joi, 9 mai 2013

Marele Reich al Uniunii Europene și subjugarea statelor Europei. DEZVĂLUIRI

"Conducătorii Germaniei naziste au creionat, înaintea tuturor, construcţia Europei Unite - acesta este unul dintre adevărurile tabu din societatea contemporană. Germania a pierdut atunci războiul, dar acum, la exact 68 de ani distanţă de Ziua Victoriei, e simplu de constatat, urmărind cum gândeau liderii Reichului despre Noua Ordine, că scopurile au fost atinse în bună măsură.

Nici nu mai contează acum dacă e vorba de continuarea unor planuri vizionare, de preluarea acestora de către învingători sau de simple „coincidenţe“. Herman Göring, feldmareşalul cleptoman, grandoman şi incompetent militar al lui Hitler, rostea în 1943 o propoziţie profetică în privinţa viitoarei Uniuni Europene: „După părerea mea, chiar dacă pierdem războiul, nimic nu va împiedica evoluţia Europei în acest sens“.


Şi nimic n-a împiedicat-o. Altfel spus, „Reichul de 1000 de ani“ n-a murit în 1945. Organism supranaţional unic, fără frontiere Germania a ratat, la începutul anilor 1940, unificarea Europei pe calea armelor. Procesul avea să reînceapă un deceniu mai târziu, pe cale economică. Iar acum putem constata că, dincolo de unele nuanţe de parcurs, staţia finală e cam aceeaşi. Iată, mai jos, felul în care urma să arate Europa postbelică în concepţia celor mai apropiaţi colaboratori ai lui Hitler. 

Despre obiectivele acestui plan nu s-a vorbit şi nu se vorbeşte public. Se poate specula asupra motivelor pentru care sunt trecute sub tăcere. Cert este că există nişte similitudini frapante. În 1943, într-una dintre tentativele de pace cu anglo-americanii, Herman Göring îi descria italianului Roberto Farinacci ce dorea Germania pe Bătrânul Continent:

- un organism supranaţional unic; 

- fiecare membru urma să se bucure de autonomie; 

- frontierele urmau să fie desfiinţate (deoarece, spuneau germanii, condiţia realizării unei sinteze politice europene este unitatea economică);

Joseph Goebbels, ministrul propagandei ân Germania nazistă: „Popoarelor străine care se găsesc direct sau indirect sub protecţia Reichului trebuie să li se acorde o autonomie în sens mai larg, în comparaţie cu cea de care au beneficiat grupurile etnice germane în timp de pace, sub dominaţie străină“

Conform planurilor întocmite la Berlin de liderii Germaniei interbelice, din punct de vedere politic, Noua Europă trebuia să apară după realizarea paşilor economici şi să se facă pe bază federativă. Integrarea urma să realizeze gradat: mai întâi, 7 grupe principale – a) statele din Peninsula Iberică; b) Franţa şi Belgia; c) Germania, Danemarca, Polonia, ţările baltice, Slovacia, Boemia (Cehia), Elveţia; d) Italia, Croatia, Albania, Serbia, Grecia; e) Insulele Britanice; f) Suedia, Norvegia, Finlanda, Islanda; g) Ungaria, România, Bulgaria, Ucraina, Crimeea şi Belarus.

A doua etapă spre Europa Unită prevedea comasarea celor 7 grupe în 3 federaţii complementare: grupul latin (în care erau prevăzute Franţa, Belgia, Italia, ţările din Balcanii Occidentali, Grecia, Peninsula Iberică, Insulele Britanice), grupul germanic (Germania, ţările scandinave, ţările baltice) şi grupul slav/oriental.

Conform concepţiei pe care o aveau germanii la începutul anilor ’40 ai secolului trecut, cel de-al treilea şi ultimul pas spre crearea UE era naşterea unei uniuni politice cu menţinerea autonomiilor regionale şi realizarea unui plan comun de cooperare în Africa de Nord. Dincolo de diferenţele de realizare a planului apărute pe parcurs (evident, pierderea războiului şi ocuparea Europei Răsăritene de către ruşi au însemnat ajustarea strategiei), se poate remarca faptul că, şapte decenii mai târziu, s-a ajuns foarte aproape de scopul final.

