sâmbătă, 27 aprilie 2013

Ticăloșia ticăloșiilor: UE vrea numai semințe "înregistrate", pentru a face jocul producătorilor de organisme modificate genetic!!! VIDEO


In urma unui lobby insistent si agresiv pe langa anumiti fuctionari europeni, marile companii producatoare de organisme modificate genetic (seminte de plante, etc.) vor supune la vot PE DATA DE 6 MAI, ÎN ACEST AN !!! in cadrul Comisiei Europene,  un Regulament ce va deveni obligatoriu pentru toate tarile din UE (inclusiv Romania), potrivit caruia agricultorii autohtoni nu vor mai putea cultiva si desface spre comert produse agricole (fructe, legume, cereale, etc.) ale caror seminte nu au fost inregistrate in Banca de Seminte Europeana.

Motivatia adoptarii unui astfel de regulament consta in “ingrijorarea” oficialilor europeni pentru siguranta alimentara si sanatatea populatiei (adica nu cumva ca cetatenii Europei sa manance plante sau alimente “ne-sigure” sau “ne-verificate”) !

Inregistrarea unui singur soi de seminte va costa cam 12.000 euro, evident, avantajate fiind companiile multinationale, iar nu micii producatori, posesori ai unor banci de seminte naturale, autohtone, care nu au nici interesul si nici banii sa inregistreze aiurea soiurile autohtone de seminte.

Vizionează emisiunea de pe Nașul Tv din 25.04.2013 pe tema organismelor modificate genetic. Invitatii lui Radu Moraru: membrii asociatiei Eco Ruralis (ecoruralis.ro) si avocat Mihai Rapcea (rapcea.ro).

Sursa: rapcea.ro

10 comentarii:

Anonim spunea...

si noi oamenii mici si prostuti inca mai credem in democratie. democratia este cea mai mare puscarie din toate punctele de vedere. n-am vrut ..UE, nu-mi trebuie si ar fi bine sa ne desteptam cu totii

Adrian64 spunea...

UE cea disperata, simte ca ori risca totul si poate castiga, ori piere in mod SIGUR. Parerea mea e ca, oricum ar da-o, UE tot pierde. Important e sa nu consume energia noastra, degeaba !

Adrian64 spunea...

Am incercat sa vizionez materialul, dar apare o defazare intre sunet si imagine, culminand cu ultimile 10 minute in care exista imagine dar sonorul este inchis. Este o eroare de server ?

cristi spunea...

Tribunalul de la Nurnberg pentru crime de razboi a ordonat descompunerea cartelului IG Farben in companii componente: Bayer, BASF, Hoechest-care a devenit Aventis-inghitit cu ajutorul lui Sarkozi de Sanofi (cartel al medicamentelor si nu numai!). Vi se par cunoscute?
IG Farben, condus printre altii si de Fritz Ter Meer si Carl Wurster, condamnati de Tribunal, ajung dupa anii 50 presedintele companiei Bayer si respectiv BASF.
Mai departe: Halmuth Kohl, fost angajat la BASF, protejat al lui Wurster ajunge cancelar, dupa el vine Merkel, protejata lui Kohl.
IG Farben producea gazul care ucidea europenii pe la Auschwitz si nu numai!
Inca un minut:Walter Hallstein, la 23.01.1939, ca decan al Facultatii de drept de la Universitatea din Rostock, tine un discurs propagandistic nazist. Acelasi, in anul 1957 introduce "Principiile Conducerii" in Tratatul de la Roma, document fundamental al UE.
Primul ambasador al Germaniei la Bruxelles a fost Carl F. Ophuels, membru al partidului nazist, mana dreapta a lui Hallstein.
Si ar mai fi de scris multe, dar concluzia este: parintii fondatori ai UE au fost NAZISTI!
BASF ne da INITIUM in loc de gaz sarin, Sanofi ne dau medicamente bune, bune,Bayer la fel.
Sa nu va mire ce vor mai incerca astia ca sa ne extermine!!!
O parte din informatiile de mai sus au fost de curand descoperite de o serie de cercetatori, spun ei, fara un efort prea mare. Adica informatia e la indemana dar nimeni nu o vrea.
Prizionierii din lagarul de la Auscwitz au construit complexul industrial de 24 kmp ai Cartelului IG Farben, noii prizioneri ai lagarului european vor construi pe suprafata batranului continent noul complex al Cartelului disimulat in corporatiile amintite!
Adevarul ne va face liberi.

Daniel Roxin spunea...

Da, se pare ca e o problema de la incarcarea materialului...

cristi spunea...

