vineri, 5 aprilie 2013

Cercetător italian: Mercurul din vaccinuri = autism și tulburări de personalitate. Vaccinul dă naştere homosexualităţii

Un cercetător italian în vârstă de 70 de ani a declarat că, în opinia sa, homosexualitatea este o boală provocată de vaccinurile obligatorii pe care copiii le fac la vârste mici, relatează Huffington Post.
Gian Paolo Vanioli a explicat că anumite substanţe din conţinutul vaccinurilor – printre care şi mercur – au efecte negative asupra creierului, inhibând dezvoltarea personală.

 “(…) homosexualitatea este o boală, chiar dacă Organizaţia Mondială a Sănătăţii a decis că nu este”,  a spus cercetătorul. “Cui îi pasă? Realitatea este asta. Fiecare vaccinare dă naştere homosexualităţii pentru că împiedică dezvoltarea personalităţii. Este oarecum o formă de autism, dacă vreţi. Veţi vedea cât de mulţi homosexuali vor fi în generaţiile viitorare”, a adăugat acesta.


Pe de altă parte, Vanioli a precizat că nu i-a condamnat niciodată pe aceia care se simt atraşi de persoanele de acelaşi sex, ba chiar este de acord cu căsătoriile între homosexuali şi posibilitatea acestora de a adopta copii.

„Nu poţi blama homosexualii pentru boala lor, aşa cum nu poţi blama pe cine care suferă de cancer sau care are un atac de cord”, a afirmat cercetătorul la final.

Cu toate acestea, controverse vizavi de acest subiect au existat întotdeauna. Spre exemplu, în anul 1975, Asociaţia Americană de Psihologie a scos homosexualitatea de pe lista bolilor mintale, arătând că „studiile nu au demonstrat vreo legătură între această orientare sexuală şi psihopatologie”.

sursa: gandul.info


Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau.
http://radiovoceasufletului.ro

14 comentarii:

Doina spunea...

http://www.avaaz.org/ro/spune_nu_fracturaerii_hidraulice_an_romania/?bDZrKcb&v=23713

Îmi cer scuze că revin cu acest link, dar sunt necesare 1.000.000 de semnături pentru a ne lua în considerare guvernanții nostri, în ceea ce privește gazele de șist.
Fiindcă foarte mulți oameni vizitează acest site, cred că vor și semna.

PS. Nu am niciun interes de niciun fel ,pur și simplu mă interesează ce se întâmplă cu această țară; atât.

Anonim spunea...

Interesant si subiectul cu continutul din vaccinurile obligatorii.

Anonim spunea...

Interesant subiect, acesta, cu vaccinurile obligatorii si daca acestea ne ajuta intredevar cu ceva, sau sunt doar o alta caramida de capatai

Sefora spunea...

Buna ziua.
Acest articol aduce la suprafata o problema foarte grava in ce privesc vaccinurile.Si mai ales vaccinurile aplicate noilor nascuti.Mamele trebuie sa ia cunostinta de acest pericol si sa declare,chiar sa se opuna categoric ,la nastere sa se aplice copilului nou nascut vaccinuri fara consimtamantul parintilor.Sunt foarte multe dovezi ,le puteti gasi pe internet,ca multi copii vaccinati la nastere au capatat anumite boli,cu nume stranii,unii chiar au murit fara explicatii pertinente din partea personalului medical.Nu numai homosexualitatea o fi urmare a vaccinurilor,autismul este dovedit acum ca se datoreaza acestor vaccine.In ultimul timp s-au consemnat multe cazuri de morti premature datorate anumitor vaccine.
Parinti,nu va mai lasati pacaliti de sistemul medical iresponsabil,sau chiar rau voitor cu buna stiinta,de a permite vaccinarea copilului nou nascut.Intrebati la clinica inainte de a naste,dati ceva scris ca nu doriti sa se faca noului nascut nici un vaccin.Exista un imens volum de dovezi ca vaccinurile din ultimii 20-30 de ani sunt distrugatoare fiintei umane,contamineaza cu boli necunoscute pana de curand,si chiar aducatoare de moarte.
Treziti-va si fiti atenti cu generatiile viitoare!
Va doresc mai multa constientizare a
ce se petrece actual in sistemul medical alopat.
Cu bine,Sefora

Vladut spunea...

