sâmbătă, 18 mai 2013

Scala Universului....un link senzational!!!


E vremea să vezi care e poziția ta în Univers, cât de mari sau cât de mici sunt celelalte lucruri în raport cu tine. Cei mai mulți dintre cititorii care vor accesa linkul de mai jos vor avea suprize de proporții. Lumea - atât cea microscopică, cât și Universul din jurul nostru - este fascinantă și merită să o înțelegem mai bine, să înțelegem locul nostru în acest uriaș și misterios ansamblu.

Intră, așadar, pe linkul de mai jos și minunează-te!

http://htwins.net/scale2/lang.html

Câteva recomandări:
în prima fază, alege limba în care vrei să primești informațiile (ai și opțiunea în limba română). Apoi, folosește cursorul de pe banda orizontală de sub player pentru a coborî în profunzimea materiei sau pentru a călători în Univers. Nu în ultimul rând, reține că dacă vei pune cursorul pe oricare dintre obiectele ce îți vor apărea, vei primi informații specifice despre ele.

Daniel Roxin

Asculta Radio Frecventa Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau.
http://frecventa-sufletului.ro/

9 comentarii:

Rosa spunea...

Doamne ...Daniel ...SINCRONICITATEA ...este prea mare ...Plang...vibrez...Simt nevoia sa vb cu tine ...Mi-e si frica sa respir ...sa nu-ti fur oxigenul...Vreau ca visele tale ...sa devina realitate ...Visele mele nu existau daca nu te nasteai TU ..Nu este o declaratie de iubire ...Este mai presus decat iubirea ...Simt ...ma vei intelege ...Cine altul ...daca nu TU...Imi cunosti atat de bine ,,harta tuturor culmilor ,,...traite ...VA VENI TIMPUL ...cand ...ADEVARUL ...va iesi la suprafata ...Mintea mea ...a devenit ...laserul ...care va penetra ...zidul necunoasterii...Si ca sa nu mai deranjez ...imi voi face propriul blogg...LUMEA actuala ...a fost ireala ...Am o infinitate de ganduri ... Imi voi face LUMEA MEA ...REALA ...LUMEA ,,VIITORULUI ,,...Bloggul ...in care imi voi asterne fara retinere ...,,mesajele ,,...primite ...de nicaieri .. :) Voi ...urmari materialul ...MULTUMESC !

Daniel Roxin spunea...

:)

Anonim spunea...

Chiar si fara sa urmaresc acest material,cand rostesc UNIVERS simt si chiar sunt un "fir" de nisip (si chiar mai mic!)... praf "stelar" in Univers!

Lucia spunea...

Mai e cineva care crede ca Pamantul e singura planeta locuita?
Mai e cineva care se indoieste de vizitele celorlalte Fiinte din Univers?
Aratati acest material unui copil cu mintea deschisa,intrebati-l ce crede si raspunsul va veni...

Cosmina spunea...

Interesant articol...

cristi spunea...

Oooohooohooo......FRUMOS,INCITANT, EMOTIONANT, TERIBIL!!!
Treci prin toate sentimentele posibile si imposibile.
Totusi...totul este desertaciune, cum bine scrie Biblia. Ce mici si scurti suntem si totodata mari si lungi.

Gerula spunea...

Ce mici suntem in macrounivers si ce mari in microunivers , si totusi suntem departe de a stii tot adevarul despre universul inconjurator.

Anonim spunea...

muzica faina; o singura observatie; dincolo de lungimea lui Planck este gaura neagra care intra de asemenea in Universul inobservabil, deocamdata.....Cu cat descoperim mai multe in microcosmos, cu atat gaura neagra se departeaza de privirile noastre, tot mai adanc si mai adanc.......cat despre Macrocosmos, la fel cu plus....

Kasandra spunea...

Foarte dragut si interesant !