marți, 21 mai 2013

Dezvăluiri incredibile despre fracturarea hidraulică și gazele de șist


Doar în Bârlad se vor introduce în sol 10 milioane de litri de substanțe toxice, adică aproximativ 200 de cisterne a câte 50 de tone fiecare, și asta doar la o primă fracturare (se fac mai multe)!!!
FII RESPONSABIL ȘI RĂSPÂNDEȘTE ACESTE INFORMAȚII CÂT DE MULT POȚI!

Dovada cea mai clară a ticăloșiei clasei politice din România este modul în care abordează problema fracturării hidraulice pentru a scoate din pământ gazele de șist. Ei bine, vechea putere PDL-istă este cea care a semnat contractul cu Chevron, în vederea exploatării gazelor de șist prin metoda fracturării hidraulice. Actuala putere USL-istă i-a acuzat atunci pe PDL-iști de trădarea interesului național și și-a făcut campanie electorală ca oponentă a fracturării hidraulice. Dar asta doar până au câștigat alegerile! Pentru că acum și acești ipocriți au schimbat foaia și susțin exploatarea gazelor de șist prin metoda hidraulică.

Haideți să vedem ce presupune asta, pentru că aceste detalii vă vor șoca!!!

Într-o emisiune de acum câteva zile de pe Realitatea tv, realizată chiar în Vama Veche (stațiune care, alături de Costinești, este unul dintre obiectivele unde Chevron are concesionate terenuri pentru a-și pune sondele), s-au adunat o serie de specialiști și jurnaliști pentru a discuta despre pericolul pentru mediu al acestei metode de exploatare a gazelor.

Un specialist din orașul Bârlad (alt obiectiv al Chevron) a arătat că doar în orașul său, la o primă acțiune de fracturare hidraulică (pentru fiecare zonă se fac mai multe fracturări!!!!!!!!!!) se vor injecta în sol  2 miliarde de litri de apă în amestec cu nisip și substanțe chimice.

Iată căteva calcule bulversante pe care le-am făcut plecând de la această informație:

- 2 miliarde de litri de apă înseamnă 40.000 (patruzeci de mii) de cisterne a 50 de tone fiecare. Acest volum de apă, ATENȚE!, este necesarul de apă potabilă pentru orașul Bărlad (70.000 de locuitori la recensământul din 2002) pentru 41 de ani, în situația în care fiecare locuitor ar consuma zilnic 2 litri. OARE ÎN CÂT TIMP SE VA AJUNGE LA O CRIZĂ A APEI?

- o singură fracturare hidraulică de aceeași mărime, care s-ar realiza în șase obiective Chevron, ar consuma necesarul de apă potabilă pentru întreaga populație a României, pe un an de zile;

 - 0.5% din acest volum îl constituie substanțele chimice, toxice, dintre care specialiștii spun că 58 sunt cancerigene. 0.5% din 2 miliarde (cazul orașului Bârlad) înseamnă 10 milioane de litri de substanțe toxice, adică 200  de cisterne a 50 de tone fiecare. Și e vorba de o singură fracturare, într-o singură zonă...

Și acum, surpriza surprizelor: Ministerul Mediului ne asigură că nu există niciun pericol pentru mediu!!! Eu cred că oamenii ăștia sunt de pe altă planetă... Adică ei ne spun că, deși introduci o cantitate uriașă de substanțe toxice în sol, deși procedeul fracturează rocile din subteran pentru a permite gazului să fie scos la suprafață, în mod SIGUR aceste substanțe toxice nu se vor infiltra în pânza freatică, nu vor afecta solul, iar fracturarea din subteran, care presupune presiuni uriașe, nu va influența plăcile tectonice și n-o să ne trezim cu vreun cutremur care să se lase cu pagube importante la suprafață!!! Este incredibil cu ce tupeu ne mint acești indivizi! 

În același timp, toată această tevatură, toată această crimă împotriva naturii și a acestei țări se face pentru o redevență (bani pe care Chevron îi plătește statului român) cuprinsă între 3,5 și 13,5%, în funcție de situație... Adică MAI NIMIC... Cum poate fi în interesul național așa ceva?!? Cu poți să pretinzi că o să-ți câștigi independența energetică cu o redevență de 3,5%?

În alte state din Europa, rezervele de petrol, spre exemplu, sunt exploatate de firmele private pe baza unor redevențe cu mult peste 50%. La noi însă, această clasă ticăloasă de politicieni pare să acționeze pe față, fără nicio jenă, împotriva interesului național.

Bulgarii, dar și alte state, au interzis fracturarea hidraulică. Adică la alții se poate... Oare de ce au interzis-o? Pentru că își protejeazî interesele și țara, pentru că știu ce consecințe catastrofale există... 