În Uniunea Europeană, „cotele“ naţionale de producţie în diferite sectoare sunt clar stabilite, pentru a se evita supraproducţia. Frontierele au dispărut, integrarea economică s-a realizat înaintea celei politice, proiectul UE are baze federative, iar criza mondială a fost ocazia ideală pentru a face încă un pas către reducerea atribuţiilor naţionale în favoarea celor unionale. Rusia a fost deja împinsă către „frontiera de pe Nipru“ pe care şi-o propuneau germanii.

Ţările baltice au fost integrate Uniunii Europene, problema Ucrainei şi a Belarusului e mai complicată, dar remarcăm că mai ales Ucraina este puternic susţinută şi vizată de liderii UE. Aici, lupta cu Rusia pentru controlul celor două ţări e foarte dură. Cât priveşte Africa de Nord, drumul este deschis după „revolutiile“ din 2011, soldate cu îndepărtarea vechilor dictatori şi instalarea unor noi guverne sprijinite de puterile europene. „Nu egalitate formală, ci ierarhie ordonată între popoare“

Absolut remarcabilă este însă respectarea tacită a principiilor rasiale – ajustate, bineînţeles, condiţiilor contemporane. În acest moment, în UE există, aşa cum preconizau liderii Germaniei, cetăţeni de rangul I şi cetăţeni de rangul II, cu drepturi teoretic egale, practic diferite. Iată ce spunea ministrul propagandei din Germania, Joseph Goebbels, acum exact 70 de ani: „(…)

Caracteristica Reichului nu este o egalitate formală, ci o ierarhie ordonată între popoare… Limitele autonomiei acordate ţărilor Reichului în care trăiesc alte popoare decât germani sunt hotărâte şi fixate de conducătorii statului german, a căror funcţie este, în acelaşi timp, să conducă Reichul. Forma pe care o ia autonomia acordată ţărilor Reichului care nu fac parte din statul german depinde, de asemenea, de caracterul rasial al acestor ţări şi de interesele generale ale Reichului“.

Adolf Hitler, cancelarul Germaniei naziste, despre Noua Europă: „Unica datorie a popoarelor din Estul Europei este să ne servească pe plan economic“

Goebbels anticipa, la începutul lui 1943, ceea ce avea să se petreacă decenii mai târziu: „Noua Europă va fi construită cu acordul voluntar al tuturor ţărilor care îşi dau seama că numai în acest cadru vor putea trăi. Dacă astăzi trebuie să luăm măsuri severe privind Olanda, Belgia, nordul Franţei şi zona coastei mediteraneene, acestea sunt provizorii.

În Germania, nimeni nu se gândeşte să menţină Europa sub bici“. Ba, mai mult, Goebbels a iniţiat chiar un proiect al unei Constituţii Europene, numită „Carta Europei“. Aceasta iniţiativă a generat o dispută dură cu ministrul de externe, Joachim Ribbentrop. Când diplomatul i-a spus că „n-avem nevoie de aşa ceva“, Goebbels s-a enervat şi a părăsit camera trântind uşa, nu înainte de a-i striga: „Într-o bună zi, veţi vedea că avem nevoie de aşa ceva!“.

Acea „bună zi“ a venit, iar liderii UE fac eforturi, de câţiva ani, pentru a impune o „Cartă“ numită Constituţia Europei… În centru, Marele Reich. În jur, popoare cu autonomie limitată.

Iată, pe scurt, Europa postbelică, aşa cum o vedea Hitler: în centru, Marele Reich – Germania. În jur, popoare prietene cu autonomie limitată (scandinavii, olandezii, ţările baltice) şi sateliţi (italienii, francezii, spaniolii). La răsărit, alte popoare-satelit: croaţii, românii, ungurii, grecii. Ţările din Estul Europei urmau să fie „ţinute la cel mai scăzut nivel cultural şi să fie private de orice organizare statală. Unica lor datorie va fi să ne servească pe plan economic“.

