vineri, 31 mai 2013

Împărații daci ai Imperiului Roman (video)

Galerius
Oricât ar părea de surprinzător sau de incredibil, Imperiul roman a avut în fruntea lui, la un moment dat, împărați de origine traco-geto-dacică. Și nu puțini!!! Iar acest lucru este spus clar de IZVOARELE ISTORICE ROMANE.

De ce oare istoria noastră oficială nu ne vorbește despre aceste episoade uluitoare din trecutul strămoșilor noștri? De ce copiii României nu au acces la adevărata istorie a neamului nostru?!...

Indiferent cât de mare este și va fi opoziția celor care vor să ne îngroape istoria, pentru ca România să devină o simplă colonie, ușor de strunit de forțele globaliste, ADEVĂRUL va ieși la lumină!...

Daniel Roxin



Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau.
http://frecventa-sufletului.ro/

11 comentarii:

nickos spunea...

propun ca ROmania sa se numeasca Dacia asa cum se stia pana in secolul 17

simona spunea...

Chiar daca imperiul Roman a avut ca imparati traco -daci sau traco-iliri ,dacii liberi :roxolanii,costobocii,carpii au luptat in continu impotriva imperiului chiar si atunci cand la domnie s-a aflat un dac ,au luptat atat impotriva primului imparat dac Maximun si chiar impotriva lui Constantin in 381 cand carpii sunt mentionati ultima data de catre istoricul bizantin Zosimos,deci se vede treaba ca o mare parte a Daciei cam 85% care era libera a continuat lupta neexistand imparat al imperiului sa nu se confrunte in vreun fel cu dacii liberi ,izvoarele istorice romane consemneaza aceste batalii permanente care fie erau lupte de gherila (le-am zice azi)fie atacuri armate can reuseau sa incheie aliante cu alte popoare (vezi sarmatii)

Iustina Bacosca spunea...

Dacia, nu Romania! Doamne, ajuta!

Lucia spunea...

DA,DA,DA
DE TREI ORI DA PENTRU DACIA!
O zi frumoasa,cu Soare si cer senin tuturor din Dacia.
Va saluta Lucia D*Acia.

popescumircea radu spunea...

bravo roxin nu te lasa adevarul iese totdeauna la suprafata copiii tinerii trebuie sa stie adevarul despre stramosii nostrii esti un adevarat roman

Rosa spunea...

,, Cateodata oamenii se impiedica de adevar ,dar de cele mai multe ori se ridica si merg mai departe ,,...Un citat de EMIL CIORAN...Am revazut ...aceasta emisiune ...Impactul a fost diferit ...fata de prima oara ...Cu cat vom privi lucrurile ...in profunzimea lor ...abia atunci vom reusi intr-adevar ...sa trezim in sufletul nostru ...sentimentul pentru aflarea adevarului ...originii noastre ....Suntem urmasii traco-geto -dacilor...Ar trebui sa fim mandri de ORIGINEA noastra ...Pentru a iesi din minciuna in care am fost aruncati cu buna stiinta de istoricii care vor sa ne ascunda adevarul ...nu ne ramane decat sa ne documentam ...Aceasta va fi arma noastra secreta.... impotriva celor care vor sa ne manipuleze ...sa ne transforme in niste obiecte ...numai bune de exploatat ....Cred ca A SOSIT TIMPUL... ca... ADEVARUL sa iasa la suprafata ..si sa ne castigam demnitatea care ne-a fost si este calcata in picioare ....Viata noastra se va schimba radical ...in bine ...Sa fim uniti ...numai impreuna vom reusi aceasta mare victorie impotriva minciunilor in care am fost aruncati ...Prosperitatea materiala ne-a adus la o viata plina de suferinta ...Sa privim mai adanc in sufletele noastre ...si sa incercam sa scoatem la suprafata ...frumusetile ascunse acolo... ...Suntem cu totii OAMENI MINUNATI ...si meritam o soarta mai buna ...Oare este atat de greu sa aflam ADEVARUL ? APRECIERE,RESPECT pentru tot ceea ce faci ...Daniel ...

catalin spunea...

Buna ziua Daniel. Sunt absolvent al primei serii de"AGENTI DE TURISM PENTRU CIRCUITE TEMATICE"- proiect complex desfasurat in Romania si Italia. In cadrul acestui proiect, am invatat ca turismul nu consta doar in valorificarea propriului potential turistic ci si in introducerea unor elemente de originalitate, pornind de la dorintele si asteptarile clientului. Am invatat ca - TURISMUL POATE VINDE SI EMOTIE! Daniel, tu impreuna cu prietenii tai, prin lucrurile extraordinare pe care le faceti,CREATI SI VINDETI EMOTIE! Si acest lucru este minunat - este modul prin care acest popor minunat se poate ridica din nou. Acest popor trebuie sa-si cunoasca istoria - istoria adevarata!... Istoria creaza emotie... Neintelegerile prezentului se datoreaza necunosterii trecutului - HAI SA-L PREZENTAM SI SUB ALTA FORMA!...NU EXISTA RELIGIE MAI MARE DECAT ADEVARUL - El poate fi prezentat romanilor foarte bine prin turism. In Italia, turismul activ-religios-istoric este foarte cautat si apreciat.
NATURA-AVENTURA-MAGIE-MISTER-FANTEZIE-ISTORIE-VINDECARE-VINDECARE SPIRITUALA....Asta se cauta ACUM! In acest moment , totul este intr-o evolutie si schimbare maxima - turismul la fel.
TURISMUL ACTIV ESTE CEL MAI CAUTAT! OAMENII S-AU SATURAT DE ALL INCLUSIV SI ALTELE!NATURA NU APARTINE NIMANUI,EA SE DARUIE TUTUROR SI NU NE CERE SA FIM GENII - AJUNGE SA FIM RATIONALI!
DANIEL ,HAI,ACUM,SA PREZENTAM ADEVARUL OAMENILOR CU AJUTORUL TURISMULUI! AM STAT IN ITALIA 21 DE ZILE SI AM VAZUT CE POT FACE EI! SI NOI PUTEM - SI AVEM CU MULT MAI MULTE DE ARATAT!
SUNT MULTE DE SPUS SI FACUT! GANDESTE-TE - CU SUFLETUL,PENTRU SUFLET, PRIN SUFLET!
ASTEPT CU NERABDARE RASPUNSUL TAU, ORICARE VA FI EL!
DAR LASA-MA, INTAI SA-TI SPUN TOT CE AM DE SPUS SI TOT LA CEEA CE M-AM GANDIT CA AR FI SI AR TREBUI FACUT.
O zi buna. Sa fim binecuvantati!





Daniel Roxin spunea...

Catalin, scrie-mi pe adresa de la contact. O zi frumoasa

catalin spunea...

Daniel, pe adresa de la contact ti-am trimis doua mailuri. O zi buna, Catalin.

Pintea spunea...

Sa schimbam numele tarii din Romania ar fi o gresala.Dupa unii autori(multi )numele de romin nu vine de la Roma ci de la arimi.(triburile arimilor MAR-RAM-ARAM-RAMAN-ROMAN).Exista un Ram Euxinic (nu ROMA)de la care ne tragem.Deasemenea,dupa unii autori(Gabriel Gheorghe si altii),la impartirea Imperiului Roman in patru parti(tetrarhii), regiunea in care suntem a fost numita ROMANIA( si nu Peninsula Italica cu Roma ), asta in baza unor informatii mai vechi care atestau ca in aceasta zona s-a aflat RAM-ul initial.Si ar mai fi si alte(multe )exemple.

Anonim spunea...

Bravo dacilor.cu dumnezeu anainte