vineri, 3 mai 2013

Rescriem împreună istoria


Probabil că niciodată în ultimii 100 de ani nu a existat un context mai favorabil recuperării adevărului istoric, a adevăratelor nostre rădăcini, ca cel în care ne găsim acum. 

Astăzi, sute de mii de oameni (sau poate milioane?) realizează că istoria ne-a fost furată, că suntem mințiți și trădați de cei care s-au cocoțat, în ultimii 20 de ani, pe vârfurile puterii prin minciună și corupție.

În aparență nu există soluții la degringolada și criza de identitate în care se găsește poporul român; în realitate, însă, soluțiile există, suntem mulți și nu este nevoie decât de un exercițiu de curaj, voință și onestitate pentru a ne recupera istoria și țara. 

Și pentru că nu mai avem timp de pierdut, vă propun să fiți alături de noi în proiectele extraordinare lansate prin intermediul Asociației Geto-Dacii, ca un prim pas important făcut în direcția așezării la locul cuvenit a istoriei strămoșilor noștri.

Vă invit, așadar, să urmăriți pe Nașul Tv, în cadrul emisiunii Adevăruri tulburătoare, emisiunea din această seară, de la ora 22:00 (și în reluare sâmbătă, de la ora 20:00, duminică, de la ora 11:00 și luni, de la ora 09:00), în care vom vă vom prezenta planul nostru de rescriere a istoriei geto-dacilor... Invitații mei sunt jurnalistul Valentin Roman și Andrei Chiriac, regizor de film și scenarist.

Doar împreună putem reuși!

Nașul Tv poate fi recepționat pe toate rețelele de cablu și pe internet, aici: http://live.nasul.tv/

Daniel Roxin

Asculta Radio Frecvența  Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau. 

14 comentarii:

Anonim spunea...

Nu numai ca istoria ne-a fost furata. Chiar si identitatea noastra nationala ne-a fost deformata. Toata lumea ne percepe ca romani tiganizatzi nu ca urmasi ai strabunilor nostrii. Ma mir ca numele vechi Dacia nu a fost schimbat in RRomania de catre Petre RRoman.

Anonim spunea...

DOAMNE AJUTA!
SA FIE CAT MAI CURAND BUCURIA ASTA MARE PENTRU INTREAGA DACIE...
MULT SUCCES IN TOATE!

cristi spunea...

Este adevarat, multi sunt de acord ca nu mai este timp pentru joaca de.a tara! O resurectie a energiilor nationale este strict necesara, ACUM.
Daca nu poti cu fapta sa fii alaturi de oameni ca Roxin, macar cu gandul si cu ruga fii!
Au fost intotdeauna oameni in tara asta care au simtit dacic! Sunt atatea exemple in istoria noastra, cronicari, scriitori, istorici, filozofi, etc. Insa erau putini. Acum apele se aduna din nou la izvoare.Neamul nostru a mai avut asemenea intorsaturi si mereu i.a fost bine.
Cand o parte dintre noi ne vom alinia scopului enuntat de tine Roxin, atunci si tot Universul ne va ajuta!
Este momentul!

Anonim spunea...

Monede dacice de aur, de vanzare pe eBay ! :(

http://www.ziare.com/bani/aur-vechi/monede-dacice-de-aur-de-vanzare-pe-ebay-1233365

Tudor de la Chisinau spunea...

Hai Daniele! Cu Poporul Român se va incepe spiritualizarea intregului Glob Pamîntesc, aceasta epoca a materializmului,iubirii de arginti,dezmatului si prostiei apune deja. România va fi Tara Sfintă si Bucurestiul Noul Ierusalim asa cum sa prezis de mult de catre adevaratii profeti a Lui Dumnzeu. Nu inzadar Ioan Paul al 2-lea a sarutat pamintul Romaniei,ei stiu toti asta deacea ne-au falsificat Istoria! Doamne ajuta!

Anonim spunea...

Cred ca si citirea articolelor ajuta la stradania celor care ajuta la restaurarea istoriei autentice a neamului romanesc urmas al celui dacic. Cu cat mai multi oameni stiu adevarul, cu atat este mai bine. E ca la o bomba nucleara. Cand se ajunge la masa critica reactia nu mai poate fi dirijata. In momentul in care o multime de oameni constientizeaza adevarul si valoarea filmelor si articolelor postate de echipa lui Daniel Roxin, lucrurile vor urma un alt fagas. Ca un bulgare de zapada lansat din varf de munte. Sau ca o avalansa. Mult succes. Sunt alaturi de voi, ca multi alti romani. Sebastian

cristi spunea...

