populatie in pragul saraciei extreme.

Exemplul Greciei

O tara cu potential turistic imens, cu o mostenire culturalo-istorica deosebita, Grecia a fost pur si simplu spulberata de UE. Sesizand avantajul turistic, "binevoitoarea UE", de fapt puternicii ei, precum Germania si Marea Britanie, au facut pe dracu-n patru ca preturile propritatilor imobiliare de aici sa atinga un prag minim de tot rasul, astfel incat investtorii nemti si britanici sa cumpere ca la balamuc terenuri, hoteluri, plaje si pensiuni.

Grecul devine, astfel, din patron de hotelas, chelner la terasa, neamtul si britanicul devine proprietar, face banu' grup si il aduce in tara sa de bastina.

A, la toate astea se adauga si suprataxarea micilor afaceri ale grecilor, de la un cabinet stomatologic pana la o ferma agricola, astfel incat acestea sa-si dea obstescul sfarsit pentru a nu incurca pe straini.

Grecia, din punctul acesta de vedere, este exemplul clar de tara care, in prezent, este asediata nu cu abia sau pusca, ci economic. Cucerirea se face altfel in anul de gratie 2013...

Ce este de facut

Cumparati marfuri romanesti, mancati legume si fructe romanesti, beti lapte de la taranii romani a nu are nici pe dracu, e gustos si sanatos. Cultivati-va terenurile, cei care aveti, va asigurati astfel hrana, mamaliga romaneasca se face din porumb romanesc, nu german, de pilda. La fel si paine, tot mai buna este din graul nostru.

Tineti banii la saltea, depozitele bancare nu fac decat sa sustina un sistem care numai intereselor Romaniei nu serveste. Luati, in acest sens, exemplul Ciprului si a interventiei pe conturile personale ale cetatenilor sai.

Asociati-va! Tu ai un teren si varul are o bruma de banuti? Cultivati ceapa, rosii, ce vreti voi, vindeti recolta, chiar daca pe bani putini, ca, deh, "cefalai' sunt pe faza. O veni si vrema lor sa dispara din povestea asta...Renuntati la a mai cumpara produsele cu gusta si aspect de plastic ale UE, sunt scumpe si de proasta calitate.

Nu va mai luati dupa toate stirile ce anunta cu mare tam-tam ca produsele noastre sunt naspa, pentru ca nu este asa! Treaba asta face si ea parte din strategia de distrugere a agriculturii si economiei romanesti. Nu va vindeti pamanturile! In viitorul nu prea indepartat cine va avea pamant, va fi cu adevarat un om bogat.

Iar tu, cel ce inca mai crezi un bunatatea UE, nu mai fi naiv, trezeste-te! Mai devreme sau mai tarziu, UE se va dovedi ceea ce este, de fapt, un sistem de exploatare mascat sub idealuri utopice.

Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau.
http://radiovoceasufletului.ro

19 comentarii:

I.M. spunea...

Buna seara Dmnilor Roxin si Roman!
La inceput am fost naiva, dar am inceput, de ceva timp, sa inteleg unele lucruri, nu mai cred in ce spun unii!
Incepand din '90 pana astazi am avut in fruntea tarii doar tradatori, astazi cu atat mai mult ca sunt majoritatea tineri, nu stiu pe cine am pute pune in loc, daca mai sunt oameni devotati tarii lor, daca sunt le este teama sa iasa in fata!
De cand am intrat "in criza" am cumparat si voi cumpara DOAR PRODUSE ROMANESTI, inclusiv haine, laptele il iau de le un fermier de langa Bucuresti, mi-l aduce la usa, militez si am militat doar pentru STIMULAREA PRODUCTIEI ROMANESTI, sper sa faca tot mai multi Romani astfel.
"UE" urmareste un fel de al "patrule RIH" (nu stiu daca am scris corect, nu cunosc germana), DAR CU ALTA PALARIE!
Se urmareste DISOLUTIA unor TERTE tari pentru a avea ei masa de lucru (adica sclavi).
Cred ca este timpul se NE OPUNEM, cred ca trebuie sa fim VERTICALI ca niste DACI VITEJI CE SUNTEM!
Sper sa nu calcam pe urma ARGENTINEI.
Cu respect,
I.M.