Oameni buni, nu credeți că este vremea să ne recuperăm țara din mânile nemernicilor? E timpul să acționăm! Și trebuie să acționăm cât mai repede pentru că în câțiva ani nu o să mai avem ce recupera!

În acest sens, vă recomand să studiați alternativa pe care v-o propune mișcarea Meritocratică. Soluția? - Îndepărtarea întregii clase politice de la guvernare și instaurarea unui nou sistem social: MERITOCRAȚIA.


Un articol de Daniel Roxin

37 de comentarii:

Alexandra spunea...


Pe cine strigi,la cine faci apel Daniel?Romanii dorm....cei care mai sunt activi pe bloguri sunt foarte putini in comparatie cu maleficul care pluteste peste tara asta.(si daca nu mai plutetste,raul a fost facut,misiunea terminata,tara noastra este la pamant).Pe oamenii care ies in strada nu-i asculta nimeni.
Traim zile urate,foarte urate pentru Romania.Ar trebui ca toti romanii sa iasa in strada.Cu furci,topoare si multe tepe.

Rosa spunea...

...Daniel iti MULTUMESC din suflet ...pentru acest minunat articol...care ...m-a emotionat ...pana la lacrimi ...Un secret ...Barladul ..este orasul meu natal...MULTUMESC...ca te implici...si ca-ti pasa ... Esti un exemplu bun pentru noi ceilalti..... La randul nostru ...ar trebui sa facem si noi ceva ...nu stiu ce ...dar voi fi alaturi de cei care stiu ce trebuie facut ...impotriva celor ...care ne vor raul ...Parerea mea ...de a ne recastiga dreptul la o viata prospera ...fara a fi amenitati ...de situatii ...care ne-ar pune sanatatea si viata in pericol ...Poate acum in al 12-lea ceas ...se vor trezi si cei care ne conduc...si vor sti sa ia deciziile corecte ...pentru ca noi ..sa traim in PACE ,IUBIRE si ARMONIE ...si toate generatiile viitoare ...ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU !

Anonim spunea...

Fiti pe pace dragilor; aveti rabdarea lui Iov; nimeni si nimic nu e de nerecuperat; un chimist ar spune: "Totul se transforma..." Omul, in genere, e o fiinta care se sperie destul de repede fara o baza solida cum e credinta; cutremurul care se va produce nu va fi numai cel de pamant - care oricum va afecta si tarile din jur, ci va fi un cutremur cu vijelii si seceta in plan spiritual; aveti rabdare cel putin pana la toamna; atunci se vor inmulti brusc semnele de intrebare; oricum e bine sa procedam asa cum ne-a sfatuit Maica Tereza... fiti pe pace.....

Anonim spunea...

Va recomand filmul Promised Land cu Matt Damon, atinge exact subiectul exploatarii gazelor de sist in satele din America! Un film foarte bun, am ramas cu gura cascata.

Alin Sergiu spunea...

:) Imi place de voi. Si eu simt ca voi, dar Alexandra are dreptate: suntem putini. Si partea si mai trista abia acum urmeaza: nici noi, astia putini, nu facem ceea ce trebuie. A trebui sa ne sacrificam vietile pentru a ne salva tara, a ne salva pe noi, a ne salva sufletele. Si asta n-o face nimeni, nici macar dintre cei putini. Noi vorbim si... cam atat.

Adrian64 spunea...

@ Anonim: de acord cu rabdarea, dar insotita de cunoasterea adevarului si perseverenta in Armonie cu noi insine si Pamantul care ne ofera masa si casa.
Cutremurul este o solutie extrema, in forta, pentru restabilirea unui echilibru. Mergand pe ideea asta, am putea considera ca si extinctia acestei rase umane (violenta si iresponsabila pentru acest colt de Univers) este o masura de siguranta si protectie a celorlalti. Pare aberanta alternativa, dar dintr-un anumit plan de vedere ea a fost o solutie; putin dorita dar utila in caz extrem. Chiar trebuie sa ne bazam pe asta (adica sa asteptam o toamna, o iarna ...) ?!

Anonim spunea...

Un articol bun cu date concrete, dar solutia !? Propune ceva practic ... manifetatii, ce vrei tu, dar nu absurditati ... "Îndepărtarea întregii clase politice". Tu esti serios sau ce?

I.M. spunea...

