vineri, 29 martie 2013

Un fulger a lovit Vaticanul după renunțarea Papei Benedict al XVI-lea la pontificat. Un semn? Video

La scurt timp dupa anuntul Papei Benedict al VI-lea la pontificat, un fulger a lovit Vaticanul. Să fie acesta un semn? Și dacă da, care să-i fie semnificația?
Asculta Radio Vocea Sufletului!
Muzica si emisiuni pentru sufletul tau.
http://radiovoceasufletului.ro

5 comentarii:

Alexandra spunea...

Se pare ca fulgerul este face parte din simbolurile masoneriei.
Din blogul deveghepatriei:
Vaticanul este lovit de un fulger ( dupa ce Papa isi anunta demisia ). “Si le-a zis: Am vazut pe satana ca un FULGER cazand din cer.” Sfanta Evanghelie dupa Luca (10:18)

Hot-news.ro
Cu cateva minute inainte ca fumul alb sa anunte alegerea noului Papa Francisc I, un pescarus care a aterizat pe acoperisul Capelei Sixtine a starnit zambetele si atentia zecilor de mii de oameni prezenti in Piata din Vatican, relateaza ABC News.

Fara sa stie ca milioane de oameni din intreaga lume il priveau de la televizor sau de pe internet, pescarusul alb cu gri s-a asezat tacticos pe horn, fara sa-i pese de emotiile miilor de pelerini adunati in piata San Pietro.


Pasarea au ajuns vedeta pe internet: conturile de Twitter “Sistine Seagull” si “Papal Bird au deja peste 4000 de “followers”.

Aparitia pescarusului a fost interpretata insa ca un semn rau. In luna ianuarie, in acest an, un porumbel al pacii, eliberat de papa Benedict al XVI-lea de la balcon, a fost la un pas de a sfarsi tragic, dupa ce a fost atacat de un pescarus. Pescarusul a atacat porumbelul alb imediat dupa ce acesta a fost eliberat de Papa de la un balcon al Vaticanului. Porumbelul a reusit sa scape de pescarus, dupa ce a zburat printre porticurile si coloanele antice din piata San Pietro.

Multi considera ca pescarusul este raul care ataca porumbelul,simbolul pacii....
Se pare ca asta este marea inselare,acest papa pozeaza intr-un om blajin,pacifist,cu suflet mare....

Gabriela spunea...

Dupa previziunile lor(ale catolicilor) ar fi ultimul papa inaintea venirii lui anticrist.
Cine poate sti?
http://www.youtube.com/watch?v=PwgmSjpZ3k8

Dani spunea...

Sa nu ne imbatam cu apa rece,asta cu fulgerul a fost pentru prostime praf in ochi,Nicolae Tesla putea provoca fulgere.............,ar trebuii sa ne gandim oare de si-a dat demisia,de frica,de nevoie sau obligat?Oricum am privi acest lucru,stim cine e vaticanul,cu ce se ocupa si ce face.Un lucru interesant ar sa ne intrebam cum a ajuns patriarhul Daniel la functia asta si in cit timp?sa ne uitam la noi in ograda si mai apoi la vecinu.

Anonim spunea...

In afara de de un fenomen atmosferic un-i caut alta semnificatie.O sesizare catre autorii articolelor ce posteaza in aces blog si adauga si imagini video,nu cred ca e mult daca v-as ruga sa le traduceti in romana.Nu de altceva dar eu unu nu inteleg limba engleza,cum e in cazul acesta.Multumesc.

Gabriel spunea...

Insasi prin natura lui, atunci cand este incordat sau speriat, omul poate vedea un semn si in molia de pe tavan. Suntem in prag de mari schimbari sociale, dar au mai fost si altele inainte. S-au desfasurat si gata. Nu trebuie sa dam dovada de slabiciune, sa invocam paraforte.