Rosa spunea...

Ai dreptate deplina Valentin...Dar oare ti-ai pus si intrebarea ,daca romanul nostru....incearca ...macar sa vada ....printe ...gene ...intre doua ,,somnuri ...profunde ,,adevarurile ...pe care tu ...ni le-ai arat ?Frumusetile ...bogatiile ...oamenii inteligenti...etc...pe care le are aceasta tara ...cea mai... ...dintre toate tarile Lumii...ne-ar putea oferi...peste nevoile noastre ...sa ducem ...o viata ...ca-n povesti....Oare cine greseste si nu vede aceste minunatii...Noi ?....care suntem asa de ...dezorientati ...sau cei care dorm... in Parlament.?..E o vorba din batrani,,pestele de la cap se impute ,,...Nu ne ramane decat...sa plecam cu totii la tara si sa ne apucam de treaba ...Atunci parlamentarii se vor purta frumos cu noi...si vor veni si ei sa ne ajute ... ...Intrebarea mea este :CAND ? ..Scuze...

Dani spunea...

Proprietatile ca proprietatile dar ma intreb cite insule mai au grecii din cite au avut,oricum ne gandim rezultatul e acelasi,fiecare om,tara primeste ceea ce merita.In cazul nostru ne meritam soarta,pacat ca se promoveaza materialismul si nu omenia.

Anonim spunea...

Eu refuz sa fac pe plac UE si politicienilor romani. Ma bucur ca incet, incet apar voci care spun adevarul. Speram ca cei care nu au vazut pana acum adevarul sa se trezeasca si sa "ajutam" UE si pe politicienii nostrii sa ne lase in pace sa ne cladim o viata demna si prospera, caci, slava Domnului Romania (inca) mai are resurse si oameni pentru asta.

Anonim spunea...

cata dreptate ai! marfurile romanesti pot oricand concura cu cele internationale in privinta calitatii si de n-ori le depasesc! ideea e sa nu mai credem atat in reclama, caci platim preturi mari doar pe ambalaj si marketing. cum altfel se sprijinim producatorii locali, daca mergem sa cumparam din supermarket si nu de la piata? noi, in primul rand, nu le dam o sansa, si apoi UE; de multe ori ma gandesc la cum proceda mama,bunica, acum 30 de ani cand nu existau pe piata atatea si de ce se punea pret pe agricultura; vara, ca regula nescrisa, orasenii mergeau la tara spre a-si ajuta parintii la munca campului si la recolta si noi, nepotii, eram cei mai fericiti la camp :))
Romani, nu mai vindeti pamantul catre straini! chiar daca multi tineri sunt plecati si la sate au ramas batranii, asta nu inseamna ca pamantul trebuie instrainat!
multumesc.
tot Magdutza

Anonim spunea...

Tineretul de la sate trebe facut sa inteleaga ca de multe ori plecarea la oras e un miraj,orasul in sine e un miraj pt acel om care dintr-un salar trebuie sa plateasca chirie,sa se intretina si de multe ori chiar familia.
Ar trebui in fiecare zi sa apara in ziar,la stiri si pe internet reportaje de genu asta pt a ii face sa inteleaga realitatea.
Intr-adevar trebuie sa ne ridicam si sa ne apucam serios de treaba pt ca in scurt timp o sa ramanem fara pamant.De la an la an se fac lucrurile in viata nu dintr-o data,pas cu pas se poate ajunge la o stare mai buna,Doamne ajuta!

Anonim spunea...

Vin iesti? Iesti. Femei Is? Is. (si fie vorba intre noi, ce romance frumoase!)......

