vineri, 31 mai 2013

Trezirea conștiinței naționale. Atingem masa critică într-un an?


Scopul muncii pe care o facem de un an și jumătate - redescoperirea istoriei noastre străvechi, recuperarea adevărului istoric - este TREZIREA CONȘTIINȚEI NAȚIONALE! Pentru a putea ajunge aici e nevoie ca suficient de mulți români să devină conștienți de necesitățile vremurilor în care trăim, să se unească în numele aceluiași ideal.

Mulți dintre noi am constatat că putem vorbi astăzi, în România, de un început de trezire a conștiinței naționale. Valul de interes în legătură cu istoria geto-dacilor crește exponențial ceea ce mă face să cred că ce s-a pornit acum nu mai poate fi oprit de nimeni! 

Totuși, acest proces poate să fie mai scurt sau mai lung, în funcție de numărul celor care se implică, de energia și determinarea pe care voi, co-naționalii mei, le veți angrena în acest proces.

Pentru a înțelege mai multe despre ceea ce se întâmplă acum și ce ar trebui să facem, împreună, pentru a ajunge cât mai repede la o reală trezire a conștiinței naționale, vă propun să vizionați emisiunea Adevăruri tulburătoare din această seară, de la ora 22:00 (și în reluare, sâmbătă, de la ora 20:00 și duminică, de la ora 11:00), în care îl am ca inviatat pe Laurențiu Primo, inițiatorul Mișcării Meritocrate din România.

Nașul Tv poate fi recepționat pe toate rețelele digotale de cablu și pe internet: http://live.nasul.tv/

NOTĂ:
Tot în această seară, de la ora 23:00, mă puteți vedea pe Antena 2, în emisiunea lui Oreste Teodorescu unde subiectul este tot istoria geto-dacilor. O emisiune foarte interesantă pe care v-o recomand!

Daniel Roxin

27 de comentarii:

Gabriela spunea...

E minunat ceea ce faceti, consider ca si bisericile au documente si dovezi de necontestat. Poate ar fi interesat de conectat ASCOR-urile din tara, tinerii sunt foarte receptivi si plini de entuziasm.

Anonim spunea...

Cam astea sunt cele doua emisiuni de vineri; multam.

Anonim spunea...

Felicitari pentru emisiune, va urmaresc de mult timp, daca ati putea dubla durata de emisie ar fi extraordinar! Ma bucur enorm ca exista inca oameni carora le mai pasa de tara asta.

Daniel Roxin spunea...

Multumesc!

Adrian64 spunea...

Multumesc pentru articole si pentru atentionarile de emisiuni; recunosc ca nu le urmaresc pe toate, dar ma bucur sa le vad pe cele pe care le aleg.
Succes in continuare (in munca) si Doamne ajuta sa ne adunam cat mai repede cu aceleasi ganduri de evolutie spirituala si manifestarea lor !

Anonim spunea...

Domnule Roxin, va admir munca si va multumesc ca mi-ati deschis ochii.

Este ceva de spus legat despre traco-geto-daci care sa aiba legatura si cu Miscarea Legionara sau Corneliu Zelea Codreanu, in particular ?

Multumesc

Teo spunea...

Daniel,trezirea constiintei nationale e buna, dar pentru atingerea scopului final e nevoie si de intoarcerea omului catre Dumnezeu, catre iubirea fata de semenii nostri. Românii trebuie sa realizeze ca impotriva noastra se duce o lupta de 2000 de ani si numai prin credinta am rezistat.Un exemplu ar fi Stefan cel Mare care a promis Lui Dumnezeu ca la fiecare biruinta va construi un locas sfint. Toate razboaiele noastre au fost de aparare a tarii.

http://www.youtube.com/watch?v=YZWa05R7t_M

Lucia spunea...

Raspuns: DA,DA,DA
Datorita tie,Daniel si a celor care sunt pe aceeasi frecventa cu tine,sigur se intampla deja asta.
Iti doresc succes la toate emisiunile la care esti invitat.
Sa fie cat mai multe,deoarece entuziasmul tau insufleteste si pe altii...iar eu ma bucur pentru asta.
Acest Neam renaste spiritual,aici si acum,iar Ancestralii ne vegheaza ca totul sa decurga conform Vointei Divine.Si asa este!

G spunea...

Felicitari ptr. tot ce faceti.Astept emisiunea cu mare interes.

Anonim spunea...