Buna ziua.
Eu am incredere in D-l Roxin si cei care-l inconjoara, stiu ca vor reusi sa trezeasca CONSTIINTA ROMANEASCA in fratii, inca, adormiti!
Noi trebuie sa-i fim alaturi, sa facem lobi, nu ca severin, la cei din jurul nostru, sa-i sprijinim asa cum putem fiecare, unii financiar, altii prin rugaciuni, asa cum am spus, lobi etc.
Mie mi se pare extrem de important in acest RAZBOI PSIHOLOGIC care se duce in aceasta perioada, sa ne schimbam noi modul de A GANDI, A ACTINA, A VORBI, toate, dar absolut toate sa aibe la baza IUBIREA SI COMPASIUNE!
Iubirea este o arma INVINCIBILA, trebuie sa-i iubim pe cei care ne vor raul pentru ca sunt "orbi" si urmeaza COMPASIUNEA pentru ca ei se condamna.
Daca tinem cont de aceste doua CONCEPTE vom INVINGE.
Sunt absolut sigura!
D-le Roxin, Doamne ajuta, va sunt alaturi.
Cu respect,
I.M.

cenzuratul spunea...

Fiecare primeste in viata pe masura inteligentei si intelepciunii alegerilor documentate/ nedocumentate, pe care le-a facut in trecut.

Atunci cand se alege in grup, cei inteligenti/intelepti/documentati/informati au de suferit de pe urma alegerilor facute si de catre cei neinteligenti/neintelelpti/ nedocumentati/neinformati.

In democratie au dreptul sa voteze si cei neinteligenti/neintelepti/ nedocumentati/ neinformati, care sunt mai multi decat cei inteligenti/intelelpti/documentati/
informati.

Specia umana cu inteligenta negativa a fructificat aceasta veriga slaba a sistemului de alegeri din democratie si a folosit-o/o foloseste in folosul ei in detrimentul speciei umane cu inteligenta pozitiva si al speciei umane fara nici un fel de inteligenta.

Trebuie ca specia umana cu inteligenta pozitiva sa smulga puterea din mainile speciei umane cu inteligenta negativa.Numai ca acest lucru se poate face foarte usor doar daca doreste specia umana cu inteligenta pozitiva sa conduca lumea.

In prezent in lume specia umana cu inteligenta pozitiva nu doreste sa conduca lumea sau daca exista indivizi care apartin acestei specii umane cu inteligenta pozitiva si vor sa conduca lumea, acestia sunt mult mai putini decat indivizii care fac parte din specia umana cu inteligenta negativa, care conduc in prezent lumea.

Trebuie sa se produca o mutatie in structura de personalitate a speciei umane cu inteligenta pozitiva, pentru ca noua structura de personalitate rezultata sa duca nu numai la modificari la nivelul constiintei ci si la nivelul actiunilor/comportamentelor speciei umane cu inteligenta pozitiva in asa fel incat aceasta sa-si doreasca sa smulga puterea de la specia umana cu inteligenta negativa si sa conduca lumea, dupa alte criterii total diferite fata de cele actuale.

Rolul esential in aceasta producere a unei asemenea mutatii in structura de personalitate a speciei umane cu inteligenta pozitiva il are educatia. Educatia se face si cu ajutorul televiziunii.

cenzuratul spunea...

Mesaj pentru:
1)domnul RADU MORARU de la NASUL TV;
2)domnul PRIMO LAURENTIU realizatorul emisiunii Meritocratia de la Nasul TV:

Deocamdata, meritocratia nu se poate implementa cu succes, deoarece nu exista suficienti indivizi care apartin speciei umane cu inteligenta pozitiva care sa-si doreasca sa conduca lumea.

Mai intai trebuie sa se produca o mutatie in structura de personalitate a indivizilor, care apartin speciei umane cu inteligenta pozitiva pentru ca acestia sa-si doreasca sa conduca lumea si la nivelul actiunilor/ comportamentelor si nu numai la nivel declarativ.

O sa-mi spuneti ca acestia exista deja intr-un numar foarte mare. Da, exista intr-un numar foarte mare cei care numai doresc implementarea MERITOCRATIEI. In schimb cei care doresc si sa treaca la actiune si sa faca ceva concret prin propriile comportamente si sa-si asume responsabilitati si riscuri sunt foarte rari/putini.

Care este solutia? Solutia este mai intai producerea mutatiei in structura de personalitate a indivizilor cu inteligenta pozitiva, pentru ca acestia sa treaca la actiunea de a conduce lumea asa cum am mentionat in comentariul de mai sus.

Dvs puneti caruta in fata cailor, crezand ca veti putea sa implementati MERITOCRATIA intr-o lume in care indivizii cu inteligenta negativa care doresc sa conduca lumea sunt mai multi decat indivizii cu inteligenta pozitiva care doresc sa conduca lumea.

