joi, 11 aprilie 2013

Situația donațiilor pentru asociația Geto-Dacii, astăzi:

Pentru că dorim ca activitatea noastră în cadrul Asociației Geto-Dacii să fie transparentă, vă vom informa periodic atât despre situația donațiilor pe care ni le oferiți voi, prietenii noștri, cât și despre faza în care se găsesc proiectele asociației.

Astăzi, la două săptămâni de la prezentarea pe internet a asociației și a proiectelor noastre, s-au adunat următoarele sume de bani, din donații:
- 2.150 Lei
- 500 Dolari
- 330 Euro

Au făcut donații un număr de 11 persoane cărora le suntem recunoscători.


Este un început timid, ținând cont de numărul mare de vizitatori ai siteului asociației www.geto-dacii.ro și de miile de likeuri și shareuri date pe Facebook, dar este un început. Fără susținerea voastră nu o să putem face prea multe. Vom face însă tot ceea ce este omenește posibil pentru a duce la capăt cât mai multe dintre proiectele pe care le avem.

Să aveți zile luminoase!

Daniel Roxin

P.S. Proiectele Asociației Geto-Dacii pot fi studiate aici: www.geto-dacii.ro

7 comentarii:

Anonim spunea...

Prezent!

Rosa spunea...

Daniel,as prefera un cont bancar...in euro ...pentru un transfer ..pt Asociatie ,Radio Vocea Sufletului si ce mai e nevoie ...

Daniel Roxin spunea...

Multumim, Rosa! Contul in Euro al Asociatiei Geto-Dacii: RO37RNCB0746131680410002

Anonim spunea...

S-ar putea sa aveti surpriza sa va cunoasca mai multi romani de-afara decat din tara, raportat la numarul de romani de afara si cel din tara; din banii donati e bine sa faceti un turneu de promovare in cateva orase principale din tara si sa vedeti cu adevarat cati stiu despre asociatie sau radio vocea sufletului sau emisiunea de la nasu' ( cat despre emisiune se poate contabiliza oarecum rating-ul) si care e "traco-daco-sceptismul" in Romania de azi....

Anonim spunea...

Vestigii arheologice spectaculoase, descoperite la poalele cetatii Enisala, in Tulcea
http://www.ziare.com/magazin/arheologie/vestigii-arheologice-spectaculoase-descoperite-la-poalele-cetatii-enisala-in-tulcea-1229737

Calin spunea...

Problema celor mai multi este probabil ca le este rusine sa participe cu sume mai mici si atunci prefera sa nu participe deloc. Este o mare greseala, deoarece daca din miile de oameni care intra zilnic pe site, dau like pe facebook, sint interesati de subiecte, sint bucurosi sa descopere o astfel de initiativa si vor sa o sprijine, fiecare ar participa macar cu 10 lei intr-o luna, s-ar strange sume suficiente pentru derularea mai multor proiecte (5.000 de oameni x 10 lei/luna = 50.000 lei = aproximativ 11.000 euro). Sintem multi si impreuna putem fi puternici. E foarte clar ca fara bani nu se poate face nimic, decat visa in fata calculatorului. E foarte clar ca 11 oameni din miile care profita de aceste site-uri si informatii este mult prea putin. Dar sa nu deznadajduim! Sa dam toti cat putem, oricat de putin, si sa dam sfara-n tara sa cautam sponsori! Sa ne inscriem in asociatie! Incetul cu incetul va incepe sa se invarta roata.

nan spunea...

Spune ceva Calin ,daca se aduna lunar min 10 lei ,max cat poate fiecare pentru ca de la 11 la 5000 este o mica , mare diferenta.Mai bine ne bazam pe sume fixe decat inexistenta:d-ne ajuta!