Multumesc Daniel pt. trezirea constiintei,intrebarea mea este:conturile sunt valabile si pt. strainatate?mercy si mult succes pe mai departe

Anonim spunea...

fara suparare.....cred ca este mai realista istoria prezentata de catre Neagu Djuvara.......in rest emisiunile tale sunt ok si interesante.....probabil ca dacii au fost un popor sacerdotal foarte asemanatori dupa parerea mea cu druizii din vest....este insa foarte interesanta si populatia dinaintea lor...vezi tablite tartaria

Rosa spunea...

.,, Fii ca muntele cel semet si ridică a ta lumină mai presus de cele ce te înconjoară. ,,

Anonim spunea...

Ce ne facem ca Oreste e mason?!Cum Dumnezeu sa se mai combine bine una cu alta?!Te inteleg Daniel ca lucrul cel mai important este apari la TV si sa spui TOT CE AI DE SPUS dar fiintele cu care ai de a face...lasa de dorit total.

Daniel Roxin spunea...

Pentru anonimul de la 22:50 - da, sunt valabile...

Anonim spunea...

Cu regret va scriu , cred ca aveti sanse. Am trimis un mesaj d-lui Laurentiu iar dansul areplicat cu insinuarea ca as fi mercenar. Poate am fost intr-o viata anterioara , ca inca nu le-am vazut. atata timp cat si dvs apelati la senzational incepand cu insusi titlul,, tulbiratoare adevararuri,, nu faceti altceva decat sa exarcebati emotiile spectatorilor, cea mai buna cale de manipulare fiind exagerarea. Eu prefer calea de mijloc, fara sa fac exagerari daca nu sunt obligat. Sentimentul national este bun atata timp cat nu degenereaza in ultranationalism. Evident ca vorbim limbi diferite, limba materna invatata de la mamici nu se uita niciodata. Cred ca de multe ori perceptiile noastre sunt inselate de idei preconcepute si de ancestralul din noi. Adevarul e ca nu stim si cu cat coboram in cunoastere cu atat sunt mai multe intrebari. Daca volumul cunostintelor este o sfera, invelisul ei reprezinta multimea intrebarilor. Cu respect Catalin Sebastian Gheorhe. Sa stiti ca apreciez mult initiativa dvs si va sprijin cat pot, chiar si fara bani. doar din constiinta mea de roman

Anonim spunea...

o mica erata la mesajul de la 13, 57. sper ca ati inteles ca tin cu voi, nu cu mass media oficiala. am scris ca regret ca aveti putine sanse, avand in vedere audienta. pentru a atinge masa critica de 10-20 procente din populatie aveti mult de luptat. mult succes. Catalin

cristi spunea...

Nu numai, dar in circa 3 ani se va schimba TOTUL!Pana atunci,insa, urmeaza adevarata confruntare din Romania, in noi si in afara noastra!
Succes!

simona spunea...

Au trecut mai bine de doi ani si jumatate de cand te urmaresc cu interes de la Resita ,in ast timp ai dus o adevarata lupta si ai ajuns sa faci documentarii si emisiuni despre Dacia si stramosii nostri traco-daco -getii.Acum am avea nevoie de un ministru al invatamantului destupat la cap care sa schimbe manualele de istorie ,caci pana la urma asta ar fii cea mai mare realizare ,copii nostri sa invete adevarul despre daci .Zilele trecute incercam sa ma documentez cu privire la documentrul pe care-l urmarisem pe blogul tau Imparatii daci ai imperilui Roman sa vad daca gasesc si ceva informatii in plus si sa vezi mirare gasesc un domn Manolescu care era foarte intrigat de munca pe care o depui afirmand sus si tare ca nu faci decat sa dezbini populatia tarii care o sa duca o lupta aceba pt a demonstra ca sunt daci sau romani .Daca au inceput sa se teama inseamna ca au luat la cunostinta ca noi toti nu latram la luna ,ci vrem cu tot dinadinsul sa ne punem stramosii la locul care li se cuvine .Pace si putere de munca in continuare Resita te va sustine mereu .

Anonim spunea...

TE INCURAJEZ TOTAL DANIEL ! FACI EXACT CE TREBUIE ! INCEARCA SA FACI EMISIUNI MAI DESE ,DE VREO DOUA ORI PE SAPTAMANA AR TREBUI ! DA CITATE DIN CARTILE STRAINILOR, DESPRE CE SPUN EI DESPRE NOI SI AI DE UNDE SLAVA DOMNULUI.AS DORI SA GADESC TOATE EMISIUNILE TALE "ADEVARURI TULBURATOARE" INREGISTRSTE PE NET,PE YOUTUBE SAU PE SITE-UL TAU, PTR. CA SUNT ZILE CAND LUCREZ DE NOAPTE SI NU LE POT VEDEA. SUCCES TOTAL,BRAVO MERGI MAI DEPARTE ! THEODOR.