Revin cu o tema care aparent nu are legatura cu subiectul, dar...are una foarte concreta si puternica!!
Noul papa care i.a pacalit pe cei slabi de ingeri cu zambetul lui "milos" si care face tot felul de declaratii mincinoase, este acuzat de crime impotriva umanitatii (15.03.2013), pe timpul juntei argentiene traficand inclusiv copii, ca si cel de dinainte!!!
Cautati, veti gasi.
Si spuneti voi ca nu sunt uneltele lui Aghiuta?
Lupta pentru istoria noastra va trece negresit prin laboratoarele iezuitilor! Se vede din avion "corpul esoteric" al bataliei!
Dacia impotriva Hidrei!
Succes!

CarmenDinDacia spunea...

Da asa este,istoria ne-a fost furata,iar acum multi vor sa ne fure si DACIA aceasta Sfanta.Sa nu-i lasam...
Da noi toti sa ne UNIM... si sa ajutam pe acesti INGERI...,ca Daniel,colegii lui si multi altii.Doar impreuna vom reusi...
Unde-s doi PUTEREA creste...
DOAMNE AJUTA! Si sa fie intr-un cea bun...
Va binecuvantez,si de aici din departare va sustin cu SUFLETUL meu de DACA,...si ma rog pentru voi...si va urez mult mult succes,sanatate si putere.
Va imbratisez pe toti cu drag.
O seara minunata ,tuturor.

Anonim spunea...

Am cam avea nevoie de Aurora Petan, ca specialist in lingvistica acopera exact ce avem nevoie legat de limba. Stiu ca este prudenta, insa poate reusiti ceva. Ca sa nu mai spun ca ar aduce alaturi cateva zeci de mii de oameni. Nu cred ca are rost sa fie vizibil comm-ul, atata timp cat femeia nu-si da asentimentul sa colaboreze.

Anonim spunea...

Puterea exemplului este cea care a fost sufocata de multa vreme.In aceasta perioada fiecare dintre noi-echivalent-voi putem si puteti arata prin noi-voi insine-insiva ca orice gest, orice actiune cat de mica poate aduna multi oameni.Ma exprim asa pentru ca eu sunt voi si voi sunteti eu.Binele meu poate fi binele tuturor si binele tuturor este al meu.Oamenii de multe ori privesc cu multa mirare actiuni bune, fapte pline de lumina intr-un fel care arata ca nu le vine sa creada; atat sunt de obisnuiti cu toate caracteristicile negative.Va spun ca prin felul in care ne imbracam, vorbim, curatam gradina, intindem un ban cand cumparam ceva la piata, puterea exemplului misca tot ce e in jur.Chiar daca nu arata, chiar daca imediat nu se percepe, acolo, in interiorul omului misca ceva, el vede ca se poate si altfel, chiar daca el a sperat si foarte multa vreme nu a vazut in jur ceea ce avea nevoie sa existe in jurul lui si in el.Eu am facut asta ca asa sunt, asa m-am nascut sa fiu, dar am descoperit si ca pe net exista un filmulet in care e exprimat acest lucru.In acest film, un "banal" barbat care ofera bilete de parcare oamenilor veniti acolo cu masinile, spune fiecaruia cate o vorba buna, frumoasa, ba ca ii sta bine in camasa noua, ba ca s-a coafat si o prinde bine asta.In scurt timp se creeaza o coada mare si oamenii se inmultesc doar ca acest barbat sa le spuna vorbe frumoase.ATI VAZUT CATA NEVOIE E DE ASTA IN LUME?Spune-i ceva bun unui om, dar sa fie sincera parerea, din tot sufletul, si il vei vedea cum se lumineaza si se deschide ca o floare, oricat de nu-stiu-cum poate fi el in aparenta.Poate sa nu te creada, dar ramane ce i-ai spus undeva in gandul lui.Sau mai bine zis in sufletul lui, ca orice om are, si de acolo sufletul lui incepe sa scoata la lumina la un moment dat si ceea ce chiar persoana posesoare a lui nu credea ca poate manifesta.In bine.

ALB spunea...

Daniel, in caz ca cineva nu prinde emisiunea la tv (in ciuda tuturor reluarilor), va fi postata si pe internet?