Totusi nu pot sa afirm ca ideea dvs de a implementa "MERITOCRATIA PESTE NOAPTE" are si o doza de naivitate, care rezulta din lipsa cunostintelor din domeniul sociologiei/ pedagogiei/psihologiei.

Nu este suficient sa fii un bun manager/specialist in economie ca sa conduci lumea dupa regulile MERITOCRATIEI. Trebuie sa fii si un foarte bun sociolog/pedagog/ psiholog.

Acestea sunt cateva din marile lipsuri ale noului sistem pe care-l promovati.Aplecati-va urechea si catre specialistii in stiinte socio-umane nu numai catre specialistii in stiintele economice. Ce vrea sa insemne asta? Ca la emisiunile de la Nasul TV, dvs trebuie sa invitati nu numai specialisti in economie ci si specialisti in sociologie, pedagogie si psihologie. Veti fi foarte surprins sa constatati care sunt slabiciunile MERITOCRATIEI daca se implementeaza in conditiile actuale in care indivizii cu inteligenta pozitiva care doresc sa actioneze ca sa conduca lumea sunt mai putini decat indivizii cu inteligenta negativa care conduc lumea in prezent.

Domnilor de la NASUL TV, RADU MORARU si PRIMO LAURENTIU, o sa ma intrebati pe cine sa invitati? Pentru inceput o sa va recomand sa invitati periodic pe urmatorul invitat de mai jos, daca va considerati cu adevarat o televiziune libera asa cum va promovati:


http://danieldavidubb.wordpress.com/de-ce-un-blog-daniel-david

cenzuratul spunea...

Domnule Radu Moraru de la NASUL TV difuzati la NASUL TV si filmul de mai jos in cadrul unei emisiuni care sa aiba subiectul "Riscurile exploatarii gazelor de sist in Romania", asa cum ati facut si cu difuzarea filmului despre criza din Argentina:

http://documentare.digitalarena.ro/tinutul-gazului-2010

Domnule Daniel Roxin ma bucur de faptul ca v-am gasit blogul personal/acest site in infinitul univers al internetului.

Multa forta si tarie in izbirea cu putere a influentei negative asupra poporului roman, pe care o au televiziunile aservite tradatorilor care conduc Romania.

cenzuratul spunea...

Inteligenta pozitiva si inteligenta negativa:

http://www.google.ro/books?id=gLDCnJlFWsgC&printsec=frontcover&hl=ro#v=onepage&q&f=false

OctogonX spunea...

ceea ce iese din pamant ...adica gazul ...trebuie sa se lase adica cu cat gaz vor scoate mai mult cu atat pamantul se va lasa mai mult sa nu punem in discutie ....DISTRUGEREA DELTEI DUNARII PRIN POLUARE APELOR CU COMPUSI NECUNOSCUTI AL CAROR EFECT ESTE NESCUNOSCUT otravirea pestilor cu metale grele si implicit a populatiei ...si multe altele fiind foarte aproape de Dunare si de ape care au legatura cu ea si Marea Neagra si diversitatea ei sunt in pericol cred ca ar trebuii mediul Universitar sa reactioneze puternic ...cele care au legatura cu chimia ...se stie de hidorgenul sulfurat din Marea Neagra dar nu se stie de reactia cu compusii respectivi ...fizica ...legatura cu fortele care se vor exercita asupra zonelor respective ...cele care au legatura cu biologia ...distrugerea mediului si otravirea lui pe timp indelungat cu repercusiuni extreme in timp...cred ca e o problema majora care ne priveste pe noi ...pe copiii nostrii ...pe nepotii nostrii ...ar trebuii sa ne trezim si sa spunem NU intr-un fel clar si concis

mocanuadrian1954 spunea...

Cine spune ca nu are repercursiuni asupra panzei freatice minte, iar cei care preiau acest slogan se inseala. Apa freatica in sol se scurge ca orice apa de suprafata de la o cota mai inalta catre o cota mai joasa, numai ca viteza de scurgere este influentata de granulatia solului. In solul argilos viteza este minima iar in solul bolovanos este cea mai mare. Deci apa se polueaza in special pentru cei care se afla cu terenul in partea din aval a exploatarii gazelor de sist. De asemeni introducand substante chimice in sol, apa si implicit si solul se polueaza cu acea substanta, dar si cu substantele care stau ascunse in solul respectiv, in urma reactiilor chimice care apar ca urmarea introducerii de substante straine. Sa nu uitam de asemeni ca avem in tara zone in care apa freatica este toxica deoarece contine nitriti si nitrati, ca urmare a aplicarii ingrasamintelor chimice bazate pe azotat de amoniu, iar unii din cei care au consumat apa din astfel de zone sau imbolnavit, iar unii copii mici chiar au murit. Deci orice substanta chimica bagata in sol fara un studiu prealabil facut in zeci sau chiar sute de ani nu poate fi considerat sigur, deoarece efectele pot aparea intr-un timp mai scurt sau mai lung. De asemeni sa nu uitam ca in tara pe anumite zone, in special in zona de campie exista soluri, soloneturi, solonceacuri, cu saruri si fertilitate foarte scazuta in care apa freatica este foarte rea la gust, fiind toxica, pentru diferite organisme, inclusiv organismul omului. In privinta cutremurelor, nu ma pricep deci nu comentez.