Pierre Laval, prim-ministrul Franţei cu capitala la Vichy, după înfrângerea din 1940, către Hitler, într-o sugestie care acum, la 7 decenii distanţă, pare premonitorie: „Vreţi să câştigaţi războiul pentru a crea o nouă Europă. De ce nu creaţi atunci Europa pentru a câştiga războiul?“

Până la urmă, faţă de planul iniţial, (ASTĂZI - nota mea) Germania s-a aliat cu Franţa în această hegemonie asupra Europei. În rest, rămâne cum s-a stabilit." 


Asculta Radio Frecventa Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau.
http://frecventa-sufletului.ro/

13 comentarii:

Munteanu Gabriel spunea...

Actualul model de constructie Europeana este de inspiratie socialista franceza.
Germanii n-au renuntat la marca de buna voie, a fost o conditie impusa de Mitterand pentru a accepta unirea Germaniei.
Daca luam in calcul si faptul ca in UE doar Franta si GB au arma atomica si armata fiecareia e mult deasupra Wehrmachtului, articolul e foarte departe de adevar.
Germania nu e la ora actuala o putere in stare sa-si apere militar interesele.
In momentul in care tarile din club Med nu-si vor mai plati datoriile - pentru ca nu au cum, e matematic imposibil - Germaniei nu-i va ramane decat sa inghita in sec si sa suporte si toate injuraturile.

Unknown spunea...

Prieteni!
TOTUL dar absolut totul, cand vine vorba de UE, SUA, CANADA, MAREA BRITANIE etc... este GEOPOLITICA SI CONTROL, dusa de cei din capul mesei impotriva celorlalti pe diferite paliere de intensitate, dupa gradul de toleranta al natiunilor tinta si dupa coruptibilitatea instalata acolo si haosul creat.
Presiunea exercitata asupra statelor nationale este imensa in sensul cedarii de autoritate catre organisme,entitati(nici nu stiu cum sa le zic) ce nu au nici o treaba cu vreun control al vreunei institutii democratice. Poate am sa postez niste documente care, daca esti un pic mai slab de inger ti se ridica parul in cap.
Acesti indivizi care creioneaza viitorul, da da, creioneaza si creaza viitorul prin aplicarea in practica a unor teorii de control al maselor de genul: stabilire obiectiv, creare de problema, haos, oferirea de solutii care ating obiectivul stabilit initial sunt teribil de inteligenti, dispun de resurse nelimitate, nu au nici un fel de scrupule sau sentimente, sunt tenace si nu se dau in laturi de la crime genocide razboaie etc...
Nu se vor da dusi de bunavoie de unde s-au cocotat in veci, prefera sa asiste cum intreaga planeta colapseaza la fel ca Nero cu Roma decat sa faca pasul inapoi.
Daca o pretentie a lor e prea exagerata si respinsa de populatie sau elite se fractioneaza obiectivul de atins in etape esalonate in timp si dupa cativa ani si-au realizat pretentia respectiva cu un pic de intarziere doar.
Am spus-o, au mai spus-o si altii si o spun din nou: FRATILOR E COTOIOASĂ, dar exista speranta si mai ales NĂDEJDE.
E SAPTAMÂNA LUMINATĂ si ar fi culmea sa cadem in pesimism tocmai acum, cand CRISTOS A ÎNVIAT SI NE-A ARATAT CALEA, ADEVARUL SI VIATA.
Nu au aceste entitati alta putere decat cea pe care le-am dat-o noi si pe care le-o putem lua inapoi oricand fiecare in parte dar mult mai bine ar fi cat mai multi deodata.
Mancam mancarea lor, înghițim medicamentele lor, consumam benzina lor, folosim bancile lor, ne uitam la televiziunile lor, îi lasam sa ne educe copii si nepotii, le votam oamenii lor si lista ar putea continua. Hai sa ne unim intr-un fel cei ce intuim pericolul si avem ochii si mintea mai putin incețoșate si sa schimbam toate astea sau o parte din ele. Doar organizarea noastra pe orizontala si decuplarea de la sistemul pe care ei si l-au creat ne asigura supravietuirea pentru ca aceste entitati nu se vor lasa si ne vor duce in prapastie si nu peste mult timp pentru ca asta e jocul lor de cand le-a intrat in cap ca suntem prea multi si trebuie neaparat sa scape de noi.
NU LE-O AJUTA DUMNEZEU, CA-I DREPT SI BUN.
CRISTOS A INVIAT!