La fel ca si femeile ...... barbatii , de mai bine de 3000 ani au avut slabiciune pt sexul tare ( unii ) . Chiar daca pe-atunci nu exista inca " serul miraculos " . Inutil sa mai spun ca si-n " cartea sfanta " avem un astfel de exemplu : Sodoma si Gomora . Asta nu inseamna ca oaresce adevar nu este in zisele acestui cercetator italian . Fie ca sant obligatorii , fie gratuite - VACCINURILE sant ( au fost ) un mijloc facil pt oculta in a infesta sute de mil de oameni ( ca sa nu spun giboni ) cu exact ceea ce nu ar trebui sa faca . Adica cu diversi virusi . Asa ca homosexual - te NASTI , nu DEVI in urma unui vaccin . Aceasta " boala " ti-o descoperi mai repede sau mai tarziu ...... functie de tara in care te-ai nascut , de educatie si de nivelul de testosteron pe care il ai in ..... Numa de bine !

don7ony spunea...

Printre metodele de depopulare face parte si extinderea homosexualitatii.Altfel persoanele vor fii atrase de alte persoane de acelasi sex,disparand contraceptia!

Simona spunea...

Homosexualitatea a existat inca din antichitate si aia nu faceau vaccin sa luam Grecia mari invatati ai timpului Herodot, Aristotel ,Xenoform ,Eschil mentioneaza paiderastia -relatia dintre un barbat matur si un adolescent ,barbatul devenea mentorul ,modelul ,iubitul tanarului.In Sparta homosexsualitatea era obligatorie prin lege iar pe linga iubire tanarul invata sa lupte .Roma introduce chiar si norme care sa ofere legitimitate astfel erau permise relatile intre barbatii romani si sclavi ,istoricul Suetonius in celebra lucrare Vietile celor 12 cezari"de la Cezar pana la Domitian doar 2monarhi n-au fost homosexuali Octavian Augustus si Claudius ,in schimb Nero ,Caligula,Tiberius,Traian(cuceritorul Daciei) Hadrian au avut amanti In Europa va fi interzisa dupa aparitia crestinismului 430 en.In China si Japonia era privita ca o parte a moralitatii si se practica atat in templele religioase cat si de catre samurai , aristocrati,si clasa de mijloc . Va fi interzisa in China 1790 iar in Japonia 1880.IN Asia centrala desi tarile erau islamice era o practica normala dintre un matur si un adolescent .Chiar si triburi din Africa si,Poliponezia si America de sud practicau homosexualitatea cu exceptia ultimei cand li se permitea sa practice doar daca tanarul era considerat cu trasaturi prea feminine . Parerea mea este ca nu e nici din cauza vaccinului, nici din cauza vreunei boli ci doar a societatii ,atata publicitate si atatea legi date pt homoxesualitate mi se pare revoltator .Am o intrebare care parinte isi doreste ca fiul lui sa fie homosexual sau fica lesbiana ?In toata tevatura asta noi parintii avem un rol foarte important atat in educarea copilului cat si in urmarirea comportamentului acestuia mai ales azi cand atat mas media cat si scoala mai nou prezinta acest defect (prostie) ca pe un lucru normal ..

Simona Moon spunea...

cum explica atunci homosexualitatea dinainte vaccinelor?

cristi spunea...