Si cei care au o podgorioara n-o vor vinde; si cei care au o bucata de pamant pe care pot sa-l infloreasca si sa culeaga foloase de pe urma ingrijirii lui, nu-l vor vinde; numa cei care "vaneaza ciori" prin Spania sau Italia mai uita de pamantul nost' si nici aceia di tat.

Vor veni si aceia, dar copii lor nu n-or mai vrea sa-i vada mai mult de-o vacanta pe an si, deci, tot pe cei care sunt si vor fi aici e mai mare nadejde; asta e; omu' umbla dupa placeri nenumarate si cauta mai apoi sa se intoarca in pamantul care i-a crescut de pui; sa vina toti in tara si sa schimbam putin lucrurile; dar cine sa m-auda?

D. Pavel spunea...

UE ne vrea multi si prosti!
ESTE FOARTE ADEVARATA SINTAGMA!
De ce? Pentru ca "globalistii" (khazarii sionisiti / zionisti) au nevoie de prosti si mai ales oameni needucati pentru a-i folosi ca masa de votanti! Ati crezut ca dolarii sint tipariti de guvernul USA! Nimic mai fals! Banii in USA au fost mereu tipariti de "banci private" care au fost imprumutati - tot mereu - guvernului USA! Independenta USA a fost de JURE si nu de FACTO. Toti presedintii USA care s-au opus acestei bestiale masinarii au fost OMORITI! (impuscati). Pentru ca in USA aceasta masinarie a functionat mereu, sionistii khazari (care isi spun evrei) au implementat acest mecanism peste tot unde au reusit! Scoala de semi-analfabeti care se face in Romania NU este intimplatoare!
Am vazut recent - pentru mine, prima data in Romania - o emisiune pe Nasu' dedicata Meritocratiei doi romani de exceptie: domnul Constantin Cojocaru si domnul Teodor Ghitescu. Acesti doi profesionisti ar fi adus tara noastra din 1989 incoace la unul dintre cele mai puternice economii din Europa! NU S-A VRUT acest lucru, deoarece Romania trebuia terminata din punct de vedere al resurselor naturale. Trebuie neaparat sa vedeti: http://www.nasul.tv/2012/10/22/meritocratia-sfarsitul-democratiei/
Veti intelege (pentru multi prima data) ceea ce corect afirma domnul Teodor Ghitescu! Va recomand cu tarie sa-l credeti!
De asemenea, filmul despre Argentina TREBUIE vazut (poate Nasu' il va subtitra pentru a intelege TOT romanul) deoarece scenariul din Argentina se petrece LA INDIGO ("copy paste") in Romania incepind din 1989! Asta stiu khazarii ("evreii" sionisti) asta aplica in toate tarile.
....cred ca am depasit deja "articolul" meu ca marime! Voi mai reveni pentru a intelege mai bine ceea ce inseamna noua sclavie mondiala facuta de "globalisti" cu ajutorul tradatorilor de tara gasiti foarte usor in categoria sferto-doctilor si a sarantocilor care NU au nicio profesie.

Anonim spunea...

Sant in Spania de cca 10 ani de zile si nu am mai calcat prin Romania de cand am plecat.
Nu "vanez ciori",tataie.Fac munca cinstita si asa-mi gastig painea.
Mi-e dor de tara, de pamantul nost',insa mi-e cam scarba de oamenii care-l locuiesc.Te jigneste afirmatia mea?Pe mine ce-a cu vanatul ciorilor prin Spania sau Italia,da.Asa ca cel mai potrivit ar fi, cand ii vorbiti de rau, sa nu generalizati,pentru ca printre cei plecati sunt probabil o multime de persoane bune.
Asa ca imi cer scuze pentru afirmatia mea si am sa specific ca scarba imi e de fapt de clasa politica din tara,de toata chiar daca printre acestia s-ar mai gasii si persoane oneste.Acesti politicieni onesti, nu sunt mai buni decat ceilalti,atata timp cat nu iau atitudide clara,energica si continua, impotriva lor.Si iata ca au trecut mai bine de 20 de ani si totul merge spre mai rau.Hotie,mahalagism...decadere.Asta ca informatie pentru Anonimul de la 28 martie 2013, 00:01