Rosa spunea...

Nici O CONDITIE EXTERIOARA -fracturarea hidraulica si gazele de sist-pentru ca despre asta discutam ....nu trebuie sa perturbe ECHILIBRUL NOSTRU INTERIOR...Nici saracia ,nici bogatia ,nici democratia ,nici ...nici...Toate acestea sunt EFECTE...iar daca le traim ...e pentru ca noi le-am creat ...ARMONIA...este CHEIA oricarei evolutii...este o stare interioara ... ...Pentru atingerea ARMONIEI INTERIOARE ...1-ACCEPTAREA REALITATII...fie ca ne place sau nu ...Secretul LIBERTATII,ABUDENTEI ,DETINERII si FOLOSIRII PUTERII...unor RELATII PERFECTE ...atat cu SINE cat si CU CEILALTI ...este atingerea ARMONIEI ...Trebuie mai intai sa lucram la ECHILIBRUL nostru interior ...avem atatea surse de unde ne putem documenta ... sa ne gasim PACEA INTERIOARA ...si dupa ..vom gasi cai pasnice ...sa ne rezolvam problemele ...exterioare ...Daca nu vom proceda asa ...vom mai avea de acum inainte ..inca 2000 de ani de SUFERINTA ...E parerea mea ..

Unknown spunea...

Putem face şi noi ceva, putem semna petiţia:
http://www.petitieonline.com/nu_vrem_exploatarea_gazelor_de_sist_in_romania_prin_fractionare_h

Puteti viziona filmul Gasland, care relatează drama comunităților afectate de asemenea exploatări:

http://www.filmeonline2012.info/gasland-2010-documentar-online-subtitrat

Pagina de informare:

http://www.facebook.com/pages/Impotriva-exploatarii-gazului-de-sist-prin-fractionare-hidraulica/367516606594649

Grup pe FB:

http://www.facebook.com/groups/444752518917275/

Alte dovezi:
http://www.youtube.com/watch?v=FWGXHFY6hzI
http://www.youtube.com/watch?v=1ymHdPknAn0

http://www.youtube.com/watch?v=Q9ViypstLm4

ile spunea...

