joi, 23 mai 2013

RĂDĂCINILE NAZISTE ALE „BRUXELLES UE”

Ceea ce aţi vrut întotdeauna să ştiţi despre „Bruxelles UE” dar nimeni n-a îndrăznit să vă spună!...

O carte pe care e vremea să o cunoașteți: Rădăcinile naziste ale Bruxeles UE

Află mai multe și descarc-o de aici:
http://meritocratia.ro/adevarul-despre-u-e/

2 comentarii:

Anonim spunea...

Putin mai conteaza cine este si ce vrea UE, mai important este faptul ca s-a dat startul pentru haos si revolte, asa cum spunea indrumatorul meu spriritual ca va incepe: la orase oamenii se vor omori intre ei. Scena cu uciderea in strada a unui om vinovat de a fi un reprezentant al autoritatii corupte din tara, tocmai in luminatul Albion in care moscheile sint mai multe decit celelalte lacasuri de cult religios....Nu este o rafuiala religioasa, nu este o ineptie faptul ca cei doi sinugigasi desi musulmani, aveau mesaje pentru guverne si pentru oamenii politici din intreaga lume. Asta inseamna cu adevarat criza si distrugere, razboaiele religioase s-au terminat demult, de cind cu cavalerii cruciati si numai naivii pot sa creada ca asistam la manifestari ale fanatismului religios.

cristi spunea...

Nu este decat schimbare de stare. Haosul aparent este de fapt trecerea la o stare superioara. Insa pentru a trece la superior inferiorul trebuie sa dispara. Iar toti analistii astia, pe care ii tot citeaza unii si altii sunt intr.o eroare capitala ca sa nu zic fundamentala. L.au scos din teoriile lor inepte pe Cel care ne cunoaste si numarul firelor de par din cap.
Occidentul/SUA va plati intr.o anumita masura politica lor imperialista si colonialista. Pedeapsa va veni de la cei pe care i.a folosit ca sclavi. Chiar si acum asa numitii civilizatori au colonii!!! Halal!
Cat despre carte, este extraordinara, o recomand tuturor proUE.istilor, sa.si traga palme pentru votul dat la referendumul pentru integrare. A cata oara se lasa manipulati!