Articolul scris de domnul Roman, din punctul meu de vedere,e plin de adevar.Cine face politica in Europa?Politicienii,desigur.Ce sunt politicienii?Lacheei fondurilor de investitii,bancherilor si a multinationalelor.Iar acestia nu au o anumita nationalitate.
De parasit U.E de catre unele tari?
De asta se ocupa lacheei lacheilor(periodistii),bagand frica in oameni , ca daca vor sa renunte la euro, va fi catastrofic pentru economia tarilor lor.
O alta varianta ce circula, e ca sudul(Portugalia,Spania,Italia,Grecia si Franta,daca nu ma insel, sa formeze un alt grup in U.E, cu un euro diferit de cel "original".Cam toti sant impotriva politicii dusa de Germania,insa vad ca pana acum au ramas prieteni cu ei.
Daca renuntarea la euro poate fi atat de catastrofica pentru tarile aflate in criza,ca Grecia,Cipru,spania si celelalte,imi imaginez ca la economia Romaniei, adoparea ca moneda EURO,ar putea fi si mai catastrofic.Dupa ce ca stam la mana FMI-ului vom fi si la cea a BCE-ului.
Solutii? pe langa cele mentionate in articol, as mai adauga sa ne lasam de copiat,imitat, ca vestul e mai bun ca estul,sau viceversa,ca aia sunt mai dezvoltati si stiu mai bine ce e bine pentru noi,sa adoptam ca legi ale noastre, legile altora,etc.
Romania e Romania.E diferita.E unica.Iar voi, cu Adevaruri tulburatoare, faceti ca identitatea nationala sa devina si mai puternica.
Un sfat.Nu dati voie politicilor sa se apropie de voi si de munca ce o faceti.Nu vor vrea altceva decat sa profite.

Anonim spunea...

Vremurile de acum sunt bune pentru a ne trezii,de ce credeti ca se intampla toate mizeriile in lume si in Romania pentru ca totul se intampla cu voia si gratia lui DUMNEZEU.Andre Malraux a spus in secolul trecu ,,Secolul XXI va fi mistic sau nu va fi de loc,,asta ce inseamna ,daca omenirea nu se va trezi spre o viata spirituala,nu va cultiva omenia,iubirea de aproape, smerenia, credinta,respectul pentru natura,Dumnezeu ne va lasa de capul nostru si se vor declansa mecanisme pe care nu le vom putea controla si natura ne va deveni potrivnica,oamenii se vor pornii unii impotriva altora.Oamenii vor trebui sa redevina OAMENI!

cristi spunea...

Am fost eurosceptic de la inceput. Pentru ca m.am informat. Sunt carti pe piata care devoaleaza tot mecanismul putred al UE. Eminescu a scris destul de mult despre asta !
Proiectul a venit tot de la familii nobiliare germane! Pai si atunci de ce ar fi altceva decat o sclavie a popoarelor ca si inainte?!
Sa devenim un pic mai putini spirituali...subiectul asta merita sacrificiul ca si cel cu tricolorul, cu bentita.
Sunt curios unde vrea balabusta aia de Merkel sa se opreasca.De asemenea unde se termina tradarea de neam a nemernicilor din politica romaneasca!
Oricum o luam...sa ne fie invatatura de minte. Va dau un indiciu: aparitia unui neamt in asa numita politica mare, adica aia de la Bucuresti. Daca ati stii cat a furat si asta ati cadea pe spate. Dar sibienii sunt tot un zambet.
Romanii nostrii de peste tot si cei care simt romaneste, ecuatia e mai simpla decat pare: alegeti constient si schimbati in jurul vostru situatia. La momentul oportun va apare un OM de.al nostru care sa fie al neamului si pentru neam.Bunul Dumnezeu o sa ni.l dea cand il meritam!
La buna vedere.
PS: Si cititi mult ca nu doare (cei care nu citesc bineinteles).