cristi spunea...

Hm!Eu am inteles altceva din articol.
Si anume, ca nu au nevoie de armata.
In curand se va infiinta armata UE si este de ajuns, atat timp cat o va plati al IV Reich.
Asa ca articolul , dupa parerea mea este foarte aproape de adevar.
Nemtii sunt singurii la care le.au crescut salariile,le.a crescut PIB.ul, a scazut somajul sub 3%, au avut crestere economica,au crescut investitiile, cumpara tot prin Grecia, Italia si Spania...in marea criza!
Se vede din avion tarasenia.
Francezii cu bomba cu tot au inceput sa o fure.
Uite rdg.ista ce fata are. Unii zic ca este fata lui hitler. Pare greu de crezut dar cine stie. Prea a avut un parcurs ciudat printre nazistii care ii conduc pe nemti.
Sa fim sanatosi.

Anonim spunea...

http://vimeo.com/65430488

Un speech recent al unui personaj ce a detinut o functie inalta in Canada, speech prin care se confirma existenta unei conspiratii dar se incerca sa se dea vina si pe altii!

Unknown spunea...

Prostii...

Lucia spunea...

Probatus,asa este...ADEVARAT A INVIAT! iar daca este viu,inseamna ca ne conduce si ne inspira pe toti cei treziti spiritual...ne indeamna sa facem ceva,sa ne trezim cu mic cu mare,sa avem grija de Neamul nostru si de mostenirea noastra ancestrala...sa ne unim puterile,sa actionam impreuna,ca un tot unitar...doar cei la care e stapan Ego-ul,mai cred ca putem evolua separat unii de altii...individul isi gaseste puterea in unitatea sa cu lumea,isi da seama ca nu poate construi ziduri intre sine si lumea inconjuratoare,cuvantatoare sau necuvantatoare,daca doreste o viata in armonie.
Dezvoltarea tehnologica actuala poate fi o binecuvantare dar si un blestem pentru rasa umana,depinde de felul in care o folosesti...
Traim timpuri in care Viata ne testeaza pe toti,ne arata ce slabiciuni avem,dar si ce putere nebanuita zace in Sufletul nostru...e un experiment planetar,in care suntem invitati sa ne implicam activ,e lectia pe care rasa umana trebuie s-o invete,aceea ca Toti suntem Una.
Tot ceea ce pare ca este impotriva individului,tot ecogenocidul care este la nivel mondial,este pentru ca oamenii sa se trezeasca spiritual,sa intre in armonie cu Tatal Cer(yang) si Mama Pamant(yin),tot ce e VIU are aceste doua energii...
Referitor la acele documente pe care doresti sa le postezi,poate ar fi bine sa ne spui si unde le gasim...am citit demult cartile lui David Icke si intr-adevar trebuie sa fi tare pe pozitie,ca sa rezisti...oricum ti se zburleste parul.
Toate cele bune!

simona spunea...

