sâmbătă, 13 aprilie 2013

Presedintele onorific al Curtii Supreme de Justitie din Italia acuză Bilderberg că a comandat atacuri teroriste

Presedintele onorific al Curtii Supreme de Justitie din Italia si fost judecator de investigatie, Ferdinando Imposimato, omul care a instrumentat cazul tentativei de asasinat impotriva Papei Ioan Paul al II-lea, a facut o acuzatie iesita din comun, potrivit careia Grupul Bilderberg se afla in spatele atacurilor teroriste din Europa.


In cadrul unui interviu acordat site-ului ArticoloTre, Imposimato, care a fost, de asemenea, implicat in cazul rapirii si uciderii prim-ministrului italian Aldo Moro, a afirmat: “am gasit un document care m-a ingrozit”, ce implica participarea Grupului Bilderberg la conspiratie impreuna cu grupul de extrema dreapta Ordine Nuovo pentru comiterea de atacuri teroriste.â


Vorbind despre crime nerezolvate din Italia si documentul aflat in posesia sa, Imposimato a declarat” “cand vine vorba despre macel, vorbim si despre Grupul Bilderberg. Cred in acest document. Am facut niste teste si pot spune ca in spatele strategiei de tensiune si macel este si Grupul Bilderberg, un fel de Big Brother, care manevreaza si se foloseste de teroristi si masoni”.


“Strategia tensiunii” se refera la politica dusa sub auspiciile Operatiunii Gladio, un proiect din umbra al NATO din timpul razboiului rece, care a urmarit crearea unui climat politic oportun in Europa prin comiterea de atacuri teroriste de catre agentii sai, atacuri ce erau atribuite ulterior grupurilor politice de extrema dreapta si extrema stanga.


Gladio a avut menirea de demonizare a opozitiei politice si “fortarea publicului sa se intoarca spre stat si sa solicite o securitate sporita”, potrivit marturiei fostului agent Gladio Vincenzo Vinciguerra. In 2000, o investigatie parlamentara italiana a stabilit ca atacul cu bomba din 1980 asupra unui tren in Bologna, in care au fost ucise 85 de persoane,a fost condus de “oameni din institutiile italiene si persoane conectate la structurile serviciilor secrete ale Statelor Unite”.


“Trebuia sa ataci civili, populatie, femei, copii, oameni nevinovati, oameni necunoscuti, care erau departe de orice joc politic”, a explicat Vinciguerra in cadrul marturiei data sub juramant.


“Motivul era simplu. Ei cautau sa ii forteze pe acesti oameni, publicul italian, sa se adreseze statului si sa solicite o securitate sporita.Aceasta este logica politica din spatele tuturor masacrelor si atacurilor cu bomba care au ramas nepedepsite, pentru ca statul nu se poate condamna singur si nici nu se poate declara responsabil pentru ce s-a intamplat”, a adaugat el.


Imposimato a declarat ca a primit documentul de la un fost terorist al gruparii Ordine Nuovo. Membrii Ordine Nuovo (Noua Ordine) au participat la comiterea de numeroase atacuri teroriste, printre care atacul cu bomba din 1969 de la Piazza Fontana, atacul din 1970 asupra trenului Roma-Messina, atacul cu bomba din 1974 de la Piazza della Loggia in Brescia si atacul cu bomba asupra trenului Italicus Express din 1974.


Grupul Bilderberg este o intrunire anuala a circa 120 dintre cei mai influenti jucatori ai puterii din lumea politicului, afacerilor, bancilor, academica, media si chiar din randurile caselor regale. Intalnirile anuale ale organizatiei au loc in resorturi hoteliere de lux din Europa, Canada sau America, dar in ciuda multitudinii de nume grele care participa la intruniri, mass-media evita acoperirea acestui subiect, etichetand-o mai degraba ca fiind un for de discutii, desi fostul secretar general al NATO si membru al Grupului Bilderberg, Willy Claes, a recunoscut ca participantii la intrunirile Bilderberg sunt imputerniciti sa implementeze decizii politice care sunt luate in timpul intalnirilor.


Sunt nenumarate alte exemple despre cum Bilderberg influenteaza evenimentele importante globale, alegand presedinti si prim-ministri in mod regulat, cu un dispret total fata de procesul democratic.


In 2009, presedintele Bilderberg, Etienne Davignon, chiar s-a laudat cu faptul ca Euro, ca moneda unica, a fost ideea Grupului Bilderberg.


Campania lui Imposimato impotriva Bilderberg o urmeaza pe cea a compatriotului sau, Alfonso Luigi Marra, un avocat cunoscut, care a solicitat recent procuraturii din Roma sa investigheze Grupul Bilderberg pentru activitati infractionale, inlcusiv daca intalnirea organizatiei elitiste din 2001, ce a avut loc in Elvetia, a condus la desemnarea lui Mario Ponti ca prim-ministru al Italiei.


Etichetand grupul drept “o fratie unica, ilegala” de elitisti care se considera “deasupra legii”, Marra a acuzat Bilderberg pentru declansarea de razboaie, colaps economic si inarmarea dictatorilor, actiuni care “constituie violari evidente, revoltatoare cel putin ale prevederilor Codului Penal”.


Data si locul precise ale intrunirii Bilderberg din 2013 inca nu au fost confirmate, desi, potrivit speculatiilor, intalnirea artrebui sa aiba loc la inceputul lunii iunie, langa Londra.


Autor: Paul Joseph Watson
Sursa: Prison Planet via votp.info

11 comentarii:

Anonim spunea...