Gerula spunea...

Felicitari pentru emisiune , doar o singura intrebare am de pus Dlui Primo , daca in 2 ani nu se intampla nimic , de ce isi ia bagajele si pleaca si nu ramane aici cu noi sa luptam "pentru ultima palma de pamant pe care putem sta in picioare ". Parca strabunul nostru Decebal,fie-i slavit numele,si-a dat viata pentru acest pamant, nu si-a facut bagajele si a plecat.

Anonim spunea...

Gerula,

A zis d-l Primo ca "daca in 2 ani...."; se vor intampla multe si deja se intampla multe: de exemplu ia numai proiectul Cantus Mundi sustinut de Corul Madrigal si dirijorul Ion Marin, dirijor arhicunoscut peste hotare; au inceput o munca de voluntariat si dupa un an au produs miscari in randurile parlamentarilor, acestia di urma gandindu-se ca ar merita si o finantare un astfel de proiect; deci luati putin pe ocolite s-ar putea imbuna si cele mai rigide mase; inca sunt multi copiii in tara care nu prea au parte de educatie; de batrani ce sa mai vorbesc... dar sunt si oameni care cunosc lucrul acesta - unii actioneaza, altii nu, dar e nevoie, nu de toti, numa' de o masa critica; deci, domnilor si doamnelor - mai multa miscare: din fata calculatorului mai aproape de oameni....

PAPDAN spunea...

PACE TIE SI MIE SI MULTA BINECUVANTARE IN TOT CEEA CE FACI DAR SI SINCERE FELICITARI ! NU TREBUIE SA UITAM CA PE LANGA PAMANTUL SFANT ,EXISTA SI PAMANTUL - S A C R U - CARE ESTE PAMANTUL TARII NOASTRE ROMANIA = TARA PAINII SI A PESTELUI , DUPA FORMA PE HARTA A ROMANIEI MARI SI A CELEI ACTUALE = ROMA - N-I-A = ROMA - Naste -IA = ROMA se Naste IA r = ROMA NOUA = RENASTEREA ROMANIEI ; LUCRU PE CARE L-AM ARATAT SI PE PAGINA LUI ORESTE DE PE FACEBOOK !MULT SUCCES SI DOAMNE AJUTA ! ! !

PAPDAN spunea...

DE UNDE SE POT CUMPARA CARTILE D-STRA PREZENTATE DE ORESTE VINERI LA GANDUL INIMII ? FELICITARI SI TINETI-O TOT ASA ! DOAMNE AJUTA ! NU UITATI : Adevaruri Simple Taine Adanc , ascunse = ASTA TAINA ! ! !

Daniel Roxin spunea...

Multumesc! Cel mai usor le veti gasi in magazinele online. Cautati-le pe internet. O zi frumoasa!

Flavian spunea...

Pai ar trebui sa trezim constiinta globala, nu aia nationala. Vom reusi abia cand vom fi cu toti una, intreaga planeta, nu doar grupulete care vorbesc aceeasi limba, impart un adn comun sau se intrupeaza intr-un anumit teritoriu. Aia ar trebui sa fie tinta, unirea tuturor oamenilor de bine, de pe intreg globul !

PAPDAN spunea...

PACE TIE SI MIE STIMATE FLAVIAN ! AI PERFECTA DREPTATE NUMAI CA INCEPI CU SFARSITUL ! INCEPUTUL ESTE INTAI CU MINE , APOI CU TINE ,APOI CU CEI DIN JURUL TAU , APOI CU CEI DIN ORASUL TAU , DUPA CARE URMEAZA TARA SI APOI RESTUL LUMII , DUPA CUM SE POATE INTELEGE DIN ARTICOLUL POSTAT DE DANIEL ROXIN DESPRE SCHIMBAREA LUMII ! 2 0 1 3 = NASTEREA UNEI LUMI NOI FARA PACAT ! ! !

Anonim spunea...

@ Cristi
Ai spus "in circa trei ani se va schimba TOTUL" - poti detalia, pe ce anume se bazeaza afirmatia ta ?