Pai 85% din populatia Romaniei a dorit cu ardoare sa intre in Europa ,la referendru doar 15% a dorit neutralitatea .Nu mai spunem ca romanii habar nu aveau ce implica asta ei dorindu-si sa mearga dincolo sa-si ia masina bengoasa, ca n-au reusit decat sa ia ce au aruncat altii e alta poveste .Ca 4 milioane de oameni ti-au plecat dintr-o data asta a fost un lucru fenomenal daca te gandesti ca statul ar fi fost in impas in a le oferii loc de munca si conditii sociale si daca (dar asta prin absurd ca romanasul nu face asa ceva neimpins de la spate)acestia si-ar fi cerut drepturile prevazute de constitutie.Una peste alta am vrut in uniune am ramas fara independenta economica ,vrem in continuare ,vom ramane fara independenta statala (nu ca acum ar exista )si ce-i mai frumos vom lasa urmasilor nostri o tara impartita in zeci de bucatele ,ca o sa-i ia durerea de cap ca sa mai faca ceva bun daca se va putea vreodata.Degeaba mai plangem acum ,avem nevoie de buni diplomati (nicidecum Becali ,Eba sau mai stiu eu ce retardat )care sa lupte pt ca tara noastra sa aibe aceleasi drepturi cu celelate tari asa zis europene ,asta trebuie sa fie batalia noastra acum ,caci va dati seama ca copchii astia cu ochi albastri nu vor lasa Romania din mana si nu ca suntem noi frumosi nu ,ci pt ca suntem vecini cu Ucraina care le va deschide drumul spre bogatiile Rusiei.

Anonim spunea...

Eu nu zic ca nu ar fi plauzibila aceasta conspiratie dar va intreb care ar fi fost solutia noastra sa raminem in afara U.E. ?Daca ne amintim ca Rominia dupa 1990 era la un pas de a fi destramata de influente externe "probabil" ca intrarea in"marea familie U.E."a fost salvarea noastra.Faptul ca astazi o ducem rau tine si de incompetenta clasei noastre politice .Cine ii obliga sa vinda resursele tarii ?Chiar in momentul de fata se poarta tratative pentru vinzarea a ce a mai ramas din tara.Uitati-va la tarile din jurul nostru din afara U E traiesc cumva mai bine ? Sau poate vrea cineva catre est devreme ce si acolo se contureaza o uniune euroasiatica.In rest oricum cei mici au fost sacfificati dintodeauna de cei puternici.Doamne ajutane .

Anonim spunea...

Sebastia zicea ... cei care detin bancile detin si puterea. nu le pasa de legi si nici de eventuale procese. cei care detin tehnologia isi permit tot felul de lucruri de ti se face pielea gaina in miez de vara. de exemplu cineva poate sa tina o bucata de ghiata in palma si sa i se sugereze ca este fier inrosit. nu numai ca este simte arsura, dar dupa ce arunca bucata de ghiata ramine si o arsura in palma. psihotronica este cea mai perfida si satanica arma la ora actuala iar antenele H.A.A.R.P. situate in Alaska este doar un singur exemplu. cei care navigheaza pe internet au profilul psihologic al internautului in servere si sunt vanati de MKsearch continuatoare lui MKultra daca nu respecta ordinul ,,ciocul mic,,. La C.I.A. sunt asa numitii bibliotecari assasini ce tortureaza psihotronic oamenii ce se opun instaurarii dictaturii mondiale numita al IV-lea Reich. din nefericire jocurile sunt facute. e doar o problema de timp pana cand oamenii vor cere sa le fie implantate cipuri, cica din motive de securitate. da, asa este, pentru securitatea celor foarte bogati nu pentru securitatea celor multi si saraci. de fapt noi suntem securitatea lor. ne spionam si ne razboim intre noi ca si gladiaorii din vechime pentru amuzamentul sefilor sau ca la gherla pitesti pentru experimente cu cobai umani. mai mult, deja genomul respectiv adn-ul uman a fost modificat fiind inserat asa numita tenia de banci prin frecvente radio. pana cand vom tolera aceasta stare de lucruri ? dupa ce vor fi implantate cipurile va fi prea tarziu. atunci chiar ca nimeni nu mai poate face ceva deoarece omul poate fi controlat sau chiar ucis prin intermediul acelui perfid si satanic cip. e suficient sa zicem un Nu hotarat atat cipului cat folosirea psihotronicii sau altor arme perfide impotriva noastra. avem dreptul la optiunea alegerii si la liberul arbitru.

constantin spunea...