Fiecare simte pe pielea lui efectele actiunilor din trecut. Cred ca exista o revizuire "personala" in fiecare tabara. Ce importanta mai are ce a fost?! Castiga doar acela care invata din tot si toate si mai presus, acela care invata din greselile altora.

Nu exista un "brand" care sa dicteze pentru ca adevarata putere nu se situeaza in nicio ierarhie. "Cine stie cunoaste"

7ony spunea...

De apreciat curajul acestor adevarati judecatori de la care ar trebuii sa ia exemplul toata justitia din Europa.Dar exista si riscul sa sfarseasca tragic.Interesele la varf sunt prea mari!

Anonim spunea...

Acesti oameni sunt foarte rai,fiind insetati dupa putere,bani si varsare de sange,sunt ferm convins ca ei au declansat criza economica mondiala.

Anonim spunea...

Sa nu uitam ca inca de dupa potop Americanii au procreat cu Extraterestrii mai exact cu Reptilienii, Ficele Americanilor din nord cu fii acestor rase ,,,care vin din constelatile DRACO DIDRA Ei sant cu sange rece Nemilosi ,Viciosi,si foarte cruzi in actiunile lor. Americanii din nord au dat nastere unei Rase necurate care au ajuns Capii Cabalei Criminale Oculte a Francmasonilor care conduc Lumea din umbra numai dupa bunul lor plac,,,Manipuland intreaga Planeta,,,De aici toti presedintii Statelor Unite fac parte din Francmasonerie care duc la actiuni din cele mai Monstruase,,,Ochii lor nu au pupila rotunda ,,,Ci au pupila de Reptila,,,Colaborand cu Reptilienii,au dat nastere proiectelor Philadelphia si Montauk,,Apoi ,,,Stemul HAARP cu care pot influienta Cima pe Tera ,,,unde vor si cand vor,,,Tornade ,Seceta Ploi Torentiale,Cutremure ,,,etc, Dar sa nu uitam cel mai esential lucru,,,Santem supravegheati de Extraterestrii ,,,Nu de Micii Cenusii si de Reptilieni ci de partea Benefica,,,Care sant Salvatori ai Civilizatiei Noastre.Dusmanii lui Hristos sant si Dusmanii Extraterestrilor Antichristii,,,Care fara indoiala vor sfarsi Prost,,,

Anonim spunea...

Cititi "2013.Noi Perspective"de prof. DAN BOZARU pe site-ul "yogaesoteric"(O Serie de 5 articole recente )si va lamuriti.....cine sunt "Ei",Iezuitii,Iudeo-masonii,Bilderberg,CFR-ul,Clubul de la Roma,etc......dar mai ales, aflati ce va urma.....

Sefora spunea...

Buna seara.

Despre grupul Bildeberg se scrie din ce in ce mai mult in ultimul timp,sunt carti care vorbesc in detaliu despre activitatile acestui grup responsabil de foarte multe actiuni criminale impotriva umanitatii ,la general.
Posibil ca daca tot mai multi oficiali din tarile mai dezvoltate vor lua atitudine si vor dezvalui raul ce-l fac in lume acesti indivizi ce se cred mai marii lumii,se va ajunge la eradicarea activitatilor acestui grup.Ceva trebuie schimbat....spun mereu asta,dar nu intrevad nimic ,doar vorbe,vorbe...Am ajuns sa cred ca numai o forta Divina mai poate restabili ordinea dorita...
Sa auzim de bine,Sefora

simona spunea...

Deci ei creeaza problemele ca mai apoi tot ei sa dea si solutia ,dar cu fiecare problema creata solutia incorseteaza libertatea populatiei .Durerea mare e ca cu aceste grupuri nu te poti bate au toata puterea ,sunt in toate guvernele de pe pamant, in orice primarie a oricarui orasel ,in orice armata din lumea asta indiferent de care parte lupta ,(vezi cel de al doilea razboi mondial sustineau atat pe nemti cat si pe ceilalti ),justitia ,politia , si oricare din religiile acestui pamant sunt ale lor .Si atunci ramane intrebarea cum sa scapi de ei ,cum sa lupti cu ei ?

Anonim spunea...

La ora actuala omenirea este impartita in trei mari categorii :stapani ,slugi si sclavi . Bineinteles ca oficial poarta alte denumiri .Asa ca nu trebuie sa ne mai mire nimic .Acestea sunt doar niste maruntisuri .Realitatea este mult mai cruda !

Anonim spunea...

http://lightworkersxm.wordpress.com/2013/04/13/bilderberg-meeting-2013-5th-to-9th-june-watford-the-grove-hotel-hertfordshire-this-should-be-a-scene-for-mass-arrests-the-bilderberg-group-are-a-group-of-oligarch-terrorists-that-make-decisio/

cristi spunea...

Iar bilderbergii...si totusi si ei sunt doar "o frunza a verzei", inca o peredea pentru a ascunde centrul. Foarte curajos acest judecator. Dar dincolo de biderbergi si CIA sta ascunsa o hidra, criminala, dar care nu mai are prea mult de trait. Eu sper din tot sufletul ca zbaterea ei sa nu provoace prea multe victime.
e asemenea, ceea ce se intampla la noi este oglinda fidela- in mic- a ceea ce se intampla global - in mare. Experimentele pe noi s.au intensificat dupa ce bilderbergii si alte frectii de acest gen ne.au vizitat.
Le doresc o pulverizare dureroasa.

Anonim spunea...

Tot acesti nenorociti au comandat si daramarea turnurilor din New York,setea de putere si control le-a luat mintile.Dumnezeu sa-i pedepseasca cum o fi mai rau.