http://daniilgaucan.wordpress.com/2013/04/24/eclipsa-de-luna-in-scorpion-25-aprilie-2013-ora-2256-ora-romaniei/
Se poate crede ca nu are legatura,insa toate au legatura intre ele,pentru ca a existat dezastrul actual din America, tornadele recente cit si criza bancara,se rasfring toate asupra oamenilor si pamintului. Iacata o ironie despre puterea negativa a omenirii :inainte dezastrele pamintului se rasfringeau asupra oamenilor locului,acum reusim si noi oamenii prin foamea si inconstienta noastra sa provocam rau locului pe care traim. Asta pare a fi puterea pe care o urmaresc guvernele tarilor, la ASTA S-A AJUNS. Vor ajunge ploi si vijelii si pe la noi prin tara,iar eclipsa de 25 nu se stie ce mai poate aduce...Tot pentru oameni si pamint. Despre criza din America se spune ca ar fi provocat-o pe cea din Europa. Am vazut azi pe Digi Life publicitate despre un documentar despre China, prezentatorul american emitea niste judecati, niste concluzii. Judecati Domnule Roxin urmatoarele:CHINA cu populatia 1/5 din cea de pe intregul glob cultiva nationalismul(lucru periculos dupa comentariul prezentatorului) s-a extins economic (nu militar si politic ca America-parerea mea) in intrega lume, este in pericol sa intre intr-o criza de natura economica(pe care nu pot sa v-o detaliez ca nu am priceput ce voia sa spuna),insa urmarea va fi (dupa spusele prezentatorului) ca populatia chineza va da vina tot pe americani pentru extinderea crizei(ca si cum s-ar lua criza ca gipa) si vor aparea revolte si haos. Deci, daca apare un astfel de documentar american cu scenariu apocaliptic, inseamna ca el este tot pentru manipularea mentalitatii colective, si de fapt este posibil sa fie tot in planul global al unor diabolici, iar ei prefigureaza acum public pasii urmati ca sa devina planul si mai usor de indeplinit. Stiu ca teoretic efectul ar trebui sa fie invers, de ingreunare,dar nu e asa.
Imi pare rau ca spun din nou,dar treaba cu gazele de sist va fi inceputa, ideea e ca nu trebuie sa intri in hora daca nu stii cum sa iesi din ea. Si daca se intimpla ceva rau in tara asta posibil sa fie un rasunet si asupra altor regiuni la distanta,in timp si spatiu. Vor fi poluate si Delta si Marea,vor fi cutremure local(deranjeaza CURBURA CARPATILOR insa nu stie nimeni ce impact are asupra altor placi tectonice din lume)sau poate tocmai ca Chevronul stie si tocmai asta vrea- la comanda altora sa faca rau, nu neaparat pentru gazele de sist. Cert este ca asa cum japonezii ai caror stramosi nu mai sint demult din vechiul trib ainu au planuit sa cucereasca lumea si se lupta acum cu natura, asa cum chinezii dupa maretie timp de citeva mii de ani au decazut cumplit si au reinceput, relativ de curind, construirea unui nou imperiu de data asta bazat pe alte mijloace de lupta,cu adevarat nu se stie ce vrea omenirea de la soarta ei, privim cresterea si decaderea unor imperii, unele nici nu ajung bine la maturitate(ca sa zic asa), ca si cum am asista la un joc cu multe variabile.Factorul HAZARD se afla si el in acest calcule printre nenumarati alti factori inca de la inceputurile universului. Nu stiu cum sa spun ca sa nu sune timpit ceea ce cred, dar daca vor dori mai multi romani un cutremur care sa ne scape de Chevron, este posibil sa se si indeplineasca. Dar nu e de dorit. Daca vrem sa protejam pamintul in ciuda porcariilor pe care le vor face cu gazele de sist nu cred ca vom reusi. Ajung sa zic: Doamne ajuta-ne cum crezi tu ca ar fi mai bine pentru toata lumea. Indiferent daca ma aud pamintul stramosii, vintul astrele sau subconstientul mintilor diabolice care fac planuri de cucerire si exploatare a omenirii -sa fie auzita undeva o astfel de rugaminte. Asta era ideea.

TAXIZEITGEIST spunea...

Vorbele nu spun nimic , decizia spune multe , actiunea spune totul .

Anonim spunea...


SAMBATA 25 MAI 2013, ORA 22.10, DESCHIEREA PORTALULUI !!

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ak71MDRQY8Q

http://ontext.info/52738

Trimite-ti acest mesaj tuturor celor cunoscuti, pentru a fii cu toti partasi la marea schimbare ce ne asteapta !
Doamne ajuta !

Anonim spunea...

Oameni buni,se vorbeste si atit.Este chiar atit de greu sa intelegi,sa i-ti dai seama ca niciodata in istoria tuturor popoarelor nu a fost schimbat ceva decit cu arma in mina? totul s-a preschimbat prin forta,iar atita timp cit nu va exista un lider care sa forteze nota ,sa ii adune in jurul sau pe cei care doresc cu adevarat o schimbare,nu se va intimpla nimic.Lipsa liderilor autentici face ca ROMANIA mea si a ta sa arate asa.Vorbim de dragii nostrii stramosi DACII si nu am invatat nimic.Ei cum faceau????
Va iubesc ,la fel si tara,dar totusi cei care ar avea ceva putere
sa devina lideri autentici nu au curajul sa spuna cele scrise de mine mai sus.Departe de mine gindul de a fi violent,dar altfel nu vom scapa.

Anonim spunea...

Eu lucrez in domeniu.Fracturarea hidraulica se face cu nisip quartzos amestecat cu un gel special creat pt acest lucru.Nu este toxicca substanta asa cum credeti voi.In ceea ce priveste cantitatile folosite nu se foloseste atat de mult cat spuneti voi pt ca altfel ar fi omorat stratul si ar deveni imposibil de exploatat.Vb de la oameni care nu au fost in viata lor la o sonda de petrol sau gaze.Nu va mai luati dupa oricine si nu mai vb in necunoatinta de cauza.Oricum internetul e plin de mizerii

nan spunea...

Daniel Roxin are destule realizari,faptele vorbesc de la sine.Cine se considera bun sa vina la MERITOCRATIA,doar pentru asta exista.Manipularea cine o face:clasa politica prin massmedia.Acum Nasul Tv intra in mai toate casele,asa ca putem vorbi de ADEVAR si de trezire.Daniel ,multumesc ca existi aici,acum : binecuvinteaza-ne doamne cu multa intelepciune!

Lucia spunea...