@Munteanu Gabriel:
Germania isi protejeaza perfect interesele, nu are nevoie de areme fizice deoarece bancile, corporariile si influenta sunt cele mai bune arme.

Cat despre datoriile tarilor Med, sa iti spun doar ca jumatate din datoria Greciei a fost facuta prin cumpararea de armament second hand de la Germania, deci nemti astia nu pierd niciodata, pur si simplu iti externalizeaza datoria publica la prosti, pe termen mediu si lung.

In rest Germania exporta 70% din productie catre restul tarilor europene, si nu adaug aici si veniturile provenite din acele marci auto preudo germane (seat si skoda) din care auo cota parte de profit destul de mare.

ile spunea...

Nu numai ultimul comentariu ma face sa mai scriu cite ceva din ceea ce gindesc. Dupa cum v-am mai spus si eu am incercat aducerea pe o cale mai buna a unui grup nesemnificativ ca numar pentru populatia romaneasca, insa ca intelectual si chiar ca forta... chiar destul de important, stofa de titani ar fi trebuit sa fie... Am dat carti pe blog gratuit am dat CD-uri multor colegi,ca sa fie si neurochirugia romaneasca urnita sa incepem sa lucram impreuna sa ajungem la nivel european. Nu a fost chip, colegii mici, rezidenti care in ani pareau stofa mai buna si ar fi fost niste oameni de calitate, insa au crescut si majoritatea au plecat in strainatate iar cei care au ramas sint transformati pe vechiul calapod si foarte putini mai sint oameni de caltate insa trebuie sa se ascunuda de ochii dumansoi ai colegilor. Cunoasterea nu i-a indemnat sa se uneasca sa faca ceva impreuna pentru interesul comun au preferat sa se sape si sa se birfeasca in continuare sub atenta supraveghere a medicilor primari sa nu cumva sa faca mai mult sa se depaseasca intre ei sau pe profesori. Si au ramas cam pe unde sint acum; in gaunosenie cum zicea o buna prietena acum neurochirurg la Strasbourg. Concluzia mea este ca oamenii Romaniei nu pot fi facuti sa urce alaturi umar linga umar catre un bine sprijinindu-se reciproc( nu e comunism ceea ce spun), sint obisnuisti sa se sape, sa-si puna piedici chiar daca asta le incetineste si lor drumul. Oameni mici si indoielnici majoritari. Parerea mea despre ceea ce faceti este ca bine faceti dar nu pierdeti din vedere obiectivul important de a fi o forta in fata dusmanului nevazut. Nu sint reichul,Merkel, Khazarii,islamul sau javra rosie de linga noi,astea sint marionete sint capatele unei Meduse careia gitul ii trebuie taiat tocmai prin mijloacele care se folosesc asupra noastra la nivel subtil (psihotronica si alte arme perfide dupa cum spunea anonimul ora 16.32). Este si bine si rau sa aveti emisiuni televizate asta trezeste si mai aduna oamenii in jurul unui ideal, nu asta va salva tara si omenirea. La un moment dat il apreciam pe Mironov insa mi-a trecut. Daca aduni o forta,luptatorii adevarati fara sa-i vinzi fara sa-i deconspiri pe la televiziuni, atunci poti sa mai aperi o tara. Nu vorbesc despre intelectuali, concursuri si olimpiade. Pot intelege un crestin care se roaga pentru binele oamenilor,pot intelege un Yoghin care mediteaza... si alte manifestari ale spiritului uman fragil. Este benefic ca acestia sa se uneasca sa fie acum in vremurile acestea pavaza ca un tot unitar in fata intunericului care creste si zamisleste monstrii de linga noi,politicieni, bancheri, hoti, oameni mici si oameni cu putere negativa. Eu am lasat visul neurochirurgical in deriva,poate in alta viata sau in alta tara.Acum voi continua visul din copilarie (cosmarul pe care nu le-am inteles atunci). Domnule Roxin, cind zbori in amurg pe deasupra unei mlastini in care ard focuri si vezi grupuri de oameni nu ii cari in spate pe fiecare sau mai multi ca sa-i salvezi pentru ca vei obosi pina la urma. Trebuie sa ai puterea sa stingi focurile si apoi sa poti sa alungi apa,apoi cu lumina cred ca se poate astepta pina a doau zi daca e sa mai vina dimineata. Asta am priceput eu acum si chiar daca voi muri continuind sa ma pregatesc, tot am invata ceva in viata asta. Imi e dor de sabia din vis, este adevarat ca si semnul crucii ajuta de multe ori in luptele cu dusmanii. Placuta surpriza a fost ca anul acesta am visat citeva din lucrurile care au urmat,despre meteoriti, un cutremur,pamintul ma cheama si nu-mi este frica. Acolo voi intilni totae cele trecute si cele viitoare,poate ma intorc in vis inapoi in timp si voi schimba niste lucruri.