Mesaj pentru cititori: ca ecologist activist, am vazut si revazut cum o cauza buna de fapt si de drept apropie oamenii, indiferent de nationalitate, religie, etnie, culoare sau apartenenta politica. Ma debusoleaza putin afirmatiile belicoase din partea unora dintre voi. Cu razboi si lupta nu creezi decat un precedent... E o vorba care spune ca pacea e mai presus decat dreptatea.

cristi spunea...

Pacea mai presus decat dreptatea= capul taiat sabia nu.l taie!
Pentru copii lor, multi, dar nu destul de multi, si.au pus capul la bataie! Vezi rezistenta anticomunista, in munti dar si ulterior, intelectual! Acum vin copii din spate si ne spun acelasi lucru:capul sus!
Lupta nu implica neaparat si violenta! Atitudine corecta, actiune, consecventa,rigurozitate, solidaritate, scopuri inalte,idealuri nationale,pozitie verticala, mediatizare...impotriva lenii, indiferentei, retrogradismului, antinationalismului, iredentismului, minciunii, propagandei de toate culorile si felurile, politicialismului, falsului...ASTA ESTE O LUPTA CARE MERITA SA O INCEPEM SI SA O DUCEM!
Cat despre razboaie, ALB.ule, sa fii tu sanatos, ca suntem in plin razboi, dar nu vrei sa.l vezi!Si mor oameni, cam tot atatia, daca nu mai multi, ca in razboaiele "calde". Pacea pe care ti.o doresti sa nu o confundam cu letargia, cea care ne.a adus aici unde suntem.
Cu tot respectul pentru activismul si civismul tau, dar sper ca nu toti ecologistii au aceleasi idealuri ca si deputatul din partea voastra, Cernea!
Eu va doresc sa puneti mana pe adevarul istoric si pe cuvantul drept si sa dati cu ele in dusmani pana amortesc! Deci te lupta romane!

ALB spunea...

"Atitudine corecta, actiune, consecventa,rigurozitate, solidaritate, scopuri inalte,idealuri nationale,pozitie verticala, mediatizare...impotriva lenii, indiferentei, retrogradismului, antinationalismului, iredentismului, minciunii, propagandei de toate culorile si felurile, politicialismului, falsului..." este exact ceea ce fac activistii. Iar despre cei de mediu pot spune lucrul acesta in cunostinta de cauza.

Dar nu ma crede pe cuvant pe mine. Studiaza tu insuti cateva cauze si vezi cate din valorile mentionate de tine se regasesc in cauzele lor. Ai sa fii surprins. Iti pot recomanda, fara sa fie o lista exhaustiva, cauze precum: Salvati Rosia Montana; Let's Do It, Romania - curatenia intregii tari intr-o singura zi; demersurile impotriva exploatarii gazelor de sist; demersurile impotriva taierilor ilegale de paduri - Harta taierilor de paduri sau emisiunile facute de diferite posturi TV (PROTV, Antena3, Realitatea) sau cazurile punctuale ale diferitelor ONG-uri din tara care tin custodia unor arii protejate - un caz recent Societatea Carpatina Ardeleana filiala jud. Satu Mare)

Daca si dupa asta vei considera activistii ecologisti letargici, atunci intelegem diferit valorile mentionate de tine.

Cat despre Remus Cernea, o sa ai mai mult castig de cauza atunci cand nu vei mai judeca ramura de mediu din sectorul non-guvernamental dupa un politician. Si pentru asta, vezi lista de initiative de mai sus.

Cu respect,
Andreea Liana Buzea (ALB)

cristi spunea...

Doamna, sunt convins ca meritati tot respectul si lauda pentru cele ce faceti. Eu am fost contrariat doar de ultimele trei fraze. Acum m.am linistit, pentru ca duceti tot o lupta si declaratiile sunt cel putin tot atat de "belicoase" ca ale noastre. Ca urmare cred ca a fost doar o neintelegere reciproca la mijloc.
Letargia nu este neaparat a voastra ci a noastra a tuturor. Acesta este contextul la care faceam referire.Aceasta "pace" care ne imbie la somn, inclusiv cel al ratiunii.
Cu o reverenta in fata unei doamne, imi cer scuze daca alaturarea cu Cernea v.a jignit. E clar ca individul s.a imprumutat un pic de la voi si ne.a pacalit pe toti ca este ecologist.
Si ca sa glumesc un pic, va doresc succes pe ramura!