duminică, 7 aprilie 2013

Și eu ascult Radio Vocea Sufletului. Îl recomand! :))


Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau.
http://radiovoceasufletului.ro

8 comentarii:

cristi spunea...

Ma.am tot uitat la maimutica asta si prima data am crezut ca e un puiut. Pe urma m.am uitat mai bine si am vazut ca are fire albe si riduri si mi.am dat seama ca e o maimutica in varsta. Dar are parul din cap des si negru...si am concluzionat: radio Vocea Sufletului i.a reindesit si recolorat parul, deci... te intinereste daca.l asculti!
Roxin, sa postezi chipul maimuticii peste o luna de ascultat radioul, sa vedem evolutia. Binenteles ca pot si restul ascultatorilor sa o faca cu chipul lor.Eu ma voi urmari in oglinda.
Auditie placuta.

Lucia spunea...

Inseamna ca suntem pe aceeasi frecventa...:))
Multumesc

Rosa spunea...

As lua-o acasa ...atat de frumusica e !:)

ile spunea...

Va trimit acest gind timpit care ar avea ca raspuns expresia de pe mutricica fetitei din imagine:daca Rusia face survolari in spatiul aerian al Romaniei si Ungariei ca shimb de incredere cu SUA care survoleaza si ea ogorul aerian Rusiei in cadrul acordului SKY free bla...bla... ,ce-ar fi sa greseasca baietii sa treaca putin si pe desupra Bucegilor cum au mai facut si alti 'destepti"siaceia nu mai pot sa ne spuna ce li s-a intimplat de fapt? Nici nu stiu de ce nu se duc rusii sa sboare deasupra River Mississippi si de acolo impreuna cu americanii sa zboare peste Yangtze ca sa se cunoasca mai bine.

Anonim spunea...

Ile,
esti total pe langa subiect...
Asculta-ti si tu odata Vocea Sufletului...

Anonim spunea...

Maimutica asta o fi vie? Sau o poarta cineva pe mana si i-a mai pus si niste par, i-a marit ochii si, privindu-ne dincolo de moarte parca, ne spune: Am fost si eu odata ca voi.....

Anonim spunea...

seamana cu ponta dupa plagiat, e inocenta.

kasandra spunea...

Minunata si absolut cuceritoare maimutica. Ponta nu stiu daca seamana cu o maimutica ; pare mai degraba un copil "razgaiat " care pare a zice ---Daca nu va jucati cu mine asa cum vreau eu ,imi iau jucariile si pleeec !...... de parca i-ar parea rau cuiva...