Am uitat sa trec adresa: www.profit-over-life.org, arhiva online care deschide inregistrarile Tribunalului de Razboi de la Nurnberg si de unde rezulta clar ca finantarea si planificarea celui de al II razboi mondial a fost facuta de Cartelul IG Farben! Cine sunt in spatele nazistilor ce conduc cartelul si astazi?
Proiectul NT-2 (Nurnberg Tribunal - two) este de mare actualitate, iar Merkel asta si acolitii ei (mai stiu unu', doi, dar imi scapa acum numele) se grabesc sa ajunga acolo!
Succes la studiu.

I.M. spunea...

Buna ziua.
Mie mi se pare ca aceste masuri sunt unele de "protectie", dar nu a tuturor.
Alimentele din semintele modificate genetic vor FI PENTRU ANUMITE POPOARE CARE TREBUIESC ELIMINATE, protectia este PENTRU ANUMITE POPOARE PRIVILEGIATE!
Adica pentru Roamnia EXTERMINAREA ("PAMANTUL FAGADUINTEI pentru.....stim noi cine) si vre-o tara mai micuta acolo, precum Bulgaria, Serbia sau cine mai stie!
Daca nu ne vom spune, RASPICAT, punctul de vedere acest pamant va reveni TARILOR PUTERNICE!
ROMANIA TREZESTETE!
I.M.

Unknown spunea...

Chiar in definirea criteriilor pe baza carora vor eliminarea semintelor noastre respira prin toate literele ideologia nazista privind puritatea resei alese. Semintele lor sunt MAI STABILE, sunt MAI PRODUCTIVE şi MAI UNIFORME decat ale noastre, in schimb nu sufla o vorba de valoare nutritiva, gust, savoare, culoare, aspect, valoare terapeurica etc. Nu glumesc, chiar astea sunt criteriile pe baza carora vor sa ne incarcereze semintele. Nimeni nu aduce aminte nenumaratele studii care arata marele grad de adaptare la mediu al semintelor traditionale, de faptul ca rezista la seceta, la bacterii, fungi si insecte incomparabil mai bine decat zombiurile lor.
Acest aspect al nazismului regulamentului privind semintele constituie un puternic motiv pentru care societatea civila din Germania si Austria il resping vehement, ONG-ul ARHE-NOAH lansand dezbaterea pe acest aspect.
Vina noastra a societatii civile e ca tot timpul am fost in defensiva; am tot reactionat la ce ne-au facut sau la ce au incercat sa ne faca dar lucrurile se schimba si e timpul sa trecem sa conjugam verbul A ACTIONA si nu pe cel a reactiona si daca tot mi-am dat drumul la scris va spun doar un aspect la care ma gandesc si faptul ca doar ma gandesc e ca nu am cunostintele si mijloacele necesare de al pune in practica si anume:
De la primele alegeri care nu au respectat referendumul cu cei 300 de parlamentari totalitatea actelor, hotararilor, legilor, tratatelor interne si internationale etc... luate de toate institutiile derivate din parlamentul ales ilegal sunt nule si poa sa zica ei orice si sa se dea cu fundul in sus ca din punct de vedere al DREPTULUI sunt in ilegalitate, ei, nu noi.
Si acum solutia: O petitie online de demitere a parlamentului sustinuta de o campanie a tuturor ONG-urilor cu tabele de semnaturi in strada si sa vedeti atunci.
Asa de rau imi pare ca nu mai am 30-40 ani, pentru ca vedeti voi prieteni acesti ilegalisti ne fac viata amara si asta pentru ca noi am tacut atunci cand nu au vrut sa treaca la 300 parlamentari dar asta-i alt subiect deja.
Revenind la problema semintelor, conform prietenilor nostri(Ecoruralis) din occident acolo a inceput un adevarat cutremur incepand cu conflictul de interese a celei ce a scris Regulamentul(Isabelle Clemant-Nissou) continuând cu criteriile care sunt de sorginte nazista si terminand cu afectarea tuturor, atat producatori cat si consumatori.
Deja comisarii Austriei, Germaniei si inca vreo cativa au inceput s-o coteasca, vezi doamne ca n-au fost bine informati si d-alde deastea si ar fi bine sa nu-i slabim pana pe 6 mai.
Sa auzim de bine prieteni!

Marian spunea...

Şi totuşi trebuie să existe o soluţie ca să scăpăm din ghearele acestui monstru numit UE. Dacă se asociază mai mulţi avocaţi buni cred că pot obliga cumva guvernul să organizeze un referendum să vedem dacă românii vor să mai fim membrii ai UE mai ales că noi nu am avut un referendum de acest fel când am aderat la UE. Înfricoşător e că acum văd că ni se cere şi renunţarea la suveranitate... http://jurnalul.ro/editorial/cui-ii-dam-suveranitatea-642083.html

Mihaela spunea...

cred ca vor fi multe manifestatii in strada in toata Europa, daca se adopta un astfel de regulament. Sa creada ei ca (ne) manipuleaza viata!