Draga Anonim de la ora 11:00,
daca lucrezi in domeniu,lamureste-ne si pe noi...poti incepe prin a-ti dezvalui numele,nu cred ca ai ceva de ascuns...si poti face ceva concret pentru a impiedica un dezastru luand legatura cu Daniel Roxin,deoarece noi chiar dorim oameni care sa contribuie constient la schimbare...sistemul meritocratic se construieste prin oameni si pentru oameni,pentru binele tuturor...
Doamne ajuta!

Flaviu Mihai spunea...

Felix, 1 Mai, sudul Banatului sunt doar alte trei regiuni in care Ministerul Mediului a dat avize favorabile privind inceperea prospectiunilor pentru exploatarea gazelor de sist. Adaugati la asta si decopertarea Apusenilor ( Rosia Montana, Rosia Poieni, Caraciu, Baita, Certej, Gura Barza- Criscior, etc. ) in goana corporatiilor nord-americane dupa profit....si a tradatorilor care ne conduc dupa inavutire!

cristi spunea...

Substratul actiunilor este ABSOLUT ocult.Economia, mai pe inteles criza energetica este doar un pretext de a actiona asupra campurilor energetice. Se intentioneaza BLOCAREA acestora.
Mai multe altadata.
Alin Sergiu si ceilalti care vorbiti ca domnul citat:multi fac multe altfel demult dispaream! Ganditi pozitiv, nu intrati in vibratia lor.
Lupta este mare,dar NU VOR REUSI. Afirm cu tarie asta!

Anonim spunea...

Domnule Roxin tinind cont ca aveti o emisiune ar trebui sa faceti o dezbatere pe acest subiect care sa fie mediatizat si de ziare si unde nu se poate sa fie o campenie prin manifeste ce se vor da oamenilor spre informare.Dupa acest pas,urmatorul este de colectare de semnaturi pentru ca,cei ce sunt ampotriva acestui DE-ZASTRU si ampotriva celor care guver-neaza tara pentru ancepe doua proceduri juridice prin FACIAS,una DE DESTITUIRE A TUTUROR PARLAMENTARI-LOR SI GUVERNANTILOR SI ANLOCUIREA LOR CU OAMENI CAPABILI SA LUCREZE PRNTRU INTERESUL ROMANILOR SI NU A STRAINILOR-motivare-distrugerea nivelului de viata a antregii popu-latii si fragmentarea tarii pentru a o anula fizic de pe harta lumii asa cum s-a cerut LA MALTA AN 1989 si cea de a doua procedura de oprire a tuturor STRAINILOR de a mai face RAU TARII SI POPORULUI ROMAN SI CHIAR DE RECUPERARE DE LA ACESTIA DE BUNURILE CONSTITUTIONALE DE CARE AM FOST DEPOSEDATI PRIN VREREA BOLNAVA SI MISELEASCA A UNOR ALOGENI CARE NE CONDUC SI NU-I INTERESEAZA DE NOI CI DE BUZUNARELE LOR CE LE UMPLU DIN FURTUL BUGETAR SI SPAGILE GRASE CU CARE SUNT PLATITI,DECI NATIONALIZAREA ACESTOR BUNURI AR FI SOLUTIA IDEALA (vezi cazul nemediatizat ISLANDA:
http://dantanasescu.ro/2011/05/21/revolutia-pasnica-din-islanda.html ).

nan spunea...

Pentru acel anonim de ora 11 am un mesaj special:intra pe Fb-Impotriva exploatarii gazelor de sist si vezi cu ce riscuri se face exploatarea lor.Din cate substante se folosesc pentru forare,22 sunt cancerigene.GasLand-film ,despre ce dezastre a produs in America exploatarea gazelor de sist.Daca totul este ok ,asa cum afirmi de ce se fac toate fara sa fim luati in seama.In comuna Fitionesti jud Vrancea,dezastru a inceput acum un an (vedeti drama lor-filmulete).Mai putem vorbi de demnitate,cand adevarul se ascunde omului de rand?

Anonim spunea...

Domnule Daniel Roxin,
Am avut "Sovrom", acum avem "Chevron" !!
Am avut CAER si Tratatul de la Varsovia, acum avem UE si NATO !!
Am trait si vom trai "bine", ce mai!! Un "bine" care ne distruge si ne tampeste incet, care dureaza de zeci de ani si de care ne vom "bucura" in continuare !!!
Fara gaze, acest popor mai poate trai, fara apa nu poate trai nimeni!!!
Asa ca nu vom mai importa gaze de la rusi, ci apa !Dar cu atatia "prieteni" in jurul tarii, sa vedem daca vor voi sa ne vanda apa, si la ce pret !!!

id sirvladkar spunea...

eu nu vad in viitor nici o exploatare a gazelor la mine in Barlad...daca totusi ma insel....inseamna ca am cazut .....(desigur asta si merit daca ma adun cu cei care mananca carne si beau bere..si asculta manele)...si desigur ma voi ridica cand va ajunge cutitul la os :P

Daniel spunea...