Mafia medicamentelor si vaccinurilor!
In toata splendoarea civilizatiei morbide create de nemernici inumani, ahtiati de bani si plini de propria personalitate criminala. Aliniati, o gramada de medici ciudati, creati in paradigma medicinii distructive, chimice, antinaturale. In context salut toti medicii care pe langa formarea lor tipica continua sa vada intregul si nu numai partea! Si continua sa fie in slujba sanatatii oamenilor.
Cei care u cred in teoriile conspirationiste ce zic acum?

don7ony spunea...

Comenturile mele au fost tot timpul cenzurate domnule Roxin.Sunt un vizitator fidel al acestui site,va rog nu imi luati dreptul la libera exprimare

Daniel Roxin spunea...

Nu au fost cenzurate comentariile. Pur si simplu nu am intrat pe net de o zi si ceva...

don7ony spunea...

Scuze :)

cristi spunea...

Homosexualitatea este o boala ...spirituala. Sau mai bine zis are cauze spirituale. Asa cum au toate bolile. Asta nu inseamna ca nu se poate favoriza aparitia prin manevre chimice! Ne dam cu parerea pentru ca superba medicina a secolului 21 habar nu are ce face si zice creierul! Acum ce mai descopera cate ceva. Si tot descoperind ajung la solutiile antice si de demult.Ba au descoperit ca juramantul lui Hipocrate este de maxima actualitate.
Asta cu vaccinurile intra in seria "cum sa ne autodistrugem" sau cum sa distrugem semintia umana, la fel ca si solutiile pentru asa zisele boli netratabile!
Si dupa cum spuneam, este vremea secerisului. Un om educat, autodidact ( necesar intr.o lume a manipularii),cu credinta cat un bob de mustar, va scapa. Restul nu, din pacate.

ile spunea...

TOATA LUMEA CISTIGA, PINA SI OMENIREA CISTIGA DAR MAI ALES FIRMELE DE MEDICAMENTE. VOR FI MAI MULTI HOMOSEXUALI SAU AUTISTI SAU ALTCEVA...Dintre medicii din Romania 99% sint niste imbecili, aserviti unor interese meschine,iar populatia e cu ochii in buzunare si cu urechile isi asculta propriile mate.Nici nu le PASA LOR. COPIII VIITORULUI. CARE viitor?
Medical vorbind vad adevarata medicina romaneasca in situatia calului tiganului: nu maninca mare lucru nu e ingrijit in conditii decente in schimb tiganul vrea sa se mindreasca cu el in fata celorlati tigani.
Exista cimpanzeii care isi intaresc legaturile facind sex tineri cu batrini, cimpanezi de acelasi sex intre ei, numai in cazul legaturilor de rudenie de gradul I(copii- parinti evita aceste legaturi,intre frati insa este permis sexul la cimpanzei). Rasa umana practica incestul spre deosebire de cimpanzei, in rest nu e diferenta mare. Eugenia globala e o mare porcarie dar e reala. Imi vad colegii care promoveaza produse in eficienta carora nu cred,dar le ies bani si atit. LIMFOAME HODGKIN SI NONH.. (pe linia limfocitara) exista si alte boli de singe ca sa priceapa toata lumea, boli ale timusului, boli neurodegenerative...Eu fiind incultul cu bisturiul, nu caut celulele la enzime si mitocondrie vorba unui coleg. Insa pricep si eu ca sint prea multi factori incepind cu stresul si mediul parintilor genitori apoi continua cu vaccinarile si agresiunea chiar asupra copiilor. Daca eu spun aceste lucruri nu intereseaza pe nimeni cu atit pe boii de Nicolaescu sau Arafat. CERCEL a impus romanilor sa se vaccineze impotriva gripelor inchipuite, ar fi trebuit sa plateasca,in plus a ajutat la agonia Insitutului Cantacuzino al Romaniei ca sa poata fi acum aservit si mai bine firmelor straine. Oricum eu vad lucrurile din spatele bisturiului, sint lucruri care se rezolva taind capul, insa ca la MEDUSA cresc 2 si mai multe capete in loc. Cum sa distrugi insasi MEDUSA ROMANIEI?