Anonim spunea...

Iertare, ma refeream numa' la proverbul cu cioara de pe gard; multi dintre noi, dupa '90 au preferat sa dea vrabia din mana pe cioara de pe gard; si cioara poate fi si UE; deci, domnilor si doamnelor care munciti cinstit in afara tarii: intoarceti-va in patria muma si intrebati-va aici ce veti face, nu acolo; nu acolo sa va intrebati : ce sa fac in tara (Romania) aia? veti zice: "eu sunt doctor in stiinte si statul roman nu-mi ofera sansa sa lucrez; plec in state sau in germania, ca acolo imi dau oameni 3000 de euro sau mai mult si lucrez si pentru cele mai recente cercetari in domeniu; lucrati tata, acolo, si nu va intoarceti, daca asta vreti; vor veni altii aici, de prin asia, turcia si cand veti vrea sa veniti veti gasi lacatul pus; si-o sa spuneti tot asa; ca aia de la conducere si cei care i-au ales, adica noi astia din tara, suntem de vina; uitati-va bine in jur; voi vreti sa fiti alaturi de cei din tara , stand p-afara cu anii; au trecut vremurile alea; acum cei mai multi de-afara s-au "scarbit" de clasa politica din Romania si s-au carat; de ce n-a facut nici unul nici o plangere la Sorbona sa dea statul in judecata pentru ca nu-i asigura conditii decente de trai in locul in care s-a nascut, ca am vazut ca e la moda; cei revolutionari din Timisoara au castigat un proces cu statul si statul ar fi bun de plata; ce inseamna asta? Ca noi cei d-aci, care mai muncim + pensionarii platim aceasta amenda; adica noi intre noi ne dam in judecata, chiar daca printre cei care platesc sunt si tineri care in '89 au fost in prima linie si au preferat sa ramana in tara; e!asa stau lucrurile;ia sa plateasca si cei romani d-afara odata cu cei dinauntru amenzile si politele suportate de statul roman- cum ar fi? d-aia si cei de alte etnii din Romania au profitat atat de mult; e jale si prostie; si nu mai vedem pe termen un picut mai lung.... si sa stiti ca e nevoie aici, mai mult decat oricand si de doctori si de ingineri si de muncitori;
Veniti fratilor inapoi!

Anonim spunea...

tot ca anonim ,care se respecta,i-as sfatui pe ceilalti prieteni anonimi sa evite a se mai certa intre ei si, pur si simplu,acei ce se afla inca departe de tara(fizic)atunci cind vin,chiar doar in vacanta,sa incurajeze taranul roman,cumparindu-i produsele,care sint de departe mai gustoase,chiar daca uneori mai pricajite,sa se bucure de ospitalitatea pensiunilor romanesti,sa patticipe la festivaluri,spectacole,etc,sa cumpere carti ale unor autori romani-cum sint si cele ale lui Daniel Roxin,sa faca donatii,in masura posibilitatilor,unde-i indeamna inima...,iar anonimii din Romania sa incerce a face abstractie de parlamentari???? si sa-si aduca propria contributie dupa cum simt si pot.

Sefora spunea...

Buna ziua.
Bun articol.Am citit comentariile postate deja si imi pare ca toti ati cuprins in text cam ceia ce gandesc si eu.
Pot doar sa mai adaug ca mi se pare uimitor cum de nu este evident pentru toata lumea manipularea cu UE si globalizarea in folosul tuturor.Toate miscarile UE in ceia ce priveste Romania mie mi-au fost clare de la bun inceput ca erau rau voitoare si urmareau un scop bine definit:distrugerea a tot ce este bun in tara noastra.Chiar si constiinta de natie deosebita cu intelegente ce greu gasesti la alte popoare.
Ma bucur ca acest grup ce se aduna in jurul lui Daniel ajuta la ridicarea constiintei poporului nostru si nu mai priviti cu jind la realizarile Occidentului.Toate bunastarea lor se datoreaza exploatarii altor popoare.Nu sunt mai grozavi si nici constiinta mai multa nu au.
Treziti-va!!!
Cu bine,Sefora

