luni, 25 martie 2013

Veste bună de BUNA VESTIRE. Am lansat asociația GETO-DACII. Răspândește vestea!


A venit vremea să ne unim pentru o cauză cu adevărat nobilă - recuperarea adevărului istoric, readucerea geto-dacilor acolo unde le este locul: în sufletul și în conștiința poporului român.

Entuziasmul uriaș manifestat în ultimul timp de toți cei care simt ca și noi, ne-a făcut să înțelegem că venise vremea să creăm un cadru juridic care să ne permită să dăm forță maximă acțiunilor noastre. Astfel, am înființat Asociația non-profit GETO-DACII.

Așa după cum veți putea constata vizitând site-ul asociației, proiectele pe care le-am lansat pot duce cu adevărat la rescrierea istoriei noastre.

Vizitați siteul asociației, aflați ce intenționăm să facem și veniți alături de noi! Doar cu ajutorul vostru putem reuși!

Siteul asociației:
http://www.geto-dacii.ro/

14 comentarii:

Rosa spunea...

O veste ,minunata ...Felicitari !

Veronica spunea...

Felicitari Daniel si Dumnezeu sa va lumineze calea in descoperirea Adevarului istoric si redarea identitatii adevarate a neamului romanesc!

Vizitand website-ul Geto-Dacii, dupa o prima trecere prin el mi-as permite sa-ti sugerez ca la INSCRIERE sa va ganditi in viitor la o modalitate
de a-i include si pe romanii plecati in afara granitelor! Sunt sigura ca, la fel ca si mine, sunt o multime de OAMENI care nu vor sa-si uite
adevarata origine si sunt mandri de ea!
In acelasi timp, cotizatia si donatiile lor va vor ajuta pe voi acolo in indeplinirea cu succes a proiectelor voastre!

D. Pavel spunea...

Sa fie intr-un ceas bun draga Daniel! Iata ca - ceea ce a fost ascuns de Kominternul khazar si de alti "prieteni" venetici de-a lungul anilor - NU mai poate fi ascuns in Uniunea Europeana! Timpul a sosit!
Milenii si milenii de acumulari genetice NU pot fi sterse nici macar intr-o mie de ani! Genele vorbesc si NE vorbesc!
Dupa peripetiile extraordinare facute de echipa Formula As, urmatoarea tinta ar trebui sa fie documentele din subsolurile Vaticanului! Romania va deveni DACIA in maximum 5 ani, iar noi vom renaste precum pasarea Pheonix!
Stim deja cine ne sint PARINTII.
Cinste inaintasilor nostri care si-au pastrat si ne-au transmis: graiul, portul si obiceiurile... etc; cinste lor pentru ca si-au dat viata pentru ca Dacia sa nu moara de tot.

Anonim spunea...

iata primul sunet al clopotului de Buna Vestire . Bravo,Daniel!

Lucia spunea...

Buna dimineața!
Felicitari pentru aceasta reusita,sa aveti cat mai multe realizari si de-acum inainte...
Sper ca si in viitor sa va pot sustine,asa ca si pana acum,modest dar constant...(decat o garsoniera „sub pamant srl” si siguranta unei„ vesnice pomeniri”,mai bine alaturi de voi cu „trezirea la cote inalte”...dar partea asta nu publica)
Ramanem in legatura...chiar daca uneori mai pierd firul...:)
O zi frumoasa!

Iustina Bacosca spunea...

Domnule Daniel Roxin, sunteti un om de toata isprava! Eu v-as alege presedintele Romaniei (Daciei, cu voia Lui Dumnezeu).

Anonim spunea...

No oí asta numa ceva important po sa fie ca la auzul acestor vorbe mi so pus paru maciuca.
Sa aveti noroc.

cristi spunea...

Cu permisiunea ta, Roxin,este foarte bine ca nu primiti oameni politici! Au o gandire pervertita, de tip sacal, orientata spre inselare in interes personal sau de grup.
O demarare inteligenta, cu oameni deosebiti! Cred ca la jurnalisti trebuie multa atentie (uff, am inceput cu parerile, dar nu ma pot abtine). Acolo este o lume tare amestecata,cu pozitionari incerte pe esichierul social si chiar ocupational. Acum toti sunt jurnalisti, specialisti in comunicare si o parte dintre sunt de fapt instrumente ale unor cercuri de interese interne si externe (intentionat nu vreau sa le definesc pe acestea dar manipularea atat de prezenta in viata noastra se face de profesionisti cu asemenea instrumente...macar daca s.ar face in interesul romanilor).
Sustin cu tot sufletul initiativa, ma bucur pentru neamul meu ca sunteti atat de implicati si mergeti inainte. Voi sustine si financiar asociatia(atat cat poate un parinte cu copii in scoli).
Astazi, pana la ora asta ai 700 de vizitatori,trebuie sa se selecteze dintre acestia membri entuziasti.
Felicitari si la cat mai multe filiale.
Hai Romania...eee...hai Romaniaaa...

Carmen spunea...

FELICITARI! In sfarsit ati reusit...Bunul Dumnezeu si Zamolxe sa va ajute.Multumesc,Daniel tie si colegilor tai.
Va binecuvantez si numai bine va transmit,de aici din departare.
O zi minunatat tuturor.

Daniel Roxin spunea...

Multumim tuturor! :)

Anonim spunea...

Trebuie sa atrageti cat mai multe personalitati.

Sefora spunea...

Buna ziua.
Ma bucur ca ati reusit sa infiintati aceasta asociatie.Fie ca munca voastra sa fie cu succes in ceia ce v-ati propus.
Sa auzim de bine,Sefora

Anonim spunea...

"În premieră pentru banda desenată românească, pe 30 martie, la Palatul Copiilor din Bucuresti, Mihai I. Grăjdeanu isi va lansa cartea “Legendele Dacilor – Personaje”, o carte cu poveşti ilustrate şi bandă desenată, pentru copii şi tineret, carte pe care a reusit sa o finanteze singur, se arata intr-un comunicat de presa, preluat de Romanian Global News.

....... "

http://www.rgnpress.ro/rgn_13/categorii/eveniment/8743-romania-lansare-de-carte-legendele-dacilor-personaje-o-carte-cu-poveti-ilustrate-i-band-desenat-pentru-copii-i-tineret.html

dacic.wordpress.com spunea...

Văd că ortodocșii vor să acapareze asociația.