Anonim spunea...

Alexandra
Probatus,ce-ai scris tu stiu din ce in ce mai mult.Ce propui,ce solutii ai?Aici este durerea mare...

Lucia spunea...

Draga ILE,am citit comentariile tale si
vad ca iti exprimi deschis grija fața de Daniel...dar te anunț ca nu e cazul,mai bine gandește pozitiv spre binele tau și a celor din jur...
Daniel este Aici si Acum,cu o misiune de indeplinit si te asigur ca o va duce pana la capat.Daca vrei sa fi si tu parte activa,care contribuie cu ceva la binele colectiv,atunci urmeaza-i exemplul.
Vezi ce ganduri ai,vezi ce cuvinte tastezi la computerul tau...
Tot ce face Daniel pentru noi,pentru tara,inclusiv pentru tine,este din Iubire neconditionata.Vrem sa traim liberi,sa fim o natie prospera, sa nu plecam capul in fata strainilor, sa avem ca lideri oameni adevarați și nu lichele sau alte cele...iar visul acesta devine realitate.Daniel este CO-CREATOR,ne-a chemat și pe noi,de atatea ori,sa-i fim alaturi...sa fim cu El in ECHIPA.Nu separați,nu facand echipa cu ego-urile,ci descoperind fiecare puterea lui launtrica,Sinele Divin si sprijinindu-ne unii pe alții.
Deci, ca sa nu te mai ingrijorezi degeaba, iau de urgența urmatoarele masuri:
- in fiecare dimineața la trezire, primul meu gand de iubire aleg sa-l adresez lui Daniel si sa-i mulțumesc lui Dumnezeu ca totul decurge conform planului Divin pentru aceasta țara;
- aleg sa-mi exprim zilnic recunoștința pentru tot ceea ce suntem Aici si Acum,pentru trezirea spirituala care are loc in Sufletele semenilor mei,pentru bucuria pe care o pot simți cand vad ca se intampla toate aceste Miracole;
- seara,inainte de a ma odihni,aleg sa-mi indrept gandul de recunostința spre Dumnezeu,mulțumind in gand pentru toate reușitele lui Daniel și daruind o imbratișare din tot Sufletul meu,pentru a-l invalui ca un scut protector,impotriva tuturor gandurilor negative...
Iubirea Necondiționata inseamna Protectie Divina Totala.Cea mai perfecta metoda prin care iti implinesti misiunea pe Pamant.Aceasta rețeta este recomandata tuturor celor care aspira catre intoarcerea in Matricea Divina...deci indrazniți sa fiți C0-CREATORI,Daniel a deschis calea...aveți toate șansele sa reușiți,doar sa credeți...si veți primi.
Sunt recunoscatoare tuturor Ființelor de Lumina si Iubire Pura,care guverneaza in Multivers,pentru darul primit in ziua in care l-am intalnit pe Daniel Roxin.Te susțin cate zile am de trait aici,pe Mama Pamant,dupa cum Sufletul meu a ales in Planul Divin.Așa sa-mi ajute Dumnezeu!