Anonim spunea...

un suflet de roman...
excelent articolul si mai ales toata munca D-lui Daniel Roxin...felicitari si spor in continuare.
Toate comentariile exprima gandurile tuturor romanilor, ale celor ce se simt in suflet daci...nu prea am ce sa adaug...doar vreau sa subliniez ca occidentul e doar un frumos spectacol cu baloane de sapun, splendid colorate, dar care dispar intr-o clipa, lasandu-te cu respiratia taiata...traiesc departe de tara cu Dorul mereu mai aprins, de a ma intoarce definitiv ACASA...
Aici in Italia unde traiesc de 10 ani, am verificat ca in spatele frumoselor vile, e multa suferinta, iar oamenii au uitat complet ce inseamna iubirea, compasiunea...totul tece doar prin prisma banului...iar acum aici e jale mai mare ca in Romanie...saracia a depasit orice imaginatie...au dat la Tv Rai1, reportaje cu familii care au pierdut absolut totul...au ramas doar cu masina si impreuna cu copiii, 5 persoane,dorm toti in masina...o alta persoana, fara casa , traieste intr-un subsol de 1,2mx2,00m ,in care noaptea intra sobolanii...ziua lucreaza pe unde gaseste,face dus la o sala de sport iar noaptea pune cartoane e jos in acel subsol si se incalzeste cu sobolani...e incredibil, dar am vazut acel reportaj si am ramas fara respiratie...
Ma uit mereu la imagini din Romania...e cu adevarat un Paradis...si sper sa ramana asta un secret pentru romani, pt a nu fi invadati...si sper din suflet ca toti romanii sa inteleaga ce bogati santem si sa se intoarca ACASA, cu toata experienta de viata acumulata si sa ajute la recuperarea respectului de sine si sa trezeasca sentimentul de pretuire a minunatei noastre Patrii...eu abia astept si sper sa particip la bucuria implinirii acestui VIS,al nostru al tuturor....Graziee !!! ASA SA NE AJUTE CONSTIINTA PE TOTI !!!

Daniel Roxin spunea...

Ultimului anonim: multumesc insa va precizez ca articolul este scris de Valentin Roman

Anonim spunea...

Ultimul anonim
Un suflet de roman,
Mii de scuze Domnului Valentin Roman,pentru faptul ca nu am precizat aprecierile la adresa autorului,pentru valorosul articol...Inca o data felicitari!!!
Din nou multumiri si aprecieri Domnului Daniel Roxin ,pentru existenta acestui pretios sit, plin de Lumina si Iubire,in care se regasesc toti cei insetati de iubire si adevar...SA NE AJUTE CONSTIINTA PE TOTI,in minunata munca de trezire a respectuilui de sine al valorilor spirituale si materiale ale intregului nostru neam, cu radacini ancestrale in sfintele noastre meleaguri custodite de Daci.

Anonim spunea...

Felicitari Domnilor Valentin Roman si Daniel Roxin!!! Cat mai multi romani sa citeasca si sa constientizeze ce ne doresc de fapt "marii aparatori ai democratiei"din UE,SUA si alte tari!!!Cand jumatate dintre romani vor afla si intelege ADEVARUL,"game over"!!!!Felicitari Domnilor!!!

cerceihandmade spunea...

Buna Daniel,

Bun articolul! Felicitari!

Ai auzit de produsul BIOSTEM? Au aparut cateva articole si in Formula AS. Prezentarea suna foarte bine, dar asa o fi?
http://www.formula-as.ro/2013/1053/medicina-naturii-44/un-nou-produs-romanesc-care-naste-sperante-biostem-15996

Astept parerea ta. Multumesc. Mioara