Pacat ca avem un popor de autisti.Nimanui nu-i pasa de ceea ce se intampla,numai sa aiba ce pune pe masa.Ar trebui sa inceapa o adevarata revolutie si sa-i spulbere pe tradatorii Romaniei.


Simona spunea...

In zona Avrigului judetul Sibiu se gaseste petrol care a fost foarte putin exploatat de comunisti ,intelegeti ca sondele s-au inchis imediat dupa revolutie e atat de mult ca si acum 30 de ani cat si acum populatia nu-si poate folosii fantanile deoarece sunt pline de petrol (stiu sigur deoarece bunicii din partea mamei locuiau acolo),Dincoace in Banatul de Timis avem gaze la discretie tot nefolosite ,Bihorul are petrol la discretie ,bineinteles si sondele oprite deci intrebare :Ce-i mai scump sa extragi gaze din sisturi(Ceausescu a incercat la noi in Caras la Anina si s-a ales praful nedand randament)s-au sa te folosesti de gazele existente care nu presupun decat niste sonde si conducte de distributie (nimic de zis ca si astea polueaza dar macar nu folosesc sustante chimice si nu fac cratere de meteoriti giganti).Cat despre faptul ca ar trebuii sa luam atitudine ce sa vorbim 90% din populatie sigur habar n-are ce sunt alea gaze de sisturi ,cum se extrag si ca sa fiu rautacioasa ceilalti se bucura ca la ei in zona nu se va face extractie ,deci nu-i intereseaza .Cum vom lupta cu idiotii nu-mi dau seama mai ales ca tampitii au scos o lege care cere ca cel putin 51%din populatie sa iasa in strada si sa zica NU.

Georgiana spunea...

Buna seara,D-le.Roxin!Va multumesc pentru tot ceea ce faceti prin realizarea emisiunilor si a filmelor documentare despre luminosii nostri stramosi geto-dacii!Este realmente necesara restabilirea adevarului istoric!Va doresc mult succes in tot ceea ce veti infaptui in viitor si totodata cat mai multa sanatate,fericire,bucurii,putere de munca si vonta de care aveti nevoie pentru a duce la bun sfarsit demersul de a dovedi lumii cine au fost defapt traco-geto-dacii si ce mostenire fabuloasa ne-au lasat acestia!D-le.Roxin,spuneti-mi va rog frumos,se mai produce documentarul "Arhivele Regale ale Dacilor"?Georgiana

ile spunea...

ce firma de exploatare petroliera a renuntat la Bulgaria in favoarea Romaniei? stire la TV. sau nu era firma petroliera... UE incepe sa aprecieze Romania ii da atentia pe care o merita...si niste margele colorate in timp ce ne omoara incetul cu incetul ca in tehnica conchistadorilor pe Noul pamint

nemotoujours spunea...

FOARTE FRUMOS CAND AFIRMI FARA SUBIECT SI OBIECT.
NUMAI CA VAD SI AICI FENOMENUL GENERALIZAT IN ROMANIA:NU-I BUN, E RAU SI DA-L INCOLO!
DE CE NU PUNE NIMENI SI BALANTA IN FUNCTIUNE?
CUM AM FACUT EU AICI:http://suntemromania.blogspot.ro/2013/08/191moartea-pe-ulita-scandalul.html

Anonim spunea...

PACAT MARE CA MAJORITATEA BARBATILOR ROMANI SUNT LASI .
CHIAR NU SE GASESTE NIMENI SA LE DEA LA CAP GUVERNANTILOR IRESPONSABILI SI TRADATORI DE TARA SI DE NEAM CARE AU VANDUT - O SI PE MASA ?

Anonim spunea...

TREBUIE SA POSTATI SI COMENTARIILE CU LIMBAJ CORESPUNZATOR FAPTELOR CRIMINALE ALE GUVERNANTILOR TRADATORI DE TARA , DE MUMA SI DE NEAM ROMANESC !

Anonim spunea...

NU POTI PUNE PE PRIMUL PLAN INTERESELE FINANCIARE ALE UNOR MARI CONCERNE STRAINE IN DETRIMENTUL INTERESULUI , SECURITATII SI DEMNITATII CETATENILOR ACESTEI TARI JEFUITE SAMAVOLNIC DE 24 DE ANI BUNI !